Dodaj do ulubionych

Tylko Marek Jurek...

16.06.10, 18:02

Witam...

Już w najbliższą niedzielę możemy wpłynąć na losy naszego kraju i naszego życia w Polsce.
Jeżeli jeszcze nie wybrałeś/aś swojego kandydata na którego oddasz głos, będziesz głosować za Bronisławem Komorowskim lub Jarosławem Kaczyńskim, ale tylko dlatego, że sondaże wyborcze lansują tylko tych dwóch kandydatów jako ewentualnych Prezydentów Polski, lub masz zamiar wogóle nie głosować, proszę Cię abyś przeanalizował/a program, wypowiedzi i stanowiska kandydata Prawicy Rzeczypospolitej, czyli Marka Jurka.
Nie prawdą jest, że Marek Jurek nie ma szans, a głos na kandydata innego niż wskazują sondaże to głos stracony.
Jest całkowicie odwrortnie!
Po to jest pierwsza tura wyborów aby pokazać rzeczywiste poparcie społeczne dla kandydata na Prezydenta, z którym się najbardziej identyfikujesz, lub takiego, który głosi poglądy oraz ma wizję naszej wspólnej Polski taką w jakiej chcesz żyć Ty i Twoje dzieci oraz wnukowie.
Nawet gdy wygra B. Komorowski lub J. Kaczyński wygra dopiero w II turze wyborów, a w pierwszej wybieramy trzecią siłę w Polsce z którą liberalne PO i socjalistyczne PIS będzie musiało współpracować wcześniej czy póżniej, należy także pamiętać, że dobry wynik Marka Jurka i zarazem Prawicy RP to duży krok przed zbliżającymi się wyborami parlamentarnymi i samorządowymi.

Gorąco zapraszam na strony:

www.prawicarzeczypospolitej.org/index.php
oraz
blog.marekjurek.pl/

P.S. Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące programu Prawicy RP lub poglądów Marka Jurka zapraszam do kontaktu ze mną GG: 4185041, postaram się wyjaśnić Twoje wątpliwości.

Pozdrawiam...
MC_NEO
Obserwuj wątek
    • Gość: nie Re: Tylko Marek Jurek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 19:31
      3 X NIE
    • Gość: black Re: Tylko Marek Jurek... IP: *.netcominternet.pl 16.06.10, 20:08
      chyba zartujesz...
    • Gość: K2 Re: Tylko Marek Jurek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:31
      Sam bym na niego zagłosował tyle że szan nie ma więc głosuję Przeciw Kaczyńskiemu
      • mcneo Re: Tylko Marek Jurek... 16.06.10, 20:35
        Do K2.
        Widzisz i to jest bardzo błędne podejście.
        Zagłosuj w pierwszej turze na Marka Jurka (zwiększasz w ten sposób dobry wynik Lidera Prawicy RP, co będzie miało wpływ na przyszły elektorat), a w drugiej zgodnie ze swoimi przekonaniami czyli tak jak napisałeś wyżej "przeciw Kaczyńskiemu"

Pozdro..
        MC_NEO
        • Gość: ja Re: Tylko Marek Jurek... IP: *.54.169.14.tvksmp.pl 16.06.10, 21:00
          A ja na pierwsze mam JUREK, a na drugie
          MAREK
          :)
        • Gość: do k2 to głosuj IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 21:24
          jak glupek jesteś hehe
          • Gość: 3 x tak Re: to głosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 21:35
            Na Komorowskiego nie będę głosował , bo pan Michal Boni
            chce wydłużyć lata pracy, po których będzie można przejść
            na emeryturę. Estetyka polityki w wykonaniu PiS odrzuca mnie.
            Pierwsza tura tylko Marek Jurek.
          • Gość: K2 Re: to głosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 07:30
            Gość portalu: do k2 napisał(a):

> jak glupek jesteś hehe

Dzięki hehehe, na wzajem hehehe;)
            • emerytwojsko Re: Lubię Marka i Jarka 17.06.10, 13:06
              Bardzo lubię Jurka Marka ale zagłosuję na Jarka.
              • Gość: monia Re: Lubię Marka i Jarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 17:09
                A ja tylko na Marka Jurka i was też gorąco zachęcam
                • Gość: a dlaczego Re: Lubię Marka i Jarka IP: *.prenet.pl 18.06.10, 18:36
                  a dlaczego on nie ma nazwiska ?
    • k2i 05-07. 18.06.10, 20:17
      polskapolityka.salon24.pl/111709,rzady-pisu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka