jankomuzykant.dwa Re: "Mistrzowi" duszno w celi 21.06.10, 23:05 to zafundujmy Jasiowi senatorium w Karlowych Warach, ja bym takich typków jak on wysyłał na Syberie, na piechotę z kulą u nogi i popedzał batem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Mistrzowi" duszno w celi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 23:11 A ja mam bardziej radykalne poglądy. Po co utrzymywac takich dziadów z pieniędzy podatników. Wystarczy kula w łeb, rodzina jak chce to niech wyprawia pogrzeb a jak nie to do dołu z wapnem i zakopać. Koszt niewielki dla podatnika (kula + wapno) i jednej mendy mniej w społeczeństwie. Same korzyści a i przestroga dla potencjalnych nasladowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBJ Re: "Mistrzowi" duszno w celi IP: *.net.stream.pl 21.06.10, 23:59 heh jakbym czytał swoją wypowiedź ! :) a mówiłem na około ,że dla mnie jedynym kandydatem był JKM. Ale woleliście Kaczora lub Komorova... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kid Re: "Mistrzowi" duszno w celi IP: 212.87.240.* 22.06.10, 00:03 Popieram !!! Ja na jedną kulkę i dwa worki wapna mogę dać pieniążki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gun Re: "Mistrzowi" duszno w celi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 11:28 A ja nie dam na wapno i kulę bo mi szkoda i mnie nie stać. Ale chętnie nacisnę na spust. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Skąd się to bierze ? 22.06.10, 07:18 Ano , przecież już w szkole uczeń ma prawa . Uczeń , któremu zwróciłem uwagę , że jest tak leniwy , że nie wyjął ani zeszytu , ani książki , a jest już połowa lekcji . Krzyknął obrażony : " Pan mnie obraża !!! " Powtórzę , powiedziałem " Zobacz jaki jesteś leniwy .... ." Żadne : "Ty leniu śmierdzący .... " itd . Tak było dawniej , plus tzw łapa i problem był rozwiązany z bezczelnością . Teraz dawni uczniowie dorośli , ale nawyki pozostały . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qlawy Re: Skąd się to bierze ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.10, 08:34 Uczyłeś " Mistrza"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsw Podatnicy będą bulić IP: *.apus-net.pl 22.06.10, 08:38 panstwo jest chore, prawo jest chore, więc facet ma racje, że to wykorzystuje. dostanie odszkodowanie jak nic. tylko musi odwołać się do instancji europejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Podatnicy będą bulić IP: *.prenet.pl 22.06.10, 09:06 nie senatorium, tylko sanatorium. włącz sprawdzanie pisowni i nie rób wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo53 No problem. IP: 193.138.241.* 22.06.10, 09:52 Dajcie go mnie, a nie będzie żądał tego co mu się należało. Będzie miał o wiele gorzej, a i tak będzie szczęśliwy, że nie będzie miał gorzej jutrzejszego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mjor Re: Podatnicy będą bulić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 10:46 Miszczu se okno otworzy bedzie miał klawo gdzie te k.....a, czasy ze milicjant to był gość nie jakiś obesrołek dzielnicowy wchodził do mordowni "Parkowa "Pokrzep się"czy insza "Zagłoba" siadał przy stoliku i za godzinę wiedział że Jadżka na Kordeckiego pierdła o 23 godz pod celą klawisz to była figura by gościwi dali że mu duszno dzisiaj byle łajza domaga się praw co to k...a za kraj że kizior ma większe prawa jak chory w szpitalu to jest Polska, k....wa komu to przeszkadzało duszno ch...i no nie gdzie te czasy Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Podatnicy będą bulić 22.06.10, 13:05 Mjor! Ty mądry człowiek jesteś. I ja popieram Twoją wypowiedż. Zdziwiło mnie tylko Twoje pytanie, - komu to przeszkadzało?! Kościółkowym to przeszkadzało. Zobacz ile ziemi zagarnęli. Ile budynków użyteczności publicznej przeszło w lepkie łapki kościoła. Poza tym przeszkadzało to dawnym właścicielom ziemskim oraz potomkom właścicieli kamienic autoramentu i pochodzenia wszelakiego. Zajrzyj np. do podręcznika wiktymologii - tam na pierwszej stronie jest napisane: - ten popełnił, który miał korzyść...... Wystarczy więc patrzeć, kto skorzystał.........i już wiadomo. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś