Dodaj do ulubionych

wpisowe do liceum

02.07.10, 16:25
Witam Drogich Forumowiczów.Proszę Was o pomoc w sprawie wpisowego do liceum - koszt to dwieście zł.Jestem na świadczeniu rehabilitacyjnym po chemioterapii i radioterapii i tak naprawdę ,to żyjemy z jednej pensji.Czy to wpisowe jest obowiązkowe,czy są jakieś odstępstwa od tego?Dla mnie w mojej sytuacji,to dużo.Co robić?Proszę o radę,za którą bardzo dziękuję.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: wpisowe do liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 17:44
      Z tego co sie orientuje wpisaowe nie jest obowizkowe, ja np nie wpłacałam a mimo
      to uczeszczałam do liceum:)
      A w Twoim przypadku napewno jest jakis przepias i nie bedziesz musiał płacici :)
      Zdrówka zycze:)
      • mundek37 Re: wpisowe do liceum 05.07.10, 15:24
        Witam.Serdecznie dziękuję za radę.Postąpiłam tak,jak mi poradziłaś i w sekretariacie spotkałam się z ogromnym zrozumieniem.A jednak trzeba wierzyć w LUDZI!Za zdrówko również dziękuję -naprawdę się przyda.Życzę wszystkiego dobrego i pozdrawiam :))
    • Gość: ona Re: wpisowe do liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 17:45
      Proponuje isc do sekretariatu szkoły i powiedziec o swojej sytualcji, tam, napewno pomoga:)
    • Gość: rotflmao Re: wpisowe do liceum IP: *.prenet.pl 02.07.10, 18:03
      to nie jest wpisowe tylko darowizna na rzecz szkoly
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka