Dodaj do ulubionych

Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy?

12.07.10, 00:02
Obserwuj wątek
    • Gość: e nie ma naprawde nikogo innego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 07:05
      tylko te stare opatrzone i znienawidzone przez wszystkich "twarze"?
      • Gość: pomidor Re: jest Ostalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 20:35
        ja myśla, że prezydentem zostanie Mietek Chudzik no w najgorszym
        przypadku starosta Kwapisz albo nie wybierta przewodniczącego rady
        powiatu Karola Ostalskiego ten łostatni to wybitna jednostka
        smorządowa a jaka mądra jakby zebrać mądrość wszystkich posłów
        radnych miasta i powiatu to za mało na Ostalskiego
        • Gość: cccr Re: jest Ostalski IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.10, 20:46
          Pomidor ty buraku,ciebie wybierzemy wtedy siądziesz na pępku u mamusi i będziesz
          nadawał alfabet Morse'a .
          • Gość: JP2 Re: jest Ostalski IP: 212.87.246.* 16.07.10, 21:26
            Jak oglądam ten materiał to uważam że SLD trzeba zdelegalizować
            Tekst linka
      • andrzejdziaba Re: nie ma naprawde nikogo innego? 21.07.10, 09:44
        Jest Grzegorz Więciorkowski, na którego zamierzam oddać głos. To
        jedyny człowiek po prawej stronie lokalnej sceny poltycznej, któremu
        można zaufać i powierzyć stanowisko Prezydenta Częstochowy.
        • Gość: flaga111 Re: nie ma naprawde nikogo innego? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.07.10, 19:23
          andrzejdziaba ty chyba bez mózgowiec jesteś albo nieźle naćpany z tym
          wieciorkowskim.
          • andrzejdziaba Re: nie ma naprawde nikogo innego? 24.07.10, 09:48
            Ujawnij się przyjacielu, to porozmawiamy merytorycznie. Nie prowadzę
            polemiki z osobami, które się ukrywają za zasłoną anonimowości i zamiast
            argumentów posługują się epitetami.
        • Gość: mar Re: nie ma naprawde nikogo innego? IP: 79.139.31.* 24.07.10, 06:38
          A kto to jest?
          • Gość: ela Re: nie ma naprawde nikogo innego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 09:38
            Sobuś przecież jest
          • andrzejdziaba Re: nie ma naprawde nikogo innego? 24.07.10, 09:55
            Grzegorz Więciorkowski to odwołany przez Tadeusza Wronę członek Rady
            Nadzorczej Częstochowskiego Przedsiebiorstwa Komunalnego oraz ostatnio
            przez Piotra Kuriosa odwołany ze stanowiska Prezesa Rady Nadzorczej
            Miejskiego Przedsiebiorstwa Komunalnego. Był dla nich niewygodny.
            • andrzejdziaba Jest Grzegorz Więciorkowski! 24.07.10, 10:06
              To bardzo dobry kandydat: uczciwy, odpowiedzialny, doświadczony, inteligentny i
              myślący w kategoriach społecznych. Trzeba go tylko przekonać, żeby kandydował.
              Jest w stanie wygrać z każdym spośród wymienionych w sondzie.
              • Gość: cccr Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.07.10, 10:20
                Taki mądry jak Kulawik i prawy jak poniedziałek,nie zamydlaj oczu dziaba jaką
                posadkę obiecał ci wieciorkowski za pisanie nieprawdy,za malutcy jesteście.
                • andrzejdziaba Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! 24.07.10, 12:05
                  Żyję na własny rachunek i niepotrzebne mi posadki. Dawid też był mały i pokonał
                  Goliata - sposobem. Mam pomysł w stylu Dawida na pokonanie "Goliata" dużeńki.
                  • Gość: cccr Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.07.10, 12:12
                    dziaba to napisz parę kłamstw w stylu kulawika,to będziesz dużeńki na razie
                    jesteś przydupasem płytkich ludzików.
                    • andrzejdziaba Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! 24.07.10, 13:07
                      Nie potrafisz już dyskutować ze mną merytorycznie, więc pozostały Ci tylko
                      niewybredne epitety i pomówienia. Łatwo to robić, działając z ukrycia.
                      Skąd my to znamy? Dam Ci szansę do otwartej i uczciwej polemiki, tylko się
                      ujawnij. Mnie możesz znaleźć wpisując imię i nazwisko do wyszukiwarki.
                      • Gość: cccr Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.07.10, 13:38
                        Nie jesteś godzien na dyskusję ze mną, twój poziom to marny kulawik i
                        poniedziałek więc niech tak zostanie,człowieczku znam cię i wiem co sobą
                        reprezentujesz przy twoim poziomie intelektualnym przeczkolak jest geniuszem.
                        • andrzejdziaba Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! 24.07.10, 13:51
                          Potrafisz tylko obrażać, lecz wybaczam Ci. Polecam lekturę Katechizmu
                          Kościoła Katolickiego, a szczególnie treść i komentarz do ósmego
                          przykazania (str. 553 do 562). Na str. 556 jest cytat z Ćwiczeń duchownych
                          Św. Ignacego Loyoli, który odnosi się do Twojej postawy i tego, co ja mogę
                          realnie w takiej sytuacji zrobić dla Ciebie. Właśnie to robię. Pozdrawiam.
                          A.D.
                        • Gość: 555 Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:59
                          radzę wam wszystkim zapalczywcom na tym forum,wyjdzicie na Biegana i lejcie się
                          po mordach , bo to wam pozostało
                          • andrzejdziaba Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! 29.07.10, 11:36
                            To tylko zabawa. Mój rozmówca jest zapalczywy, nie ja.
      • Gość: optymista Re: nie ma naprawde nikogo innego? IP: *.chello.pl 23.07.10, 18:13
        Podziękuj, że Palikot nie jest z Częstochowy.
    • Gość: Marek Balt Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 12:07
      W związku z tym, że nie zamierzam kandydować na funkcję Prezydenta
      Miasta Częstochowy, proszę osoby, które zamierzały na mnie głosować,
      o poparcie Krzysztofa Matyjaszczyka, mojego kandydata na to stanowisko.

Marek Balt
      Radny Miasta Częstochowy
      • Gość: pp nikt nie zamierzal na wyrost sie martwisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:09
      • Gość: d martwisz sie na wyrost nikt nie zamierzal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:13
      • Gość: Terl Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 212.87.241.* 12.07.10, 19:01
        Panie Radny, pan to ma poparcie :-)) ostatnia kadencja co ?
        • mixtar Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 14.07.10, 14:39
          Byle nie ten drewniany pajac Pinokio czyli TW .
      • Gość: k-t-o-s-6 Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.07.10, 21:35
        Facet do czego ty się nadajesz,o jakiej kandydaturze ty piszesz, Balt opamiętaj
        się,przy tobie to by nastała anarchia,wycieli byście się nawzajem.
      • Gość: AveRacovia1921 Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.realestate.net.pl 13.07.10, 09:03
        Na ciebie specjalisto od dyskusji o psich kupach na forum i tak nikt by głosu nie oddał. Słusznie zauwazyli inni, ze tobie człowieku nie grozi ani kandydowanie, ani tym bardziej poparcie. A Raków pamięta lewakom!
      • Gość: Mirek Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 15.07.10, 01:29
        Przez takich ludzi jak Pan Krzysiek traci poparcie a nie zyskuje głosy
      • Gość: kolo Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.146.133.134.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.07.10, 18:57
        W związku z tym że nie zamierzam i nigdy nie zamierzałem kandydować na funkcję
        Prezydenta Miasta Częstochowy, proszę osoby, które zamierzały na mnie głosować,
        o poparcie mnie i w żadnym wypadku mojej konkurencji. To mówił ja Jarząbek?
    • Gość: ' Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:10
      ja tez widzialem i posmialem sie z niego.
      Won spamerze!
    • Gość: f wykup sobie link sponsorowany na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:11
      a nie ciagle bedziesz tutaj ten badziew wrzucac
    • Gość: Paweł W trakcie ogladania filmiku wzruszyłem się IP: 212.87.246.* 12.07.10, 17:21
      Panie Pośle nie wiem jak Pan to zrobił, ale ten film jest piękny.
      • Gość: ja Re: W trakcie ogladania filmiku wzruszyłem się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:59
        co to za sonda, jak każdy obywatel może oddać tyle głosów ile chce
        na kandydata. Tadzio już kliknął kilkadziesiąt razy i myśli,że ktoś
        w to uwierzy.
        • Gość: ja ta sonda to manipulacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 19:03
          A to ci pan Wrona sobie naużywał,n naklikał się biedny, bo można
          oddać tyle głosów, ile się chce na kandydata.Nie róbcie śmiechu.
    • Gość: realista Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstochowę IP: *.centertel.pl 12.07.10, 21:27
      Tylko Wrona jako doświadczony i mądry facet nadaje się na prezydenta Częstochowy.
      KM to młody cwaniaczek, który ma wielu przeciwników nawet w swojej formacji.
      • Gość: d Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 21:43
        bo trzyma sie z tymi ktorzy nie wzbudzaja pozytywnych emocji wsrod
        ludzi. Ale niestety polityka to wazenie za i przeciw. Zero prawdy.
      • Gość: Tomaszek Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: 212.87.246.* 13.07.10, 01:01
        A Wrone wszyscy kochają? Wrona to ma dopiero przeciwników u siebie. Głębocki w
        debatach telewizyjnych zapiera się Wrony jak Piotr Jezusa.
        Maranda ciągle nażeka że się nie może przebić. Wronowi ludzie w mieście że ich
        zostawił i w ogóle ani widu ani słychu ani widu. Przepychanki na listach
        Domagale trzeba będzie pierwsze miejsce gdzieś oddać. W Platformie obywatelskiej
        ciągle Leszczyna Rozpondkową podgryza. Pankiewicz walczy o wpływy w służbie
        zdrowia ze Sztolcmanem. A o interesach Chatysa i Sztolcmana to kto doniósł
        Poniedziałkowi żeby mieli co pisać. Ktoś nadał temat z PO przed wyborami w
        partii Żeby Chatysa wydłubać.
        W PiSie Wiśniewska i Reszka utopili by w szklance wody Giżyńskiego. Domagałe
        ciągle z PiSu wyrzucają. Mają problemy karne z Izą N.
        • Gość: do slducha Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 12:46
          Chiałbyś, żeby tak było - wzorem twojej partii, ale niedoczekanie twoje
        • Gość: ja Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 10:57
          Wiśniewska i Ryszka to dużo chcą złego zrobić, ale nie za bardzo
          mogą .Oboje są tu tylko chwilowo- przybyszami z Czeladzi i
          Koziegłów. Niech zajmą się lepiej pracą na rzecz swoich miejscowości
          i powiatów, bo cienko to robią. A Giżyński bez nich będzie zawsze
          istniał, nie pomogą ich intrygi, ośmieszyli się tylko na całej
          linii, szczególnie wtedy, kiedy Ryszka , w styczniu powiedział, PiS
          popełnił błąd idąc na referendum. On lepiej niech zmiata do
          Czeladzi, bo tu tylko wstyd przynosi.
        • Gość: realista Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: *.chello.pl 23.07.10, 18:20
          To dobrze dla Giżyńskiego, że chcą go utopić w szklance WODY. Ja bym do naczynia
          nalał gnojówki. Jeżeli Giżyński będzie w PIS podczas najbliższych wyborów -
          wyjadę na głosowanie do Krakowa.
      • peta_0 Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch 16.07.10, 19:21
        Ludzie co za pomyłka! Nie dlatego odwołaliśmy Wrone żeby znów się z nim użerać!
        Hm wybór jest jaki jest ale z pewnością KM jest w stanie więcej zrobić dla
        miasta niż "wielebny" TW! A młodość i przebiegłość w danym wypadku można
        potraktować jedynie jako atuty dzięki którym dany kandydat mógłby rezolutnie
        dbać o interesy naszego miasta.
        • Gość: do pety Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 23:20
          Ten sondaż jest dla takich jak ty, ciemnych i nic nie rozumiejących
          • peta_0 Wronie mówimy NIE! 17.07.10, 00:41
            W sumie fakt mocno słonce świeci więc wszyscy teraz tacy ciemni.. Dziękuję
            uznaję to za komplement gdyż fakt, że rzucasz tutaj obelgami świadczy tylko o
            tym , że nie masz nic mądrego do powiedzenia. Zapewne jesteś wielce oświeconą
            osobistością jednakże czy rozumiem czy nie wynik jest prosty.. Wrone odwołali
            mieszkańcy "jego" miasta, fakt dokonany więc z czym tu plemizować.
      • Gość: anna Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: 79.139.31.* 20.07.10, 10:15
        Niestety Wrona jest niewybieralny,ma bardzo duży elektorat negatywny
      • Gość: do realisty Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 17:56
        tak,tak wrona doświadczony w przekrętach i samouwielbieniu
    • Gość: s 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 21:44
      • Gość: krzyś Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 08:56
        Była już taka sonda przed wyborami na prezydenta RP. Olechowski wygrał w
        pierwszej turze.
        • Gość: flaga111 Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.07.10, 23:42
          Żeby stworzyć ankietę trzeba mieć pojęcie na ten temat.
          • Gość: małpa.pl Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 00:07
            A ja uważam,że PO powinno wypromować syna pani Rozpondek - Sebastiana=przemiłego
            mądrego czlowieka,spokojnego,inteligentnego, wykształconego - takiego jakiego
            potrzebuje Częstochowa. Super kandydat na prezydenta
            • adamico9 Sebastaian Rozpondek kandydatem na prezydenta 14.07.10, 00:21
              No nie wiem, to nowa jakość= taki dobry małpo?
              • Gość: a może Re: Sebastaian Rozpondek kandydatem na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 00:26
                A moźe on będzie najlepszy
                • Gość: gosc Adam Malysz Na Prezydenta IP: *.net.stream.pl 14.07.10, 02:05
                  Na pewno nie kocyga i drygas ani stacherczak!!! Jedynie Adam Malysz !!!
                • Gość: waldek Re: Sebastaian Rozpondek kandydatem na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:11
                  wzyscy byle nie matyjaszczyk
                  • Gość: cccr Re: Sebastaian Rozpondek kandydatem na prezydenta IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.10, 22:02
                    Litości trzeba mieć najpierw wygląd i to coś,śmierdziele.
                    • Gość: ja Re: Sebastaian Rozpondek kandydatem na prezydenta IP: 83.238.29.* 27.07.10, 09:35
                      Jednego ryżego już mamy w rządzie, po co nam drugi w samorządzie?
            • Gość: romek Re: 80% zeby sie posmiac IP: 80.48.204.* 14.07.10, 14:56
              Fakt. Konkretny facet. Poukładany i rzeczowy. Na razie zdystansowany
              od polityki, ale za 4 lata kto wie. Ja byłbym za.
            • Gość: pl Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 21:23
              tak Sebastian Rozpondek o ksywie Książę z TBS, lub drugi syn pani poseł
              Bartosz!! Takich nam trzeba.

www.tvs.pl/informacje/5858/
              • Gość: hahaha Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:32
                ci rozpondkowie to muszą być jacyś nierozgarnięci faceci skoro mamusia takim
                dużym chłopakom musiała załatwiać pracę i przy okazji weszła w 100% nepotyzmu
                nie licząc innych przywar niegodnych posłowi
            • Gość: k-t-o-s-6 Litości IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.10, 21:59
              Litości trzeba mieć najpierw wygląd i to coś, śmierdziele.
            • Gość: skorumpowana PO Młody Rozpondek na Prezydenta IP: 212.87.246.* 15.07.10, 00:34
              Który Rozpondek ten któremu mamusia załatwiła prace czy jego brat któremu
              mamusia również załatwiła pracę. Platforma złodziei czyha na czym by tu się
              uwłaszczyć.
              • Gość: flaga111 Re: Młody Rozpondek na Prezydenta IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.07.10, 10:26
                Psi bobku jak mają pojęcie o pracy to bardzo dobrze,są tacy którzy z ramienia
                SLD po studiach nie mają o administracji,nawet do wywozu gnoju się nie nadają
                tacy nieudacznicy jak Kulawik i cała reszta.
                • Gość: ku..s Re: Młody Rozpondek na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:35
                  ci od rozpondkowej mają takie pojęcie o pracy na ile znajomości i łamania prawa
                  ma mamusia,szympansa też nauczysz stawiać pieczątek
            • Gość: do idiotki Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:55
              o qrfa
            • Gość: fiutek Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 13:12
              skoro sam pracy załatwić sobie nie potrafi tylko jedzie na plecach mamuśki to
              jest naprawdę dobty
    • Gość: czestochowianin Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.isd-hcz.com.pl 14.07.10, 09:22
      dlaczego nie daliście wszystkich kandydatów???????
      nie ma jednego z faworytów Jacka Kasprzyka
      • Gość: do adamica Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:29
        Wielu tu chce w różny sposób rozprowadzić PO, w tym także ty. Otóż odpowiem ci
        ,nie ma takiej opcji w PO. Jedynym kandydatem jest Piotr Kurpios, a rezerwowym
        na pewno ktoś inny. I przestańcie nam układać listy i prezydentów, bo sami to
        potrafimy. I wcale nie uważamy adamica za sprzymierzeńca, tylko za kolejnego
        burzącego PO.
      • Gość: Michael Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:37
        Jacek, spokojnie! I tak sie nie liczysz w walce o prezydenture - dobrze o tym wiesz. I nie klikaj wiecej z serwerów ISD, bo obciach z taka autopromocją :)
        • Gość: czestochowianin Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.isd-hcz.com.pl 14.07.10, 11:25
          przykro mi ale mylisz sie nie jestem jacek :) jestem z huty i pytam
          z ciekawosci bo wgłosie hutnika pisało o kandydacie
      • Gość: fijal Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 79.139.31.* 16.07.10, 18:48
        Kasprzyk był już chyba we wszystkich partiach poskomuny,
        teraz będzie ,,bezpartyjnym,, kandydatem - ALE JAJA
      • Gość: jajec Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:40
        p.J.Kasprzyk już jest za długo w polityce i napewno nie byłby obiet
        kywny,polityka zamula umysły .Matyjaszczyk to lekarstwo przeciw układom
        wrona,rozpondek i innym kurpiosopodobnym
    • Gość: elew Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:32
      Pan Maranda chyba sam sobie klika w sondę :) Jeśli taki człowiek ma 98 głosów,
      to istotnie częstochowskie środowisko jest kompletnej anomii - zdrowy rozsądek
      zresztą także.
      • Gość: paweł Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:41
        Współczuję PO ich pseudosprzymierzeńców! "Poniedziałek", Kulawik, rowan been,
        adamico - uha ha ha
        • Gość: k-t-o-s-6 Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.10, 09:51
          Paweł współczuć to należy tobie,już za późno na śmiech idź się leczyć na stopy.
    • quasi-modo Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 14.07.10, 12:31
      Obłuda i agitacja . Sami pod sobą kopiemy dołki . Widać to po sondażu
      . Dalej jesteście za rozwałką Częstochowy . Wstyd .
      • Gość: realista Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.centertel.pl 14.07.10, 15:06
        Wstyd, to nie mieć poczucia realizmu.
        Wstyd, to nie używać własnego rozumu a korzystać z cudzych podpowiedzi.
        Wstyd, to dawać wiarę oszołomom i kłamcom.
        Wstyd, to -będąc dużym chłopcem - zachowywać się jak dzieciak.
        Wstyd, to widzieć tylko słabości innych a nie widzieć swojej małości.
        Wstyd, to być zaślepionym w swojej nienawiści.
        Wstyd, to odwoływać doświadczonego Prezydenta na rzecz niedojrzałego błazna.
        Wstyd, to narażać swoje miasto na możliwość utraty funduszy unijnych.
        Wstyd, to nie widzieć aktualnej rozwałki Częstochowy.
        • Gość: k-t-o-s-6 Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.10, 23:06
          Żeby ciebie nie rozjechali.
        • Gość: bigos Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 10:09
          Kulawik w Poniedziałku wylewa brudy na Wrone bo wygranitował 3 Aleje a promowany
          przez niego kantydat na prazydenta -Matyjaszczyk robi tam filmik do kampanii-cos
          TU CHYBA NIE HALO-ZDECYDUJCIE SIĘ CHŁOPY O CO WAM W KOŃCU CHODZI?!
    • Gość: guzik Jacek Kasprzyk IP: 94.254.252.* 14.07.10, 15:09
      Śmieszna ta sonda. Jej autor widac nie ma pojecia jak sie to robi i
      w prymitywny sposób próbuje swoich manipulacji..

Ja mam nadzieję, że pan Kasprzyk jednak będzie kandydowac. W
      odróżnieniu od wymienionych na tej liście zrobił bardzo dużo dla
      Częstochowy.
      • hr.poniemirski Re: Do guzika w sprawie Kasprzyka 14.07.10, 23:50
        A Bądź uprzejmy przybliżyć te heroiczną pracę w/w Posła Ksprzyka na rzecz miasta,w konkretach znaczy, bo jakoś, pewnikiem przez sklerozę, nijak sobie przypomnieć nie mogę, że o chwalebnych zasługach nie wspomnę, bo te pewnie wprost na kolana powalają taki zwykły ludek jak ja.Kurcze! Ja tylko na letnisko wyjechałem i może coś mi umknęło!!! A tu takie cuda!A podobno na takie to monopol ma tylko ERA!
        Czyżby i szanownemu Panu Jackowi wraz ze swoją partią, w liczbie 30 sztuk w porywach, się udało zdobyć moc sprawczą, i ciemny ludek zadziwi, że tę propagandę sukcesu kupi z marszu, bez względu ja dowody i jakość tego poświęcenia pro publiko bono?!
        ps. serdecznie pozdrawiam wszystkich szanownych forumwiczów :))
        Z szacunkiem hr.j/w
        • Gość: kolo Re: Do guzika w sprawie Kasprzyka IP: *.146.133.134.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.07.10, 19:17
          Tylko Tadeusz Wrona może coś zrobić i przeciwstawić się tej interesownej grupie
          kamieniczników i Matyjaszczyków z Baltami.
          Wiadomo już, że ani nie dawał pieniędzy na kościół - co jasno widać w
          sprawozdaniach budżetowych.
          Ani nie faworyzował pielgrzymów, bo III Aleja mieszkańcom przede wszystkim
          służy. Ani nie traktował swoich podwładnych despotycznie. W przeciwieństwie do
          Kurpiosa i Wydmucha - generała od siedmiu boleści. Oni potrafią upodlić
          pracowników UM.
          Tadeusz wracaj czekamy!
          • Gość: zawsze-rea-lista Re: Do guzika w sprawie Kasprzyka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.07.10, 20:08
            Wrona, Balt,Matyjaszczyk,Chatys, Kocyga,Giżyński,Teraz będę podbijała
            Beznadziejnego Kulawika pseudo Poniedziałek w beznadziejnej sondzie,wystarczy
            wyłączyć internet i włączyć i już pkt. na Pajaca.Ha,ha,ha.Tyle jest to warte.
            • Gość: monka Re: Do guzika w sprawie Kasprzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 23:51
              a co to tak ucichło o Chatysie może TVS przyjżała by sie interesom
              pan Bogusia. Jakos dziwnie zniknął z Częstochowy. A jesli chodzi o
              pana Wrone macie rację jak wróci to znowu dużo zrobi dla Częstochowy
              odnowi Jasną Górę zrobi drogi wokół klasztoru chodniki wokół Jasnej
              Góry a jak juz nie będzie co robić to będzie dopieszczał inne
              kościoły. Tak na takiego czekamy prezydenta. A biedota z ościennych
              dzielnic niech czeka co im spadnie z pańskiego stołu
              • Gość: slawk1955 Re: Do guzika w sprawie Kasprzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 00:48
                Jak na razie to obecna wladza robi darmowe autobusy dla pielgrzymow o ktorych
                nikt nie wie i chce remontowac Klasztorna za pieniadze miejskie. Wrona dostawal
                na drogi dookola klasztoru dofinansowania unijne, gdyz byly to "szlaki
                komunikacyjne do miedzynarodowego punktu pielgrzymkowego" (jego pomysl i jak sie
                okazalo kapitalny i skuteczny) urzednicy unijni latwo sie na to lapali i dlatego
                pare ulic w okolicy jest odnowionych, a I i II aleja w remoncie o ile OSPC i SLD
                przestana blokowac ten remont... bo obecnie bardzo realna jest utrata
                dofinansowania wlasnie przez "inteligentow" z ww. stowarzyszenia i ludzi pokroju
                Matyjaszczyka.
              • Gość: cccr Re: Monka ty płytki pajacu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.07.10, 08:35
                Monka jesteś tylko małą bez użyteczną pchłą występującą w linkach pod różnymi
                nazwami w celu zrobienia zamętu lecz nic ci nie wychodzi,zresztą jak
                wszystko.Ha,ha,ha.
                P.S.
                Jak na razie ciebie już namierzają.
                • Gość: małpa.pl Re: Monka ty płytki pajacu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 00:03
                  Przestańcie się egzaltować wpisami poszczególnych frajerów -to jest po prostu
                  żenada.Każdy ma swój umysł i odpowiednio interpretuje sprawy
                  • Gość: cezar Re: Monka ty płytki pajacu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 00:19
                    Wpisuję się tu po raz pierwszy,ale rozumiem problemy.I tak na początek- kochajmy
                    się , nie sprawiajmy sobie problemów, uczmy się na blędach innych
                    • Gość: gosc Re: Monka ty płytki pajacu IP: 94.254.199.* 17.07.10, 06:34
                      A co tu robi J.Wiśniewska, przecież ona jest z Koziegłów i nie może startować na
                      prezydenta z Częstochowy, jedynie na burmistrza Myszkowa.Sondaż jest tylko
                      zwykłą manipulacją. Wystarczy,że jedna osoba ma dużo czasu i może sobie tak
                      oddawać z jednego komputera nieskończoną ilość głosów. To jest zwykłe
                      oszukiwanie ludzi i wmawianie im ,że Matyjaszczyk, czy Wrona znajdą się w
                      drugiej turze.Pozostali przecież wogóle nie kandydują.Myślę,że Kurpios również
                      nie, bo oddałby urząd walkowerem.
    • Gość: gość Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 10:15
      Sonda: komu się bardziej nudzi i kto umie lepiej obsługiwać komputer :-)
      • Gość: m Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 10:48
        ja i co mi zrobisz?
        • Gość: J24 Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 11:39
          a ja wam powiem Kurpios nie będzie kandydatem PO na prezydenta
          Częstochowy. Już namaszczony został przez posłów ktos inny. Za 5 dni
          napisze kto.
          • Gość: oko Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.147.102.96.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.07.10, 12:38
            Myślę, że Kasprzyk ma szansę w moich oczach wystartować, bo Matyjaszczyk zbratał
            się z poniedziałkiem i te brednie co tam wypisują sam pewnie redaguje.
          • Gość: ja Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 109.243.36.* 17.07.10, 17:39
            Za pięć dni to już mogą zmienić zdanie,nigdy PO nie byłą słowna, póki co
            wystawiają Szewińskiego, w drugiej kolejności Leszczynę. Moim zdaniem oboje mają
            równe szanse. Byle nie Kurpios, byle nie Wrona.
            • Gość: powiec Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 22:00
              Bhuha ha, no to jesteś bardzo słabo poinformowany
              • Gość: Niewodniczański U nich tak jest. IP: *.apus-net.pl 17.07.10, 22:14
                Co się dziwisz ludzie PIS-u budują wiedzę na plotce.
                • Gość: ja Re: U nich tak jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 23:46
                  Nie wiem czy to koniecznie PIS daje takie informacje, myslę, że SLD
                  • Gość: małpa.pl Re: U nich tak jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 01:08
                    Ale się głupki prześcigają w nic nieznaczącym sondażu -to tylko "dobra
                    Częstochowa" i "Najważniejsza jest Częstochowa" - prymityw
                    • Gość: małpa.pl Re: U nich tak jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 01:11
                      Platformo częstochowska daj wreszcie kandydata na prezydenta,coby te hieny
                      forumowe mogły sobie poużywać!
                      • Gość: nie Re: U nich tak jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 01:18
                        Chciałabyś małpo-ale nie, oj nie dowiesz się
                        • Gość: flaga111 Re: U nich tak jest. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.07.10, 09:22
                          Kulawik na prezydenta.
                          • Gość: gosc Re: U nich tak jest. IP: 109.243.169.* 18.07.10, 14:36
                            Wiśniewska za Romaniuka do Myszkowa, Wrona do Szczecina.
                            • Gość: ja Re: Czy to ten Maranda? IP: 94.254.181.* 18.07.10, 17:35
                              Czy to ten Maranda, który był kiedyś chłopakiem radnej I.Nowak? On na
                              prezydenta? Niezła jazda,no to mu się trochę poprzestawiało w mózgownicy...Dużo
                              zapomniał.
                              • Gość: tak Re: Czy to ten Maranda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.10, 21:40
                                Tak, to ten sam Maranda.
                                • Gość: trefl Re: Czy to ten Maranda? IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 16:55
                                  Jaka kochanka taki prezydent.
                            • Gość: trefl Re: U nich tak jest. IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 16:53
                              Romaniuka na listę PiSu wstawił Giżyński i widać, że jabłko od
                              jabłoni daleko nie spada. A jabcokiem bedzie się odbijało.
                              • Gość: gosc Re: U nich tak jest. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 13:10

ylisz się kotku,Romaniuka wstawiła Wiśniewska, nie mykl listy
                                poselskiej- do parlamentu, z listą samorządową .
    • truthmaker Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 19.07.10, 11:57
      Oczywiście Krzysztof Matyjaszczyk, nie widzę innego kandydata, a już na pewno
      nie oddam głosu na dbającego wyłącznie o interes kościoła Wronę. Co ten gościu
      robi na liście kandydujących, czy mieszkańcy Częstochowy nie dali mu jasno do
      zrozumienia, że nie chcą by był ich prezydentem? Bądźmy konsekwentni, skoro już
      raz go wywaliliśmy to nie pozwólmy moherowemu elektoratowi przywrócić go na to
      stanowisko !!!
      • emerytwojsko Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 19.07.10, 12:06
        Bardzo cieszę się, że prezydent Wrona ma tak duże szanse wygrania
        wyborów prezydenckich.
        • Gość: gosc Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 13:12
          ciesz się ciesz, po po listopadzie br, to już będziesz tylko
          beczał baranim głosem,.
      • Gość: Niewodniczański Jak będzie? IP: *.apus-net.pl 19.07.10, 12:52
        czy mieszkańcy Częstochowy nie dali mu jasno dozrozumienia
        To się okaże na wyborach.
        Kogo było więcej? Tych co poszli na referendum, czy tych co posłuchali Wrony i zostali w domu.

Zobaczymy
        • Gość: ja Re: Jak będzie? IP: 109.243.114.* 20.07.10, 10:20
          zobaczyć to już możemy,czytając artykuł w dzisiejszej Wyborczej,jak Wrona kręcił
          lody z PO, szczególnie z Chatysem i Sztolcmanem. Chyba,że PO wystawi go,jako
          swojego kandydata,tylko,co na to Tusk?
          • Gość: Niewodniczański Jakie lody? IP: *.apus-net.pl 22.07.10, 13:03
            Gdzie jest cokolwiek o kręceniu lodów?
            Gdzie jest udowodniona jakaś nieprawidłowość?
            Marysia 46 określa takie pisanie słowami:
            "To takie PIS-owskie" -wymyślić, puścić w obieg ciemny naród to kupi.
            No to kupujcie, ja nie mam zamiaru.
            • Gość: flaga111 Re:Zlecenia Radnego SLD od miasta IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.07.10, 17:55
              Można zobaczyć na stronie www.czestochowa.pl w zakładce rada miasta interpelacje
              radnych(Interpelacja Radnego Ł.Banaśa) jakie zlecenia wykonywała firma
              Z.Wolskiego pod nadzorem komisji rewizyjnej Balta.To są dopiero uczciwi politycy
              oskarżający innych.Brawo.
            • Gość: Oszolom Re: Jakie lody? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 22:46
              niewodniczański lubisz tą marcysię ,tylko nie mów że kręcisz z nią
              lody .Bo ona z miasta jest i do tego starsza.
          • Gość: Oszolom Re: Jak będzie? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 22:33
            ja chyba to fajne słowo .To chyba hehe PO strzeli sobie samobója.
            • Gość: ja Re: Jak będzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 00:52
              A niby dlaczego ma sobie strzelić samobója?
    • emerytwojsko Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 20.07.10, 15:19
      Wrona jako prezydent był za mądry, żeby kręcić lody z ludźmi
      Palikota.
      • Gość: gość Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 08:33
        Tylko kręcił z Chatysem i PO
        • Gość: cvb Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 18:36
          Skoro krecil, to dlaczego PO była za jego odwolaniem?

Czegos nie rozumiem...
    • Gość: sowa Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 10:06
      Może wygrać każdy , ale nigdy Balt i Matyjaszczyk
      • Gość: wiedzący dużo Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 82.160.239.* 22.07.10, 12:16
        pani Wiśniewska bardzpo mocno promuje Wronę,sama liczy na wiele, bo
        razem z Mariuszem Błaszczakiem walili ciężkie pieniądze za w lasne
        szkolenia medialne, dając prywatnie zarabiać pani G. Ta w zamian,że
        dali jej zarobić, pcha ich do telewixji
      • Gość: celuloza Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:50
        skoro może wygrać każdy wg twojego niemyślenia to ja stawiam na mojego psa
    • Gość: qwe Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 14:05
      Boże chroń przed SLD
      • Gość: gość Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.10, 08:22
        Nie wzywaj Pana Boga nadaremno!!! - chamie
        • Gość: C Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 188.33.143.* 23.07.10, 17:42
          Już niedługo się spotkamy GOŚCIU
    • Gość: sss Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 109.243.152.* 22.07.10, 19:01
      Na prezydenta Doda
      • wdmuchowski Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 24.07.10, 14:33
        Ubogo przedstawiacie kandydatów. Nie tych którzy coś dla miasta mogą zrobić.
        Każdy z wymienionych, to - wielkie nic dla miasta. Czekajcie na nowe nazwiska!
    • Gość: a-lfa Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.net.stream.pl 24.07.10, 20:49
      Jak znam życie rozgrywka finałowa bedzie midzy kandydatem lewicy
      czyli Krzysztofem Matyjaszczykiem a kandydatem z prawej strony
      Tadeuszem Wroną. Kto wygra trudno teraz przewidzieć nie mniej mimo
      wszytko tym razem lewica moze mieć spore szanse. T. Wrona ma jednak
      dośc spory elektorat negatywny.
      • wdmuchowski Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 24.07.10, 23:28
        Tak jest - ma być - z menu.
        Ale zestawy się zmieniają w dobrej restauracji!
        • Gość: gość Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 00:24
          Jedna rozgrywka będzie= między Kurpiosem a Wroną
          • Gość: no no Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 00:51
            Oby nie za bardzo zaciekła- stawiam na Kurpiosa!
            • Gość: ja Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 01:02
              A czy wy nie widzicie debile POwcy,że Chatys konkuruje z Kurpiosem w
              rankingu.Paranoja. Chatys daj już ulge swoim ambicjom.Nie ma ciebie. I nie
              przeszkadzaj Kurpiosowi!
              • Gość: spoko Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 01:22
                Spoko chłopcy.Spoko.Zastanówcie się kogo macie na prezydenta,a może rzeczywiście
                ktoś inny,a może młody Rozpondek,to nie jest głupi pomysł
                • Gość: ja-ja Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.10, 01:32
                  jaja sobie robisz i nie masz czym głowy zająć?
                  • Gość: . Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 01:53
                    No nie najgorszy pomysł.Młody Rozpondek

ma duże szanse
                    • Gość: zawsze-rea-lista Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.07.10, 04:33
                      Kpiny czy co,rospondek chyba was pogięło,trzeba mieć trochę w głowie.Ha,ha.
                      • Gość: małpa.pl Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 13:17
                        Słońce już nie praży, a forumowicze piszą tu jakby upał był 50 stopni.
                        Wygra ten, kto będzie startował i kogo wyborcy poprą , a nie forumowicze. Was tu
                        jest z pietnastu, a wyborców ponad sto tysięcy.
                      • Gość: neo Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 13:17
                        Kandydat musi umiec dobrze dobrac sobie pracownikow , winna byc wyszkolona ekipa
                        ekonomistów , inzynierow , finansistów , madrych doswiadczonych doradców.
                        A kto znich taka ma ? Sami znaja sie na wszystkim?
                        Co sprawia ze inne miasta maja fantastyczne ulice , swietne drogi , obwodnice ,
                        chodniki , latarnie , aquapraki , boiska a Tu jest co?? Jaki inwestor zainwestowal
                        w ciagu 5 lat w zakład zatrudniajace ponad 300 osob( nie mowiac o marketach
                        • Gość: hej neo Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 13:25
                          pokaż mi takie miasta w Polsce!
                • Gość: zenek Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:53
                  a ja stawiam na starego rozpondka
    • Gość: nowy Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 109.243.43.* 26.07.10, 12:00
      Ten sondaż jest żenujący
      • Gość: gosc Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 13:18
        sondaż ułożony przez człowieka Wrony, znającego się na komputerach
        zawodowo, podobną sondę utworzył już na innym portalu. Wtedy, kiedy
        wynik dla Wrony jest zadowalający - sonda się kończy. Nabijanie
        głosów też charakterystyczne, wiem coś o tym.
        • Gość: kozi bobek Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.chello.pl 26.07.10, 21:27
          Wiesz coś o tym? To ile sondaży już zmanipulowałeś komuszku?
          • Gość: gość Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:25
            Kozia Kupo. Na T.Wronę glosujemy wszyscy w Urzędzie Miasta. Nie chcemy tego małego geja
            • Gość: jas Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 20:33
              Yaro u nas nie startuje
            • Gość: gosc Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 188.33.130.* 27.07.10, 22:01
              ha, ha, ha , wszyscy trzej?
          • Gość: gosc Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 188.33.130.* 27.07.10, 21:59
            O widzę,że uderz w stół, a nożyce się odezwą...
            • Gość: Prawda Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.chello.pl 28.07.10, 22:48
              II tura: Wrona vs. kandydat Platformy (ale na pewno nie Rozpondek - to ściema i
              prowokacja częstochowskiej PO).
              • Gość: nie prawda Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 22:54
                A skąd wiesz??
                • Gość: to wiem Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 23:43
                  że następnym rzecznikiem miasta nie powinien być Irek
                  • Gość: a gdzie est J24 Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 23:50
                    A gdzie jest J24 który niby wszystko wie o PO w Częstochowie? Zamknęli mu
                    pysk,czy po prostu nic nie wie
              • Gość: oo Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 23:53
                Boicie sie,że będzie Rozpondek??
                • Gość: małpa.pl Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 23:55
                  Zadnego J24 nie było to sciema sprowokowana przez SLD
                  • Gość: krzyś Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 10:16
                    Do drugiej tury przejdą kandydaci wystawieni przez PO i koalicję PiS-u. PO
                    prawdopodobnie wystawi Kurpiosa,który przegra z kandydatem PiS-u.SLD po
                    pierwszej turze otrzyma zaszczytne trzecie miejsce.Wrona ma ogromny elektorat
                    negatywny /20 000 głosów/ i jest bez szans- może co najwyżej "walczyć" o trzecie
                    miejsce. 20 000 głosów tj. około 20% wyborców,a w wyborach samorządowych
                    frekwencja będzie niższa niż 40%.Rachunki są proste i zrozumiałe.
    • on-czyli-ja Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 29.07.10, 12:19
      Swoją drogą aktualne wyniki sondy są interesujące - bo wyniki referendum były
      zupełnie inne:)
      • Gość: Prawda Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.chello.pl 29.07.10, 13:41
        Są interesujące, ale przestają mnie dziwić. Sam słyszałem jak młode łebki na
        przystanku tramwajowym mówiły, że już się nie wkręcą w żadne referendum bo teraz
        w mieście to jest dopiero bryndza.
        • Gość: WD Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.10, 00:17
          A ja słyszałem, że więcej nigdy nie zagłosują na tych, co już rządzili i stawią na niezależnych i nowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka