Gość: e nie ma naprawde nikogo innego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 07:05 tylko te stare opatrzone i znienawidzone przez wszystkich "twarze"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidor Re: jest Ostalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 20:35 ja myśla, że prezydentem zostanie Mietek Chudzik no w najgorszym przypadku starosta Kwapisz albo nie wybierta przewodniczącego rady powiatu Karola Ostalskiego ten łostatni to wybitna jednostka smorządowa a jaka mądra jakby zebrać mądrość wszystkich posłów radnych miasta i powiatu to za mało na Ostalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: jest Ostalski IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.10, 20:46 Pomidor ty buraku,ciebie wybierzemy wtedy siądziesz na pępku u mamusi i będziesz nadawał alfabet Morse'a . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP2 Re: jest Ostalski IP: 212.87.246.* 16.07.10, 21:26 Jak oglądam ten materiał to uważam że SLD trzeba zdelegalizować Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: nie ma naprawde nikogo innego? 21.07.10, 09:44 Jest Grzegorz Więciorkowski, na którego zamierzam oddać głos. To jedyny człowiek po prawej stronie lokalnej sceny poltycznej, któremu można zaufać i powierzyć stanowisko Prezydenta Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaga111 Re: nie ma naprawde nikogo innego? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.07.10, 19:23 andrzejdziaba ty chyba bez mózgowiec jesteś albo nieźle naćpany z tym wieciorkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: nie ma naprawde nikogo innego? 24.07.10, 09:48 Ujawnij się przyjacielu, to porozmawiamy merytorycznie. Nie prowadzę polemiki z osobami, które się ukrywają za zasłoną anonimowości i zamiast argumentów posługują się epitetami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: nie ma naprawde nikogo innego? IP: 79.139.31.* 24.07.10, 06:38 A kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: nie ma naprawde nikogo innego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 09:38 Sobuś przecież jest Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: nie ma naprawde nikogo innego? 24.07.10, 09:55 Grzegorz Więciorkowski to odwołany przez Tadeusza Wronę członek Rady Nadzorczej Częstochowskiego Przedsiebiorstwa Komunalnego oraz ostatnio przez Piotra Kuriosa odwołany ze stanowiska Prezesa Rady Nadzorczej Miejskiego Przedsiebiorstwa Komunalnego. Był dla nich niewygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Jest Grzegorz Więciorkowski! 24.07.10, 10:06 To bardzo dobry kandydat: uczciwy, odpowiedzialny, doświadczony, inteligentny i myślący w kategoriach społecznych. Trzeba go tylko przekonać, żeby kandydował. Jest w stanie wygrać z każdym spośród wymienionych w sondzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.07.10, 10:20 Taki mądry jak Kulawik i prawy jak poniedziałek,nie zamydlaj oczu dziaba jaką posadkę obiecał ci wieciorkowski za pisanie nieprawdy,za malutcy jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! 24.07.10, 12:05 Żyję na własny rachunek i niepotrzebne mi posadki. Dawid też był mały i pokonał Goliata - sposobem. Mam pomysł w stylu Dawida na pokonanie "Goliata" dużeńki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.07.10, 12:12 dziaba to napisz parę kłamstw w stylu kulawika,to będziesz dużeńki na razie jesteś przydupasem płytkich ludzików. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! 24.07.10, 13:07 Nie potrafisz już dyskutować ze mną merytorycznie, więc pozostały Ci tylko niewybredne epitety i pomówienia. Łatwo to robić, działając z ukrycia. Skąd my to znamy? Dam Ci szansę do otwartej i uczciwej polemiki, tylko się ujawnij. Mnie możesz znaleźć wpisując imię i nazwisko do wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.07.10, 13:38 Nie jesteś godzien na dyskusję ze mną, twój poziom to marny kulawik i poniedziałek więc niech tak zostanie,człowieczku znam cię i wiem co sobą reprezentujesz przy twoim poziomie intelektualnym przeczkolak jest geniuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! 24.07.10, 13:51 Potrafisz tylko obrażać, lecz wybaczam Ci. Polecam lekturę Katechizmu Kościoła Katolickiego, a szczególnie treść i komentarz do ósmego przykazania (str. 553 do 562). Na str. 556 jest cytat z Ćwiczeń duchownych Św. Ignacego Loyoli, który odnosi się do Twojej postawy i tego, co ja mogę realnie w takiej sytuacji zrobić dla Ciebie. Właśnie to robię. Pozdrawiam. A.D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 555 Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:59 radzę wam wszystkim zapalczywcom na tym forum,wyjdzicie na Biegana i lejcie się po mordach , bo to wam pozostało Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Jest Grzegorz Więciorkowski! 29.07.10, 11:36 To tylko zabawa. Mój rozmówca jest zapalczywy, nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: nie ma naprawde nikogo innego? IP: *.chello.pl 23.07.10, 18:13 Podziękuj, że Palikot nie jest z Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Balt Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 12:07 W związku z tym, że nie zamierzam kandydować na funkcję Prezydenta Miasta Częstochowy, proszę osoby, które zamierzały na mnie głosować, o poparcie Krzysztofa Matyjaszczyka, mojego kandydata na to stanowisko. Marek Balt Radny Miasta Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp nikt nie zamierzal na wyrost sie martwisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d martwisz sie na wyrost nikt nie zamierzal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terl Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 212.87.241.* 12.07.10, 19:01 Panie Radny, pan to ma poparcie :-)) ostatnia kadencja co ? Odpowiedz Link Zgłoś
mixtar Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 14.07.10, 14:39 Byle nie ten drewniany pajac Pinokio czyli TW . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-t-o-s-6 Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.07.10, 21:35 Facet do czego ty się nadajesz,o jakiej kandydaturze ty piszesz, Balt opamiętaj się,przy tobie to by nastała anarchia,wycieli byście się nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AveRacovia1921 Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.realestate.net.pl 13.07.10, 09:03 Na ciebie specjalisto od dyskusji o psich kupach na forum i tak nikt by głosu nie oddał. Słusznie zauwazyli inni, ze tobie człowieku nie grozi ani kandydowanie, ani tym bardziej poparcie. A Raków pamięta lewakom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 15.07.10, 01:29 Przez takich ludzi jak Pan Krzysiek traci poparcie a nie zyskuje głosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.146.133.134.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.07.10, 18:57 W związku z tym że nie zamierzam i nigdy nie zamierzałem kandydować na funkcję Prezydenta Miasta Częstochowy, proszę osoby, które zamierzały na mnie głosować, o poparcie mnie i w żadnym wypadku mojej konkurencji. To mówił ja Jarząbek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ' Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:10 ja tez widzialem i posmialem sie z niego. Won spamerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f wykup sobie link sponsorowany na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:11 a nie ciagle bedziesz tutaj ten badziew wrzucac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W trakcie ogladania filmiku wzruszyłem się IP: 212.87.246.* 12.07.10, 17:21 Panie Pośle nie wiem jak Pan to zrobił, ale ten film jest piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W trakcie ogladania filmiku wzruszyłem się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:59 co to za sonda, jak każdy obywatel może oddać tyle głosów ile chce na kandydata. Tadzio już kliknął kilkadziesiąt razy i myśli,że ktoś w to uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ta sonda to manipulacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 19:03 A to ci pan Wrona sobie naużywał,n naklikał się biedny, bo można oddać tyle głosów, ile się chce na kandydata.Nie róbcie śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstochowę IP: *.centertel.pl 12.07.10, 21:27 Tylko Wrona jako doświadczony i mądry facet nadaje się na prezydenta Częstochowy. KM to młody cwaniaczek, który ma wielu przeciwników nawet w swojej formacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 21:43 bo trzyma sie z tymi ktorzy nie wzbudzaja pozytywnych emocji wsrod ludzi. Ale niestety polityka to wazenie za i przeciw. Zero prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: 212.87.246.* 13.07.10, 01:01 A Wrone wszyscy kochają? Wrona to ma dopiero przeciwników u siebie. Głębocki w debatach telewizyjnych zapiera się Wrony jak Piotr Jezusa. Maranda ciągle nażeka że się nie może przebić. Wronowi ludzie w mieście że ich zostawił i w ogóle ani widu ani słychu ani widu. Przepychanki na listach Domagale trzeba będzie pierwsze miejsce gdzieś oddać. W Platformie obywatelskiej ciągle Leszczyna Rozpondkową podgryza. Pankiewicz walczy o wpływy w służbie zdrowia ze Sztolcmanem. A o interesach Chatysa i Sztolcmana to kto doniósł Poniedziałkowi żeby mieli co pisać. Ktoś nadał temat z PO przed wyborami w partii Żeby Chatysa wydłubać. W PiSie Wiśniewska i Reszka utopili by w szklance wody Giżyńskiego. Domagałe ciągle z PiSu wyrzucają. Mają problemy karne z Izą N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do slducha Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 12:46 Chiałbyś, żeby tak było - wzorem twojej partii, ale niedoczekanie twoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 10:57 Wiśniewska i Ryszka to dużo chcą złego zrobić, ale nie za bardzo mogą .Oboje są tu tylko chwilowo- przybyszami z Czeladzi i Koziegłów. Niech zajmą się lepiej pracą na rzecz swoich miejscowości i powiatów, bo cienko to robią. A Giżyński bez nich będzie zawsze istniał, nie pomogą ich intrygi, ośmieszyli się tylko na całej linii, szczególnie wtedy, kiedy Ryszka , w styczniu powiedział, PiS popełnił błąd idąc na referendum. On lepiej niech zmiata do Czeladzi, bo tu tylko wstyd przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: *.chello.pl 23.07.10, 18:20 To dobrze dla Giżyńskiego, że chcą go utopić w szklance WODY. Ja bym do naczynia nalał gnojówki. Jeżeli Giżyński będzie w PIS podczas najbliższych wyborów - wyjadę na głosowanie do Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
peta_0 Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch 16.07.10, 19:21 Ludzie co za pomyłka! Nie dlatego odwołaliśmy Wrone żeby znów się z nim użerać! Hm wybór jest jaki jest ale z pewnością KM jest w stanie więcej zrobić dla miasta niż "wielebny" TW! A młodość i przebiegłość w danym wypadku można potraktować jedynie jako atuty dzięki którym dany kandydat mógłby rezolutnie dbać o interesy naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pety Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 23:20 Ten sondaż jest dla takich jak ty, ciemnych i nic nie rozumiejących Odpowiedz Link Zgłoś
peta_0 Wronie mówimy NIE! 17.07.10, 00:41 W sumie fakt mocno słonce świeci więc wszyscy teraz tacy ciemni.. Dziękuję uznaję to za komplement gdyż fakt, że rzucasz tutaj obelgami świadczy tylko o tym , że nie masz nic mądrego do powiedzenia. Zapewne jesteś wielce oświeconą osobistością jednakże czy rozumiem czy nie wynik jest prosty.. Wrone odwołali mieszkańcy "jego" miasta, fakt dokonany więc z czym tu plemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: 79.139.31.* 20.07.10, 10:15 Niestety Wrona jest niewybieralny,ma bardzo duży elektorat negatywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do realisty Re: Patrzmy realnie! Tylko Wrona poruszy Częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 17:56 tak,tak wrona doświadczony w przekrętach i samouwielbieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 08:56 Była już taka sonda przed wyborami na prezydenta RP. Olechowski wygrał w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaga111 Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.07.10, 23:42 Żeby stworzyć ankietę trzeba mieć pojęcie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa.pl Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 00:07 A ja uważam,że PO powinno wypromować syna pani Rozpondek - Sebastiana=przemiłego mądrego czlowieka,spokojnego,inteligentnego, wykształconego - takiego jakiego potrzebuje Częstochowa. Super kandydat na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
adamico9 Sebastaian Rozpondek kandydatem na prezydenta 14.07.10, 00:21 No nie wiem, to nowa jakość= taki dobry małpo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a może Re: Sebastaian Rozpondek kandydatem na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 00:26 A moźe on będzie najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Adam Malysz Na Prezydenta IP: *.net.stream.pl 14.07.10, 02:05 Na pewno nie kocyga i drygas ani stacherczak!!! Jedynie Adam Malysz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Sebastaian Rozpondek kandydatem na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:11 wzyscy byle nie matyjaszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: Sebastaian Rozpondek kandydatem na prezydenta IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.10, 22:02 Litości trzeba mieć najpierw wygląd i to coś,śmierdziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sebastaian Rozpondek kandydatem na prezydenta IP: 83.238.29.* 27.07.10, 09:35 Jednego ryżego już mamy w rządzie, po co nam drugi w samorządzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: 80% zeby sie posmiac IP: 80.48.204.* 14.07.10, 14:56 Fakt. Konkretny facet. Poukładany i rzeczowy. Na razie zdystansowany od polityki, ale za 4 lata kto wie. Ja byłbym za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 21:23 tak Sebastian Rozpondek o ksywie Książę z TBS, lub drugi syn pani poseł Bartosz!! Takich nam trzeba. www.tvs.pl/informacje/5858/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:32 ci rozpondkowie to muszą być jacyś nierozgarnięci faceci skoro mamusia takim dużym chłopakom musiała załatwiać pracę i przy okazji weszła w 100% nepotyzmu nie licząc innych przywar niegodnych posłowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-t-o-s-6 Litości IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.10, 21:59 Litości trzeba mieć najpierw wygląd i to coś, śmierdziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorumpowana PO Młody Rozpondek na Prezydenta IP: 212.87.246.* 15.07.10, 00:34 Który Rozpondek ten któremu mamusia załatwiła prace czy jego brat któremu mamusia również załatwiła pracę. Platforma złodziei czyha na czym by tu się uwłaszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaga111 Re: Młody Rozpondek na Prezydenta IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.07.10, 10:26 Psi bobku jak mają pojęcie o pracy to bardzo dobrze,są tacy którzy z ramienia SLD po studiach nie mają o administracji,nawet do wywozu gnoju się nie nadają tacy nieudacznicy jak Kulawik i cała reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ku..s Re: Młody Rozpondek na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:35 ci od rozpondkowej mają takie pojęcie o pracy na ile znajomości i łamania prawa ma mamusia,szympansa też nauczysz stawiać pieczątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do idiotki Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:55 o qrfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiutek Re: 80% zeby sie posmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 13:12 skoro sam pracy załatwić sobie nie potrafi tylko jedzie na plecach mamuśki to jest naprawdę dobty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.isd-hcz.com.pl 14.07.10, 09:22 dlaczego nie daliście wszystkich kandydatów??????? nie ma jednego z faworytów Jacka Kasprzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do adamica Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:29 Wielu tu chce w różny sposób rozprowadzić PO, w tym także ty. Otóż odpowiem ci ,nie ma takiej opcji w PO. Jedynym kandydatem jest Piotr Kurpios, a rezerwowym na pewno ktoś inny. I przestańcie nam układać listy i prezydentów, bo sami to potrafimy. I wcale nie uważamy adamica za sprzymierzeńca, tylko za kolejnego burzącego PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:37 Jacek, spokojnie! I tak sie nie liczysz w walce o prezydenture - dobrze o tym wiesz. I nie klikaj wiecej z serwerów ISD, bo obciach z taka autopromocją :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.isd-hcz.com.pl 14.07.10, 11:25 przykro mi ale mylisz sie nie jestem jacek :) jestem z huty i pytam z ciekawosci bo wgłosie hutnika pisało o kandydacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fijal Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 79.139.31.* 16.07.10, 18:48 Kasprzyk był już chyba we wszystkich partiach poskomuny, teraz będzie ,,bezpartyjnym,, kandydatem - ALE JAJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajec Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:40 p.J.Kasprzyk już jest za długo w polityce i napewno nie byłby obiet kywny,polityka zamula umysły .Matyjaszczyk to lekarstwo przeciw układom wrona,rozpondek i innym kurpiosopodobnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elew Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:32 Pan Maranda chyba sam sobie klika w sondę :) Jeśli taki człowiek ma 98 głosów, to istotnie częstochowskie środowisko jest kompletnej anomii - zdrowy rozsądek zresztą także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:41 Współczuję PO ich pseudosprzymierzeńców! "Poniedziałek", Kulawik, rowan been, adamico - uha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-t-o-s-6 Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.10, 09:51 Paweł współczuć to należy tobie,już za późno na śmiech idź się leczyć na stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 14.07.10, 12:31 Obłuda i agitacja . Sami pod sobą kopiemy dołki . Widać to po sondażu . Dalej jesteście za rozwałką Częstochowy . Wstyd . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.centertel.pl 14.07.10, 15:06 Wstyd, to nie mieć poczucia realizmu. Wstyd, to nie używać własnego rozumu a korzystać z cudzych podpowiedzi. Wstyd, to dawać wiarę oszołomom i kłamcom. Wstyd, to -będąc dużym chłopcem - zachowywać się jak dzieciak. Wstyd, to widzieć tylko słabości innych a nie widzieć swojej małości. Wstyd, to być zaślepionym w swojej nienawiści. Wstyd, to odwoływać doświadczonego Prezydenta na rzecz niedojrzałego błazna. Wstyd, to narażać swoje miasto na możliwość utraty funduszy unijnych. Wstyd, to nie widzieć aktualnej rozwałki Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-t-o-s-6 Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.10, 23:06 Żeby ciebie nie rozjechali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 10:09 Kulawik w Poniedziałku wylewa brudy na Wrone bo wygranitował 3 Aleje a promowany przez niego kantydat na prazydenta -Matyjaszczyk robi tam filmik do kampanii-cos TU CHYBA NIE HALO-ZDECYDUJCIE SIĘ CHŁOPY O CO WAM W KOŃCU CHODZI?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik Jacek Kasprzyk IP: 94.254.252.* 14.07.10, 15:09 Śmieszna ta sonda. Jej autor widac nie ma pojecia jak sie to robi i w prymitywny sposób próbuje swoich manipulacji.. Ja mam nadzieję, że pan Kasprzyk jednak będzie kandydowac. W odróżnieniu od wymienionych na tej liście zrobił bardzo dużo dla Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hr.poniemirski Re: Do guzika w sprawie Kasprzyka 14.07.10, 23:50 A Bądź uprzejmy przybliżyć te heroiczną pracę w/w Posła Ksprzyka na rzecz miasta,w konkretach znaczy, bo jakoś, pewnikiem przez sklerozę, nijak sobie przypomnieć nie mogę, że o chwalebnych zasługach nie wspomnę, bo te pewnie wprost na kolana powalają taki zwykły ludek jak ja.Kurcze! Ja tylko na letnisko wyjechałem i może coś mi umknęło!!! A tu takie cuda!A podobno na takie to monopol ma tylko ERA! Czyżby i szanownemu Panu Jackowi wraz ze swoją partią, w liczbie 30 sztuk w porywach, się udało zdobyć moc sprawczą, i ciemny ludek zadziwi, że tę propagandę sukcesu kupi z marszu, bez względu ja dowody i jakość tego poświęcenia pro publiko bono?! ps. serdecznie pozdrawiam wszystkich szanownych forumwiczów :)) Z szacunkiem hr.j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Do guzika w sprawie Kasprzyka IP: *.146.133.134.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.07.10, 19:17 Tylko Tadeusz Wrona może coś zrobić i przeciwstawić się tej interesownej grupie kamieniczników i Matyjaszczyków z Baltami. Wiadomo już, że ani nie dawał pieniędzy na kościół - co jasno widać w sprawozdaniach budżetowych. Ani nie faworyzował pielgrzymów, bo III Aleja mieszkańcom przede wszystkim służy. Ani nie traktował swoich podwładnych despotycznie. W przeciwieństwie do Kurpiosa i Wydmucha - generała od siedmiu boleści. Oni potrafią upodlić pracowników UM. Tadeusz wracaj czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze-rea-lista Re: Do guzika w sprawie Kasprzyka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.07.10, 20:08 Wrona, Balt,Matyjaszczyk,Chatys, Kocyga,Giżyński,Teraz będę podbijała Beznadziejnego Kulawika pseudo Poniedziałek w beznadziejnej sondzie,wystarczy wyłączyć internet i włączyć i już pkt. na Pajaca.Ha,ha,ha.Tyle jest to warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka Re: Do guzika w sprawie Kasprzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 23:51 a co to tak ucichło o Chatysie może TVS przyjżała by sie interesom pan Bogusia. Jakos dziwnie zniknął z Częstochowy. A jesli chodzi o pana Wrone macie rację jak wróci to znowu dużo zrobi dla Częstochowy odnowi Jasną Górę zrobi drogi wokół klasztoru chodniki wokół Jasnej Góry a jak juz nie będzie co robić to będzie dopieszczał inne kościoły. Tak na takiego czekamy prezydenta. A biedota z ościennych dzielnic niech czeka co im spadnie z pańskiego stołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawk1955 Re: Do guzika w sprawie Kasprzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 00:48 Jak na razie to obecna wladza robi darmowe autobusy dla pielgrzymow o ktorych nikt nie wie i chce remontowac Klasztorna za pieniadze miejskie. Wrona dostawal na drogi dookola klasztoru dofinansowania unijne, gdyz byly to "szlaki komunikacyjne do miedzynarodowego punktu pielgrzymkowego" (jego pomysl i jak sie okazalo kapitalny i skuteczny) urzednicy unijni latwo sie na to lapali i dlatego pare ulic w okolicy jest odnowionych, a I i II aleja w remoncie o ile OSPC i SLD przestana blokowac ten remont... bo obecnie bardzo realna jest utrata dofinansowania wlasnie przez "inteligentow" z ww. stowarzyszenia i ludzi pokroju Matyjaszczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: Monka ty płytki pajacu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.07.10, 08:35 Monka jesteś tylko małą bez użyteczną pchłą występującą w linkach pod różnymi nazwami w celu zrobienia zamętu lecz nic ci nie wychodzi,zresztą jak wszystko.Ha,ha,ha. P.S. Jak na razie ciebie już namierzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa.pl Re: Monka ty płytki pajacu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 00:03 Przestańcie się egzaltować wpisami poszczególnych frajerów -to jest po prostu żenada.Każdy ma swój umysł i odpowiednio interpretuje sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Monka ty płytki pajacu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 00:19 Wpisuję się tu po raz pierwszy,ale rozumiem problemy.I tak na początek- kochajmy się , nie sprawiajmy sobie problemów, uczmy się na blędach innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Monka ty płytki pajacu IP: 94.254.199.* 17.07.10, 06:34 A co tu robi J.Wiśniewska, przecież ona jest z Koziegłów i nie może startować na prezydenta z Częstochowy, jedynie na burmistrza Myszkowa.Sondaż jest tylko zwykłą manipulacją. Wystarczy,że jedna osoba ma dużo czasu i może sobie tak oddawać z jednego komputera nieskończoną ilość głosów. To jest zwykłe oszukiwanie ludzi i wmawianie im ,że Matyjaszczyk, czy Wrona znajdą się w drugiej turze.Pozostali przecież wogóle nie kandydują.Myślę,że Kurpios również nie, bo oddałby urząd walkowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 10:15 Sonda: komu się bardziej nudzi i kto umie lepiej obsługiwać komputer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 10:48 ja i co mi zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 11:39 a ja wam powiem Kurpios nie będzie kandydatem PO na prezydenta Częstochowy. Już namaszczony został przez posłów ktos inny. Za 5 dni napisze kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.147.102.96.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.07.10, 12:38 Myślę, że Kasprzyk ma szansę w moich oczach wystartować, bo Matyjaszczyk zbratał się z poniedziałkiem i te brednie co tam wypisują sam pewnie redaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 109.243.36.* 17.07.10, 17:39 Za pięć dni to już mogą zmienić zdanie,nigdy PO nie byłą słowna, póki co wystawiają Szewińskiego, w drugiej kolejności Leszczynę. Moim zdaniem oboje mają równe szanse. Byle nie Kurpios, byle nie Wrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiec Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 22:00 Bhuha ha, no to jesteś bardzo słabo poinformowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański U nich tak jest. IP: *.apus-net.pl 17.07.10, 22:14 Co się dziwisz ludzie PIS-u budują wiedzę na plotce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: U nich tak jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 23:46 Nie wiem czy to koniecznie PIS daje takie informacje, myslę, że SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa.pl Re: U nich tak jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 01:08 Ale się głupki prześcigają w nic nieznaczącym sondażu -to tylko "dobra Częstochowa" i "Najważniejsza jest Częstochowa" - prymityw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa.pl Re: U nich tak jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 01:11 Platformo częstochowska daj wreszcie kandydata na prezydenta,coby te hieny forumowe mogły sobie poużywać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: U nich tak jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 01:18 Chciałabyś małpo-ale nie, oj nie dowiesz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaga111 Re: U nich tak jest. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.07.10, 09:22 Kulawik na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: U nich tak jest. IP: 109.243.169.* 18.07.10, 14:36 Wiśniewska za Romaniuka do Myszkowa, Wrona do Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy to ten Maranda? IP: 94.254.181.* 18.07.10, 17:35 Czy to ten Maranda, który był kiedyś chłopakiem radnej I.Nowak? On na prezydenta? Niezła jazda,no to mu się trochę poprzestawiało w mózgownicy...Dużo zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Czy to ten Maranda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.10, 21:40 Tak, to ten sam Maranda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefl Re: Czy to ten Maranda? IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 16:55 Jaka kochanka taki prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefl Re: U nich tak jest. IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 16:53 Romaniuka na listę PiSu wstawił Giżyński i widać, że jabłko od jabłoni daleko nie spada. A jabcokiem bedzie się odbijało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: U nich tak jest. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 13:10 ylisz się kotku,Romaniuka wstawiła Wiśniewska, nie mykl listy poselskiej- do parlamentu, z listą samorządową . Odpowiedz Link Zgłoś
truthmaker Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 19.07.10, 11:57 Oczywiście Krzysztof Matyjaszczyk, nie widzę innego kandydata, a już na pewno nie oddam głosu na dbającego wyłącznie o interes kościoła Wronę. Co ten gościu robi na liście kandydujących, czy mieszkańcy Częstochowy nie dali mu jasno do zrozumienia, że nie chcą by był ich prezydentem? Bądźmy konsekwentni, skoro już raz go wywaliliśmy to nie pozwólmy moherowemu elektoratowi przywrócić go na to stanowisko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 19.07.10, 12:06 Bardzo cieszę się, że prezydent Wrona ma tak duże szanse wygrania wyborów prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 13:12 ciesz się ciesz, po po listopadzie br, to już będziesz tylko beczał baranim głosem,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Jak będzie? IP: *.apus-net.pl 19.07.10, 12:52 czy mieszkańcy Częstochowy nie dali mu jasno dozrozumienia To się okaże na wyborach. Kogo było więcej? Tych co poszli na referendum, czy tych co posłuchali Wrony i zostali w domu. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak będzie? IP: 109.243.114.* 20.07.10, 10:20 zobaczyć to już możemy,czytając artykuł w dzisiejszej Wyborczej,jak Wrona kręcił lody z PO, szczególnie z Chatysem i Sztolcmanem. Chyba,że PO wystawi go,jako swojego kandydata,tylko,co na to Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Jakie lody? IP: *.apus-net.pl 22.07.10, 13:03 Gdzie jest cokolwiek o kręceniu lodów? Gdzie jest udowodniona jakaś nieprawidłowość? Marysia 46 określa takie pisanie słowami: "To takie PIS-owskie" -wymyślić, puścić w obieg ciemny naród to kupi. No to kupujcie, ja nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaga111 Re:Zlecenia Radnego SLD od miasta IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.07.10, 17:55 Można zobaczyć na stronie www.czestochowa.pl w zakładce rada miasta interpelacje radnych(Interpelacja Radnego Ł.Banaśa) jakie zlecenia wykonywała firma Z.Wolskiego pod nadzorem komisji rewizyjnej Balta.To są dopiero uczciwi politycy oskarżający innych.Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Jakie lody? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 22:46 niewodniczański lubisz tą marcysię ,tylko nie mów że kręcisz z nią lody .Bo ona z miasta jest i do tego starsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Jak będzie? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 22:33 ja chyba to fajne słowo .To chyba hehe PO strzeli sobie samobója. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak będzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 00:52 A niby dlaczego ma sobie strzelić samobója? Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 20.07.10, 15:19 Wrona jako prezydent był za mądry, żeby kręcić lody z ludźmi Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 08:33 Tylko kręcił z Chatysem i PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvb Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 18:36 Skoro krecil, to dlaczego PO była za jego odwolaniem? Czegos nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 10:06 Może wygrać każdy , ale nigdy Balt i Matyjaszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący dużo Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 82.160.239.* 22.07.10, 12:16 pani Wiśniewska bardzpo mocno promuje Wronę,sama liczy na wiele, bo razem z Mariuszem Błaszczakiem walili ciężkie pieniądze za w lasne szkolenia medialne, dając prywatnie zarabiać pani G. Ta w zamian,że dali jej zarobić, pcha ich do telewixji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celuloza Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:50 skoro może wygrać każdy wg twojego niemyślenia to ja stawiam na mojego psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 14:05 Boże chroń przed SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.10, 08:22 Nie wzywaj Pana Boga nadaremno!!! - chamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 188.33.143.* 23.07.10, 17:42 Już niedługo się spotkamy GOŚCIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 109.243.152.* 22.07.10, 19:01 Na prezydenta Doda Odpowiedz Link Zgłoś
wdmuchowski Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 24.07.10, 14:33 Ubogo przedstawiacie kandydatów. Nie tych którzy coś dla miasta mogą zrobić. Każdy z wymienionych, to - wielkie nic dla miasta. Czekajcie na nowe nazwiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-lfa Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.net.stream.pl 24.07.10, 20:49 Jak znam życie rozgrywka finałowa bedzie midzy kandydatem lewicy czyli Krzysztofem Matyjaszczykiem a kandydatem z prawej strony Tadeuszem Wroną. Kto wygra trudno teraz przewidzieć nie mniej mimo wszytko tym razem lewica moze mieć spore szanse. T. Wrona ma jednak dośc spory elektorat negatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
wdmuchowski Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 24.07.10, 23:28 Tak jest - ma być - z menu. Ale zestawy się zmieniają w dobrej restauracji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 00:24 Jedna rozgrywka będzie= między Kurpiosem a Wroną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no no Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 00:51 Oby nie za bardzo zaciekła- stawiam na Kurpiosa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 01:02 A czy wy nie widzicie debile POwcy,że Chatys konkuruje z Kurpiosem w rankingu.Paranoja. Chatys daj już ulge swoim ambicjom.Nie ma ciebie. I nie przeszkadzaj Kurpiosowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 01:22 Spoko chłopcy.Spoko.Zastanówcie się kogo macie na prezydenta,a może rzeczywiście ktoś inny,a może młody Rozpondek,to nie jest głupi pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-ja Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.10, 01:32 jaja sobie robisz i nie masz czym głowy zająć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 01:53 No nie najgorszy pomysł.Młody Rozpondek ma duże szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze-rea-lista Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.07.10, 04:33 Kpiny czy co,rospondek chyba was pogięło,trzeba mieć trochę w głowie.Ha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa.pl Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 13:17 Słońce już nie praży, a forumowicze piszą tu jakby upał był 50 stopni. Wygra ten, kto będzie startował i kogo wyborcy poprą , a nie forumowicze. Was tu jest z pietnastu, a wyborców ponad sto tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 13:17 Kandydat musi umiec dobrze dobrac sobie pracownikow , winna byc wyszkolona ekipa ekonomistów , inzynierow , finansistów , madrych doswiadczonych doradców. A kto znich taka ma ? Sami znaja sie na wszystkim? Co sprawia ze inne miasta maja fantastyczne ulice , swietne drogi , obwodnice , chodniki , latarnie , aquapraki , boiska a Tu jest co?? Jaki inwestor zainwestowal w ciagu 5 lat w zakład zatrudniajace ponad 300 osob( nie mowiac o marketach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej neo Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 13:25 pokaż mi takie miasta w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:53 a ja stawiam na starego rozpondka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 109.243.43.* 26.07.10, 12:00 Ten sondaż jest żenujący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 13:18 sondaż ułożony przez człowieka Wrony, znającego się na komputerach zawodowo, podobną sondę utworzył już na innym portalu. Wtedy, kiedy wynik dla Wrony jest zadowalający - sonda się kończy. Nabijanie głosów też charakterystyczne, wiem coś o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozi bobek Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.chello.pl 26.07.10, 21:27 Wiesz coś o tym? To ile sondaży już zmanipulowałeś komuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:25 Kozia Kupo. Na T.Wronę glosujemy wszyscy w Urzędzie Miasta. Nie chcemy tego małego geja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 20:33 Yaro u nas nie startuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 188.33.130.* 27.07.10, 22:01 ha, ha, ha , wszyscy trzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: 188.33.130.* 27.07.10, 21:59 O widzę,że uderz w stół, a nożyce się odezwą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.chello.pl 28.07.10, 22:48 II tura: Wrona vs. kandydat Platformy (ale na pewno nie Rozpondek - to ściema i prowokacja częstochowskiej PO). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie prawda Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 22:54 A skąd wiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to wiem Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 23:43 że następnym rzecznikiem miasta nie powinien być Irek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a gdzie est J24 Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 23:50 A gdzie jest J24 który niby wszystko wie o PO w Częstochowie? Zamknęli mu pysk,czy po prostu nic nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 23:53 Boicie sie,że będzie Rozpondek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa.pl Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 23:55 Zadnego J24 nie było to sciema sprowokowana przez SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 10:16 Do drugiej tury przejdą kandydaci wystawieni przez PO i koalicję PiS-u. PO prawdopodobnie wystawi Kurpiosa,który przegra z kandydatem PiS-u.SLD po pierwszej turze otrzyma zaszczytne trzecie miejsce.Wrona ma ogromny elektorat negatywny /20 000 głosów/ i jest bez szans- może co najwyżej "walczyć" o trzecie miejsce. 20 000 głosów tj. około 20% wyborców,a w wyborach samorządowych frekwencja będzie niższa niż 40%.Rachunki są proste i zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
on-czyli-ja Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? 29.07.10, 12:19 Swoją drogą aktualne wyniki sondy są interesujące - bo wyniki referendum były zupełnie inne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.chello.pl 29.07.10, 13:41 Są interesujące, ale przestają mnie dziwić. Sam słyszałem jak młode łebki na przystanku tramwajowym mówiły, że już się nie wkręcą w żadne referendum bo teraz w mieście to jest dopiero bryndza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WD Re: Sonda: kto nowym prezydentem Częstochowy? IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.10, 00:17 A ja słyszałem, że więcej nigdy nie zagłosują na tych, co już rządzili i stawią na niezależnych i nowych. Odpowiedz Link Zgłoś