Dodaj do ulubionych

Stradom Zacisze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 23:54
Mam zamiar się tam przeprowadzić-ok ul. Matejki.Proszę o opinię,jak tam jest-
czy okolica jest spokojna,jak z podstawówką,na co trzeba zwrócić uwagę i w
ogóle jak się tam mieszka.Z góry dziękuję!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aqpo Re: Stradom Zacisze IP: 212.87.232.* 23.03.04, 08:59
      Daj sobie spokój z ta dzielnicą,same buraki i chamstwo, które przywedrowało z
      wioch a teraz udaja wielkie panstwo z miasta, podstawówki fatalne, dziecko
      dostanie nerwicy.
    • Gość: yeny Re: Stradom Zacisze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 18:00
      witam Cie mala :)))))
      ja mieszkam wlasnie w tym rejonie. ogolnie dzielnice sobie chwale. jest jesli
      nie najspokojniejsza to jedna z najspokojniejszych dzielnic w Czestochowie.
      Nie wiem jaka teraz jest podstawowka, ale za czasow kiedy ja tam chodzilem bylo
      ok. Poza tym w tej dzielnicy nie ma jeszcze klimatow blokerskich itp, tak wiec
      masz mala szanse ze dziecko zalapie Ci jakies malo interesujace klimaty.
      Minusem jest to, ze jest duzo bocznych drog gruntowych. Pod wplywem deszczu
      robi sie z nich bloto a pozniej powstaja dziury. W upalne letnie dni za kazdym
      przejezdzajacym samochodem podnosi sie z nich kurz.
      W zime uciazliwy jest fakt, ze w prawie kazdym domu jest piec CO opalany weglem.
      Minusem jest rowniez to iz dojezdza tutaj tylko jeden autobus i kursuje niezbyt
      czesto.

Pomimo tych niedogonosci chwale sobie mieszkanie w tej dzielnicy.
      A co do tej drugiej wypowiedzi na twoj watek, to obecnie najwiecej osob
      przeprowadza sie z blokow z dzielnicy Polnoc. Ale jakie sa korzenie tych osob
      nie wiem, wiec nie zajme stanowiska.
      pozdro
      yeny
      • Gość: mała Re: Stradom Zacisze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 19:59
        Dzięki-za miesiąc,dwa i ja tam zamieszkam!
        • Gość: KR Re: Stradom Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:34
          Zasisze to dla tych którzy lubią wiejską sielankę. Klimatu miejskiego na próżno
          tam szukać..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka