Dodaj do ulubionych

BRAVO poslanka Leszczyna

05.08.10, 22:08
Mialem okazje posluchac dzis poslanki PO p. Izy Leszczyny w TOK-u fm
kiedy calkiem udanie wykazywala tumanstwo poslom PiSu i SLD.
Podobaly nam sie tez ciete riposty i solidna obrona poczynan rzadu.
Brawa podwojne, bo w wiekszym gronie kibicowalismy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? I z czego się cieszysz? że będziesz więcej bulił? IP: *.apus-net.pl 05.08.10, 22:12
      "Podobaly nam sie tez ciete riposty i solidna obrona poczynan rzadu"

i z czego się cieszysz? że będziesz więcej bulił jak VAT podniosą?
      dziwny naród.
      • pluto37 Re: I z czego się cieszysz? że będziesz więcej bu 05.08.10, 22:21
        Chcesz powiedziec, ze mozna wzorem Ukrzyzowanego czynic z budzetem
        cuda jak w Kanie Galilejskiej?
        • Gość: kolo Re: I z czego się cieszysz? że będziesz więcej bu IP: *.147.77.32.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.08.10, 22:29
          Te... pluto ile Ci Leszczyna płaci od jednego wpisu?
        • Gość: podlizywanie się skoro pluto37 masz dużo pieniążków...... IP: *.apus-net.pl 05.08.10, 22:34
          od "cudów" już w Polsce jeden jest, co to obiecywał II Irlandię,
          drogi, powroty z emigracji itp. "musimy tylko wygrać te wybory"

pluto37, skoro masz dużo pieniążków, to wtedy możesz cieszyć się
          z "poczynań rządu".

"(...) 20 milionów złotych - tyle znalazło się w puli, którą
          członkowie rządu rozdzielili między swoich pracowników.
          Najhojniejszy okazał się minister finansów. Ten sam, który podniesie
          teraz VAT (...)"
          gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/297722,rzad-nagrodzil-
          urzednikow-dal-im-20-milionow.html

• angrusz1 Widzę , że jeszcze 06.08.10, 08:10
        Do gościa ? :

Nie masz świadomości , że czekają nas długie lata zaciskania pasa - a to będzie
        dopiero czas równoważenia budżetu - czyli likwidacji deficytu .

A przecież trzeba także spłacać dług publiczny .

Wymaga to i podniesienia podatków - zwiększenia dochodów budżetowych oraz
        cięcia wydatków .

Pora skończyć żyć ponad stan .
        • Gość: do angrusza1 Tobie ten pas zacisnął mózg? IP: *.apus-net.pl 06.08.10, 10:20
          "Nie masz świadomości , że czekają nas długie lata zaciskania pasa"

Tobie ten pas zacisnął mózg? Że powtarzasz bajeczki, którymi karmią
          naiwnych ludzi? co mi jeszcze napiszesz, o "polityce miłości" i że
          stać nas na "drugą Irlandię"......

"(...) 20 milionów złotych - tyle znalazło się w puli, którą
          członkowie rządu rozdzielili między swoich pracowników.
          Najhojniejszy okazał się minister finansów. Ten sam, który podniesie
          teraz VAT (...) Bulwarówka pisze, że szef resortu finansów
          wypłacił swoim urzędnikom aż 3,2 miliona złotych. "Nagrody
          indywidualne wypłacono za szczególne osiągnięcia w pracy
          zawodowej, które związane były między innymi z: realizowaniem
          trudnych lub ważnych zadań, realizowaniem zadań w trybie
          przyspieszonym, realizowaniem zadań dodatkowych, nie wynikających z
          zakresu obowiązków pracownika" (...)Nieco mniej swoim podwładnym
          wypłaciła minister pracy. Ale Jolanta Fedak też rozdała aż 2,4 mln
          zł. Najwyższa premia w jej resorcie – tym walczącym z bezrobociem –
          wyniosła 10,5 tys. zł. W Ministerstwie Skarbu najwyższa wypłacona
          nagroda to 9,5 tys. zł, w Ministerstwie Obrony – 8 tys. zł (...)"
          gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/297722,rzad-nagrodzil-urzednikow-dal-im-20-milionow.html

• Gość: *-* Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.10, 22:31
      Czyli oszustka z Platformy Oszustów broniła swoich kolesi oszustów.
      • Gość: ja Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 23:08
        Podniesiony VAT, bzdurna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie, 100%
        płacy minimalnej dla pracujących więźniów i jeszcze ten pomysł z portretami
        prezydenta w ambasadach. Komuna wróciła. Ja tam mam już dość PO!
      • taniarada Re: BRAVO poslanka Leszczyna 21.11.16, 22:35
        Gość portalu: *-* napisał(a):

> Czyli oszustka z Platformy Oszustów broniła swoich kolesi oszustów.
        Teraz pani Leszczyna jest w gabinecie cieni Gregora Schetyny premiera .Też cień ,czy cienias.
    • rompirs Re: BRAVO poslanka Leszczyna 05.08.10, 23:01
      POsłanka Leszczyna....hmm czyżby nowy kandydat na Prezydenta Częstochowy?? Jakoś
      wcześniej nie słyszeliśmy aby Pani Poseł coś dla Cz-wy zrobiła. Ta Pani wykazuje
      tumaństwo PIS i SLD a tymczasem zasiada w jednej ławie z POsłem którego brat
      (...)Był zatrudniony w Komitecie Gminnym PZPR w Miedźnie, a następnie Komitecie
      Wojewódzkim PZPR w Częstochowie(...)
      Szanowni przedstawiciele PO - fałsz i obłuda!
      • pluto37 Re: BRAVO poslanka Leszczyna 06.08.10, 03:24
        To ze z gminnym zasiada to drobniejsze piwo.
        Jakby zasiadala z poslem PiSu Jasinskim, albo wiceZiobrem i
        rezymowym sedzia skazujacym opozycjonistow na kryminal w stanie
        wojennym, to mialbym poslance PO za zle. Calkiem, ale tego gminnego,
        to jakos jej daruje:)
        A co do reszty, to wasza wola i prawo miec inny poglad, niz moj
        poglad.
        A czy mi placi poslanka? To odpowiem, ze nie.
        Zwyczajnie lubie jak czestochowianin/ka mowi o czyms na forum
        publicznym z sensem i zrozumiale.
        jak do podobnego stanu dojdzie reszta czestochowskich wybrancow z
        innych partii, to tylko bedzie znaczylo, ze mam wiekszy wybor w
        rozsadnych:)
        • Gość: Julka Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 08:40
          Rycho, Miro, Zbycho to jest towarzycho!
        • Gość: tom Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 10:04

pluto ty nadajesz się do tej bandy ,sorry platformy oszustów i kombinatorów
      • Gość: cccr Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 08:48
        rompis jak nie słyszałeś o zasługach Leszczyny,to mało wiesz,więc
        nie pisz głupot SLD-owski sługusie.
        • Gość: do cccr Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 11:42
          PO-mylony lizusie.
        • Gość: haha Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 09:40
          buhahaha,Leszczyna i zasługi buhahaha
    • rompirs Re: BRAVO poslanka Leszczyna 05.08.10, 23:04
      Byłbym zapomniał...pluto37 - zapraszam Ciebie oraz innych zainteresowanych do lektury
      • Gość: Prawda Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.chello.pl 06.08.10, 00:00
        Czy ktoś z Was słuchał tej debaty - ja tak. Pani Leszczyna zachowuje się tak
        samo od kilku lat: zero konkretów, bezpardonowe ataki na wszystkich i ślepa,
        nieobiektywna obrona wizerunku, podkreślam, wizerunku Platformy.
        • Gość: dyl Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 10:07
          Leszczyna to ksero Rozpondkowej,żadnych konkretów a tylko lanie wody,naród nie
          głupi tego nie kupi,kobieto wstydu nie masz
          • Gość: rower Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 19:07
            Posłanka Rozpondek to czytstej wody brak konkretów. Nic ciekawego, nic
            kontretnego, nic mądrego. Osiągnięcia? O tak ... w TBS ie i Śląskim urzedzie
            wspierania przedsiębiorczości.
            • Gość: podatnik Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.88-198-182-215.clients.your-server.de 10.08.10, 11:20
              Gość portalu: rower napisał(a):
              > Posłanka Rozpondek to czytstej wody brak konkretów. Nic ciekawego,
              > nic kontretnego, nic mądrego. Osiągnięcia? O tak ... w TBS ie i
              > Śląskim urzedzie wspierania przedsiębiorczości.

Policzcie ile w PO jest grup społecznych ludzi, którzy udają że coś
              robią, ale za to zarabiają wielkie pieniądze, nie dając żadnej
              gwarancji na swoje usługi, ani prawa reklamacji, sprzedają po prostu
              powietrze. Czysta pozoracja za pieniądze naiwnych podatników.
              Rozpondkowie i Leszczyna są tego dowodnym przykładem.
              www.goldenline.pl/bartosz-rozpondek
              www.ktokogo.pl/Halina_Rozpondek
              www.youtube.com/watch?v=z6UQDQRmGnI
              • Gość: PO Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 19:01
                Sebastian Rozpondek - TBS, Bartosz Rozpondek po marnych studiach zastępca
                dyrektora w Śląskim Centrum Wspierania Przedsiębiorczości - kto jeszcze z rodu
                Rozpondków pracuje na państowym lub samorządowym wikcie?
                • Gość: zły Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 09:42
                  a przysłowie mówi"mądrość trzeba wyssać z mlekiem matki"
    • twojastaraklaszczeurubika Re: BRAVO poslanka Leszczyna 06.08.10, 07:42
      pluto37 napisał:

> Mialem okazje posluchac dzis poslanki PO p. Izy Leszczyny w TOK-u fm
      > kiedy calkiem udanie wykazywala tumanstwo poslom PiSu i SLD.
      > Podobaly nam sie tez ciete riposty i solidna obrona poczynan rzadu.
      > Brawa podwojne, bo w wiekszym gronie kibicowalismy.

będziemy się modlić za twoje zdrowie kolego ...
      • emerytwojsko Re: BRAVO poslanka Leszczyna 06.08.10, 08:57
        Oglądając przedwyborcze bilbordy pięknej p. Leszczyny sądziłem, że
        to nastolatka. Okazuje się, że to prawie moja równolatka. I ja mam
        jej wierzyć?
    • Gość: max Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.chello.pl 06.08.10, 08:08
      A ja nie uważam ten występ za dobry.Zbyt szybko,tak bazarowo,po częstochowsku i za wszelką cenę.Kompletnie brak jej elegancji i klasy.
      • Gość: cxc Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.147.152.160.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.08.10, 09:07
        zgadzam się z maxem - typowe zawodzie bez refleksji bez przemyślenia widziałem
        ją w polsat news żenada - osobiście na nią głosowałem ale hmmm bazaru ukryć się
        nie da cóż do następnych wyborów. Rada dla naszych osłów i ośliczek nie gadajcie
        bezsensu.
    • Gość: K2 Dotychczas za PO ale.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 10:39
      ... zaczyna mnie z wolna wkurzać cała ta sytuacja, daję im jeszcze tak jak mówiłem przed wyborami prezydenckimi póltora roku i z tego osobiście ich rozliczę, na razie czekam i obserwóję.
      Ale wiecie co mnie wkurza że rzaden rząd...dosłownie żaden nie odważył się ciąć wydatków na jakieś dziwne finansowania emerytur, Krusów i wiele innych mało "popularnych" wydatków. Wszystkie rządy może poza tylko rządem J.Buzka panicznie boją się dotykać wybranych grup społecznych które podostawały jakies przywileje cholera skąd wzięte, nie mam zamiaru płacić na górników, rolników, lekarzy, policjantów i etc... za to ze oni sobie mogą wczęęśniej iść na emeryturke lub zakombinować tak aby ominąć w świetle prawa "prawo".
      Pienądze dla budżetu leżą dosłownie na ulicy tylko wszyscy boją się tknąć tego śmierdzącego gówna którą ludzie nazywają "solidarnością".
      Przecież wystarczy uszczelnić system wydawania rent tak aby ludzie nie kombinowali, wystarczy drobna poprawka dla Krusu tak aby tylko rolnicy prawdziwi rolnicy go płacili i wiele innych podobnych drobnostek na których obywatele rąbią US jak się tylko da...pierwszym takim zwiastunem jest zabranie ulgi na popularna kratkę w samochodach....a pragnę nadmienić że tego typu śmiesznych nieżyciowych przepisów jest cała masa.
      Po prostu wystarczy uszczelnić prawo podatkowe, tylko trzeba miec odwagę i poświęcić słupki poparcia!!!
      Ja na taka partię zagłosuje która odważy się rąbać jak się da nieuczciwych ludzi bo ja nie mam zamiaru płacić na kombinatorów!!!
      • Gość: K2 Re: Dotychczas za PO ale.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 10:40
        Przepraszam za "obserwuję" i "żaden"
        • Gość: Julka Re: Dotychczas za PO ale.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 12:26
          Toś się obudził:)
          Przecież dlatego boją się Kaczyńskiego. Bo walczył z przekrętasami i korupcją.
          Ale naród kupił piękne słówka. I teraz CAŁA władza w rekach PO. Rządzą Miry,
          Rychy, Zbychy...
          Żadnego veta prezydenckiego już nie będzie.
          • Gość: cccr Re: Do Julki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.08.10, 17:33
            Julka ty prosta baba jesteś,PGR-y komunistyczne już nie wrócą,komuna się
            skończyła i nie nastanie,tak łap za widły i do gnoju a nie tu na forum pisać.
            • Gość: Julka Re: Do cccr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 21:07
              Aleś mnie ubawił(a) :)))
              Pewnie niezły z ciebie przekrętas:)
              Pozdrów kolesi mordo ty moja:)

• Gość: cccr Re: Do Julki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.08.10, 21:30
                Julcia dzięki bardzo za pozdro,lecz poszukaj sobie kumpli z odpowiednim ilorazem
                inteligencji,doradzę ci SLD-owcy są na twoim poziomie.Pa(nie irytuj się tacy
                ludzie jak ty tak maja)
                • Gość: Julka Do cccr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.10, 09:40
                  Napiszę krótko. Zupełnie nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Czytanie ze
                  zrozumieniem to jednak sztuka. Niestety nie każdy może ją posiąść:)
                  Nie wysilaj się na odpowiedź. Na razie jesteś bezpieczny. Jak mówią k...a k...ie
                  łba nie urwie:)
                  • Gość: cccr Re: Do cccr IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.08.10, 10:13
                    Julka nie gniewaj się,ale z tymi k...ami to przesadziłaś,miałem cię za bardziej
                    inteligentną babkę,przykro mi że tak wyszło.
                    • Gość: Julka Re: Do cccr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.10, 11:01
                      Przysłowia mądrością narodów. Nie wiedziałeś?
                      • Gość: Do Julki Re: Do cccr IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.08.10, 11:23
                        Ok szacun Julka.
          • Gość: K2 Julka mylisz pojęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 22:05
            to co chciał zrobić Kaczyński wprowadzając ten twór zwany RP4.0 to zdecydowanie nie jest to o co mi chodziło, mi chodzi o sprawnie działający aparat państwowy a nie o niszczenie ludzi, PiS wykorzystywał służby specjalne tylko i wyłacznie dl ściagania jakichś wymaginowanych przestępców.
            Chodzi mi po prostu o uszczelnienie prawa i zatkanie szerokim strumieniem uciekających pieniążków.
            No ale za PO na razie przynajmniej nie muszę się wstydzić
            • Gość: max Re: Julka mylisz pojęcia IP: *.chello.pl 06.08.10, 22:12
              To znaczy,że nie masz wstydu!No może masz,ale zakryty.
      • Gość: angrusz1 Ty się zdecyduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 12:31
        czy żaden ,czy rzaden .

A łatwo powiedzieć wiśta wio ale odróżnić " rolnicy prawdziwi rolnicy "
        od nieprawdziwych rolników to wg jakiego kryterium będziesz czynił ?

Ilość ha , wartość sprzedanego towaru rolniczego , ilość czasu spędzana na polu ?
        Więc jak proponujesz ?

A uszczelniać to czym będziesz - kitem politycznym ?

A kombinacji z rentami to jak unikniesz - petent przynosi ci cały pakiet
        dokumentów - a jakże podpisanych przez samych specjalistów lekarzy i orzecznik
        się dziwi , że petent jeszcze żyje .
        A petent po pozytywnej decyzji idzie na budowę swojego domu i miesza cement .
        Dla ciebie to takie proste a sam nie potrafisz pisać bezbłędnie .
        Spróbuj chociaż to robić .

Ale niewątpliwie - czasy idą , kiedy pasek trzeba zacisnąć o kilka dziurek .
        • Gość: K2 Re: Ty się zdecyduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 22:12
          no sorki Panie Andrzeju ale już pare razy na podobne tematy dyskutowaliśmy, wie Pan dokładnie o co chodzi...przecież dokłądnie nie będę tutaj pisał...gdyż mi sie po prostu nie chciało...proste
    • emerytwojsko Re: BRAVO poslanka Leszczyna 06.08.10, 13:36
      Pluto. Nie pora teraz na robienie propagandy dla PO. Poczekaj, niech
      chociaż raz coś zrobią pozytywnego dla Polaków.
      • Gość: olo 3x15 =24 IP: *.alfanet24.pl 06.08.10, 16:50
        he he
        • Gość: Oszolom Re: 3x15 =24 IP: *.mobile.project4.pl 06.08.10, 20:21
          Szaleństwo pluta vel fasoli czołowego ateisty i píeska po
    • Gość: Tym do pluto37 IP: *.chello.pl 06.08.10, 20:53
      opowiem ci jak to jest z wyborami rok 2005 glosowalem i na PO i na
      Tuska kuzwa przegralem a ostanio zrobilem odwrotnie i co i co
      wygralem heheeheh ze Komorowski publicznie powiedzial ze nie bedzie
      podnoszonych zadnych podatkow i jak widzisz znowu kuzwa
      przegralem!!!!!
      • Gość: xx Re: do pluto37 IP: *.icis.pcz.pl 06.08.10, 20:57
        Jak glosujesz to Twoja sprawa.

Jak ktos reprezentujacy Czestochowe robi to w sposob odpowiedni na arenie
        ogolnokrajowej, to warto sie z tego cieszyc - obojetnie ktora partie reprezentuje.

I to byl sens wypowiedzi pluto.
        • Gość: do xx Re: do pluto37 IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 22:16
          Powiesić was razem z Pluto na jedną choinę
          • Gość: ja Re: do pluto37 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 09:44
            Ot poziom forum
            • Gość: cccr Re: do pluto37 IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.08.10, 09:48
              Razem z Julką i Halką.
              • Gość: do k-t-o-s-6 cccr Re: do pluto37 IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 11:43
                Z Haliną przede wszystkim, która tu pisze.
                • Gość: żal Re: IP: 195.88.28.* 07.08.10, 18:09
                  kolejne podchody Platfusów na forum... nie ma się czym pochwalić to chociaż z
                  wywiadu radiowego posłanki trzeba zrobić wielkie wydarzenie. Weźcie się do
                  roboty nieroby, a nie tylko zadłużacie ten kraj jak za Gierka!!
                  w Warszawie nieudacznik Tusk a w Częstochowie taki sam Kurpios a wcześniej
                  Wrona.. szkoda kraju, szkoda Częstochowy..
                  • Gość: cccr Re: Do żalu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.08.10, 18:24
                    Żal to ciebie pustaku czytać,cała drobiowa farma to już sekciarstwo,przejrzyjcie
                    na oczęta nie wymagam już o tym żebyście pomyśleli bo nie macie czym.
                    • Gość: WD do zasr...pracy Re: Do żalu IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 19:44
                      Ty też, niewolniczko!
                  • Gość: WD Re: IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 19:43
                    Mów że... iż idzie o Rozporkową
                    • Gość: sadło wyszło z .. Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 13:12
                      o tę bardzo brzydką osobę
                  • Gość: gita Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 19:47
                    Gierek zadłużał ale budował szkoły,osiedla mieszkaniowe,szpitale i drogi ,a
                    lodziarze oszukują i jeszcze wmawiają że to nieprawda,precz z potępieńcami
                    ,faryzeuszami z po
                    • Gość: cccr Re: Do gity IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.08.10, 19:50
                      gira ty pomylona jesteś fanatyczko drobiowa.Nie irytuj się zagraj w chińczyka.
                      • Gość: WD Re: Do gity IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 20:07
                        Odtudź palec i wsadź go do ...
                      • Gość: do cccepa Re: Do gity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 13:00
                        gdyby choć w części prawo było tak przestrzegane jak w Chinach to poltykierzy z
                        po już dawno potraciliby te swoje zakute i kłamliwe łby
                    • Gość: WD Re: IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 20:06
                      Właśnie! A Ci durnie, Rozporkowe , budują raj na ziemi.... dla siebie
                      • Gość: zal Re: IP: 195.88.28.* 07.08.10, 22:15
                        jeden z przykładów pazerności Peło to LO Słowacki, gdzie platfusy chcą obsadzić swoim stanowisko dyrektora. Bo o "przetargach" dla firm budowlanych szkoda juz nawet pisać, Niech żyje Pełolandia i ich biznesy na publicznej kasie;]
                        • Gość: ja Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 23:25
                          nie martw sie Słowacki bedzie miał dobrego dyrektora
                          • Gość: :) Re: IP: 195.88.28.* 07.08.10, 23:32
                            najważniejsze zeby miał namaszczenie Izki L.;]
                            • Gość: niestety Re: IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 23:39
                              czewa będzie miała dobrego dyrektora Słowackiego.ale teraz
                              sku...szyństwo dorwało się do władzy.fajno Polacy Wy
                              zapłacicie.takie głosowanie.
                            • Gość: acotopo Re: IP: 193.138.240.* 07.08.10, 23:40
                              Jak mówi stare chińskie przysłowie: jak nie masz co powiedzieć powiedz stare chińskie przysłowie...
                              • Gość: cccr Re: IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.08.10, 23:58
                                Gościu jesteś beznadziejny tymi swoimi powtarzającymi się wpisami na każdym
                                poście,kiedy w końcu dotrze do twojego ptasiego móżdżku że to jest puste tak jak
                                i ty.
    • Gość: angrusz1 Oto poziom dyskusji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 12:41
      zwolenników PO

Pluto37 pisze :" Dlatego glownie gledzisz sam ze soba.
      A ja jedynie od czasu do czasu przypominam ci, ze poziom twojego
      gledzenia jest tyle wart co plyny oddawane do nocnego naczynia.
      trzym sie do nastepnego wykladu.",

Takich i podobnych " kwiatków " jest więcej .
      • rowan_bean Re: Oto poziom dyskusji 08.08.10, 13:02
        Ulżyło ci?
        Poczułeś się dowartościowany?

Zapomniałeś swojego "palanta forumowego"?

Nie czytałeś zjadliwych interpelacji naczelnego dekoratora Ryszki w sprawie
        pieniążków dla kolesia od barku rydzyka?

Nie czytałeś wypowiedzi swojego idola drobiowego o prezydencie?
        Oczywiście pełnych kurtuazji i najeżonych kulturalnymi zwrotami.

Niektórzy mają od kogo się uczyć!

Na szczęście podążacie wiernie za swoim szefem.
        Prosto na śmietnik historii.
        • Gość: blum Re: Oto poziom dyskusji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 13:25
          a wy ze swoim już jestescie mocno umoczeni w guanie
          • Gość: stein Re: Oto poziom dyskusji IP: 213.61.13.* 08.08.10, 13:52
            Biada POchlebcom co guano chłepcą.
        • storima Re: Oto poziom dyskusji 23.10.10, 21:28
          rowan_bean napisał:

> Ulżyło ci?
          > Poczułeś się dowartościowany?
          >
          > Zapomniałeś swojego "palanta forumowego"?
          >
          > Nie czytałeś zjadliwych interpelacji naczelnego dekoratora Ryszki w sprawie
          > pieniążków dla kolesia od barku rydzyka?
          >
          > Nie czytałeś wypowiedzi swojego idola drobiowego o prezydencie?
          > Oczywiście pełnych kurtuazji i najeżonych kulturalnymi zwrotami.
          >
          > Niektórzy mają od kogo się uczyć!
          >
          > Na szczęście podążacie wiernie za swoim szefem.
          > Prosto na śmietnik historii.
          >

Jak widać nie ma czym oddychać.
          Kaczyński szaleje, Gruszczyński manifestuje
          swa Dame:
          Andropauza u mężczyzn (ordynarnie wpisywał się o menopauzie na FCz),
          bodzio, troll wieczny bryluje w sztucznym świecie chamów na InteRnecie.
          Wiele sie nie zmienilo.

Pozdrowienia,
          • Gość: do stroimy Re: Oto poziom dyskusji IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.10, 21:58
            ale nękasz hehe .Z tobą gadać to jak z chorym na raka , bo nie uleczalny.Jesteś chyba wiekszym trollem niż ja .Bo pierdzisz ciagle na ten sam temat.kaczyński , kościól i Jędrzej .masz nie złą schyłę na tematy .Powielasz to ciągle .Wyluzuj bo pie...a dostaniesz .nie z takimi wojowałem.Niech cię nie spotka zdziwionko ,że z małej.Posluchaj sobie Bodzia Łazuki jednej piosenki i wyluzuj .ale musisz chłopaczku to zgadnąć.
    • Gość: do plujki Re: do pluto37 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 13:08
      no właśnie dodatkowe wydatki dla państwa to mniej kasy dla przekręciarzy z po ,a
      przecież czekają następni w kolejce kolesie,mira,zbycha ,rycha
    • Gość: micha Re: BRAVO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 14:32
      PiS PSL PO SLD
      Każdy kieszenie napełnia swoje,
      nie cudze!
      Rywalizacja - rąbanką.
      Dla Polski gigantyczne MANKO :-)

Biskup wianuje córkę.
      Sam zbiera na emeryturkę.:-)
      • Gość: lans Re: BRAVO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 23:27
        Posłanka robi juz sobie lans czyżby to kandydat na prezydenta???
        • adamico9 Re: BRAVO 08.08.10, 23:45
          Pani posłanka jest dobrym posłem, pracowitym i ma duże szansę(jeżeli to jest
          prawdą)zostać prezydentem miasta. Trzymamy kciuki pani poseł!!!!
          • Gość: gil Re: BRAVO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 10:06
            adamico zmień zioło
            • Gość: oi Re: BRAVO IP: *.rev.masterkom.pl 09.08.10, 18:08
              Zmień lekarza!
              Ci wszyscy posłowie,senatorowie,radni,prezydenci są tak potrzebni społeczeństwu
              jak qrwie majty w pracy.
              Wybrańcy narodu dla narodu darmozjady nic nie wytwarzają a kase za paplanie biorą.
              Chu... mnie obchodzi kto tym krajem będzie rządził i tak będzie kutasem któremu
              chodzi tylko o pieniądze.
          • Gość: oi Re: BRAVO IP: *.rev.masterkom.pl 09.08.10, 18:06
            Zmień lekarza!
            Ci wszyscy posłowie,senatorowie,radni,prezydenci są tak potrzebni społeczeństwu
            jak qrwie majty w pracy.
            Wybrańcy narodu dla narodu darmozjady nic nie wytwarzają a kase za paplanie biorą.
            Chu... mnie obchodzi kto tym krajem będzie rządził i tak będzie kutasem któremu
            chodzi tylko o pieniądze.
    • Gość: do Pluto37 Re: do pluto37 IP: 81.219.230.* 08.08.10, 23:15
      Zapomniałeś 0 3 w nocy wciąć prazac - przestań pierdzieć, ch..u
    • Gość: / A bezrobocie wzrasta dalej - "BRAVO".... IP: *.apus-net.pl 11.08.10, 08:53
      A bezrobocie wzrasta dalej - "BRAVO".......

"(...) W pierwszym kwartale tego roku w urzędach pracy
      zarejestrowało się 425 tys. osób. Liczba bezrobotnych wzrosła o
      jedną trzecią i przekroczyła 1,8 mln - wynika z najnowszego raportu
      GUS o aktywności zawodowej Polaków (...)"
      gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/298513,przybylo-pol-miliona-bezrobotnych-wiemy-dlaczego.html
      • Gość: podatnik Re: Trzeba to uczcić - "BRAVO"... IP: *.root-host.pro 11.08.10, 10:08
        Trzy powodzie, jedna katastrofa, dziesięć afer, wzrost bezrobocia.
        gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/298513,przybylo-pol-miliona-bezrobotnych-wiemy-dlaczego.html

To wszystko na co stać tych zawodowych i genetycznych kłamców,
        oszustów i podżegaczy wojennych, psudokatolików i zakał cywilizacji.
        www.kppis.pl/500dni
        Przypominamy co Bronisław Komorowski i Donald Tusk obiecali Polakom:
        1. Nie dla podwyżki podatków
        2. Podwyżki dla wojskowych
        3. Podwyżki dla emerytów
        4. Wiek emerytalny bez zmian
        5. 30% podwyżkę dla nauczycieli w skali 3 lat od września 2010
        6. Okręgi jednomandatowe
        7. Zakontraktowanie 1000 km dróg w 500 dni
        8. 50% zniżki dla studentów na przejazdy
        9. Obniżenie deficytu
        10. Reformę systemu emerytalnego służb mundurowych
        11. Coroczną waloryzację rent i emerytur
        12. Zwalczanie biurokratycznych barier
        13. Przyśpieszenie cyfryzacji Polski
        14. Utrzymanie bezpłatnej opieki zdrowotnej
        15. Powołanie Rady Zdrowia Publicznego
        16. Likwidację abonamentu RTV
        17. Możliwość renegocjacji umowy gazowej z Rosją
        18. Utworzenie Forum Środowisk Wiejskich
        19. Zadbanie o zyski z gazu łupkowego
        20. Ograniczenie liczby posłów i senatorów
        21. Utrzymanie wzrostu gospodarczego
        22. Wycofanie wojska z Afganistanu do 2012
        23. Rozmowę z Miedwiediewem o Smoleńsku
        24. Zmiany w systemie emerytalnym
        25. Parytety 35% (jeśli Sejm tak ustali to i 50%)
        26. Legalne in vitro finansowane z budżetu państwa
        27. Wykonanie budżetu na poziomie 1,95 % na wojsko w tym roku
        28. Nie będzie zmian w strukturze Lasów Państwowych
        29. Nie będzie likwidacji KRUS i niekorzystnych dla rolników zmian
        30. Utrzymanie wieku emerytalnego i pozostawienie wyboru
        31. Poprawę sytuacji rolników w perspektywie finansowej od 2014 roku
        32. Zabieganie by UE miała Wspólną Politykę Zagraniczną
        33. Pozostawienie odrębnego systemu rolniczego KRUS po
        wyeliminowaniu patologii
        34. Zabieganie o korzystne rozwiązania dla fabryki Fiata w Polsce
        35. Umocnienie Polski w Unii / Pojednanie z Rosją / Liderowanie w
        Europie Wschodniej
        36. Unikanie wetowania ustaw / skupienie się na wypracowaniu
        kompromisu z parlamentem i rządem
        37. Stworzenie systemu preferencyjnych kredytów na odbudowę
        zniszczonych przez powódź terenów
        38. Umowę z Rosją o wymianie młodzieży, o współpracy kulturalnej,
        o pogłębieniu współpracy gospodarczej
    • Gość: ja Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 10:45
      znam drzewo pt leszczyna a ta druga to co to za stwór?
      • Gość: cccr Re:Do trzech ostatnich postów IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.08.10, 10:56
        Wasze umysły są zżarte przez idee SLD-owskie,bolejemy nad waszą chorobą.
        • Gość: do cccr twój umysł zżarty polityką miłości i cudami Tuska IP: *.apus-net.pl 11.08.10, 11:33
          a twój PO-umysł zżarty jest poprzez "cuda" Tuska i "politykę
          miłości". też bolejemy nad mitomanią.
        • Gość: podatnik Re:Do trzech ostatnich postów IP: 213.61.13.* 11.08.10, 13:07
          Zasponsorujemi ci lobotomię.
          Jako wyraz uznia gratis praktyczny e-zegarek:
          www.kppis.pl/500dni
          i gratis film o trzecim wielkim sukcesie:
          www.youtube.com/watch?v=Jm6MmrG5jEs

• Gość: Ja to dupa Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.mobile.project4.pl 11.08.10, 21:35
        SLD ćwoku i nie szlochaj
    • Gość: adwokat Re: BRAVO poslanka Leszczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 13:39
      A czy Pani Leszczyna wie że nie można rozpowszechniać programów z Polsatu ? Tekst linka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka