Dodaj do ulubionych

Kaczyński ocenił również, że Komorowski został

06.08.10, 19:13
Kaczyński ocenił również, że Komorowski został wybrany na prezydenta
przez nieporozumienie, bo - jak tłumaczy - jest przekonany,
że "bardzo wiele osób, które na niego głosowały, zapateryzmu w
Polsce nie chce".

O Boże cóz to jest ten zapateryzm w wydaniu kaczorka ?
Dlaczego temu człowiek nie potrafi zgodnością przyjąc klęski.??

Dlaczego mamusia mu nie wytłomaczyła ,że nie można pomniejszac
zasług przeciwnika ,bo wtedy z marnym przeciwnikie przegrac to
hańba .
To nawet wiedzą nastoletnie harcerki ...
.
Kaczorek z aniołkiem i Pocyliuszem miałby szanse na dobry wynik w
następnych wyborach .
Z talibami z zakonu skazany jest na klęskę ...
Czy nie ma nikogo rozsądnego w jego otoczeniu ,aby mu to
wytłomaczył
Obserwuj wątek
    • Gość: ficio Re: Kaczyński ocenił również, że Komorowski zosta IP: *.146.194.170.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.08.10, 19:16
      cioooo?
    • Gość: uuuhhhh Re: Kaczyński ocenił również, że Komorowski zosta IP: *.146.194.170.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.08.10, 19:36
      ups
    • Gość: Pocomito Re: Kaczyński ocenił również, że Komorowski zosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 19:37
      Grażyno, dlaczego nie dochowujesz staranności, pisząc swoje posty? "Nie wstyd
      korzystać ze słowników, wstyd robić błędy." (Z. Klemensiewicz).

Wytłumacz nam, co to za dziwoląg: "wytłomaczyła", "wytłomaczył"? Skrzyżowanie
      tłumaczenia z tłoczeniem?
      • rowan_bean Re: Kaczyński ocenił również, że Komorowski zosta 07.08.10, 16:33
        Czasami jakiś wybieg pisowni jest zamierzony przez autora.
        Mamusia drobiowego bożka, jako warszawianka z krwi i kości musiała od dziecka
        właśnie źle swoim chłopakom wiele rzeczy wytłomaczyć. Przez to, że
        "najprawdziwsza bohaterka powstania warszawskiego" licho umiała
        wytłomaczyć, teraz mamy problemy.
        Poczytaj o stołecznej gwarze. Później podyskutujemy!
        Poszerz swoje horyzonty poza życiorys "cesarskiej" rodziny drobiowej.
        • bluegrazyna Re: Kaczyński ocenił również, że Komorowski zosta 07.08.10, 18:29
          rowan_bean dziekuje
    • Gość: lilka Re: Kaczyński ocenił również, że Komorowski zosta IP: *.chello.pl 06.08.10, 21:49
      Gość i tak nie zrozumie,choremu trzeba wybaczyć.Ja czekam kiedy go na kopach wykoszą z tej partii,tam go mają już z pewnością dosyć.
      • quasi-modo Re: Kaczyński ocenił również, że Komorowski zosta 07.08.10, 00:07
        Ale ja np. mam dosyć i kaczora i pis .
        • Gość: v Re: Kaczyński ocenił również, że Komorowski zosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 10:44
          ja mam dosyć oszustów z po
          • Gość: cccr Re:Do v IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.08.10, 10:51
            A ja takich pustych baranów jak SLD-owcy.
            • quasi-modo Re:Do v 07.08.10, 10:59
              Przecież możesz wyemigrować - partyzancie jeden z drugim . Kto was tu
              zniewala ?
          • Gość: babcia Re: Kaczyński ocenił również, że Komorowski zosta IP: *.iplus.com.pl 07.08.10, 15:36
            Gość portalu: v napisał(a):

> ja mam dosyć oszustów z po

No cóz masz prawo do własnych poglądów VVVV ,
            tylko pomóż kaczorkowi .
            To biedny, oszalały z bólu człowiek, który stracił poczucie
            rzeczywistości .
            Plecie andrody ,które jeszcze bardziej go pograżają .
            Dlaczego nikt z jego towarzyszy nie poda mu ręki .
            Gdzie pochowali się talibowie z pisu .
            Takiego scenariusza Tusk w najśmielszych snach nie przewidział .

• Gość: angrusz1 Poczekamy i zobaczymy jak to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 15:55
              Tuskowi jego przewidywania się sprawdzą .

Miała być druga Irlandia a przyszedł kryzys , miało nie być podnoszenia podatków
              a jest .
              A to dopiero początek .

Bo dług publiczny rośnie , rośnie szybciej niż pkb
              • Gość: babcia Re: Poczekamy i zobaczymy jak to IP: *.iplus.com.pl 07.08.10, 16:45
                Gość portalu: angrusz1 napisał(a):

> Tuskowi jego przewidywania się sprawdzą .
                >
                > Miała być druga Irlandia a przyszedł kryzys , miało nie być
                podnoszenia podatków a jest . A to dopiero początek .
                > Bo dług publiczny rośnie , rośnie szybciej niż pkb

Angrusz to co ty piszesz jest wyjątkowo wredne .
                Żyjesz w tym kraju i życzysz mu źle !!
                Zaklinasz rzeczywistośc ,blagasz boga , aby było źle , bo tylko
                wtedy Twoja pisowska partia ,po trupach ma szanse na władzę .
                Nic nie rozumiesz, kaczorek z aniołkiem i Poncyliusz mieli szanse
                na dobry wynik w wyborach .
                Z takim talibem jak ty skazany jest na sromotną klęskę .
                Naucz twojego guru jak przegrywac z klasą

• rowan_bean Re: Poczekamy i zobaczymy jak to 07.08.10, 17:00
                angruszu odbiegasz od tematu i siłą wracasz do "starych odgrzewanych potraw" z
                Niedzieli.
                Tutaj rozchodzi się, żeby znalazł się jakiś zręczny orator, co będzie w stanie
                wytłomaczyć drobiowemu (w serialu u Bareji był Krokodylowy)pewne sprawy
                natury prawnej. Wszak wasz idol jest prawnikiem, ale wąskiej specjalizacji
                (samorząd na KUL), a sprawiedliwość dla niego znaczy po prostu: ma być dobrze
                mnie i "naszym" aktywistom teraz, a po nas to choćby potop.
                Odbiegłem od tematu, ale chodzi o to, żeby zostać prezydentem naszego kraju, to
                nie jest wystarczające, żeby założyć w sądzie sprawę o zachowek po zmarłym
                tragicznie bracie. Może Ryszka, chociaż lichy w sprawach związanych z kodeksami
                , ale usta cherubina przecież, wyjaśni, że prezydentem nie można zostać na mocy
                dziedziczenia w myśl kodeksu cywilnego.

Całkiem bez sarkazmu angruszu, jak nie będziecie umieli sami przeciwstawić się
                drobiowemu i postępującej paranoi, to chyba będzie musiał nas przed wojną domową
                uchronić jaki nowy Eligiusz Niewiadomski albo Lee Harvey Oswald. Szkoda, że
                drobiowy jest tylko paranoikiem i przez to byle jakim bratem jeszcze bardziej
                byle jakiego prezydenta.
      • bluegrazyna Re: Kaczyński ocenił również, że Komorowski zosta 07.08.10, 12:29
        Gość portalu: lilka napisał(a):

Gość i tak nie zrozumie,choremu trzeba wybaczyć.Ja czekam kiedy go
        na kopach wykoszą z tej partii,tam go mają już z pewnością dosyć.

Masz racje zbliżają się wybory samorządowe ,a wraz z nimi apetyty
        pisowców na stanowiska .
        Jak słupki spadną do pisowcy sami wykoszą prezesa z partii !!!

• Gość: kolega Re: Kaczyński ocenił również, że Komorowski zosta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.10, 12:40
          "Wytłomacz" niechlujna matolico co to znaczy
          "Dlaczego temu człowiek nie potrafi zgodnością przyjąc klęski.?? "
          • Gość: TYM kolega a ja moge....co IP: *.chello.pl 07.08.10, 17:36
            kolega bo to proste dla polityka nie maslowa kleska jest slowo inne
            jak np ?
            • Gość: cccr Re:Do babci IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.08.10, 18:20
              Popieram twoje słowa tak trzymać.
              • Gość: Polak Re:B.Komorowski walczy z Sw.Krzyzem! IP: *.meb801.vic.optusnet.com.au 07.08.10, 18:49
                To pomylka narodu polskiego , Bronislaw Komorowski
                zostal "Prezydentem Polski " !
                Polak
                • Gość: BABCIA Re:B.Komorowski walczy z Sw.Krzyzem! IP: *.iplus.com.pl 07.08.10, 19:12
                  naród się myli zawsze masz szanse go zmienic"POLAKU "
                  A w fali 49 donosy były podpisywane "Prawdziwy Polak "
            • Gość: kolega Możesz, ale nie dałeś rady:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.10, 19:23
              Jeśli ktoś chce być wiarygodny powinien szanować innych i dbać o to, by jego
              wpisy były bez błędów.
              Nie jest to trudne.
              Bluegrazyna i babcia to największe niechluje na forum, albo...są ciągle nachlane:)
              • Gość: acotopo Re: Możesz, ale nie dałeś rady:) IP: 193.138.240.* 07.08.10, 19:36
                A co to PO???
              • hr.poniemirski Re: Do Kolegi! 07.08.10, 21:47
                Gość portalu: kolega napisał(a): > Bluegrazyna i babcia to największe niechluje
                na forum, albo...są ciągle nachlan
                > e:)
                A co Ty takie wybiórcze spojrzenie masz, że o ocenie nie wspomnę?!
                Poczytaj sobie wpisy bodzia vel Oszoloma vel chrabiny! To dopiero jatka
                gramatyczna jest, że o ortografii nie wspomnę. Za to swych prawicowych przekonań
                broniii.... jak niepodległości, bluzgając wszystkim oponentom i nie przebierając
                w formie!
                Rowan mu nadał ksywkę "budowniczy", bo się gdzieś tam przechwalał, że drogi czy
                mosty buduje. Obecnie podobno na urlopie, dlatego go po wszystkich wątkach pełno.
                Ten to, na miano króla niechlujów tegoż forum zasługuje! Taki samozwańczy
                prawicowiec z przekonania o swej nieomylności, aż do szpiku kości i "korzonek
                tyż" ,z Bogiem na ustach,krzyżem w dłoni i hihi...moherowym bereciku, wojnę
                "krzyżową" wypowiedział wszystkim myślącym inaczej,jako uzasadnienia i oręża
                używając inwektyw!
                Za wiarygodność ma służyć prawda jego objawiona, imputowana interlokutorom, a
                takim czymś jak szacunek do innych to głowy sobie nie zaśmieca. Jak poczytasz
                sobie ten jego forumowy bełkot, to dopiero w zachwyt wpadniesz nad możliwościami
                ludzkiego umysłu!;)
                Bluegrazyna i babcia to do pięt mu nie sięgają, tym wytkniętym przez Ciebie, a
                na pewno nie zamierzonym niechlujstwem.
                A poza tym, jak chcesz być taki poprawny, to ogłady nabierz, które dobrym
                wychowaniem zwane, nakazuje do kobiet, zwłaszcza tych w kwiecie wieku, dam,
                zwracać się z większym szacunkiem, a nie per " największy niechluj" czy z
                supozycją że, są "ciągle nachlane":(!
                I tyle.
                Jak to mam w zwyczaju
                z szacunkiem
                hr.j/w
                • Gość: Oszolom Re: Do Kolegi! IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 21:58
                  hehe niestety jak ty mnie kochasz charabio.Parę dni nie napisze już
                  wzychasz.Nie ważna ortografia ,serce to jest to.Ale boli chrabio
                  hehe.Myślisz kmiotku że te h.. cię wybiela .Dla mnie oszolom ,
                  bodzio, chrabina .Jedno pisanie dla mnie jesteś oszołomem i nie
                  musisz się kłaniać bo masz 60 na karku ,czy 37 lub 20 Ja jestem
                  tym , byś nie musiał zapomnieć gdzie się urodziłeś.To ja jestem
                  samotnym białym żaglem hehe.Nie odpisuj bo mi to lotto.
                • rowan_bean Re: do JWP Hrabiego 08.08.10, 09:15
                  Uderz w stół, a nożyce się odezwą!

Teraz już wiemy, czemu nasz bochater budowniczy bodzio jest jaki jest.
                  Samotny biały żagiel!

To spuścizna po komunie i niecnych, ówczesnych praktykach przemysłu
                  spirytusowego, czyli skutkach działania płynu wyskokowego o nazwie Baltic Vodka!

Jak widać wódka dla żeglarzy i kombajnistów zbiera żniwo jeszcze wiele lat po
                  użyciu bezpośrednim.

Tekst linka

Polecam obejrzeć od siódmej minuty i wszystko będzie jasne.
                  • Gość: Ja Re: do JWP Hrabiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.10, 09:23
                    Spuścizną po komunie to jest taki "bochater" jak ty nieuku.
                    • rowan_bean Re: do JWP Hrabiego 08.08.10, 12:40
                      Gość portalu: Ja napisał(a):

> Spuścizną po komunie to jest taki "bochater" jak ty nieuku.

Gdybyś agresywny tłuku poczytał moje wpisy, to wiedziałbyś, że niektóre błędy
                      robię z rozmysłem.
                      Ten akurat tyczył się naszego bodzia oszołoma, dla którego forma jest nieważna.
                      On jest dla mnie takim negatywnym bochaterem.

Ponieważ nie umiesz się podpisać, to dla mnie pozostaniesz agresywnym
                      tłukiem
                      i kolejnym negatywnym bochaterem.

Najpierw naucz się podpisywać swoje posty, to będziemy mogli podyskutować. Wtedy
                      może się okazać, że masz rację i jestem nieukiem.
                  • hr.poniemirski Re: Do Szanownego rowan_bean 08.08.10, 10:46
                    Dziękuję Ci Rowanie za cenny haha... materiał źródłowy!
                    Wspaniale się rozbawiłem od samego rana i obiecuję ze ze względu na rozwój
                    cywilizacji, na swoich włościach wprowadzę nakaz spożywania okowity czy
                    gorzałki, tych z wyższych półek, co by lud hmm.... pańszczyźniany, choć przez
                    szlachetniejsze trunki świata trochę zakosztował, plebana po rękach nie
                    całował,bereciki zdejmował nie tylko jak progi plebanii czy kościoła przekracza,
                    a czytawszy etykiety horyzonty światopoglądowe poszerzał. Zwłaszcza na
                    wschodnich kresach naszego kraju z okolicą W-wki i miasta stołecznego tyż.
                    Trudności wtem nie posiadam, bo akurat w tej sielskiej stronie przyczółki swe
                    posiadam, jakoż i w samej stolicy.
                    A nie tam! Choćbym miał dokładać do tego interesu, w rozwój "ciemnego ludu
                    zainwestuję, co by podziały na Polskę A i B dokładnie już zlikwidować, i takim
                    drobnym faktem, patriotycznym czynem dla ojczyzny się zasłużyć. Nie wojenką
                    podjazdową naród dzielić a biesiadami integracyjnymi jednoczyć i kulturę życia
                    społecznego oraz rozwój świadomości krzewić.
                    Jedną tylko poprawkę racz przyjąć Rowanie: Samotnym Białym Żaglem, to tylko
                    Dyzio nazywać się może, bo ten symbol ze szlachetnymi czynami kojarzony być
                    powinien i nasz szanowny interlokutor pierwszy do tej nazwy pretensje swe
                    zgłosił, a i kwalifikacje solenne ma, dyplomami i stopniami wyższej rangi
                    popartymi.
                    Bodzio to pływa tylko pod piracką banderą, łajby zmieniając jak kurtyzana
                    sponsorów, a i maniery ma, jak przysłowiowe typy spod ciemnej
                    gwiazdy.Domniemywam, że ci nawet by się go wyparli, bo swój honor posiadali.
                    On tylko, jak to ma w codziennym zwyczaju, prawa do nazwy sobie przywłaszcza
                    robi za "polską" podróbkę katolickiego prawicowca, który w tym wydaniu nic ze
                    szlachetnością wspólnego nie ma, a bardziej z talibskim fanatyzmem. Szkoda tylko
                    że przed światem z tych zachowań my się musimy tłumaczyć, bo Ci "bochaterzy"
                    mocni w pysku tylko tutaj, "japy rozdzierają" tylko dzięki mediom "sławę"
                    zdobywając.
                    Za to jak na Zachód wyjadą to malutcy są, oj malutcy... Nawet nie popiskują w
                    środowiskach, w których przebywać im przyszło, co by niczym na krytykę nie
                    zasłużyć i uwagi innych nie ściągnąć. Światowcy z nich wtedy pełną gębą, coś tak
                    na wzór ich Wodza z ostatnich wyborów.
                    Życząc miłego dnia, serdecznie pozdrawiam
                    z wyrazami szacunku
                    hr.j/w

• Gość: Kolega Re: Do Kolegi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.10, 09:21
                  Kobiety, które piszą na forum jak bluegrazyna i babcia wydają mi się śmierdzieć
                  na odległość.
                  Zadbana kobieta, szanująca siebie i innych sprawdzi pisownię zanim wciśnie ENTER.
                  Wyobrażam je sobie z jadem w kącikach ust, stukające na oślep w klawiaturę.
                  fuj
                  • rowan_bean Re: Do Kolegi! 08.08.10, 09:27
                    Gość portalu: Kolega napisał(a):

> Kobiety, które piszą na forum jak bluegrazyna i babcia wydają mi się śmierdzieć
                    > na odległość.
                    > Zadbana kobieta, szanująca siebie i innych sprawdzi pisownię zanim wciśnie ENTE
                    > R.
                    > Wyobrażam je sobie z jadem w kącikach ust, stukające na oślep w klawiaturę.
                    > fuj

a co, jeśli z telefonu pisują jak nasz budowniczy?
                    Klawisze małe, niewyraźne jakieś.
                    Przecież "w rodzinie" nie zaistniało i ciężko o telefon z wyraźną klawiaturą?
                    • Gość: babcia Re: Do Kolegi! IP: *.iplus.com.pl 08.08.10, 11:10

To forum nie stanowi treści mojego życia .
                      Piszę w pracy w przerwach pomiędzy wykonywaniem kolejnych
                      opracowań projektowych i nie mam czasu na robienie korekty i
                      sprawdzanie literówek .
                      Wydaje się ,że sensem istnienia tego forum jest wymiana poglądów .
                      Czasami wydaje mi się ,że zalogowałam się na forum dla
                      ortodoksyjnych polonistów .
                      A pachnę dobrym mydłem i dezodorantem znanej firmy ....
                      W przyszłym tygodniu pisac będę również z notebooka hp mini
                      • Gość: Oszolom Re: Do Kolegi! IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 11:59
                        babinko juz pisałem .Mogę być chrabiną ,czym tylko chcesz byle się
                        zalogować i walić w mordkę komu popadnie.Nie wazne czym się
                        kropisz.I tak śmierdzisz na odległość.W swoich zajadłych postach.
                  • hr.poniemirski Re: Do Kolegi! 08.08.10, 11:29
                    Gość portalu: Kolega napisał(a):

> Kobiety, które piszą na forum jak bluegrazyna i babcia wydają mi się
                    śmierdzieć na odległość.......itd<

A facetów to też dotyczy czy Ty taki, męski szowinista tylko!?
                    A żeby było śmieszniej, to jak widzę, do wybranej wiekowo grupy płci!
                    Patrzcie go! Następna,kapuściana znajda. Przodków rodzaju żeńskiego nie
                    posiadał, to i szacunku nie ma. Widocznie protoplasta męski "paluszek" tylko
                    przyłożył, bo jak widać ojcowską ręką dobrego wychowania nie wpoił, a mamusia
                    przezornie w kapuście zostawiła, co by "chwilą słabości" w oczy nie kłóć.
                    Możesz wierzyć czy nie, większość naszego "rodzaju" z normalnymi ma do
                    czynienia, a moherowe berety to tylko u Rydzyka i przy pałacowym krzyżu "z jadem
                    w kącikach ust...itd"
                    Jasna cholera!
                    Znowu jakiś bodzio w następnym wydaniu....
                    hr.j/w
                    • Gość: chrabio Re: Do Kolegi! IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 12:09
                      Jesteś masą kakałową w tej mieszalni .Mózg jak u doroslego chłopa a,
                      myslenie dziecka.Jedziesz ze swoim nickiem i myslisz ,że jesteś
                      smieszny z tym swoim logowaniem.Pacynka chora od nienawiści.Zresztą
                      chrabio świń my razem nie hodowaliśmy parobku.
                    • Gość: Kolega Re: Do Kolegi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.10, 12:29
                      Aleś się nabełkotał.
                      I oczywiście bez przekleństwa ani rusz prostaku.
                      Lubisz niechluje, twoja sprawa. Ja nie lubię.
                      • Gość: co wiemy i kaczy?? Re: Do Kolegi! IP: *.iplus.com.pl 09.08.10, 08:33
                        "Jarosław Kaczyński studia u kończył w 1971 r. W książce "O dwóch
                        takich... Alfabet braci Kaczyńskich" przyznaje, że dzięki protekcji
                        męża przyjaciółki mamy (posła ZSL i wiceministra oświaty) został
                        asystentem w resortowym Instytucie Polityki Naukowej i Szkolnictwa
                        Wyższego. Wspomina, że przyjęto go tam źle i namawiano, by wstąpił
                        choćby do ZSL "
                        Cdn....

• mirage75 Re: do Pocomito 07.08.10, 10:56
      Blue...itd.
      Jestes czystym odbiciem partii ktora opiewasz w swoich beanach.

Ps.
      Inna prawda jest to ze i inne partie maja takich samych
      oszolomow,firmujacych ich jakosc.
      • Gość: bralcz Re: do Pocomito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 13:15
        a co to znaczy "Jesteś czystym odbiciem partii którą opiewasz w swoich nowo przyjęty na uczelnię student"??? Bo bean to właśnie dawniej nowo przyjęty na uczelnię student. Hahahahahahaha lol lol lol

sjp.pwn.pl/szukaj/bean
        • sylvestriss to smutne 07.08.10, 21:11
          Człowiek, który miał szansę być już w swoim życiu premierem, najbliższym
          współpracownikiem prezydenta kraju, będąc w sejmie od 20 lat, nagle zaczął
          prezentować postawę czterolatka - "ja się obrażam i wszyscy są źli" Żal mi pana
          Jarosława, gdyż zażarcie pielęgnuje swoją nienawiść do wszystkiego, co jemu
          niepodobne. Dobrze nazwał to bp. Pieronek : "mały człowieczek skarlał"
    • Gość: dgfhgf Re: Kaczyński ocenił również, że Komorowski zosta IP: 193.138.241.* 08.08.10, 09:35
      ggggggggggggggggggggg
      • all.correct A może oni są siebie wzajemnie warci ? 08.08.10, 13:03
        Sama już nie wiem.
        • dyziek_o Re: A może oni są siebie wzajemnie warci ? 08.08.10, 19:25
          Wielce Szanowny Panie Hrabio Poniemirski.
          Ośmielę się zwrócić ponownie Szanownemu Panu uwagę co by na tym poziomie
          raczył konwersacyji nie wieść jako iż nie godzi się........
          ......etc,etc.
          Z wyrazami szacunku pozostający lecz pilnie na wszystko baczący
          pokorny sługa W-ć Pana,
          Dyzio.
          • hr.poniemirski Re: Mea culpa, Dyziu! 08.08.10, 20:07
            Wielce Szanowny Dyziu!
            Z wielka pokorą uwagę Pańską przyjmuję i bijąc się w pierś, mea culpa, może być
            nawet maxima przyznać muszę!
            Za zaniżanie poziomu dyskursu,oczywiście, i włączenie weń /ujmując
            delikatnie/osoby niegodnej.
            Na swoje usprawiedliwienie dodam że, tylko drzwi kuchenne lekko uchyliwszy,
            zapędy nieskromne plebsu poskromić raczyłem, odrzwia frontowe od skalania chroniąc.
            Co by złagodzić Pańskie słuszne oburzenie, na gąsiorek okowitki Waćpana
            zapraszam, w stosownym czasie i okolicznościach, solennie obiecując że, od
            "chlapania ozorem" powstrzymać się postaram!
            Z wyrazami szacunku
            hr.j/w
            P.s. Czasami muszę lekko pofolgować, co by mnie podagra zaatakować znów nie
            zechciała, a pod czujnym okiem W-ć Pana słuszny umiar zachowując.
            • chrabina Re: Mea culpa, Dyziu! 08.08.10, 21:19
              Hehe.Są jaja i jajeczka .Najlepsze te kinder.Hehe.Jak ja kiedyś
              opowiem wnuczce co ty odpie...sz walniety to posika się ze
              śmiechu.Ale tak masz rację oboje są siebie warci .My się żremy, w
              dupę nas walą łącznie z vatem.Podwyżek ciąg dalszy nastąpi .komorek
              tusek ,kaczorek dadzą radę ,ale ludzie nie zwłaszcza jak takie
              powodzie i klęski.Po co to naparzanie komu tu trzeba udowadniać .Ja
              wiem co jest białe to ateista , a czarne to ksiądz.
              • rowan_bean Re: Mea culpa, Dyziu! 08.08.10, 21:54
                Patrz samotny żeglarzu, tyś bardziej jest rozgarnięty od twego prezesunia
                szanownego. Ty wiesz, ze czarne jest czarne, a białe jest białe. Hehehehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka