Dodaj do ulubionych

Stradom - jaki internet

18.08.10, 20:36
Czy możecie polecić internet bezprzewodowy na Stradomiu? Czy jest tu jakaś
sieć do której można się podłączyć? Jakie są koszta dostępu i czy zdarzają się
awarie?

W tej chwili mam neta na łączu TPSA z Netii ale kończy mi się umowa i
chciałbym szybciej, taniej i bez umowy na 24m-ce.

Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alexis Re: Stradom - jaki internet IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 23.09.10, 21:32
      I znalazlłeś jakiś internet czy ktoś może jakiś polecić, bo tez szukam.
      • Gość: depresciak Re: Stradom - jaki internet IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 08:39
        Śmieszne prędkości i wysokie ceny więc chyba zostanę przy Netii.

www.dostawcy-internetu.pl/search.php?&w_nazwa=Cz%C4%99stochowa&strona=1
        • Gość: mela Re: Stradom - jaki internet IP: *.apus-net.pl 24.09.10, 08:57
          Osobiście polecam ice-net. Mogą włączyć "na próbę" prędkość jaką chcesz. Ceny ok. Można wejść na stronkę i poczytać. Ja mam pół roku i jestem zadowolona.
          • Gość: Alexis Re: Stradom - jaki internet IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 24.09.10, 11:53
            na ice net nie wiele jest napisane (neiaktualne ceny) ale mówisz, ze dobry? szybki? brak jakichkolwiek przerw? Aktualnie mieszkamy na północy i tu internet z tv kablowej jest bardzo dobry i takiego szukamy..
            • Gość: mela Re: Stradom - jaki internet IP: *.apus-net.pl 28.09.10, 17:24
              Kiedyś (na początku ich działalności) byli do ... powiedzmy bani. Wypróbowałam na sobie kilka innych firm, niestety było źle. Znajomi mieli ice-neta od kilku miesięcy i byli zadowoleni. Nauczona przykładem z przed lat wzięłam na próbę. Teraz mam od nich neta od kilku miesięcy. Nic się nie dzieje, prędkości ok. Co do cen to 49 zł za 2Gb. Wiem ,że Netia czy TP-sa oferują może więcej za mniej ale ja muszę mieć radiówkę . Czekam na zimę zobaczymy jak będzie wtedy z odbiorem. W chwili obecnej polecam
              • Gość: mela Re: Stradom - jaki internet IP: *.apus-net.pl 28.09.10, 21:06
                Oczywiście 2 mb. Mój błąd.
    • Gość: bartek_034 Re: Stradom - jaki internet IP: 193.138.241.* 24.09.10, 16:40
      delnet.pl mam dziala bardzo dobrze !
    • Gość: Tom Re: Stradom - jaki internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 18:06
      Daj sobie spokój z netem radiowym bo jest drogi ja wcześniej miałem z kilku firm i była masakra jak już byś się zdecydował na internet bezprzewodowy to dowiedz się u usługodawcy czy maja nadawanie na 2,4 czy na 5 bo 2,4 to nawet dzwonki bez przewodowe działają
      Ja mam z tepsy i za żadne skarby oprócz UPC bym nie zmienił bo pingi są ok i cena 85 zeta za 6mb a w bezprzewodowym będziesz mieć ze 2mb
      Wiec tak jak napisałem grubo się zastanów bo w brodę będziesz sobie pluł hehehhe
      Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: jjj Re: Stradom - jaki internet IP: *.netcominternet.pl 19.02.11, 20:00
        ja mam od nich juz pare lat. www.netcominternet.pl/
        W zeszłym roku przeszedłem na 5ghz i śmiga aż miło. Ale zachwalać nie będę bo nie wiem jak działa w innych rejonach (jestem z Rząsaw)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka