Dodaj do ulubionych

Skandalista Marek Balt

26.08.10, 20:55

Znaczony walet z buta...
www.dlaczestochowy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=145:znaczony-walet-z-buta-skandalista-marek-balt&catid=34:historia&Itemid=95
Obserwuj wątek
    • Gość: paul Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 21:21
      Jaki on skandalista? Można tak powiedzieć o człowieku,który coś potrafi: myśleć,
      działać ,itp.Spróbujcie zrobić mu test inteligencji,obawiam się, że mu się nie
      podda, z wiadomych przyczyn. A najlepiej przestańcie się nim zajmować! Naprawdę
      nie warto
      • Gość: Terl Re: Skandalista Marek Balt IP: 212.87.241.* 26.08.10, 21:27
        Też prawda. Nie warto. Ale warto wiedzieć kto co sobą reprezentuje.
        • Gość: paul Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 21:45
          A ty niestety jeszcze mniej sobą reprezentujesz sobą niż Balt
          • Gość: Terl Re: Skandalista Marek Balt IP: 212.87.241.* 26.08.10, 22:05
            O mnie w gazetach nie piszą, nie wysyłam chamskich kłamliwych maili, ale widze, że reprezentujesz poziom Balta tylko czasami coś ci sie pomyłkowo napisze cioto
            • Gość: paul Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 22:09
              Bo o tobie nie będą pisać Ireneuszu! Po co
              • Gość: Papa Re: Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na p IP: 212.87.246.* 01.09.10, 23:37
                To już wiem, dlaczego zapisują się do partii.....IP: *.apus-net.pl
                Gość: aha 20.07.10, 11:49 Odpowiedz
                to już wiem dlaczego ludzie zapisują się do partii.....
                a kolega mi mówił: "zapisz się do partii, tej jedynie słusznej, bo
                inaczje pracy nie znajdziesz".
                czy na tym polega polska demokracja i samorządność?
                Re: To już wiem, dlaczego zapisują się do partii.IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                Gość: maniak 20.07.10, 11:54 Odpowiedz
                Jedyna i słuszna jest ta, która rządzi, a u nas już różne rządziły. A wracając
                do sprawy- wg mnie afera jest wtedy, kiedy ktoś ma zarzuty prokuratorskie i może
                z nich otrzymać wyrok. Natomiast dywagacje czy coś jest moralne, czy nie powinno
                określać także prawo, które powinno rozstrzygać takie niejasności. A teraz
                dotyczy to tylko sfery politycznej, bo można na przeciwnikach pojeździć.
                Re: To już wiem, dlaczego zapisują się do partii.IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                Gość: gość 20.07.10, 12:03 Odpowiedz
                Jasne ze to polityka. To Halina R. nasłała Balta na Chatysa żeby go wykończyć.
                Boguś nie daj się i wyślij ja do lamusa
                Gratulacje dla p. Steinhagen IP: *.apus-net.pl
                Gość: q 20.07.10, 12:10 Odpowiedz
                Gratulacje dla p. Steinhagen. Okazała się "rasową" dziennikarką. Nie
                patyczkowała się nawet z PO.
                Re: Gratulacje dla p. Steinhagen IP: 212.59.230.*
                Gość: Chatysowrona 20.07.10, 13:05 Odpowiedz
                Sprawa jest śmierdząca na kilometr. Wystarczy zestawić pewne daty -
                Tadusz Wrona został w 2002 roku prezydentem i to właśnie od wtedy do
                mniej więcej 2007 roku firma pana Chatysa wygrywała z dużą
                czestotliwością te miejskie "przetargi". Co się wydarzyło później?
                Ano współpraca Tadeusza Wrony z lokalnym PO zaczęła się psuć - radni
                PO coraz częściej i śmielej zaczynali majstrować "Geniuszowi Jury"
                przy budżetach i paru innych kluczowych sprawach. Bardzo ciekawe
                pytanie, jakie się rodzi brzmi: "Czy można postawić tezę, że w
                pewnym momencie jeden pan powiedział do drugiego - straciłeś
                kontrolę nad swoimi radnymi i nie ma już dla mnie poparcia, więc nie
                dostaniesz już robótek finansowanych z pieniędzy podatników" ???
                Jak było nie wiadomo, wiadomo za to że od mniej więcej 2007 roku
                roboty dla pana Chatysa się skończyły.

Pytanie do specjalistów od prawa, samorządu i zamówień publicznych -
                czy opisany wyżej mechanizm to nie jest coś, co w literaturze
                fachowej nazywa się po prostu KORUPCJĄ POLITYCZNĄ????

Wniosek końcowy z punktu widzenia mieszkańca Częstochowy jest dość
                prosty - gdyby Tadeusz Wrona i Bogusław Chatys mieli choć odrobinę
                honoru, zapewne w świetle wiedzy jaką posiada o nich elektorat
                zrezygnowaliby na zawsze z pełnienia wszelkich funkcji publicznych.
                Tymczasem pierwszy z nich jakby nigdy nic dziarsko sposobi się do
                jesiennych wyborów prezydenckich, próbując tym razem zdobyć poparcie
                dla prezentowanych przez siebie "wartości" ze strony lokalnego PiS-
                u. Drugi z panów w poczuciu pełnego samozadowolenia nadal dziarsko
                dzierży stery lokalnej PO, zapewne z uwagi na możliwość rozdawania
                posad i stołków w radach nadzorczych.
                Gratulacje dla p. Steinhagen IP: *.chello.pl
                Gość: KD 20.07.10, 19:47 Odpowiedz
                a wykonwacą była conajmniej dwa razy ta sama pracowenia
                architektoniczna...
                człowieku polityk to nie człowiek!!!!
                Podziękujcie Tygodnikowi PoniedziałekIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                Gość: Czytelnik 20.07.10, 22:16 Odpowiedz
                To chłopaki z TYGODNIKA "PONIEDZIAŁEK" obnażyli jako pierwsi te niezdrowe
                zależności! Steinhagenowa powielił temat! BRAWO PONIEDZIAŁEK!

extrapolska.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4407:platforma-obywatelska-zlece-dla-chatysa&catid=218:dzie-z-extra&Itemid=334
                Re: Podziękujcie Tygodnikowi PoniedziałekIP: *.sta.tvknaszapraca.pl
                Gość: flaga111 20.07.10, 22:23 Odpowiedz
                Ludziska zaczekajcie jak kulawy poniedziałek zacznie się płaszczyć przed
                Częstochową za te steki bzdur bezzasadnych mające na celu skłócić praworządnych
                obywateli naszego miasta.
                Re: Podziękujcie Tygodnikowi PoniedziałekIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                Gość: wtorek 20.07.10, 23:02 Odpowiedz
                Czytelnik masz racje to chłopaki z Tygodnika Poniedziałek pokazali
                zegarek jakiegoś urzędnika oceniając go na 26 tys a nawet 50 tys zł
                Chłopaki z tygodnika to wybitni znawcy nie tylko lokalnje polityki
                ale i roboty zegarmistrzowskiej pokazali zegarek za 50 zł smiech na
                sali
                Re: Podziękujcie Tygodnikowi PoniedziałekIP: 212.87.246.*
                Gość: Olo 20.07.10, 23:50 Odpowiedz
                Jeśli to rolex za 50 zł to za noszenie podróbek powinna być kara
                Re: Podziękujcie Tygodnikowi PoniedziałekIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                Gość: Poniedziałek 21.07.10, 02:29 Odpowiedz
                To niech Haszcz się przyzna,że ma zegarek za 50 zł marki Rolex. Niech to
                publicznie skomentuje! Do redakcji dzwonił jego "znajomy" i mówił, że to zegarek
                za 150 zł. Nie wie pewnie co ma zrobić? Ma zegarek za kilkadziesiąt tysięcy czy
                podróbę ( dlaczego nosi podróbki tak wysoko postawiony urzędnik?) za 150 zł.
                Naczelnik wydziału sportu nie może powiedzieć, że go stać? Przecież miał dochodu
                80 tysięcy rocznie, to otwarcie powinien przyznać, że go stać!
                Re: Gratulacje dla p. Steinhagen
                brit27 20.07.10, 13:37 Odpowiedz
                Błazenada
                Gazeta zniżyła się do poziomu Poniedziałkowej prasy.
                Niewyobrażalną dla mnie sprawą jest, żeby zabronić przedsiębiorcy startować w
                przetargach miejskich - tym bardziej, jeśli ich tematyka pokrywa się z profilem
                jego działalności.
                ludzie opamiętajcie się !!! nie można napiętnować człowieka za to, że ma poglądy
                polityczne oraz za to, że zarabia na życie uczciwą pracą.
                To są elementarne prawa każdego z nas!!!;
                i średnio mnie to obchodzi, czy przetargi wygrywa Pan Wolski czy Chatys czy inny
                przedsiębiorca!!! Ważne, żeby zakres robót został wykonany zgodnie z wcześniej
                sporządzoną specyfikacją.
                Nagonki pseudo czasopism są żenujące i dziwi mnie fakt włączenia się w rozgrywki
                polityczne przez GW.
                Czemu GW nie napisze o przeszłości osób tworzących ruch "Poniedziałkowy"??
                Już maksymalną hipokryzją i zakłamaniem jest wpisywanie tu opinii przydupasów
                radnego balta, że to on taki niesamowity jest i odkrył niewiadomo jaki przekręt
                <lol> Ludzie - przecież te wszystkie informacje są i zawsze były publikowane w
                Bip-ach urzędów i zawsze były jawne.
                Żadna afera - to tylko pozwalanie na opluwanie osoby, która zarabia na
                utrzymanie siebie i rodziny w sposób zgodny z prawem.
                Już dawno opuściłem to miasto, bo żal mi było patrzeć jak Częstochowianie sami
                zjadają się w swoim grajdołku, ale widzę, że była to dobra decyzja, bo jak widać
                każdy porządny, pracujący obywatel może być w tym mieście poniżany i opluwany, a
                jak się już osobę zniszczy to zawsze znajdzie się kolejną ofiarę...
                Czyż to nie jest prawda?? Gazeto - dokąd podążasz??
                Re: Gratulacje dla p. Steinhagen IP: *.chello.pl
                Gość: KD 20.07.10, 19:51 Odpowiedz
                platforma-czestochowa.org/index.php?
                modules=zasoby&action=strony,282&id=165
                a GW pisała ze w radzie nazdorczej ZGM jest brat pani Rozpondek
                a ZGM przejęła konduktorownię a ONI zablokowali zajmowanie się nią
                1. prezesowi
                Re: Gratulacje dla p. Steinhagen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                Gość: buhahaha 20.07.10, 20:27 Odpowiedz
                od bardzo dawna wiadomo jak Rozpądkowa kręci...to osobnik bez honoru
                Re: To już wiem, dlaczego zapisują się do partii.IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                Gość: gość do gościa 28.07.10, 19:10 Odpowiedz
                ta stara ?
                jakoś sie od poparcie nie odżegnująIP: *.chello.pl
                Gość: KD 20.07.10, 19:43 Odpowiedz
                a te naciski jak pisze w artykule na radnych, a nie wiemy ilu z
                rodzin jest w prokuraturze
                Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na pon...
                angrusz1 20.07.10, 13:11 Odpowiedz
                Taka jest PO , chociaż i inne partie też ten problem mają .

Dużo słów o demokracji i o wyborze najlepszych ale dziwnym trafem ten
                kandyduje i wygrywa wybory ( wewnątrzpartyjne też ) kto ma dużą kasę .

Senator Misiak też zdaje mi się umiał zadbać o interesy swojej firmy .

No a potem ruch zwrotny metodą słupów palikotowych .
                • Gość: zeus Re: Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.09.10, 19:07
                  I tak Balt to palant.
                  • Gość: Joaśka Re: Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 19:42
                    Pani Izo w imieniu wielu członków SLD bardzo Panią przepraszam za Marka Balta. Zdaje się, że wy macie swojego Palikota, a my mamy Balta. Tylko z tą różnicą, że ten pierwszy jest inteligentny. Proszę wszelkie dalsze wystąpienia naszego kolegi Marka scedować na jakąkolwiek nieuleczalną chorobę.
                    • Gość: Rafał Re: Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na IP: 212.87.246.* 26.09.10, 00:32
                      Pani Poseł czy Pani w PO musi gromadzić wokół siebie samych debili i onanistów?
              • Gość: Zeus Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 08.09.10, 20:12
                Piszą o Balcie bo jest się z kogo pośmiać bo to śmieszny ludzik jest.
              • Gość: ciekawska Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 12.09.10, 20:37
                Ja tam wolę czytać o aferzyście Balcie.
                • Gość: edziu Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 14:59
                  To idź na disco oni tam werbują do rady miasta.
            • Gość: Romper Stomper Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 11:02
              Gość portalu: Terl napisał(a):

> O mnie w gazetach nie piszą, nie wysyłam chamskich kłamliwych
              > maili, ale widze,że reprezentujesz poziom Balta tylko czasami coś
              > ci sie pomyłkowo napisze cioto

Proszę, oto jak cham chamowi zarzuca chamstwo.

Ktoś mi może odpowiedzieć na pytanie czy Terl to jest jakiś doradca
              p. Wrony?
              Z takim językiem obaj i Balt (o ile mail jest prawdziwy) i Terl
              nadają się tylko do fizycznej pracy, koniecznie w odosobnieniu.
              • Gość: rena Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 12.09.10, 21:21
                A może ktoś napisze jakie biznesy mają koledzy Balta z partii.
          • Gość: flaga111 Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.08.10, 17:07
            Paul ty masz rozum jak Balt turlaj się pajacu do lekarza.
        • Gość: tamasz Re: Skandalista Marek Balt IP: 212.87.246.* 01.09.10, 23:35
          Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na pon...
          sajm 20.07.10, 09:27 Odpowiedz
          Ja tylko chciałem zauważyć, ze w przypadku senatora Misiaka i stoczni też
          wszystko było zgodnie z prawem. Jednak że sprawa była ogólnopolska i głośna,
          Tusk wyp..ł go z partii bez żadnych wyjaśnień. Ot, tak dla przypomnienia.
          Re: Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na pIP: *.rev.masterkom.pl
          Gość: Ja 20.07.10, 09:39 Odpowiedz
          Gazeto, Gazeto, nic nikomu nie udowodnicie- a poruszanie tego tematu
          to darmowa reklama dla p. Chatysa. Wszak, Konduktorownia tudzież
          Popówka wyglądają bardzo okazale. W myśl zasady "Nie ważne czy mówią
          dobrze, byleby mówili" ;)
          Re: Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na p
          pozytywka-1 20.07.10, 11:26 Odpowiedz
          Gazeta nie musi nic udowadniać czy PISowi coś udowodniono
          a obrzydliwe piśmidła odniosły pijarowski skutek.
          Zawsze wiedziałam że to miasto jest najbardziej zacofane i zakłamane.
          W całym kraju takiego śmierdziela drugiego nie ma.
          Dostać pracę normalną w tym Obrzydłówku to zakrawa na cud.
          I jeszcze idzie taki ubogi prostak i na kogo głosuje? oczywiście na
          PO.
          Jak mi pracownik powiedział że w Kamyku jego żona jak chce mieć
          wolną sobotę albo niedzielę musi pisac podanie o urlop bo tam
          tydzień pracy to 7 dni a miesiąc 30 to nie mogłam dojść do siebie.
          Jak to możliwe że u stóp Jasnej Góry dzieje się taka hipokryzja.
          Re: Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na p
          erykartowski 20.07.10, 18:21 Odpowiedz
          7 dniowy tydzień pracy obowiązuje także w samej Czewie. Popytaj np. pracowników
          marketów czy innych dyskontów. Oczywiści pracownicy się boja a PIP ma to w d. a
          policji pracy ni ma. Potem proszę się nie dziwić dlaczego kto może bierze nogi
          za pas. I nie tłumaczcie sobie tego brakiem rozrywek.
          Re: Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na pIP: *.chello.pl
          Gość: KD 20.07.10, 19:30 Odpowiedz
          u stp JG jest CERWONO+CARNO
          Re: Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na pIP: *.netcominternet.pl
          Gość: 123 20.07.10, 19:44 Odpowiedz
          nie dostał zleceń, tylko wygrał przetargi. To co cała komisja była
          przekupiona? A inni oferenci z przetargu byli ślepi?? Pani Doroto
          niech pani pójdzioe na jakiś przetyarg, boi w życiu pewnie pani nie
          była i zobaczy, jak się to odbywa.
          przecież dzisiaj każdy może oglądac ofertę konkurenta, więc pisanie,
          że dostał zlecenia za 10 mln to już obrażanie przedsiębiorcy. Trochę
          szacunku dla ludzi, którzy ryzukują swoimi pieniędzmi i nazwiskiem
          prowadząc interesy i zatruidniając ludzi.
          Re: Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na pIP: *.acn.waw.pl
          Gość: gościówa 20.07.10, 21:33 Odpowiedz
          Biedni ryzykanci, do wszystkiego dokładają, tylko skąd na te
          dokładki biorą pieniądze?? Oto jest pytanie????
          Re: Szef naszej PO dostał od miasta zlecenia na pIP: *.rev.masterkom.pl
          Gość: ja 20.07.10, 09:41 Odpowiedz
          a czemuż to kasujecie mój wpis?
          Warto wyliczyć ile kosztowały głosy radnych PO IP: 212.87.246.*
          Gość: Robi 24.07.10, 12:39 Odpowiedz
          To niezła sumka
          Re: Warto wyliczyć ile kosztowały głosy radnych PIP: *.sta.tvknaszapraca.pl
          Gość: flaga111 24.07.10, 12:47 Odpowiedz
          Niezłą sumkę to zarobił radny SLD P.Wolski na przetargach dla miast Częstochowy,
          dlaczego o tym nie popiszemy,prawda boli co Robi.
          Czy nadal Wrona oczekuje na poparcie PiS-u???
          bush-2 20.07.10, 09:42 Odpowiedz
          Czy nadal Wrona będzie twierdził,że dostanie poparcie PiS-u? Czy Jarosław
          Kaczyński uwierzy Wiśniewskiej i Ryszce w niewinność Wrony? W jego czyste
          zamiary wobec PiS? Pisowcy, zróbcie wreszcie porządek w Warszawie,powiedzcie,
          kogo co niektórzy chcą w ramach własnych interesów wpuścić do tego miasta! To
          hańba,żeby taki człowiek, który kręcił wspólne interesy z PO usilnie zabiegał o
          poparcie PiS, niech się modli,żeby go częstochowianie na taczkach nie wywieźli.
          Re: Czy nadal Wrona oczekuje na poparcie PiS-u???IP: 109.243.114.*
          Gość: ja 20.07.10, 09:46 Odpowiedz
          Chatys prowadził swoje interesy, to nawet nie trudno zrozumieć, ale ile z tego
          miał Wrona? Czy ktoś wie?
          Re: Czyste ręce???IP: *.net.stream.pl
          Gość: ? 20.07.10, 10:27 Odpowiedz

"Pecunia non olet"

Pieniądze nie tylko nie śmierdzą ale także "nie brudzą rąk".
          Dlatego nawet gangsterzy też mają "czyste ręce" - nikt
          im niczego nie udowodni a żyją w luksusach.
          Przecież to są porządni bywatele, bo niby płacą podatki ....

W kraju nad Wisłą (cytat: "dzikim kraju") tylko zwykłemu
          obywatelowi udowadnia się, że jest winny wszelkich przekrętów
          robionych przez "namaszczonych" bo jako zwykły obywatel ...
          ... dopuszcza do nich ! Więc ponosi winę za ujawnianie.
          Wogóle każde ujawnienie jest przestępstwem, bo "władza"
          nie pozwala, to niepolityczne ...
          Czyli nasze społeczeństwo "nie dorosło" do poziomu "cnotliwej władzy"
          i najlepiej byłoby je "wymienić" na głuchoniemych i ślepców ...
          Wówczas zapanuje RAJ
          Re: Czy nadal Wrona oczekuje na poparcie PiS-u???IP: *.internetdsl.tpnet.pl
          Gość: Bej 20.07.10, 13:13 Odpowiedz
          Działkę budowlaną na Gdyńskiej!!!
          zlikwidować CzęstochowęIP: *.chello.pl
          Gość: KD 20.07.10, 19:36 Odpowiedz
          nie ma siły!!!!
          A co z korupcją w przetargach ???????????
          fajny-informator 20.07.10, 10:14 Odpowiedz

Szanowni Radni , Panie Prezydencie to co sie dzieje z przetrgami
          hali sportowej, basenu przy Dekabrystrów to jest skandal na skalę
          niebywałą w Częstochowie.
          Re: A co z korupcją w przetargach ???????????IP: 109.243.114.*
          Gość: obserwator 20.07.10, 10:29 Odpowiedz
          Jak były prezydent mógł do tego dopuścić? Przecież to nosi znamiona przestępstwa.
          niedługo będą wybory
          aja_88 20.07.10, 10:40 Odpowiedz
          i wtedy każdy może pokazać częstochowskiej sitwie ich miejsce w szeregu
          Re: niedługo będą wyboryIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Gość: Andrzej 20.07.10, 10:46 Odpowiedz
          skanadal. Jestem zwolennikiem PO ale na pewno nie zagłosuję na naszą
          lokalną sitwę
          Re: niedługo będą wyboryIP: 109.243.114.*
          Gość: jan 20.07.10, 10:47 Odpowiedz
          Teraz znajduję odpowiedź na pytanie, skąd pan Wrona miał pieniądze na tak bogatą
          kampanię przed wyborami? Ano, właśnie.
          Re: niedługo będą wybory
          hanzel_gretyl 20.07.10, 10:52 Odpowiedz
          ale przeciezte budynki ktore remontowali sa zrobione bardzo ladnie,
          wiec o co ta afera, co innego gdyby sie zawalily po paru miesiacach.
          • Gość: zuzek Re: Skandalista Marek Balt IP: *.adm.pcz.czest.pl 10.10.10, 10:10
            Ale dupek z tego Balta.
      • Gość: SLD55 Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:19
        Panie radny Balt pamięta pan kto z SLD wygrywał przetargi gdy
        prezydentem miasta był pan W. Maras i pani E.Jani? pan myśli,że
        tygodnik wpisrający posła Matyjaszczyka i całe SLD powinna coś na
        ten temat napisać?
        • Gość: tym Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.09.10, 20:02
          No właśnie kto a może Pan Wolski by coś na ten temat powiedział
      • Gość: Paweł Balt musi odejść x) IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 01.09.10, 14:04
        Balt jest nie tylko skandalistą, ale on po prostu nic nie robi i tylko szuka
        haków na innych ludzi, jest pokroju Raczka chociaż on domagał się słusznie jego
        praw.

Im więcej takich ludzi tym gorzej dla tego miasta
        • Gość: Wanja Re: Balt musi odejść :-x) IP: 212.87.241.* 01.09.10, 14:32
          Pomóżmy agresywnemu aparatczykowi odejść na śmietnik dla społecznych
          nkw-dzistów. Ulżyjmy ludziom, współpracownikom, rodzinie i
          środowisku!
          • Gość: cccr Re: Balt musi odejść :-x) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 15:16
            Święta racja Balt musi odejść jak nie sam to go na taczce wywieźdź.
          • Gość: czerwony Re: Balt musi odejść :-x) IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.10.10, 19:27
            Balcie jaki z ciebie prosty człowieczek, nawróć się bo zatracisz całkowicie SLD.
      • Gość: egon Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 15:19
        Niezły buras z tego balta.
    • Gość: Вл Re: Jezus Maria znowu "Poniedziałek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 21:48
      Brawo Panie Banaszkiewicz. Krzysiek Matyjaszczyk obstawia się
      krzykaczami, a wartościowych ludzi odsunął i zniechęcił do lewicy. A
      wszystko po to by mieć niepodzielnie władze w SLD. To co widzę to
      powolny upadek SLD, a najlepszy czas dla SLD to czas egzaminów na
      Politechnice Częstochowskiej.
      Jestem zaniepokojona też inną kwestią. To co pisze Tygodnik
      Poniedziałek zasługuje na dwa słowa Jezus Maria. Gazeta, która jest
      tubą SLD promuje ludzi lewicy, obrzuca błotem przeciwników
      urzędników kpi z nich w ostatnim numerze pisze, że Matka Boża
      Częstochowska jest patronką Częstochowy. „Redaktory” „gazetki”
      zwracają się do drogich czytelników o jak najliczniejsze
      uczestnictwo w obchodach maryjnych pod Jasną Górą. Ale jajca
      tygodnik sobie robi żarty ze swoich czytelników. Lewicowa gazeta
      namawia do modłów hi hi. Mam wrażenie, że "redaktór", który pisał te
      słowa chyba oszalał. Tylko patrzeć jak klub radnych lewicy
      zaapeluje do mieszkańców, by wzięli czynny udział w pasterce
      bożonarodzeniowej albo lewica wygłosi posłanie Urbi et Orbi -
      miastu Częstochowie i światu. . Hi hi. Sama zaś budowa zdań
      pierwszych wypocin pod tytułem "Odpust w Częstochowie" nakazuje mi
      powiedzieć - odpuście sobie pisanie roznoście ulotki SLD. Dowód -
      proszę bardzo. Czytam w gazecie "...na jasnogórskim placu odprawiana
      jest msza dla Częstochowian. Jest ona odprawiana w intencji
      Częstochowy". To jeden z wielu uszek w czerwonym barszczu. (Nie na
      placu, a na błoniach jasnogórskich, masz jest święta bo zwykłe msze
      odprawiają też sataniści, W czterech pierwszych zdaniach autor pisze
      odmianę Częstochowy 6 razy. Słowo częstochowian piszemy z małej
      litery nie z dużej. O tym wiedzą już uczniowie gimnazjów.
      A co do szefa PO to może gazeta przypomni sobie kto wygrywał
      przetargi za prezydentów Wiesława Marasa i Ewy Janik. Jeszcze
      dzisiaj znajdziecie go na sesjach Rady Miasta Częstochowy
      • Gość: wierchówka Re: "Poniedziałek" kuleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 21:54
        To wy czytacie Poniedziałek? Tam od poczatku nie było co czytać
        autorzy tekstów mylili pojęcia przekręcali wyrazy a teraz to mają
        same reklamy i program telewizyjny który jest nic nie wart.
        • Gość: ja-do wierchówka Re: "Poniedziałek" kuleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 22:01
          Czyli czytasz te bzdury,po co, żeby kretynów promować?To są ludzie żądni
          nienawiści,zostaw ich we własnym sosie-utopią się -o ile juz się nie
          utopili.Ludzie. którzy nienawidzą innych sami zostają poddani tej
          nienawiści.Takie jest prawo natury!
        • Gość: elf Re: "Poniedziałek" kuleje IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.09.10, 23:02
          Balt na redaktora poniedziałku.
      • Gość: ja Re: Jezus Maria znowu "Poniedziałek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 21:55
        Nie dziw się taka jest lewica w Cz-wie.Głupia i bezideowa
      • Gość: marek Re: Jezus Maria znowu "Poniedziałek" IP: *.rev.inds.pl 27.08.10, 21:22
        Wiesz, w końcu głosy milionów katoli piechotą nie chodzą...
        • Gość: snajder Re: Wrona na Jasnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 22:07
          jasnagora.com/galZdjecMiniNews.php?ID=5936&idz=50
          jasnagora.com/galZdjecMiniNews.php?ID=5936&idz=75
          jasnagora.com/galZdjecMiniNews.php?ID=5936&idz=51
          Warto było przyjśc pod szczyt jasnogórski 26 sierpnia by zoabczyc
          zobaczcie kogo?
      • Gość: wiedzący Re: Jezus Maria znowu "Poniedziałek" IP: *.centertel.pl 12.09.10, 15:01
        To ciekawe dlaczego skandaliczny poniedziałek nie pisze o wygranych miejskich przetargach Wolskiego,Niesmacznego itp,kto kupił jedną z przychodni miejskich(żona jednego z czołowych postaci SLD nazwisko coś na literę A),czemu Balt nie zaciekawi się poczynaniami swoich kolesi z partii???
    • Gość: lawok Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 22:04
      Powiem wam szczerze jak patrzę na twarze a przynajmniej raz w
      miesiącu musze na nie patrzec Matyjaszczyk, Balt, Niesmaczny to chce
      mi się.... Brak mi jest Lewanowskiego Janik Kowalskiego co ludzie
      wiedzieli jak wygrywać wybory w Częstochowie
      • Gość: ja nie SLD-owie Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 22:23
        A co my biedaki możemy powiedzieć?Zupełnie nie możemy patrzeć. Dramat
        • Gość: oj Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 22:29
          I dlatego~mają przekopane! zwycięży Wrona dzięki nim i poniedziałkowi!
          • Gość: cccr Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.10, 08:41
            Wrona, Balt i inni są już skończeni przez swoje podejście i chwyty
            po niżej pasa do poważnych spraw.
      • Gość: kolo Re: Skandalista Marek Balt IP: *.182.162.25.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.08.10, 22:30
        No tak, lewica pod przywództwem Krzyska Matyjaszczyka ma twarz Balta. Oboje nie
        maja umiaru i nie przebierają w słowach, nie tyle krytyki co wyzwiskach i
        obrażaniu. Sami pokazali, że oprócz inwektyw nie wiele potrafią zrobić. No cóż
        taki dzisiaj styl lewicy w Częstochowie.
        • Gość: skjdr Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 09:55
          mówicie - Marek krzykacz i ...

nie lubię Go, jak Go widzę to warczę i tak od szkoły średniej mi zostało.

• Gość: zawsze-rea-lista Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.08.10, 14:36
            Nie tylko ty jak widzę Balta, to mi bardzo przykro że tacy ludzie chodzą po
            naszej Częstochowie,ten człowieczek powinien iść do specjalisty po poradę lekarską.
        • Gość: DD Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 15:08
          bo to jest tak jak szczyle-karierowicze się biorą za coś o czym nie mają pojęcia ...
      • Gość: zefir Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:08
        Balt to karykatura ludzka.
    • Gość: Lwica Re: Skandalista Marek Balt IP: *.astrofein.com 27.08.10, 11:28
      Lwica przeprasza za radnego tow. Marka Balta
      tinyurl.com/348lrlz
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,99386156,99437481,Radny_marek_balt.html
      • Gość: maria Re: Skandalista Marek Balt IP: 80.48.204.* 27.08.10, 14:51
        Jak ktoś kto używa takiego języka może być pracownikiem
        Politechniki. Zadziwiające. W czasach mojej młodości nie do
        pomyślenia. Taka osoba byłaby wykluczona towarzysko.
        • Gość: gość Re: Skandalista Marek Balt IP: *.147.165.133.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.08.10, 15:04
          czemu nie powiecie tego publicznie, czy prosto w oczy Baltowi tylko
          skamlecie w necie - wronie kundle. Ze strachu ci co wam za te wpisy
          placą robią w gacie, bo nie wiadomo kiedy Balt ujawni ich przekręty.
          A chyba ujawni bo nie sprawia wrażenia, zeby sie was obawiał a na
          wasze wpisy z góry .... Na złdzieju czapka gore - więc bójcie się.
          Balt juz po was idzie.
          • Gość: ELITA LEWICY Re: Skandalista Marek Balt IP: *.chello.pl 27.08.10, 16:44
            Panie Blat, kogo chcesz oszukać? Myślisz nie wiemy, że sam się wpisujesz na tym
            forum. To ty miej odwagę powiedzieć ludziom co o nich myślisz, a nie ukrywasz
            się w necie i jeszcze podszywasz się pod innych. MATYJASZCZYK, GRATULUJEMY
            WYCHOWANKA. OT ELITA CZĘSTOCHOWSKIEJ LEWICY: MATYJASZCZYK Z RADOMSKA I BLAT,
            KTÓRY ZNIEWAŻA LUDZI.
            • Gość: do elyty Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 17:14
              nic ci chello nie pomoże,Balt odkrywa to szambo w którym się taplacie
              • Gość: wiarus Re: Skandalista Marek Balt IP: *.146.102.68.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.08.10, 17:29
                No nie wiem kto się gdzie tapla. Z przytoczonej wypowiedzi pana
                radnego widać, że jemu znacznie bliżej do taplania się.
                Stek wyzwisk i kalumni poraża. Jeżeli takie osoby aspirują do
                rządzenia naszym miastem to nie wróżę mu wielkich sukcesów, niestety.
              • Gość: Neutralny Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 18:47
                Balt to wg. mnie i wielu osób najgorszy radny. Zupełne zaprzeczenie samorządu. W dodatku całość okraszona kompletnym brakiem kultury. Atakuje wszystkich o wszystko - nawet jak nie ma racji. Myśli ze jest fajny, ale tak nie jest. Mieszkańcy pokażą mu - nawet nie lewicy, bo jest tam kilka osób w porządku - środkowy palec po wyborach. Tak trzymaj panie Balt, jedz z lewica po równi pochyłej. Przegoń nawet w agresji Jarka Kaczyńskiego o ile juz tego nie zrobiłeś. Szczęka Wam opadnie w listopadzie.
              • Gość: cccr Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.10, 20:03
                Już nie długo Balt się dowie co to sprawiedliwość.Oj Balt bój się bo masz czego.
                • Gość: ika Re: Skandalista Marek Balt IP: *.147.236.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.08.10, 20:17
                  Cała prawda o Balcie ale K. Matyjaszczyk jest taki sam. Bezczelny i chamski
                  pieniacz pokazał, że niewiele poza krytyką potrafi zrobić.
                  • Gość: cccr Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.10, 20:26
                    ika w tych słowach masz moje poparcie,zaczekajmy jeszcze trochę i zobaczymy
                    uśmiech Balt w swoich pomyjach.
                  • Gość: zawsze-rea-lista Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.08.10, 20:36
                    Już gorszego chama i pieniacza od balta to nie ma.
              • Gość: cccr Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.10, 20:49
                Balt w tym bagnie siedzi od dawna i pomalutku wciąga swych kolesi żeby mu nie
                było smutno.
                • kicia-076 Re: Skandalista Marek Balt 27.08.10, 21:03
                  A Tadek jak wygra to Was wszystkich "pozamiata".
                  • Gość: łoś Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.10.10, 17:38
                    Razem z baltem będą zamiatać ale ulice miasta na peryferiach.
                • Gość: BIG Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 21:04
                  NO TADKOWI, POPISALIŚCIE SOBIE, TO TERAZ SPAĆ.
                  A LEWICA WYGRA NA PEWNO NAJBLIŻSZE WYBORY.
                  PRZEKONACIE SIĘ NIEBAWEM !!!
                  • Gość: kolo Re: Skandalista Marek Balt IP: *.147.236.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.08.10, 21:10
                    to nie Tadkowe, choć ich może być wielu,ale zwykli ludzie mają takie zdanie o
                    Balcie i jago pryncypale Matyjaszczyku. Jacek K. bywaj tu.
                    • Gość: k-t-o-s-6 Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.10, 23:11
                      Balt szkoda mi cię mały człowieczku twój upadek już blisko.
                      • Gość: set Re: Skandalista Marek Balt IP: *.chello.pl 29.08.10, 00:31
                        ale p...licie
                        Macie g... do powiedzenia a jeden z drugim będzie mi tu się "mądroskował"
                        na zasadzie... bo babcia, ciocia, mama, tata...itd powiedzieli, przymknijcie
                        paszcze bo h... wiecie a się wypowiadacie debile!
                        I nie wypowiadam się tu jako laik a jako osoba która miała do czynienia z ww.
                        osobami pacany.
                        Najpierw poznajcie, pogadajcie a potem możecie gadać, bom siem zirytował....stąd
                        inwektywy...ehhhh Polaczki zasrane które pojęcia nie maja o życiu...

• Gość: cccr Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.08.10, 09:40
                          Właśnie takim człowiekiem jak ty chamie jest Balt, a od "polaczków"to ty się
                          od...dol i wara wam od Częstochowy sowieckie sługusy.
                        • Gość: amor Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 11:31
                          Tacy właśnie ludzie jak set kolesie Balta, pólgłówki bez wyoraźni chcą rządzić miastem, długo nie a potem wcale.
                        • Gość: Edek Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 10:58
                          Właśnie widzimy Baltowski poziom w słowach seta tacy ludzie chcą zmienić coś w częstochowie, litości skandalista balt na wygnanie.
              • Gość: ułan Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 14:14
                Szambo w porównaniu z tym co się dzieje w SLD przez skandalistę Balta to wyśmienity zapach.
              • Gość: felek Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 15:20
                Oni już są utopieni w tym szambie.
      • Gość: flaga111 Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.08.10, 15:14
        Tu nie ma co przepraszać tu trzeba ubolewać nad chorobą Balta.
        • Gość: gośka Re: Skandalista Marek Balt IP: *.ibd.gtsenergis.pl 29.08.10, 21:33
          Sprawa ma się tak Balt to były pracownik stalowni jak nie przyszedł do roboty to
          było święto wszystko szło ok jak się zjawiał to było po faworkach bo ważne były
          gierki na kompie i kilkugodzinne rozmowy przez telefon i to często za granice.A
          opowieści że pierwszy milion musi zarobic przed czterdziestką?Ci co z nim
          pracowali i poznali to nawet gadac o nim nie chcą bo jest wiele ciekawszych
          tematów .
          • Gość: lol Re: Skandalista Marek Balt IP: *.netcominternet.pl 29.08.10, 21:59
            A wam tez sie chwailil zdjeciem z Lechem Millerem z wypiekami na twarzy? Bede
            glosowal na lewice ale na Balta NIE. Oj Krzysiek zastanow sie kogo promujesz,
            Kurskiego z niego nie zrobisz :D
            • Gość: Robi Re: Skandalista Marek Balt IP: 212.87.246.* 01.09.10, 23:22
              Ja widziałem zdjęcie Balta z Donaldem Tuskiem obecnym Premierem.
              • Gość: zawsze-rea-lista Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.09.10, 06:27
                Na pewno spreparowane,Balt to se może zdjęcie zrobić z koniem.He,he.
              • Gość: toto Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.10.10, 20:49
                To był fotomontaż.Ha,ha,ha.
            • Gość: Zenuś Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 08.09.10, 19:28
              lol zastanów się nie głosuj na SLD bo taki desperat jak Balt rozłoży całkowicie to miast.
          • Gość: ludowiec Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 22:04
            Balt lubi wyjmować innym źdźbło z ich oka, ale sam u siebie nie
            widzi belki. Największym wrogom nie życzyłbym takiego
            współpracownika.
            • Gość: xyz hasło dla Marusia do kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 22:14
              Moim skromnym zdaniem Pan B. powinien mieć oto taki slogan do wyborów, który go będzie promował zgodnie z tym, jakim jest człowiekiem i radnym, czyli:

"Marek B..t ch..a wart"

Szybko, treściwie i oddaje całe 4 lata kadencji w radzie miasta. Jednoczesnie kulturalnie i bez wulgarów, czyli powinno się podobać wyborcom na jego poziomie.
              • Gość: ona Re: hasło dla Marusia do kampanii IP: *.centertel.pl 11.09.10, 07:53
                Pajac Balt nawet tego nie wart.
              • Gość: goy Re: hasło dla Marusia do kampanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 12:41
                Maruś byle tak dalej chłopie sam wykończysz SLD-owców.
          • Gość: Milion Balta Re: Skandalista Marek Balt IP: *.chello.pl 29.08.10, 22:39
            Rozumiem, że Balt chce ten pierwszy milion zdobyć wykorzystując swoją pozycję w
            polityce? mam rozumieć, że został radnym dla kasy, a nie by pomagać ludziom i
            działać dla miasta? Wyborcy - aleśmy naiwni.
            ... ale, zaraz, zaraz, przecież z hucianej pensji i diety radnego do 40 roku
            życia milion się nie uzbiera. Chyba, że zacznie ...........? No, to już wszystko
            jasne.
            • Gość: xyz Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.10.10, 19:28
              Ale jaja.
          • Gość: flaga111 Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 31.08.10, 20:20
            Nie mówiąc już o starszych towarzyszach którzy już nie mogą na Balta patrzeć, co
            za dużo to i świnia nie zeżre Balt.
          • Gość: zuziek Re: Skandalista Marek Balt IP: 178.56.45.* 09.09.10, 19:09
            Gośka zapodałabyś jeden z tematów na temat tego żenującego człowieczka balta, niech wszyscy się dowiedzą jaka z niego szuja.
      • Gość: zen Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 12:56
        Tu przeprosiny nie wystarczą Balt musi odejść, kara musi być, jak SLD chce oczyścić swoie imię to chyba wiedzą co z tym człowieczkiem zrobić.
      • Gość: ja Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.09.10, 20:21
        Lwica ty tu już nic nie pomożesz po prostu jest wielkie szambo.
    • Gość: Ramon Re: Skandalista Marek Balt IP: *.nmp.trustnet.pl 29.08.10, 22:48
      Oj Mareczku, mały czerwony ujadający kundelku...tak jest zazwyczaj że Ci, którzy
      nie mają nic mądrego do powiedzenia, to głośno szczekają i niejednokrotnie w
      kółko to samo: zabić wronę....i tak od 8 lat....do budy sowiecka suko!
      • kicia-076 Re: Skandalista Marek Balt 29.08.10, 23:13
        Jeszcze raz powtarzam : Jak Tadek wygra to was wszystkich "pozamiata" i mowiac
        " wszystkich" mam na mysli naprawde "wszystkich" , nawet TE SZARE EMINENCJE ,
        ktorym sie wydaje ze sa NIETYKALNI.
        • Gość: oreł Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 09.09.10, 20:17
          kicia zamiast głowy masz grzechotkę pusta dziewucho twój Tadziu razem z baltem już się mogą pakować,PO zwycięży.
      • Gość: Sprytna lewica Re: Skandalista Marek Balt IP: *.chello.pl 29.08.10, 23:21
        Drodzy czytelnicy forum. Nie dajmy się wyprowadzić w pole. Nasi młodzi
        przyjaciele z lewicy postanowili podszywać się pod antyBaltowskie nastroje
        używając przy tym wulgarnego języka. Po co to robią? Żeby za chwilę pokazać, że
        język, którym posługuje się balt, nie jest obcy innym i stworzyć wrażenie, że
        nic się nie stało. NIE Z NAMI TE NUMERY MATYJASZCZYK I BLAT. Nie sprowokujecie nas.
        • Gość: Terl Re: Skandalista Marek Balt IP: 212.87.241.* 30.08.10, 22:40
          Balt będzie kandydował pewnie z nr 1. Gratuluje.
          • Gość: cccr Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 15:49
            Balt oszczędź sobie wstydu jak wogóle go masz.
        • Gość: zawsze-rea-lista Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 31.08.10, 21:07
          Mądrość Balta powala mnie na kolana,jak bym miał takiego współpracownika to bym
          go wywalił na zbity pysk.
          • Gość: Jolka Re: Skandalista Marek Balt IP: 212.87.246.* 31.08.10, 22:38
            Jak czytam co piszecie to myślę, że macie mózgi z tego co byk jaja. Nic
            dziwnego, że SLD wygra jak ma za przeciwników kilku debili.
            • Gość: jolanta Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 23:02
              A kiedy ostatnio sld wygrał? Nikt nie pamięta i tak nie wygra choćbyście
              wytoczyli nie wiem jakie działa - nie macie po prostu szans bo jestescie cieńcy
              intelektualnie
              • Gość: Jolka Re: Skandalista Marek Balt IP: 212.87.246.* 31.08.10, 23:17
                Może ci z SLD są ciency intelektualnie ale jak czytam jęki kibiców prawicy to
                słyszę skowyt bitych skamlących kundli. Nie ma w was jakiejś godności? Dajecie
                się lać po pyskach aż klaszcze. A jedyne co robicie to straszycie i skomlecie.
                Ja takich ciotowatych dupków bym się nie bała.
                • Gość: medalik Re: Skandalista Marek Balt IP: 195.88.28.* 31.08.10, 23:24
                  wybory samorządowe to wybory ludzi którzy pracują na rzecz swojego
                  społeczeństwa a nie walka jak w parlamenice!!!
                  co takiego pan balt zrobił w minionej kadencji dla czestochowian?
                  co takeigo zrobił Komisarz Kurpios??
                  nie pytam o wrone bo to jest juz zbędne
                  oby was wyborcy rozliczyli juz niedługo...
                • Gość: jolanta Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 23:36
                  Nieźle nadajesz,ale Matyjaszczyk nie ma żadnych szans, żadnych i on o tym
                  dobrze wie
                  • Gość: szwagier Re: Skandalista Marek Balt IP: *.vserver-on.de 01.09.10, 00:11
                    towarzyszu Bałt, nieprzeciętnie daliście sobie w srakę na czczo i
                    bez znieczulenia, pod kołdrą, bez wiedzy i zgody Eweliny. Jestem z
                    was dumny, tak trzymać i nie popuszczać!
                    • Gość: Czerwony Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.10.10, 21:16
                      Balt popuścił ale w pory.
                • Gość: cccr Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.09.10, 17:41
                  Jolka jaja to ty masz w czaszce, więc nie dziwi mnie fakt iż twoja grzechotka
                  nadaje na falach Balta.
                • Gość: flaga111 Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.10, 12:27
                  Jolka dzięki takim jak ty ludziom i skandalistą jak Balt, SLD nie ma szans w Częstochowie.
            • Gość: k-t-o-s-6 Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.09.10, 20:00
              Jolka nie wiesz co za bzdury piszesz przez Balta SLD jest skończone w
              Częstochowie a on niech szuka dalej frajerów ale nie w tym mieście,znany jest ze
              swego nieróbstwa i pustoty intelektualnej.
    • Gość: do terla Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 23:46
      To ty dupku jesteś znaczony z buta - wstydziłbyś się takich "poniedziałkowych"
      reakcji.Powielanych zreszta- wstyd ! poniedzialek górą
      • Gość: cccr Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 12:17
        Niestety prawda jest taka że poniedziałek wraz z Baltem już są
        skończeni na rynku Częstochowskim.
        • Gość: do cepa Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 18:33
          oj cepie,cepie ,byle co zjesz i byle co pi...ysz
          • Gość: cccr Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.09.10, 18:36
            A co boli cię prawda Balt,malutki człowieczku.
            • Gość: dd Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 19:01
              byl juz balt niesmaczny matyjaszczyk. Kto bedzie nastepny wyprany na
              forum?
              • Gość: cccr Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.09.10, 19:16
                Do dd kto mieczem wojuje to od miecza ginie prostaczku, Balt zaczął i to był
                jego błąd gdyż wyszło szydło z wora kim naprawdę jest znaczy się nikim czy nawet
                niczym.Sprawiedliwość i prawda zawsze zwycięży.
                • Gość: dd Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 16:03
                  po postach widac kto jest prostaczkiem - cale polityczne gowno kotre tutaj pisuje
                  • Gość: cccr Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.09.10, 20:04
                    Do dd malutki nieuku naucz się poprawnie pisać potem zabieraj głos żeby
                    ktokolwiek mógł cię zrozumieć.
                    • Gość: pig Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 15:50
                      na szczescie kablowka z ktorej kozystasz jest w naszym wladaniu sprawdzimy sobie co za pryszczaty
                      gieroj sie tutaj ukrywa
                      • Gość: cccr Re:Do pig skandalisty IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.09.10, 20:10
                        Frajerze pig możesz mi naskoczyć na kant wiesz jaki, razem wiesz z kim. A prawda
                        zawsze będzie zwyciężać, Czerwony mały człowieczku jesteś za malutki by
                        startować do gości.
                        • Gość: do cccr do cccr IP: 212.87.246.* 03.09.10, 23:51
                          cccr na szyi masz ropnego wrzoda wyciśnij go sobie. Powiedz ile płaci ci Chatys
                          za pisanie tych głupich tekstów. Słyszałem, że załatwił ci prace w RFG.
                          • Gość: cccr Re: Do pig nieudacznika IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.09.10, 07:57
                            Człowieczku pig pomówienia i korupcja jest ścigana przez prawo,więc zważaj na to
                            co piszesz bo tobie się dobiorą do d...y i wtedy ty będziesz miał wrzoda i to
                            nie jednego i wyjdzie ile tobie zapłacił wiesz kto za krzewienie kłamstw i
                            nieprawdy.Pozdrawiam.
                          • Gość: SLD-owiec Re: do cccr IP: *.centertel.pl 11.09.10, 15:32
                            Skandalisto Balt jesteś tak cienkim Bolkiem że ucho od igły dla ciebie to otchłań, takim ludziom jak ty pajacu mówimy dziękuję. Nie psuj nam rynku politycznego odejdź jak najdalej z tego miasta.
                      • Gość: szczery Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 12.09.10, 00:21
                        Balcie i Matyjaszczyku bardzo ładnie wyglądacie na ślubnym zdjęciu,teraz wiem kto jest nim i nią, a tak nawiasem jesteście tak ciency że żyletka polsilwer przy was to sztaba, tak więc panom już dziękujemy.
                • Gość: ke koza e Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.10, 18:17
                  Skandalistą jest facet, który oglądał pornosy w pracy a pracował u Tadeusza Wrony. Wówczas
                  podczas wizyty młodzieży w UM niefortunnie włączono pokaz multimedialny i wyszło szydło z wora.
                  Skandalistów zatem proszę szukać gdzie indziej. Pamiętacie zapewne kto to był?.
                  • Gość: gość Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.xdsl.centertel.pl 04.09.10, 10:29
                    Ile w was chrześcijańskiej miłości i pojednania. Miłuj bliźniego jak siebie
                    samego. Ile wam za to płacą???
                    • Gość: sowa Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 16:16
                      Balt zbłądził i musi się nawrucić.
                      Może jest w nim jeszcze trochę dobra.
                      Mało , ale trzeba mieć nadzieje , że posypie głowę popiołem.
                      Jak nie dla siebie to dla dobra SLD.
                    • Gość: Antek Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.centertel.pl 08.09.10, 19:36
                      A co nie podoba ci się prawda o małym biednym człowieczku Balcie, on sam doprowadza się do zagłady nawet nie wie jak szybko polegnie.
                  • Gość: kolo Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.146.63.8.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.09.10, 11:08
                    Tego skandalistę T. Wrona zwolnił jeszcze tego samego dnia z urzędu. Za to pani
                    poseł z PO zatrudniła go jako dyrektora biura poselskiego.
                    • Gość: cccr Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 08:42
                      takiego skandalisty jak Balt to jeszcze nie widziano.
                      • Gość: emil Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.10.10, 19:56
                        jak oglądam skandalistę Balta w jego wystąpieniach publicznych to mi wstyd że należę do SLD, Krzysiu wy......dol go w końcu bo przegramy wybory.
                    • Gość: figurant Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.10, 11:08
                      Czyli układ nie pozwolił zrobić krzywdy. Tu niby zwolniony a tu następnego dnia praca. Fajne co ?
                      • Gość: cccr Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 13:06
                        Ciekawe czy układ nie da zrobić krzywdy Baltowi.
                        • Gość: pppp Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 14:22
                          nie da. Ale moze chociarz z huty sie go pozbeda jak przestanie obowiazywac pakiet.
                          • Gość: SLD 92 Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 15:59
                            Skandalista ??? moim zdaniem de..l który z Matyjaszczykiem niszczą SLD
                            Kiedyś biegali i się pucowali Kasprzykowi robili sobie z nim fotki a teraz wielce twardziele
                            Zaistnieli bo Kasprzyk odszedł z SLD i dlatego Matyjaszczyk został posłem teraz chca walczyć o prezydenturę zamias zrobic jak jest propozycja wybrac jednego lewicowego kandydata . Balt nadaje się na Koksownie do roboty na 4 brygady
                            • Gość: zawsze-rea-lista Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.09.10, 21:37
                              Czterobrygadówka dla Balta to zbyt skomplikowane pojęcie ale stróżowanie to jest to, życzę powodzenia.
                              • Gość: misiu Re: Skandalista przez duże B IP: *.centertel.pl 08.09.10, 19:04
                                Balt nie zdaje sobie sprawy jak wyniszczające jest jego prostactwo dla czerwonych, oni mają już go dość tylko czekać jak go spuszczą w klozecie.
                                • Gość: rdf Re: Skandalista przez duże B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 20:38
                                  wogole ostatnimi laty najwiekszym problemem polityki jest promowanie prostaków i prowadzenie prostackiej polityki.
                                  Coz zmieniaja sie czasy zmieniaja sie metody.
                                  • Gość: ufo Re: Skandalista przez duże B IP: *.centertel.pl 08.09.10, 21:06
                                    Święta racja Balt jest tego przykładem jego prostota powala mnie na ziemię oczywiście ze śmiechu.
                                    • Gość: sowa Re: Skandalista przez małe b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 22:39
                                      Ten człowiek się zagubił
                                      • Gość: Zefir Re: Skandalista przez małe b IP: *.centertel.pl 09.09.10, 06:17
                                        sowa masz rację ale nic Balta nie tłumaczy za podłe skandaliczne afery,on nie jest w stanie się nawrócić a kolesie z SLD cierpią lecz taką drogę samozagłady wybrali.
                                  • Gość: men Re: Skandalista przez duże B IP: 178.56.36.* 13.09.10, 20:07
                                    W wydaniu tej partii to wszystko co robią to prostactwo.
                              • Gość: ja Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 15:22
                                Za stróża trzeba umieć myśleć i mieć czym.
                      • Gość: ajax Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.10.10, 18:30
                        Ale jaja z tym balcikiem.
                  • Gość: zew Re: Skandalista pracował w urzedzie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.10.10, 17:39
                    Razem ze skandalistą mogą sobie podać dłonie.
          • Gość: zen Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 12.09.10, 13:02
            Widzę że co po niektórym siadają nerwy, ale cóż na nic się to nie zda Balt jest skończony.
          • Gość: dinar Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.10.10, 18:17
            wal się na ryj komuchu.
    • Gość: baltyk Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 11:36
      uuu...ale cyrk....widać,że wybory idą...wroniasci kontra czerwoni a i tak cuchnie jak z rynsztoka.jedni warci drugich. Nigdy wiecej rzadow lsd i wroniastych!
      • Gość: źróbek Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 12:29
        Ale nie zapominajmy kto ze strony SLD stworzył ten własny rynsztok, oczywiście Skandalista Balt.
    • Gość: Scandallo Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 11:53
      ciekawe co na to Maruś i jego SLD?

Chłopcy się zsikali po nogawach.

Precz z SLD i Wroną

Terl czyli Leśnikowski - Jak tam w Miejskim Centrum Informacji? Zabawiasz pielgrzymów z radością? W końcu to zbierzne z działaniem twego pryncypała.
      • Gość: gość Re: Skandalista Marek Balt IP: 80.50.138.* 09.09.10, 14:24
        Gratulacje Panie Balt. Po poziomie agresji widać jak celnie pan trafił układ Chatysowo- Sztolcmanowy. Życzę wytrwałosci i niech Pan obnaży prawdziwe oblicze interesów PO i Wrony
        • Gość: Alojz Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 14:48
          Gratulacje to zbierają Chatys i Sztolcman za to że Skandalista Balt sam się pogrążył w szambie i z niego już nie wyjdzie.A was czerwoni prawda w oczy kole.Ha,ha,ha.
        • Gość: Obiektywna Re: Skandalista Marek Balt IP: 178.56.45.* 09.09.10, 18:20
          Gościu co ci Balt obiecał,pajacu jeden,dzięki ludziom z PO Częstochowa jeszcze nie zeszła na psy,tacy jak skandalista Balt i inni jemu podobni SLD-owcy(nie wszyscy)doprowadzili do zeszmacenia struktur politycznych w tym mieście.
        • Gość: ares Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 12.09.10, 19:49
          A może by tak Balt obnażył oblicze interesów kolesi z SLD to by był szał w Częstochowie. Ale już nie długo mieszkańcy będą uświadomieni o prawości tej partii.
    • Gość: katecheta Panie Adamie B... IP: *.trustnet.pl 09.09.10, 20:57
      ... czego sie Pan dziwi. Balt edukował sie na uczelni której jest Pan i Tadeusz Wrona wykładowcą. Jakie kadry takie efekty, tylko pogratulować ! Poza tym widzę , że idzie na ostro - ale to już się Wam nie uda. Ambony w obawie przed kompromitacja iż nie bedą Was wspierać ! Liberałów i lewicy jest w Częstochowie już wiecej niż klerykałów i chwała Panu B.
      • Gość: Ewelina Re: Panie Adamie B... IP: *.centertel.pl 09.09.10, 21:41
        Takiej lewicy jak balt to ja dziękuję,tylko Po uzdrowi to miasto.
        • Gość: zgred Re: Do Pana Matyjaszczyka !!! IP: *.trustnet.pl 09.09.10, 23:38
          Jaka to lewica. To grupa kolesiów z Pcz, która zawłaszczyła dla swojej koterii SLD aby robić interesy, brać diety i opluwać wszystko co nie ich. Takie działanie jest tak samo niszczące jak karłowatość PiS. Brak strategii dla miasta zastepują totalna wojną w imię przejęcia prezydentury. Matyjaszczyk jest narzedziem w ich rękach a to taki porządny człowiek. Czas aby się obudził i odciął ten ogon oportunistów i klakierów. Na ile jest samodzielny okaże się po ustawieniu list na samorzadowe wybory. Życzę mu powodzenia i wiem , że nie będzie to łatwe
          • Gość: zgredzinka używam przeglądarki firefox IP: *.chello.pl 10.09.10, 00:22
            Matyjaszczyk nigdy nie był narzędziem! On jest dzieckiem tej partii. JAKIE ON MA DOŚWIADCZENIE? bo chyba to że siedzi w wątpliwej komisji śledczej która ośmiesza się raz za razem.
            UŻYWAM PRZEGLĄDARKI FIREFOX
            • Gość: selek Balt dobija lewice IP: 188.33.194.* 10.09.10, 01:33
              Balt dobija SLD, i nie wie co go jeszcze czeka.
              Matyjaszczyk pogrąża się razem z nim.
              Balt trafił na mur i łeb sobie rozbije.
              • Gość: Elza Re: Balt dobija lewice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 07:38
                Łeb jaki łeb on nawet tego nie ma u Balta zamiast łba jest grzechotka.
            • Gość: sik Re: używam przeglądarki firefox IP: *.centertel.pl 10.09.10, 19:06
              Zgredzinka zgadzam się z tobą w 100%. SLD do kotła.
          • Gość: pigwa Re: Do Pana Matyjaszczyka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 13:27
            a czy jeszcze jak studiowali na pcz to bylo inaczej?
            • Gość: ufo Re: Do Pana Matyjaszczyka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 13:53
              Tacy malutcy ludzie jak Balt nigdy się nie zmieniają.
              • Gość: znajomy Re:Skandalista Balt od Matyjaszczyka !!! IP: *.centertel.pl 10.09.10, 17:34
                Znam Balta ze szkoły większego tępaka nie widziałem,gdzie on do polityki ludzie szczerzcie się tego człowieczka.
                • Gość: ja Re:Skandalista Balt od Matyjaszczyka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 20:09
                  Nie odbiegasz za bardzo od niego, bo nie umiesz napisać "strzeżcie"
                  • Gość: wierny Re:Skandalista Balt od Matyjaszczyka !!! IP: *.centertel.pl 10.09.10, 21:20
                    Nie zmieniajcie tematu skandalista Balt zostanie skandalistą i tak mu to zostanie, dopóki SLD go nie usunie ze swoich szeregów będzie skończone na amen.
                    • Gość: Lvica Każdy skandalista ma słaby punkt IP: 194.140.108.* 10.09.10, 22:35
                      Mimo że ścigani bandyci noszą sukienki, udają chorych, uciekają z kraju, coraz częściej wpadają - czytamy w "Rzeczpospolitej". Wpadają, bo - jak mówią policjanci - każdy ma słabe punkty.
                      Łapani są nie tylko w Niemczech, Hiszpanii i W. Brytanii, ale także w Wenezueli czy Meksyku. Tam bowiem uciekają przed prawem ci, którzy w Polsce zabijali, handlowali narkotykami czy zbili fortunę na wielomilionowych oszustwach.

"Trzeba do każdego podejść indywidualnie. Zbadać jego nawyki, kontakty, środowisko, w jakim się obraca. Żeby ich wytropić, potrzeba wiedzy, doświadczenia i trochę szczęścia" - powiedział gazecie komisarz Grzegorz Prusak, naczelnik Wydziału Poszukiwań i Identyfikacji Osób Biura Kryminalnego KG Policji.

Gazeta podaje przykłady spektakularnych akcji wykrywania przestępców.

Przed wymiarem sprawiedliwości ukrywa się obecnie około 50 tys. osób, tyle, ile liczy małe miasto. To ludzie, za którymi wystawiono listy gończe i nakazy zatrzymania. Część z nich to rekordziści, którzy niemal do perfekcji opanowali sztukę życia w ukryciu.

Więcej w interesującym artykule w "Rzeczpospolitej".
                      fakty.interia.pl/prasa/news/kazdy-gangster-ma-slaby-punkt,1529981,16
                      • Gość: Wilk Re: Każdy skandalista ma słaby punkt IP: *.centertel.pl 11.09.10, 06:55
                        Za wszelką cenę pieski skandalisty Balta usiłują zatrzeć swoje szambo lecz nie jest to takie proste, Częstochowianie poznali już kim jest młody SLD-owiec Balt i on musi zdać sobie sprawę że jest skończony takie są koleje losu ludzi nieodpowiedzialnych.
                        • Gość: czerwony lis Re: Każdy skandalista ma słaby punkt IP: *.centertel.pl 17.09.10, 21:00
                          Nieodpowiedzialnych i prostackich, taki jest właśnie Balcik, malutki biedny człowieczek.
                          • Gość: kul Re: Każdy skandalista ma słaby punkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 21:15
                            centertel.pl ty juz sie nazywales lewicowcem przeciwnikiem prawicowcem i innymi. Kim w koncu jestes?
                            • Gość: lol Re: Każdy skandalista ma słaby punkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 09:52
                              Obejrzałem sobie właśnie filmik z Baltem :D To się nadaje do Majewskiego:D
                          • Gość: tropiciel Re: Każdy skandalista ma słaby punkt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.10.10, 19:31
                            Czerwony lisie masz rację wystarczy popatrzeć na Balta i wiadomo o co chodzi.
                  • Gość: ja Re:Skandalista Balt od Matyjaszczyka !!! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.10.10, 21:25
                    tylko lewica ale bez balta prostaka.
    • Gość: lilka Re: Skandalista Marek Balt IP: *.chello.pl 11.09.10, 18:13
      Skandalista to można mówić o artyście,malarzu,pisarzu ,a nie o małomiasteczkowym polityku. No z tym politykiem też chyba trochę przesadziłam.
      • Gość: Elka Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 11.09.10, 23:58
        Lilka polityk z Balta to jest polidebil,prostak jakich mało.
        • Gość: asia Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 12.09.10, 00:54
          Balt już jest skończony.
      • Gość: exp Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 10:25
        slowo skandalista zostalo jak sie domyslam uzyte poto aby nie narazac sie na sprawe sadowa. Ma wydzwiek nagatywny wiec chyba spelnia zalozone cele autora.
        • Gość: lilka Re: Skandalista Marek Balt IP: *.chello.pl 12.09.10, 11:13
          Słowo - skandalista, zbyt mu pochlebia....
          • Gość: Elka Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 12.09.10, 11:30
            Lilka i znów się z tobą zgadzam,Balt dobrze wie co sobą reprezentuje a prawda jest taka że to bardzo malutki człowieczek.
            • Gość: hutnik Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 12.09.10, 18:24
              Baltowi na hucie najlepiej mu wychodziła gra w wojnę.Ha,ha,ha.
              • Gość: czerwony Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 08:03
                Panie Matyjaszczyk oszczędź sobie pan wstydu, Balt Pana doprowadzi do klęski.
    • Gość: robert Re: Skandalista Marek Balt IP: 212.87.241.* 14.09.10, 08:41
      Znam Balta z pracy i moge o nim powiedzieć że jest niezłym debilem ma zero pojęcia o swoiej pracy (tak jak ktoś pisał tylko telefon i gry ).Teraz jest dyrektorem w byłym stalserwisie oczywiście dzięki lini partyjnej bo wiedzy w jego główce zero.
      • Gość: gość Re: Skandalista Marek Balt IP: 80.50.138.* 14.09.10, 09:03
        Poproście Chatysa o pdwyżkę za wpisy o Balcie. Balt który obnażył szambo w PO jest wiecej wart.
        • Gość: bob budowniczy Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 09:55
          Co najwyżej mogę poprosić Balta o remont w domu ;x
          • Gość: zeus Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 14.09.10, 19:08
            W domu bob, ja bym Balta lewusa nawet do piwnicy nie wpuścił,może by się nadał do szalet miejskich.
            • Gość: gość Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.10, 09:09
              Balt jako babcia klozetowa. Odnalazł soje powołanie
              • Gość: troche wiedzy Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.10, 13:24
                Chatys już raczej nie ma nic do tego. Nie jest już przewodniczącym PO, zrezygnował ze swojej posady. Więc nie dość, że gościu nie masz wiedzy o tym co się dzieje, to jeszcze wypowiadasz się w tak ważnych tematach... chociaż ten temat akurat jest dla Ciebie idealny :) Mało raczej ważny, jak poglądy Pana Balta ;)
                • Gość: zen Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 15.09.10, 21:07
                  Teraz czas na skandalistę Balta, niech spada i nie psuje atmosfery tą swoją głupotą.
                  • Gość: gość Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 09:15
                    Popieram przedmówcę.
                    • Gość: tym Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 09:20
                      Może w końcu Baltowi kolesie wbiją do łba że jego 5 minut już mineło.
      • Gość: ed Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 10:47
        Robert współczuję ci że musiałeś mieć styczność z takim baranim łbem.
        • Gość: ? Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 12:30
          5 minut sławy ? On w ogóle miał jakieś minuty sławy ?
          • Gość: styl Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 16.09.10, 19:08
            Kto mówi o sławie, dla prostaka to tylko 5 minut bytu w amoku władzy, Balt oszczędź sobie wstydu jak wiesz co to jest.
            • Gość: Mądry Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 16.09.10, 21:25
              Byłem w tej niby partii ale na szczęście dałem nogę w czas żeby na mnie nie przeszła ta głupota.
              • Gość: Podwójnie mądry Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 13:50
                Jeśli w mojej parti ma być szefem Marek Balt to też ostatecznie rezygnuję.
                • Gość: zebra Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 17.09.10, 19:41
                  Balt nie długo zostanie sam z Matyjaszczykiem.Ha,ha,ha.
                  • Gość: zefir Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 17.09.10, 20:42
                    I będą w tv kabaret odp....lać bo tylko na to ich stać.
                    • Gość: ja Re: Skandalista Marek Balt IP: *.centertel.pl 17.09.10, 21:19
                      Balta nawet na to nie stać, niech idzie w siną dal.
                      • Gość: Czerwony Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.09.10, 19:36
                        Czytam te wszystkie posty po długiej nie obecności i doradzę ci Mareczku, zniknij ty na dobre z naszej partii, bo psujesz nam szyki.
                        • Gość: Celek Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 09:32
                          To jest dobra rada dla Marka B.
                          • Gość: jazda sokół Re: Skandalista Marek Balt IP: *.net.stream.pl 25.09.10, 22:34
                            dokładnie
                          • Gość: v Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 15:05
                            ficken
                            • Gość: czerwony Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.09.10, 16:03
                              Balcie niszczysz Krzysia odejdź dla dobra SLD.
      • Gość: ziut Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.10.10, 18:37
        W stalservisie bo ma stalowy łeb.
    • Gość: samoobroniak Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 20:53
      Szwajcarom gratulujemy serów z dziurą, a Częstochowie marka Balta. M. Balt tak się zna na gospodarce jak diabeł na święconej wodzie. Jakby Balta zrobic zarządca Sahary to po pół roku zabrakłoby piasku
      • Gość: czerwony Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.09.10, 22:18
        I przez Balta Matyjaszczyk przegra z Leszczyną.
        • Gość: Sowa Re: Skandalista Marek Balt IP: 109.243.242.* 05.10.10, 23:37
          Niestety to jest prawda!
          • Gość: czerwona meduza Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.10.10, 19:01
            Ciekawy jestem co Skandalista Balt jeszcze robi u boku Krzysia.
            • Gość: ja Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 10:53
              Balt nadal zniechęca wyborców Krzysia do głosowania na SLD, posłuchajcie jakie inteligętne są wypowiedzi tego człowieczka który fazy w wiaderkach nosi.
              • Gość: gienek Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 11:12
                Tak prosty człowieczek bez podstaw wiedzy o samorządzie niech idzie krowy wypasać jeśli to potrafi.
                • Gość: Hades Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 12:33
                  On nawet do tego się nie nadaje.Na gilotynę z nim.
                  • Gość: v Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.10.10, 17:27
                    Gilotyna to zbyt lekka kara dla takiego łgarza.
                    • Gość: Omega Re: Skandalista Marek Balt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.10, 11:16
                      Otym że Marek Balt jest niechlubną kartą SLD, wiedzą wszyscy, ale cóż każdy ma takiego Balta na jakiego sobie zasłużył.
            • Gość: Edek Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.10.10, 20:09
              Może buty czyści.
              • Gość: czerwony Re: Skandalista Marek Balt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.10.10, 10:01
                Balcie dla czego dokuczasz Ani, nie ładnie oj nie ładnie.
                • Gość: ja Re: Skandalista Marek Balt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 22:48
                  A jak odbieracie marszalka Niesiołowskliego w Cz-wie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka