Dodaj do ulubionych

Karkosik bierze rurownię

16.09.10, 22:51
A sprzedać w chol...re ten niedoinwestowany wydział......Tak tak waldemarze
Obserwuj wątek
    • paula.coelho Karkosik bierze rurownię 16.09.10, 22:59
      Koksownia dobrze wyszła na odłączeniu się do Huty, to życzę również pracownikom walcowni rur, żeby równie dobrze trafili. :)
      • Gość: ja Re: Karkosik bierze rurownię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 23:51
        Na takiej zasadzie półtora roku temu hutniczą koksownię z pracownikami przejęła od ISD Polska chorzowska firma Zarmen.

A wcale nie na takiej samej zasadzie bo Koksownia w momencie gdy kupował ją Zarmen była już wydzieloną ze struktur Huty spółką z o.o. a Rurownia jest dalej wydziałem Huty i nzjaduje się w jej strukturach.
        • paula.coelho Re: Karkosik bierze rurownię 17.09.10, 00:02
          Ale pewnie redaktorce chodziło o to, że Zarmen przejął pracowników i zobowiązał się do utrzymania Pakietu.
          • Gość: hutnik99 Re: Karkosik bierze rurownię IP: *.centertel.pl 17.09.10, 11:51
            A co z tą załogą co nie ma pakietu a robi na rurowni pewnie wszyscy popłyną
            • Gość: daro Re: Karkosik bierze rurownię IP: 188.33.92.* 18.09.10, 08:25
              Pani redaktor przecież pisze że wszyscy są objęci pakietem socjalnym.
    • marlo_romantyczka.pl Karkosik bierze rurownię 17.09.10, 11:59
      Dla pracowników to nie dobra informacja, bo Pan Karkosik będzie chciał w pierwszym rzędzie wypiprzyć połowę niepotrzebnej załogi.
      On nie ma skrupułów
      Marlo
      • Gość: Maks Re: Karkosik bierze rurownię IP: 109.243.195.* 17.09.10, 12:35
        Kto to jest P Karkosik może ktoś wie.Będę zobowiązany.
        • Gość: kibic Re: Karkosik bierze rurownię IP: *.net.stream.pl 17.09.10, 19:57
          kupił parę lat temu Apator Toruń i nazwał go Unibax od jednej ze swoich firm. poza tym na spółkę z Rydzykiem założył sieć komórkową Centernet Mobile. i jeszcze robi dużo innych rzeczy
    • Gość: skorpion_13 Re: Karkosik bierze rurownię IP: *.chello.pl 17.09.10, 21:53
      hutniczku - dzięki rurowni miałes wypłaty w lutym, marcu i kwietniu , kiedy huta cienko przędła ... rurownicy pracowali na full ... Mam nadzieję, ze teraz Ktoś ich doceni za ich pracę...
      • Gość: acotopo Re: Karkosik bierze rurownię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.10, 15:16
        zajebiście lece złożyć CV idzwonie do Romeczka żeby to popchnął.....
    • jedrus_1985 Karkosik bierze rurownię 23.09.10, 20:27
      Jeżeli mam być szczery to wróżę szybkie zamknięcie rurowni, na początku poleci połowa załogi bo nie potrzebna, w końcu połowa też da radę, a jak. Potem zaczną się cięcia w wypłatach i na sam koniec zamknięcie zakładu, tak jak w przypadku Huty Szopienice...
      Przykre to, po tej transakcji nie spodziewam się nic dobrego, jednak chciałbym się mylić...
      • Gość: izu Re: Karkosik bierze rurownię IP: *.netcominternet.pl 21.03.11, 20:18
        po co ma zamykac rurownie i inwestowac ok 50 000 000 zl to by byl dopiero interes
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka