Dodaj do ulubionych

Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć.

30.09.10, 22:40
"Jesteśmy czwartym polskim miastem pod względem rozpoznawalności marki w Europie.
Od lat otrzymujemy statuetki gminy fair play i zostaliśmy liderem we wdrażaniu elektronicznej administracji." - słowa zastępcy prezydenta Marcina Biernata na konferencji "Akademia Biznesu"

Komisarz i jego zastępcy nie mają własnych sukcesów, więc chwalą się sukcesami Wrony. Marcin Biernat opowiedział też na tej konferencji o najważniejszych inwestycjach w mieście.
Oczywiście wszystkie pozałatwiał Wrona a obecne władze miasta tylko hamują niektóre projekty.
No właśnie! Hamulcowi: Komisarz i jego zastępcy.

Obserwuj wątek
    • Gość: mimo Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: 212.87.241.* 30.09.10, 23:05
      Dokładnie tak. Jak do wystąpienia potrzeba sukcesów to zupełnie nagle się znajdują, ot tak. A przecież w referendum to same porażki. Widać, że najwiekszą porażką jest PO.

• Gość: ja Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: 109.243.197.* 30.09.10, 23:25
        Wydaje mi się,że przeczytaliście dzisiejszy "Poniedziałek", który odsłania kulisy działalności przed wyborami TW i stąd taka wasza reakcja,przeczytajcie też Dziennik Zachodni,który ukazuje kulisy sprzedaży Kościołowi terenów miejskich. Wrona jest skończony!
        • Gość: mimo Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: 212.87.241.* 30.09.10, 23:58
          Na kłamstwach nikt daleko nie zajedzie. Poniedziałek to taki lokalny kłamca. A ty powtarzasz kłamstwa dlatego jesteś głupcem
          • Gość: to nie Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: 109.243.197.* 01.10.10, 00:04
            to nie są kłamstwa,przeczytaj, a zrozumiesz.Kłamcami są na tym forum obrońcy Wrony właśnie w tych poruszonych tematach,jakie dzisiaj opisuje Poniedziałek.
            • Gość: ja Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: 83.238.29.* 01.10.10, 17:10
              Poniedziałek to gazetka partyjna, utworzona specjalnie pod wybory żeby nasciemniać trochę ludziom. Po wyborach ta gazetka zniknie i wszyscy szybko o niej zapomną.
      • Gość: ? Re: Sukcesy czy demagogia ? IP: *.net.stream.pl 01.10.10, 00:49

Jeżeli sukcesami można nazywać inwestycje o wątpliwej jakości a także z przekroczonymi kwotami ich realizacji - to apologeci "pieśni pochwalnych ku czci ....." idola jedynego mogą sobie nadal układać swoje "mantry".
        Jednak każdy z gatunku autentycznego homosapiens powinien brać pod uwagę, że propaganda sukcesów Hitlera (bez żadnych porównań czy aluzji) uprawiana głównie przez Goebbelsa - nawet w chwili "dobijania Berlina" - głosiła bohaterstwo i sukcesy hitlerowców.

Może warto czasami pomyśleć, ponoć myślenie nie boli ....
        Widocznie historia lubi zataczać koła i powtarzać się.

P/S
        Niewątpliwym sukcesem tamtej epoki było umiejętne pranie mózgów i zaszczepienie takiego sposobu myślenia, które owocuje teraz takimi "mantrami" !
        Ale też grosz, synekurki i profity dla "swojaków" były obfite ...
        • Gość: ! Re: Sukcesy TW; demagogia ospc IP: *.centertel.pl 01.10.10, 21:25
          za takie pisanie redakcja Gościa Niedzielnego stanęła przed sądem...
          ... inna rzecz czy słusznie...
          powątpiewam;
          a pranie mózgu to najlepiej robi akurat szmatławiec pod nazwą jednego z dni tygodnia na literę p ...
          inna rzecz że myślący ludzie, a tych jest coraz więcej nawet nie chce wziąć do ręki tej szmiry
          • Gość: mieszkaniec Re: Sukcesy TW; demagogia ospc IP: *.146.15.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.10.10, 20:42
            Ludzie opamiętajcie się bo jad się już wylewa z tego forum!! Każdy średnio rozgarnięty człowiek chcąc sobie wyrobić opinię na temat poszczególnych kandydatów powinien m.in.: wysilić się do lektury zarówno GW, "PONIEDZIAŁKU" jak i "Dla Częstochowy", potem zapoznać się z osiągnięciami osób które tam piszą i na tej podstawie wyrobić sobie zdanie. Nazywanie głupcami osób które czytają zarówno jedną jak i drugą gazetę jest przejawem ignorancji lub źle pojętą walką polityczną.
            Panowie... cytując klasyka "Nie idźcie tą drogą" bo nie wiadomo czy po wyborach wasi przedstawiciele nie będą musieli usiąść do negocjacji, które już teraz swoim jadem utrudniacie.
            Pozdrawiam,
            • Gość: ela Re: Sukcesy TW; demagogia ospc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 19:40
              A gdzie "Niedziela"i Infułat popierający Wronę
    • zbyszeklysin Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. 01.10.10, 08:43
      Wynika z tego, że najwiekszym demagogiem jest aktualny wiceprezydent, który z czystej, no absolutnie idealnej demagogii wychwala przed ludźmi z zewnatrz dokonania Prezydenta Wrony.:)
      A tak na poważnie:
      Rok rządów w mieście w atmosferze własnego Marszałka, własnego Wojewody, Premiera, Marszałka Sejmu, Prezydenta.... i nie wykorzystać nic z tak sprzyjających okoliczności, to rzeczywiście trzeba być zupełnie pozbawionym umiejętności sprawowania władzy.
      • Gość: realista Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.centertel.pl 01.10.10, 16:45
        No właśnie!
        • Gość: krzyś Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 17:23
          Prezydent RP-PO, premier RP-PO, marszałek sejmu-PO, marszałek senatu-PO,Kurpios-komisarz-PO,Wrona-był w koalicji i wspierał PO, przewodnicząca Rady Miasta-PO, Buzek-przewodniczący parlamentu europejskiego i wykładowca w Akademii Polonijnej w Cz-wie-PO, Rozpondek,Leszczyna,Sztolcman,Szewiński---PO,......?????-To czemu nie mamy województwa i jesteśmy miastem powiatowym?....Infułat też wspiera i popiera PO.
          • Gość: kolo Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.146.35.58.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.10.10, 19:34
            Matyjaszczyk Balt Drygas Kocyga zadymiarze i rozwalacze tego miasta. Nic nie zrobili dobrego ale widać co zrobili złego. Na tym Forum wiele było mowy jaka to ta firma Trawelek, że chyba już nikt myślący nie pojedzie na wczasy z tego biura. Kulawik sprzedał ludzi z mieszkaniami (Huta Zabrze) Balt rozsyłam listy z kłamstwami i wulgaryzmami. Matyjaszczyk wszystko organizuje i myśli że stanie na czele tej ekipy. Wy to od Wrony zarządzania miastem i pracy to moglibyście się uczyć i bardzo wam daleko to jego osiągnięć.
            • Gość: realista Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.centertel.pl 01.10.10, 22:30
              Wrona daje absolutną szansę rozwoju miasta chociażby dlatego, że ten referendalny kop go zapewne zabolał i teraz jako Prezydent zareaguje jak pewna pisarka "ja Wam pokażę" i będzie harował jeszcze wiecej żeby nie zawieść mieszkańców. A że ma doświadczenie i wie jak się poruszać po zawiłościach różnych urzędów, to ruszy z kopyta. Nie będzie potrzebował czasu na naukę.
              • Gość: ja NAjwiększy sukces Wrny, to odejście z polityki IP: 188.33.70.* 01.10.10, 22:45
                Uważam,że najlepsze, co Wrona tera może zrobić, to odejść ze sceny politycznej,zanim go na przysłowiowych taczkach wywiozą. Jak mu nie wstyd? Przecież jego start w wyborach osłabia prawicę, ośmisza również Kościół.Po co on to robi? Na pewno nie dla dobra tego miasta.
                • Gość: bodzio Re: NAjwiększy sukces Wrny, to odejście z polityk IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 23:10
                  Ja też, won Wrona i .Ale masz zaje ip.Co trochę inne.Gdzie wchodzisz w tunel? USA, Arabia ,czy Libia.Zbysio mi się podoba takie fajne posty .Już dzisiaj zarobił na chleb.A człowiek musi zapylać do wieczora .I po ciemku pedałować do Czewy.
              • Gość: mieszkaniec Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.146.2.21.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.10.10, 20:51
                Pracowitość jest cnotą i nikt jej T.W. nie odmawia. Przypomnę jednak że nie lenistwo legło u podstaw jego odwołania ale buta i przekonanie o własnej nieomylności - a tego niestety Pan Wrona już nie zmieni. Miał przy sobie wielu współpracowników ale ich nie słuchał, miał organizacje pozarządowe i sprzyjające instytucje ale i tak decyzje podejmował jednoosobowo nie zważając na żadne opinie. To boli mieszkańców Częstochowy i to spowodowało że przez lata zgromadził sobie tak liczny elektorat negatywny, którego nie da się już przekonać że po referendum przeżył "przemianę" jak J.Kaczyński podczas wyborów prezydenckich.
                Podsumowując: Tak kończą ludzie którzy tylko słyszą ale nie słuchają.
    • zbyszeklysin Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. 02.10.10, 09:28
      Nie chodzi mi o Wronę, bo on ze swoimi ewidentnymi zdolnościami sobie poradzi. I nie uważam, że Wrona jest ideałem, bo jestem realistą i wiem, że nie ma takich ludzi. Ale patrzę realnie na aktualną sytuację Częstochowy i stwierdzam, że na horyzoncie kandydatów nie pojawił się nikt lepszy od niego. Nikt kt miałby takie doświadczenie i wiedzę na temat funkcjonowania samorządów.
      To przecież między innymi dzięki Wronie Częstochowa jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych miast w Europie. I on może to miasto dalej rozwijać. Nie potrzebny jest mu staż na stanowisku Prezydenta. W przeciwieństwie do innych, którzy muszą się uczyć a w dodatku nie ma żadnej pewności czy się w ogóle nauczą. A czas ucieka. Popatrzecie na Kurpiosa: był doświadczonym radnym i Przewodniczącym Rady Miasta i co ? Okazało się, że zarządzanie miastem go przerosło.
      Więc moje poglądy na Wronę wynikają z zimnej kalkulacji.
      • Gość: TYM Pan Tadeusz Wrona czlowiek ktory postawil na nas IP: *.chello.pl 02.10.10, 19:52
        a PO postawilo na kapitalizm znaczy taki droga benzyna drogi prad droga zywnosc i drogi gaz!!!!!!!a i drogi abonament na posiadanie odbiornika telewizyjnego a to was juz tez nieboli drodzy forumowicze
        • Gość: angrusz1 Jeżeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 20:05
          PiS wystawi swojego kandydata np p Majera to wyborcy PiS będą na niego głosowali .
          Zapewne będzie druga tura i wtedy może być p Majer . Ale jeśli będzie p Wrona , to p Wrona będzie musiał prosić prezesa PiS i lokalne władze o poparcie .
          • Gość: wątpię Re: Jeżeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 06:58
            Watpię, że tak się stanie
        • Gość: bodzio Re: Pan Tadeusz Wrona czlowiek ktory postawil na IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 20:17
          Juz pisałem kierowcy będą płakali po nowym roku.Nasz nie strudzony urząd skarbowy dobiera się do do tyłka każdemu .Nie znasz dnia , ani godziny drogi forumowiczu.
      • Gość: mieszkaniec Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.146.21.25.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.10.10, 21:05
        Zbyszku, "koloryzujesz trochę". Doświadczenia Panu Wronie też nikt nie odmawia ale nie mogę się zgodzić z tezą że to dzięki jego działaniom "Częstochowa jest jednym z najbardziej rozpoznawanych miast w Europie". Zapewniam Cię że Pana Wrony mogłoby w ogóle w tym mieście nie być i sytuacja naszej rozpoznawalności jako miasta byłaby podobna. To jest tylko i wyłącznie zasługa klasztoru Jasnogórskiego że ludzie w Europie wiedzą co to jest Częstochowa i gdzie (mniej więcej) leży. A co do doświadczenia. Przypomnę tylko że Pan Wrona też je kiedyś zdobywał i gdyby wtedy ktoś skutecznie wygłaszał takie tezy jak ty teraz to dzisiaj Pan Wrona nie miałby żadnego doświadczenia. To jest właśnie zaleta demokratycznych wyborów że dopuszczamy ludzi którzy często nie mogą się poszczycić wielkim doświadczeniem ale często mimo jego braku okazują się dobrymi gospodarzami. Jeśli jednak tak się nie dzieje to są oni odwoływani w demokratycznych referendach lokalnych.
        A morał będzie zwykłym truizmem. Może demokracja nie jest ustrojem idealnym ale lepszego jeszcze nikt nie wymyślił. Co więcej mieszkańcy Częstochowy (jako pierwszego tej wielkości miasta w Polsce) pokazali że referendum lokalne (jako narzędzie demokracji za którego wdrożeniem zabiegał sam ówczesny poseł T.Wrona) jednak działa.
        Pozdrawiam,
        • Gość: Teresa Maria W. Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.net.stream.pl 03.10.10, 10:23
          Zastanawiam się, jaki będzie udział w tych wyborach mieszkańców Czestochowy, nie
          należących do żadnej z wymienianych partii. Każda partia popiera i wystawia swojego
          kandydata. Oby nie było tak, że spora część uprawnionych do głosowowania zostanie
          w tym dniu w domu, zmęczona przedwyborczymi przepychankami, z poczuciem
          i tak bezwartościowości i znaczenia oddanego głosu...
          Czy demokracja to rządy najsilniejszej z partii w danym czasie?

• Gość: paweł Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 19:23
            Nie Mario Tereso, wybory to świadome wskazanie kandydata - bez względu na partię. To od nas zależy wybór. Ja bardzo chciałbym zmian i wyobraź sobie , ze chętnie postawił bym na kobietę, tylko na razie jedyna kandydatka jeszcze się nie pokazała i nie wiem, co o niej sądzić.
          • Gość: krzyś Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 19:42
            Tak jest teraz-rządzi PO-ale się pomalutku będzie zmieniało
            • Gość: paweł Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 19:45
              Ale na pewno nie na Wronę. On już był ponad 10 lat. Chwatit
        • zbyszeklysin Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. 03.10.10, 20:26
          Nie jestem niewolnikiem Wrony, kalkuluję tylko co jest korzystniejsze dla mojego miasta.
          Doświadczenia nie zdobywa się przy okazji; trzeba jeszcze włożyć w to dużo zaangażowania i szybko sie uczyć. I właśnie Wrona nie zmarnował czasu, w kórym pełnił urząd Prezydenta. Jest biegły w procedurach zarządzania i potrafi wykorzystywać swoją rozległą wiedzę w zakresie samorządu. Wystarczy poczytać na jego stronie www.tadeuszwrona.pl. Wypowiada się tam jak ekspert z bardzo wielu dziedzin; potrafi szeroko patrzeć na kwestię samorządu Częstochowy. Przykład:
          -Szlak Staropolski, który sytuuje Częstochowę jako ważny węzeł gospodarczy;
          -połączenia kolejowe Częstochowa - Kielce; potarfi dostrzec problemy komunikacji strefowej jakże ważne dla rozwoju gospodarczego Częstochowy i ludzi z naszego regionu,
          -problemy ustaw sejmowych i ich wpływu na samorządy (czego nie dostrzega np. Leszczyna)
          -....
          Pozostajac przy problemie doświadczenia:
          Właśnie Kurpios myślał, że doświadczenie zdobywa się "przy okazji" - przy okazji bycia radnym czy nawet Przewodniczącym Rady. I co? To za mało! Eksperyment z Kurpiosem się nie udał. Plaforma skomprowitowała się jako partia. Ostatni prawie rok to czas stracony dla Częstochowy.
          Myślę sobie, że na kolejne eksperymenty Częstochowy nie stać.
          Znowu jak po Marasie trzeba będzie dużo odrabiać.
    • Gość: antyw Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób nie ukrać. IP: *.chello.pl 03.10.10, 20:00
      zniszczył najlepszych ludzi
      • Gość: paweł Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób nie ukrać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 20:23
        Może rzeczywiście lepiej, żeby zrezygnował na rzecz Warzochy?
      • zbyszeklysin Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób nie ukrać. 03.10.10, 20:27
        Nie jestem niewolnikiem Wrony, kalkuluję tylko co jest korzystniejsze dla mojego miasta.
        Doświadczenia nie zdobywa się przy okazji; trzeba jeszcze włożyć w to dużo zaangażowania i szybko sie uczyć. I właśnie Wrona nie zmarnował czasu, w kórym pełnił urząd Prezydenta. Jest biegły w procedurach zarządzania i potrafi wykorzystywać swoją rozległą wiedzę w zakresie samorządu. Wystarczy poczytać na jego stronie www.tadeuszwrona.pl. Wypowiada się tam jak ekspert z bardzo wielu dziedzin; potrafi szeroko patrzeć na kwestię samorządu Częstochowy. Przykład:
        -Szlak Staropolski, który sytuuje Częstochowę jako ważny węzeł gospodarczy;
        -połączenia kolejowe Częstochowa - Kielce; potarfi dostrzec problemy komunikacji strefowej jakże ważne dla rozwoju gospodarczego Częstochowy i ludzi z naszego regionu,
        -problemy ustaw sejmowych i ich wpływu na samorządy (czego nie dostrzega np. Leszczyna)
        -....
        Pozostajac przy problemie doświadczenia:
        Właśnie Kurpios myślał, że doświadczenie zdobywa się "przy okazji" - przy okazji bycia radnym czy nawet Przewodniczącym Rady. I co? To za mało! Eksperyment z Kurpiosem się nie udał. Plaforma skomprowitowała się jako partia. Ostatni prawie rok to czas stracony dla Częstochowy.
        Myślę sobie, że na kolejne eksperymenty Częstochowy nie stać.
        Znowu jak po Marasie trzeba będzie dużo odrabiać.
        • Gość: gosc Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób nie ukrać. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.10, 20:36
          Na szczęście nie ma już dylematu : Wrona dostanie poparcie PiS-u, czy nie dostanie.I NIE DOSTAŁ!!!. Bogu niech będą dzięki!!!
          • Gość: Maniek Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób nie ukrać. IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.10, 21:03
            najważniejsze że ludzi myslących jest więcej w czestochowie i nie pozwolimy wronie dojść do władzy. Jak to mowią lepiej ch... orać pole niż z wroną pić przy stole. I jest w tym duzo racji. Pokazał jak jeden czlowiek może zniszczyc miasto i temu gosciowi już podzikowalismy na dobre. peace
            • Gość: Jacek Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób nie ukrać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 21:21
              Panie Zbyszku jedyne co udało sie dobrze zrobić panu Wronie ,
              to kibel w parku pod Jasna Górą i to za jakieś nie małe pieniądze.
              Reszte pomińmy litościwym milczeniem.
              • Gość: ika Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób nie ukrać. IP: *.182.100.13.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.10.10, 23:35
                Ten od Trawelka może zaklinać rzeczywistość i kłamać na lewo i prawo. Nic to nie da. Pozostali kandydaci mogą co jedynie uczyć się od Wrony jak zarządzać miastem.
                • kicia-076 Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób nie ukrać. 03.10.10, 23:57
                  Ika - zgadzam sie z Toba.
                • Gość: gosc do Iki IP: 109.243.107.* 04.10.10, 08:11
                  Ika, czy ty jesteś przy zdrowych zmysłach? Uczyć się od Wrony,jak doprowadzić do zagłady miasto? Jak tak bardzo chce startowac,niech się przeprowadzi gdzie indziej i dokona czegoś, na wzór pani Magdy Gesler,która uzdrawia podupadłe restauracje w piorunującym tempie.Jak Wrona "Uzdrowi" w podobny sposób jedna,najmniejszą wieś w Polsce, to wtedy eksperymentalnie na niego zagłosuję. Póki co, nie zasłużył następny raz na mandat zaufania społecznego.
    • Gość: kuku Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.chello.pl 04.10.10, 00:09
      Cóż, życie i tak zrobi jak nie jednym to drugim wyznawcom kuku ...
      Trochę dystansu waszmościowie.
      Pozdrowienia
      • Gość: Teresa Maria W. Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.net.stream.pl 04.10.10, 10:20
        Jeżeli nie przejdzie w wyborach, potwierdzi tym wynik referendum.
        Czy o to chodzi?

• Gość: ana Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 15:17
          Może własnie tak przewrotnie myśli
          • Gość: TYM Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.chello.pl 07.10.10, 22:03
            niech mi ktoś pokaże lepszego kandydata na prezydenta Częstochowy niż Wrone... zastrzegam że nie można kłamać
            • Gość: ? Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.net.stream.pl 08.10.10, 10:10
              Mam takie dziwne pytanie do "wszelkich apologetów", "d....ów" i protegowanych: Czy Hitler też mógłby liczyć na takie poparcie, gdyby mieszkał w Cz-wie i w cudowny sposób - nagle się "zmienił" ???
              A przecież każdy "pies" gdy dostanie potężnego kopniaka - z agresora zamienia się w potulnego kundla i skomlejąc spieprza z podkulonym ogonem ...

Co do skomlenia, wskazywania "innych" (jako winowajców) oraz wybierania "wisienek z tortu" - to odrębny temat rzeka ..

"Obdarowanych" przez "byłego" było całe mnóstwo, dlatego ten chóralny "syreni śpiew" jest raczej mało przekonujący ! A szczekać trzeba. "Pan" prosi: daj głos.
              • Gość: do Tyma Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 10:17
                Każdy inny kandydat jest lepszy!
            • Gość: krzyś Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 20:32
              Warzocha zanim został przyjęty do NAJWYŻSZEJ IZBY KONTROLI,-został sprawdzony aż do trzeciego pokolenia i okazało się ,że jest "czysty",- nie ma na niego żadnego "haka".Jakiekolwiek "opluwanie" Warzochy dzisiaj-to niszczenie Polski, to jawny atak na struktury PAŃSTWA POLSKIEGO. Napisanie,głoszenie jakiejkolwiek nieprawdy jest zagrożone SĄDEM I ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ KARNĄ.
    • Gość: Mantra Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: 31.42.1.* 11.10.11, 23:43
      A ja czekam z niecierpliwością, jakież to rewelacje zacznie wynajdowac wiadoma partia mocno zakorzeniona obecnie w UM. Co też Wrona w tym roku wykombinował? Mocno wątpliwą afere z kościołe już przerabialiśmy, co teraz? Może dziadek w Wermachcie? Albo całkowita prohibicja i biczowanie raz w tygodniu w obowiązkowe dla obywateli??
      No panowie czym tym bardziej będziecie szykanowac ludzi- bo przeciez gra fair play i rzetelne argumenty to nie dla was:)
      PS: co lepiej zorientowani wiedzą jak wy i wasi POlityczni kumple poustawialiście się na stanowiskach.
    • Gość: gość Re: Sukcesów Tadeusza Wrony nie sposób ukryć. IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 08:05
      za rządy i współrządzących z Wroną trzeba teraz płacić długi i kary.To jest coś,o czym wroniaści nie chcą słyszeć i udawać,że nic złego się nie działo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka