Dodaj do ulubionych

Simply Market :)

07.10.10, 09:11
Czesc czy ktos moze mi udzielic informacji na temat pracy w tej firmie? Dostalam propozycje i nie bardzo wiem co robic, jakie sa warunki, pensje, zaplecze socjalne itd.
Bede wdzieczna za kazda odpowiedz. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Simply Market :) IP: *.54.168.178.tvksmp.pl 07.10.10, 16:56
      up
      • Gość: Alexis Re: Simply Market :) IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 07.10.10, 19:03
        masz odpowiedz, osoby pracujące tam:
        A) nie mają czasu wejść na neta, bo ciągle siedzą w pracy
        B) nie stać ich na internet lub szkoda prądu itp

a propo dlaczego całą kadrę tam szukają? Podobny nowy sklep ma być,m ale gdzie wiadomo?
        • Gość: ella Re: Simply Market :) IP: 193.138.241.* 08.10.10, 09:06
          Szukają całej kadry,ponieważ otwierają nowy sklep.Ale gdzie to nie wiem.
      • Gość: gosc Re: Simply Market :) IP: *.146.135.148.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.10.10, 09:43
        czego spodziewasz sie pracy w jakim kolwiek markecie ze dadza ci dwa tysiace i pełny socjal !!!
        • Gość: :))))))) Re: Simply Market :) IP: 193.138.241.* 11.10.10, 09:26
          tylko w casto tak dobrze jest :)))
    • Gość: . Re: Simply Market :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 09:58
      czemu ludzie to takie ciołki??? dostałas propozycje i nie zapytałas jakie jest zaplecze i płaca???? to co w ciemno podpiszesz umowe, ewentualnei po nie sprawdzonych sugestiach na forum??? < ściana>
    • Gość: Tomek Re: Simply Market :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 18:13
      dostaniesz 5tys na reke samochod sluzbowy mieszkanie laptopa sluzbowego i telefon z limitem 8h na miesiac. do tego jeszcze darmowe zakupy raz w tygodniu
    • Gość: ala Re: Simply Market :) IP: *.chello.pl 09.10.10, 10:04
      Nowy sklep ma być chyba na ul .Leśnej 4. Płace żenujące jak zwykle, a roboty nie zabraknie.
      • Gość: doni Re: Simply Market :) IP: *.net.stream.pl 09.10.10, 16:04
        Pudło. Ten market działa już chyba od początku roku, jak nie dłużej.
        • Gość: aaa Re: Simply Market :) IP: *.realestate.net.pl 11.10.10, 17:24
          Bila, Elea, a teraz nowa nazwa Simply Market to ten sklep - tylko nazwę się zmienia, żeby nie płacic podatku.
          • Gość: Jan Tak powstaje plotka. IP: *.apus-net.pl 09.11.10, 22:16
            I po co kłamiesz, podatki płaciła i Bila i Elea, a teraz Simply.
            Najłatwiej krakać nie znając faktów.
          • Gość: mati Re: Simply Market :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 13:47
            to jak sie zmieni nazwe to nie trzeba płacic podatku ?
            a jak zmienie nazwisko to tez ?
    • Gość: ttt Re: Simply Market :) IP: *.prenet.pl 11.10.10, 20:34
      najlepszym źródłem informacji będzie pracodawca. jak pójdzie to się dowiesz, bo na forum to nie licz na konkretne info...
      • isia03 Re: Simply Market :) 09.11.10, 21:44
        ludzie po co sie wypowiadacie kiedy nie macie pojecia o tym obozie pracy.pracowalam tam przez ponad dwa lata bo potrzebowalam kazdego grosza na zycie.ale przy pierwszej okazji sie z tamtad zwolnilam ku nie zadowoleniu owczesnej pani kierownik.na zakladzie tym nie ma nawet najtanszek herbaty dla pracownikow a bedac koniem pociagowym chce sie pic.radze wszystkim unikajcie marketow chyba ze nie macie innego wyjscia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na temat tej instytucji mam duzo do powiedzenia ale to dla zainteresowanych.pozdrawiam moich kolegow z dawnej pracy tych milych i nawet tych"uczynnych"(sami sie domyslcie).mam sentyment do tego miejsca tylko ze zwgledu na kilka osob mam nadzieje ze wiedza iz chodzi o nie.pozdrawiam was trzymajcie sie cieplo w okresie zimy na magazynie wieje:-)
        • Gość: ira Re: Simply Market :) IP: *.montecassino.trustnet.pl 23.11.10, 13:57
          Ja też tam pracowałam istny obóz pracy.Mobing i jeszcze raz mobing ,market ten to obóz pracy.Palety trzeba ciagnąć paleciakami które nie nadają się do użytku .Pozdrawiam
    • Gość: lola Re: Simply Market :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.10, 18:42
      szkoda gadać-wyzysk i nie docenianie pracowników, a pensje są 1050zl za cały etat!! taka pensja była dobra ale około 7-10 lat TEMU!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: net Re: Simply Market :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 08:11
        Ja tam pracowałem jako wykładanie towaru i była całkiem niezła atmosfera. Ale wtedy jeszcze ten sklep nazywał się Elea.
        • Gość: n Re: Simply Market :) IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 11:11
          sklep otwierają niedługo koło "jagielończyków" na rakowie, zresztą nie wiem po co
          • Gość: anais Re: Simply Market :) IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 12:45
            w Centrum Handlowym Fortuna - tam będzie nowy Simply Market =)
            • bart-ekbb Re: Simply Market :) 30.01.11, 13:36
              podobno w simply powstały związki zawodowe czy ktoś coś o tym wie
    • Gość: nina Re: Simply Market :) IP: 212.59.255.* 26.04.13, 18:27
      Wczoraj byłam tam na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisku sprzedawca załamka totalna.Miałam wrażenie jak bym miała zostać tam jakimś dyrektorem, zapytano jak wyobrażam sobie rozwój kariery zawodowej na stoisku mięsnym .Rozwój chyba ubój świń na oczach klienta. Wszystkie przepisy bhp i hccp musiałam im mówić na miejscu tak jak by to było przestrzegane. Aostatnie z pytań było czy kierownik mógł by ze mną współpracować czyli czy mogłabym mieć oko na koleżanki znaczy się donosić
      • Gość: Adam Re: Simply Market :) IP: 212.87.246.* 26.04.13, 18:38
        Ja pier.... Chory zakład :( Życzę zdrowia, jeśli tam trafisz do pracy!
      • Gość: zajączek Re: Simply Market :) IP: *.ethnet.com.pl 22.05.13, 07:21
        Zapraszam na mojego bloga o pracy w markecie markety-praca.blogspot.com/
    • franek773 Forum pracownicze Simply Markt do Prezesa 08.05.14, 16:29
      Szanowny Panie Prezesie zwracamy się z zapytaniem czym zdaje Pan sobie sprawę co dzieje się w sklepach Częstochowa pod rządami kierownika Brendla. Wydaje się jakby Pan nie miał pojęcia iż człowiek ten to nikt inny jak tyran w białych rękawiczkach. Trzy czwarte pracowników popadło w depresje lub leczy się na nerwice, dwoje pracowników chciało popełnić samobójstwo. Doprowadził
      do odejścia kilku pracowników, którzy psychicznie nie wytrzymali presji. Ten kierownik powinien pracować chyba sam ze sobą, bo we współpracy z ludźmi potrafi tylko wykończyć psychicznie i fizycznie. Proponujemy zatrudnienie psychiatry, aby wyleczył z bez ludzkich uczuć lub wysłać na Ukrainę za Dawidem. Jeśli jako prezes nie podejmie żadnych działań doprowadzi do tragedii, albowiem nie jesteśmy już w stanie znosić tych upokorzeń, poniżeń i molestowania psychicznego w wykonaniu kierownika tyrana. Następnym krokiem będzie pozew zbiorowy do sądu o mobing.
      Panie prezesie broń pan dobrego mienia firmy bo teraz jest to obóz pracy.
      Pozdrawiamy pracownicy.
      • aamon Re: Forum pracownicze Simply Markt do Prezesa 12.05.14, 17:28
        Jestem również pracownikiem jednego z częstochowskich sklepów Simply.Kierownik jest wymagający i dobro firmy na pewno na tym zyskuje ale jeśli ktoś dobrze pracuje nie robi problemów;pochwalić też potrafi.Nigdy nic do mnie nie dotarło na temat prób samobójczych w naszych sklepach.Chyba,że ktoś ma problemy sam ze sobą czego naturalnie nie życzę..Pozdrawiam
      • nina1260 Re: Forum pracownicze Simply Markt do Prezesa 17.05.14, 14:05
        Jestem byłym pracownikiem Simply .Pracowałam za czasów kierownika o którym piszecie.Przeszłam do konkurencji i była to jedna z gorszych decyzji którą podjęłam w życiu.Nie zdajecie sobie sprawy jak jest ciężko,jaka jest atmosfera można by dużo o tym pisać ale po co.Zgadzam się z tym,że kierownik o którym mowa jest wymagający,stanowczy ale jasno określa sposób w jaki należy pracować.Zmienił organizację pracy ale dlaczego,ponieważ w grupie pracuje się lżej i czy to doprowadza ludzi do nerwicy ?czy aż tak jest źle ? Proszę zamieńmy się chociaż na miesiąc ,a wówczas zrozumiecie pojęcie i znaczenie słowa mobing.
        • riri888 Re: Forum pracownicze Simply Markt do Prezesa 19.05.14, 10:06
          Widac ze kierowniczek czuwa. "Nigdy nic do mnie nie dotarło na temat prób samobójczych w naszych sklepach" co za utozsamianie sie ze wszystkimi sklepami, za dobrze go znam. Juz sie pewnie roznioslo i probuje ratowac sytuacje. A ty nina1260 dlaczego odeszlas, skoro bylo tak zajebiscie?
          • nina1260 Re: Forum pracownicze Simply Markt do Prezesa 24.05.14, 16:46
            Nie muszę się chyba tłumaczyć jakie były powody mojej decyzji. Na pewno dla mnie ważne.Zastanawia mnie tylko jedno ,skoro tak jest tam źle dlaczego tam wciąż jesteście ??? Dlaczego nie szukacie innej pracy ?Może wtedy docenilibyście to co straciliście .
    • darek-2104 Re: Simply Market :) 12.12.15, 20:04
      POWSTALY ZWIAZKI ZAWODOWE PRACOWNICZE NSZZ SOLIDARNOSC NA CALA SIEC SIMPLY MARKET CHETNYCH PROSZE O KONTAKT SIMPLY MARKET HUBSKA WROCLAW SIMPLY MARKET ZWYCIESKA WROCLAW SIMPLY MARKET USTRONIE WROCLAW DZIALAMY NA CALA SIEC BEDZIE NAS WIECEJ WYWALCZYM
    • darek-2104 Re: Simply Market :) 13.12.15, 06:27
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka