Dodaj do ulubionych

APEL do studentów Częstochowy

20.10.10, 18:39
Apel do studentów Częstochowy zamieszkujących w akademikach i na stancjach.
Jeżeli zależy Wam studentom PCz i Akademii J.Długosza na rozwoju Częstochowy , który nie będzie hamował inicjatywy młodych, deklaruję Wam, że wszystko ( w granicach rozsądku)czego Wasze środowisko oczekuje od przyszłego prezydenta Częstochowy zostanie zrealizowane.
Pamiętajcie możecie głosować tu w Częstochowie. Niech nikt Was nie oszukuje, że tak nie jest.
Należy udać się do Magistratu ( budynek dawny BGŻ) i wejść do pokoju nr 200 na drugim piętrze. Tam zarządać wpisania do" stałego rejestu wyborców"
Grzegorz Więciorkowski bezpartyjny kandydat na prezydenta Częstochowy
NOWA CZĘSTOCHOWA czeka na WAS

Strona internetowa ruszy za kilka dni.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: APEL do studentów Częstochowy IP: *.alfanet24.pl 20.10.10, 19:29

A nie lepiej podać dokładny adres magistratu? Skad przyjezdny student ma wiedziec, gdzie jest tzw. budynek po DAWNYM banku?
      • andrzejdziaba Re: APEL do studentów Częstochowy 20.10.10, 21:41
        Wymieniony w apelu pokój mieści się w budynku Urzędu Miasta przy ul. Waszyngtona 5. Przepraszamy za niepełną informację.
    • Gość: student Re: APEL do studentów Częstochowy IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 02:38
      Dziękujemy za informacje :) zostaną przekazane dalej:)
      • Gość: gość Re: APEL do studentów Częstochowy IP: 80.50.138.* 21.10.10, 08:24
        Więciorkowski. Ty wroni podstupku. Może studenci cię nie znają ale częstochowianie tak. Won z forum i miasta
        • andrzejdziaba Re: APEL do studentów Częstochowy 21.10.10, 08:28
          Nerwy puszczają?
          • Gość: ulisany Jacek Re: Apel do studentów Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 11:59
            ano puszczają. W sadzie (czyt. Wszędzie) szumią że Leszczyna nie ma szans, to chociaż na forum pobłaznujemy trochę
    • Gość: ciekawy prohibicja na Dekabrystów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 10:02
      A co sądzi Szanowny Pan kandydat o prohibicji na ul. Dekabrystów ?
      • Gość: krzyś Re: prohibicja na Dekabrystów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 12:31
        Panie Grzegorzu -apeluję- proszę zrezygnować na rzecz Warzochy,- Pan się nawet na radnego nie nadaje,a co dopiero marzyć o prezydencie,-swoimi propozycjami Pan się kompromituje,-pisałem już o tym wielokrotnie.
        • Gość: krzyś Re: prohibicja na Dekabrystów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 12:40
          nawet nie na rzecz warzochy, ale tak po prostu zrezygnować... żal mi pana... wszyscy z pana się śmieją, wszyscy pana palcami wytykają, a nikt nawet kijem nie chce dotknąć, choć to by się akurat panu przydało, żeby ktoś pana taką lagą dotknął, może by sie pan obudził
          • Gość: krzyś Re: prohibicja na Dekabrystów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 13:20
            Ten wpis 0 godz. 12.40 -to nie mój - dobrze napisana treść, ale ja nigdy nie napisałbym Warzocha z małej litery. Z małej litery piszę tylko i wyłącznie -palikot. Pozdrawiam "drugi krzysiu"-myślę ,że drugi raz nie zrobisz takiego błędu, a jak nas jest już dwóch-to nas trzeba liczyć jako tłum i zwycięstwo Warzochy w pierwszej turze jest przesądzone.
            • Gość: krzyś Re: prohibicja na Dekabrystów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 13:32
              drogi krzysiu (z małej litery?)! nie pisz że nas jest dwóch bo co ludzie pomyślą, mnie samemu "chodzi po głowie" akcja z filmu "Władca pierścieni" i jedna z występujących tam postaci: Smigol. Wracając do meritum: wieciorkowski rzeczywiście powinien zniknąć z życia politycznego, bo jak tak dalej pójdzie to nas będzie kompromitował jako "nasz"(nie wiem przez kogo wybrany) przedstawiciel, dlatego trzeba chłopu przemówić do rozumu, żeby przestał się kompromitować
              • Gość: krzyś Re: prohibicja na Dekabrystów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 13:49
                Ja "krzyś"- Więciorkowski- też piszę z dużej litery, tylko palikot pisze się inaczej, ale pomijając to - cieszmy się ,że wygra Warzocha w pierwszej turze i Częstochowa zaoszczędzi pieniądze za drugą turę. Pozdrawiam
            • wdmuchowski Re: prohibicja na Dekabrystów ? 21.10.10, 13:37
              Pan Warzocha wygra dopiero wtedy, jak My dojdziemy do władzy. Może wtedy będzie dla nas pożyteczny. teraz jest słabakiem i już przegrał. Nic bez nas nie zrobi! Dobrze zapamiętajcie sobie te moje słowa: "Pan Warzocha już przegrał!".
        • wdmuchowski Re: prohibicja na Dekabrystów ? 21.10.10, 13:31
          Apeluję do p.Warzachy:

Jeśli Pan nas poprze - będziemy rozmawiali dalej. Jeśli nie będzie nadal Pan słaby i bezradny.
          Pozdrawiam Wiktor.
          • Gość: krzyś Re: prohibicja na Dekabrystów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 13:52
            Panie Wiktorze Dmuchowski- Pan nie zauważył,że ma Pan po drugiej stronie tłum?
            • Gość: WD Re: prohibicja na Dekabrystów ? IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 22:24
              Nie, ja lubię, jak szlachetne gatunki ryb - czystą wodę i pod prąd!
              Każdy dzień przyiosi niespodzianki, a takich dni w życiu mamy sporo. Ja wraz z kolegami mam swój!
    • Gość: byl Re: APEL do studentów Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 13:49
      my studenci wiemy kogo popieramy Tekst linka
      • Gość: WD Re: APEL do studentów Częstochowy IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 02:43
        Raczej Ja i podobni do mnie :))
        Ależ karmią nas od 50 lat obietnicami i proszę jeść prosto z ręki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka