pellota 07.11.10, 20:55 Pytanie do angrusza dlaczego nigdy nie zalogowałeś jednego z twych pseudonimów: "warlock" ? Odpowiedz to jest bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.10, 21:10 jest i pellota, fajnie by było jak wszystkie czuby czasami się odlogowały. Przy jednym temacie.Ale to tchórze i cioty. Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 07.11.10, 21:21 witaj budowniczy! hehe Widać, że dla ciebie odważni są tylko ci, którzy w dwunastu na stadionie kopią jednocześnie tchórzliwą ciotę! Idź na mszę, daj dobrze i dużo na tackę, módl się żarliwie i proś gorąco o zdrowie! Na nic więcej nie możesz liczyć! Po stworzeniu wszechświata Bóg świętował i odpoczywał w sobotę, gdyby chciał rozum właściwy dla ciebie stworzyć, to chyba wakacji na odpoczynek by mu brakło! Nie służyłeś ty w wojsku w Rząsawach czasem? Wszystko nieodmiennie na to wskazuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.10, 21:59 pluto o te półlitra zwsze jesteś szybszy.Bo twój tok myślenia jest zaj .Kopnął to cię chyba koń.U nas to nawalają na Włókniarzu i w Hali Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
pellota Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 07.11.10, 21:16 pellota napisał: > Pytanie do angrusza dlaczego nigdy nie zalogowałeś jednego z twych pseudonimów: > > "warlock" ? > Odpowiedz to jest bardzo ważne. Pytanie jest do pana Andrzeja Gruszczyńskiego, a nie do Ciebie internetowy pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
storima PytanieAngruszDlaczegoNieZalogowalesBudowniczego 07.11.10, 21:39 Budowniczy sie zastzycy jako swiadek w gminnej sprawie tej go..nienej bo popiera chama, zboczonego belfra chomofoba "siusiaki", ludzkie odchody i wierszyki na teamty chore zupelnie zboczone. bodzioAngruszWarlock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.net.stream.pl 07.11.10, 21:49 Jak mniemam jesteś kolejnym wcieleniem najbardziej znanego trolla ze schizofrenią na tym forum, czyli storimy?? Zresztą to raczej pytanie retoryczne, trzeba mieć zdrowo nasra.... we łbie żeby logować się na tyle nicków i pisać te swoje kretynizmy, w tym wątku przechodzisz już sam siebie bo podpinasz się pod swoje własne wypowiedzi i sam na siebie mówisz internetowy pajac, chociaż jak się tak zastanowię to jest to pierwsza twoja mądra wypowiedź na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.10, 22:04 pellota polecam artykuł nieco starszy Rafała A. Ziemkiewicza o bezkarności pajaca . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.net.stream.pl 07.11.10, 21:43 "Wojny Trollów 2" Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 07.11.10, 21:48 Przylaczam sie do pytania. I tu sie koles pomyliles. Trywializujac ten watek. W demokratycznym panstwie, jesli ktos Ci bezustannie i bez powodu chamsko ubliza, masz parwo powolac go do sadu. Ot, to wszystko. Gość portalu: gość napisał(a): > "Wojny Trollów 2" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: 195.88.28.* 07.11.10, 22:31 angrusz to warlock? nie wierzę, angrusz to poczciwina, a warlock to kawał ch... Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 07.11.10, 22:45 Gość portalu: babcia napisał(a): > angrusz to warlock? nie wierzę, angrusz to poczciwina, a warlock to kawał ch... Przeciez to nie jest wpis Babci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Angrusz za babcie robi. warlock tym wiecej kasy zgarnie i Babcia z wtych chamskich wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciul Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: 212.87.241.* 07.11.10, 22:54 Chciałeś coś przekazać, czy tylko tak sobie pierdnąłeś dla relaksu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.iplus.com.pl 08.11.10, 11:03 Storima póki co zbieram materiał, a jeżeli da się udowodnic ,że Angrusz to warlock to kasa może byc duża !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.iplus.com.pl 08.11.10, 11:00 Angrusz nie bądź tchórzem pisz na własne konto nie podszywaj się za mnie . I tak ludzie cię rozszyfrują IQ nie to !!1 Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 07.11.10, 23:37 No damy Panu Andrzejowi Gruszczyńskiemu, z kandydatury PiS 24 godziny na odpowiedź . Marek Pacholec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słabo mi się robi Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.ecatel.net 27.07.13, 11:02 Jak czytam te wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Został na zawsze odsunięty od pracy pedagoga. 07.11.10, 23:50 Oczywiscie najwiekszy cham tego forum, niby nauczyciel nigdy nie podpisze sie na tym watku. On zawsze atakuje zza wegla. Dlatego jest dobrze, ze dzieki naszym tu na Forum Czestochowa wpisom. Został na zawsze odsunięty od pracy pedagoga. Mesli dalej jej szuka należy niezwłocznie powiadomić POLICJE. PS Wszelkie wpisy popierające niezrównoważonego "nauczyciela" Gruszczyńskiego, pseudonim angrusz1 prosimy kierować na najbliższy komisariat policji. PS Chrońmy nasze dzieci przed ludźmi, którzy chcą bić uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.117.72-86.rev.gaoland.net 08.11.10, 00:25 To oznacza panie Gruszczynski, ze wpisujecie sie jako WARLOCK. Wyjatkowo chore i chamskie wpisy. Zabronione jest wam panie Gruszczynski uprawianie zawodu pedagoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.net.stream.pl 08.11.10, 12:08 pellota nie wchodź pomiędzy wódkę a zagryzkę - moralny karle. Odpowiedz Link Zgłoś
pellota Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 09.11.10, 20:48 Gość portalu: storima napisał(a): > pellota nie wchodź pomiędzy wódkę a zagryzkę - moralny karle. Nawet przedszkolak zorientuję się, że prymitywnie podajesz się za storimę. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 09.11.10, 22:55 Gruszczyński. Gdzies tam wpisales sie ostatnio na FCzestochowa pod pseudonimem: "warlock". Stwierdziles, ze nawet nie znasz "angrusza". Przypomne Tobie Andrzeju, ze gdybys byl uczciwy i potwierdzil, ze to nie ja Andrzej Gruszczynski wpisuje sie jako jeden z najgorszych chomofobow , chamow FCzestochowa, to zyskal bys przychlnosc zespolo karnego sedziow sadu w Czestochowie. Poniewaz nigdy nie potepiles wpisow karalnych sadownie forumowicza: "warlock", nie pozostaje nic innego jak Tobie przed sadem udowodnic, ze to nie jest Andrzej Gruszczynski. Lesli dalej wydaje Ci sie to zbyt skomplikowane. Przed napisniem jakiekolwiek postu skontaktuj sie z adwokatem, bo ja gotow jestem wyprzedzic w twej sprawie storime. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.net.stream.pl 10.11.10, 23:13 Idź go w końcu pozwij a nie mnożysz tutaj wątek za wątkiem. Idź i działaj bo na razie ryczysz na forum i gó... robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 00:07 Jak mogą pozwać te panieńki .A gdzie orgazmu będą dostawać na wpisy Jędrzeja.Jedna taka napisała na wątku walnientego ,że dumna jest z jego wpisów na temat kościoła .Bo nic nie daje .Jak można brać nie chodząc do niego..Jest tu jeszcze burdel mama ja .Ale to spoko gość .Walczy o czyste powietrze wydziale adwokackim. Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 11.11.10, 11:04 aspirata napisała: > Gruszczyński. > Gdzies tam wpisales sie ostatnio na FCzestochowa pod pseudonimem: > "warlock". Stwierdziles, ze nawet nie znasz "angrusza". Angrusz każdy wpis na forum pozostawia ślad w postci IP. Jeżeli ktoś będzie chciał cię zidentyfikowac ,łatwo to zrobi ! Ale rzyczywiście kiedyś logowałeś się na stałym jako angrusz . Dlaczego teraż tak sięnie lugujesz ? Skąd ta zmiana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 12:23 Grazynka kuzwa ty sie raz logujesz raz nie .ale to twoja brocha Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 11.11.10, 14:25 Gość portalu: bodzio napisał(a): > Grazynka kuzwa ty sie raz logujesz raz nie .ale to twoja brocha Tu nie chodzi oto misiu. Skup sie. Przeczytaj raz jeszcze i byc moze zrozumiesz o czym Grazynka pisze. A na ten czas zajmij sie wnukami, gry i zabawy edukacyjne, wypady w nature, itd. Bardziej pomozesz w ten sposob Polsce niz pierdoly tutaj posuwajac jako zagmatwany pisowczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 11.11.10, 15:04 bodzio ,a dlaczego ty się nigdy nie logujesz ? Czy jeżeli się nie logujesz to myślisz ,ze wtedy jesteś niewidzialny ? Podaj definicje słowa " kuzwa " Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 11.11.10, 15:18 Grazyno: kuzwa no, kuzwa tamto. (zamiast k...rwa) To sa lata 70. PRL. Wulgaryzm jako "," w wypowiedzi, a nic nie majacy wspolnego z obrazeniem kogokolwiek. Jak widac sie nie przyjal, skoro go nie rozumiesz. Nie zskodzi. Nie przejmuj sie; Niech misiu zajmie sie wnukami, zamiast wyjasniac swe pisowczyskie korzenie na publicznym forum. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Pozdrawiam 11.11.10, 17:16 angrusz1 napisał: > wszystkich . To znaczy koniec WARLOCK jesli tak to storima rownieZ podpisze sie pod amnestia; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pozdrawiam IP: *.net.stream.pl 11.11.10, 17:47 Pozdrawiasz? A ciekawe co na to prokuratura i zespół sędziów sądu najwyższego? ;) Już Ci wszystkie wcielania storimy pokażą co potrafią jak pójdziesz siedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa 11.11.10, 17:56 ł(a): > Pozdrawiasz? A ciekawe co na to prokuratura i zespół sędziów sądu najwyższego? Z tego co wiem. Babcia napisala. Wszystkie intenetowe lacza istnieja w trwlym zapisie. Jesli ty szczylu chcesz macic dlugie sciezki nieporoeumien w sladach FCz to TY Globusie odpowiesz za wszzystkich. Bawi cie to Gnoju??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 18:05 Panienki aspirata i stroima znowu dostają orgazmu .Biednie tam w Francji , a Czewa się bawi hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa 11.11.10, 18:18 Gość portalu: bodzio napisał(a): > Panienki aspirata i stroima znowu dostają orgazmu .Biednie tam w Francji , a Cz > ewa się bawi hehe. Zauwazyc nietrudno ze duren jestes okrutny nawet na dzieci cie neistac niewpomnijmy o wnuczkiach. Ostatni wpis do DurniaKompletnego chamskiego prymitywa bodzio. Przerwa; Cha&mie; Jem sniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa 11.11.10, 18:34 " Warlock jest polskim MUDem osadzonym w świecie fantasy, opartym na dwóch domenach "Orchii" i "Śródziemie": • Orchia - jest oparta na polskim systemie, znanym pod nazwą "Kryształy Czasu" • Arda - oparte jest o świat pióra J.R.R Tolkiena. Tworząc postać mamy do wyboru 9 ras: człowieka, elfa, krasnoluda, orka, niziołka, gnoma, kmarana, goblina i reptiliona " jeżeli ta sama osoba pisze jako angrusz i warlock to mamy klasyczny przypadek Doktora Jekyll i pana Hyde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem to Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 09:57 a jeśli ta sama osoba pisze jako storima, aspirata i pellota, to mamy przypadek ciężkiej schizofrenii Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa 20.11.10, 13:27 Gość portalu: wiem to napisał(a): > > a jeśli ta sama osoba pisze jako storima, aspirata i pellota, to mamy przypadek > ciężkiej schizofrenii Ponieważ (ponoć) dajesz sobie rade jako tako z angielskim, przesyłam informacje: en.wikipedia.org/wiki/Schizophrenia Storima Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa 20.11.10, 13:38 100rima napisał: > Gość portalu: wiem to napisał(a): > > > > > a jeśli ta sama osoba pisze jako storima, aspirata i pellota, to mamy prz > ypadek > > ciężkiej schizofrenii > > Ponieważ (ponoć) dajesz sobie rade jako tako z angielskim, przesyłam informacje > : > > en.wikipedia.org/wiki/Schizophrenia 100rima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa IP: *.net.stream.pl 11.11.10, 18:42 Sczylu? Gnoju? Myślę że tym wpisem największego chama FCz - storimy i jego wcieleń zainteresuje się specjalna komisja sędziów sądu Częstochowskiego, pójdę nawet dalej, stworzymy komisję poselską żeby zbadać psychikę tego chama, antysemity i homofoba - storimy. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa 11.11.10, 18:46 bodzio, Grazyno, kolejne wcielenie kogos kto pragnie komus psychologicznie jak to smyki mowia: "s;;;c w-----al" Sa takie szczyle na forach, > Sczylu? Gnoju? Myślę że tym wpisem największego chama FCz - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa IP: *.net.stream.pl 11.11.10, 18:53 Inaczej chamie będziesz gadał z CBA, ABW i CBŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa 11.11.10, 19:01 Gość portalu: gość napisał(a): > Inaczej chamie będziesz gadał z CBA, ABW i CBŚ. Uwazam, ten wpis za zagrozenie mego zycia i blyskawicznie wysylam go do Komendy Policji w Czestochowie ____________________ ________________________ ________________________ ________________________ jestem o krok, wbrew 27.11.2010. danemu Tobie Ulitimatum. Jestem gotow natychmiast wyslac wszystkie twe kryminalne wpisy do: komendant@czestochowa.slaska.policja.gov.pl Jak czytam, dalej mnie prowokujesz. Prosze Ciebie, abys sie uspokoil. Z powazaniem, Marek Pacholec www.turbulences.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa IP: *.net.stream.pl 11.11.10, 20:26 Pisałem do aspiraty a nie do ciebie, więc dlaczego podpinasz się pod mój wątek Trollu? Największym zagrożeniem dla swojego życia jesteś ty sam, bo bez wątpienia masz problemy z psychiką. Znudziło mi się pisanie do ciebie bo w tym momencie utwierdziłem się że jesteś zwykłym psycholem, zgłaszaj sprawy gdzie chcesz, najlepiej faktycznie udaj się na policję bo jeśli zetkniesz się z policjantami to oni bez wątpienia bardzo szybko zorientują się w stanie twojego zdrowia i może odizolują cię od społeczeństwa, wtedy skończy się twoja bytność na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa IP: *.net.stream.pl 11.11.10, 20:28 Poza tym co robi moderacja tego forum? Czy nie można zbanować tego człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa 11.11.10, 21:01 Nie podlizuj sie plaszczacy prymitywie. Nawet dla chama popierajecego idiotow, szczylow, gowniarzy, prymitywowow zycia spolecznego jest i miejesce dla Ciebie: Gość portalu: gość napisał(a): > Poza tym co robi moderacja tego forum? Czy nie można zbanować tego człowieka? PS wpisy poparcia g_____a, swiadcza o tobie. Puszczam Cie z Twym s_____dem. Smierdz wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Do rasisty 11.11.10, 21:06 Czy nie można zbanować tego człowi > eka? > Mozna, ale wowczas trzeba by taki smrod jak Ty nie tylko zbanowac na forach, ale i postwic przed sadem szczylu. Odpowiedz Link Zgłoś
pellota Re: Do rasisty 11.11.10, 21:23 aspirata napisała: > Czy nie można zbanować tego człowi > > eka? > > > > Mozna, ale wowczas trzeba by taki smrod jak Ty nie tylko zbanowac na forach, > ale i postwic przed sadem szczylu. Swietny typowy polski rasista. Szkoda, ze sie nieloguje. Na ulicy to bije w zakamarkach kijem bejsbola. Na forach subtelnie wpisuje sie jako: nikt. I takim jest palantem. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Do rasisty 11.11.10, 21:33 i zawsze bede cie zwala: szczylem gnojem smierdzielem i mam ku temu prawo patafianie, nigdy nie wpiszesz sie zalogowany, a jedynie po chamsku uderzasz pieszcia, badz bejsbolowka zza wegla. Takich jak trzeba nam na policyjnych zdjeciach. Postaw mi sie Chamie! To cie ponownie zniszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Do rasisty 11.11.10, 21:41 > Postaw mi sie Chamie! > > To cie ponownie > zniszcze. Forumowo. Wszelkie twe klamstwa; obludy; zniewazajac kobiety. Poparcie dla Marka Pacholca za twe wszystkie karalne wpisy wobec niego. Bo Ty wpisywales sie grozac mu nawet pobiciem. Patrz twe wpisy na archiwum FCz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa IP: *.net.stream.pl 11.11.10, 18:44 Chamie dobrze wiesz że każdy wpis pozostawia ślad, odpowiesz za to skórą, odpowiednie pisma już są napisane i wysłane do służb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 18:51 Jaki to cham jak zlotego rogu nie ma i chla tanie wino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pozdrawiam Gość portalu: gość napisa IP: *.net.stream.pl 11.11.10, 18:55 Storima - największy cham tego forum, bydle zwyczajne. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Czy rodzinie powiedziales, ze uchodzisz za wariata 12.11.10, 00:27 Gość portalu: gość napisał(a): > Chamie dobrze wiesz że każdy wpis pozostawia ślad, odpowiesz za to skórą, odpow > iednie pisma już są napisane i wysłane do służb. Misiu uspokuj sie. Czy rodzinie powiedziales, ze uchodzisz za wariata na FCZ??? Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 11.11.10, 22:21 Istnieją te wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
100rima inny jakiś prymityw zza węgla 11.11.10, 22:35 Nie rozumiem. Niedbały jakiś bodzio, budowniczy; inny jakiś prymityw zza węgla. Tak się wpisują na chama. Popierając największe ordynarne watki FCZestochowa. Trzeba otworzyć kartotekę najgorszych prymitywów tego foruM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda do storimy Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.chello.pl 12.11.10, 15:13 Nie uważasz,że sam jesteś winien tej forumowej pyskówki? Nie oszczedzaleś nikogo,zawsze najmądrzejszy i pierwszy temperować wszystkich i udowadniać swoje racje.W sposób wręcz chorobliwy tępiłeś angrusza i innych w jakiej by sprawie się nie odezwali.Uważasz,że twój życiorys cię do tego upoważnia / przeczytałam ! / i daje prawo do poniżania innych,wyśmiewania i wykpiwania.Uważam,że jeśli trochę cenisz sam siebie w tych prymitywnych rozróbach nie weźmiesz udziału .Oczekujesz czegoś na co tutaj swoją postawą nie zasługujesz,a twoje posty są poniżej poziomu oczekiwanego od " człowieka z encyklopedii" .W prostacki sposób prowokujesz zachowania aspiraty,pluto ,bluegrazyny i paru innych.Twoja obecność w owej encyklopedii to miniona przeszłość,szkoda ,że dzisiaj nie dajesz nam takiego przykładu.Pogubiłeś się,pora odnaleźć drogę.............do domu,do nas..............Oczekuję storimo trochę większego formatu...........Nie czekam na odpowiedź.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: 213.241.96.* 13.11.10, 17:38 Amen .Magda wszystko napisała.Jak możesz od stroimy oczekiwać większego formatu, jak mu broda z kartonowego pudła wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 13.11.10, 18:32 Oj bodzia a dlaczego ty takim tchórzem jesteś,że się nie logujesz . Masz bana !! Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 13.11.10, 21:10 spadaj maleńka/ki tam są drzwi.Dlatego się nie loguję bo nie jestem tchórzem.Gra żyna proste słowa przyslaniają ci świat.Wiesz dobrze że zawsze krzyczałem .Wystąp gniju na plac boju .I cisza w eterze jak w 39. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 13.11.10, 22:19 the-only-bodzio napisał: > spadaj maleńka/ki tam są drzwi.Dlatego się nie loguję bo nie jestem tchórzem.Gr > a żyna proste słowa przyslaniają ci świat.Wiesz dobrze że zawsze krzyczałem .Wy > stąp gniju na plac boju .I cisza w eterze jak w 39. Bodzio ktos kto popycha internetowe pier___ly bardziej przyda sie Polsce, nie PiSzczac, lecz zajmujac sie wnukami, poczytaj im np. 3Chlopcow z Placu Broni", badz napisz im historie na temat "Cisz w Eterz 39." Bo widzisz facet, nikt Cie tu nie popiera poza warchlakiem i angruszem. Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata warchlak 13.11.10, 22:35 I tak bodzo winnes jest historie swym wnukom (DUŻE SSAKI). Inspiruj sie natura. I nie PISzcz na forach prosze: to jednak siła i charakter matki prowadzącej warchlaki (młode) powinny zniechęcić każdego, kto próbowałby wejść w konflikt z jej watahą (stadem). www.wigry.win.pl/kwartalnik/nr9_ssak.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: warchlak IP: 213.241.96.* 13.11.10, 22:43 lanie na takie szmaty hehe . to w mojej naturze .do budy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: warchlak IP: 213.241.96.* 13.11.10, 22:51 Czyli w ludzkiej godności ci to odpowiada .Jesli jesteś ludzkim odpowiednikiem człekokształtnym, to powinneś sobie zakodować .Kto ci odpisuje to jest mądrzejszy od ciebie.Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: warchlak 13.11.10, 22:55 Gość portalu: hehe napisał(a): > Czyli w ludzkiej godności ci to odpowiada .Jesli jesteś ludzkim odpowiednikiem > człekokształtnym, to powinneś sobie zakodować .Kto ci odpisuje to jest mądrzej > szy od ciebie.Ble. Typowy angrusz z forów. kontynuuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: warchlak IP: 213.241.96.* 13.11.10, 23:07 Żegnaj Ruda bo nasze forum częstochowskie zeszło na psy.Z blu nie pogadasz , fasola memento mori .Babka jakieś ,żale.Reszta wyleniałych polityków.Co za życie tylko się pochlastać. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: warchlak. Telefon zaufania. Dzwoń : 13.11.10, 23:53 Gość portalu: hehe napisał(a): > Żegnaj Ruda bo nasze forum częstochowskie zeszło na psy.Z blu nie pogadasz , fa > sola memento mori .Babka jakieś ,żale.Reszta wyleniałych polityków.Co za życie > tylko się pochlastać. Dzwoń : www.pkt.pl/s/czestochowa/2723817/telefon_zaufania.html;jsessionid=483747925EF6D11D90ADDBC9C17686D9 Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: warchlakTelefon zaufania. Psycholog. I przesta 14.11.10, 01:14 Gość portalu: hehe napisał(a): > Żegnaj Ruda bo nasze forum częstochowskie zeszło na psy.Z blu nie pogadasz , fa > sola memento mori .Babka jakieś ,żale.Reszta wyleniałych polityków.Co za życie > tylko się pochlastać. Chyba na tym wpisie wypada zakończyć ten wątek. PS Telefon zaufania. Psycholog. I przestań. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: warchlak 13.11.10, 22:51 Gość portalu: hehe napisał(a): > lanie na takie szmaty hehe . to w mojej naturze .do budy. Do budy to zagonic mozesz rowniez warchlaka, ale nie Twoje wnuki. Opamietaj sie. PS O laniu i szmatach nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznik 61 Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.10, 10:26 Brawo Magda! Jeszcze nikt tak storimę nie przywołał do porządku.Kulturalnie i bardzo dobitnie.Mam nadzieję ,że tochę pomyśli zanim coś znowu napisze. A tak w ogóle , Magda niezłe "masz pióro". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Pytanie do aspiraty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.10, 12:44 "Lesli dalej wydaje Ci sie to zbyt skomplikowane. Przed napisniem jakiekolwiek postu skontaktuj sie z adwokatem, bo ja gotow jestem wyprzedzic w twej sprawie storime." "jestem gotow" czy jestem gotowa. Pajacu nawet nie wiesz jakiej jesteś płci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: Pytanie do aspiraty IP: *.159.48.193.static.crowley.pl 16.11.10, 23:26 Ale o co chodzi (?) :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 16.11.10, 23:30 Re: Zakaz palenia uderzy w piwo? Autor: storima 16.11.10, 23:03 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz en.wikipedia.org/wiki/Smoking_ban#United_States Bylem tam. Pol wieku temu. Goscie przestali (nie to ze palic) Byc kominem Raka pluc. Tam sie zorientowali wczesniej. Nie tak jak w Polszy. Sowieckim raku palenia tytoniu płuc. forum.gazeta.pl/forum/w,55,117939146,117939146,Zakaz_palenia_uderzy_w_piwo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.159.48.193.static.crowley.pl 17.11.10, 00:18 Witam Forumowiczow i naszego paranoika :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: IP: *.159.48.193.static.crowley.pl 17.11.10, 00:30 Nie mam zbyt wiele czasu na pisanie na forum,ale dalej czekam na pozew sadowy :) Od znanego chama o stu twarzach w pospolitej apaszce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: IP: *.net.stream.pl 17.11.10, 00:46 Czy Ty przypadkiem nie jesteś mną? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.10, 01:21 Nie zaskoczylby mnie fakt,gdyby okazalo sie, ze pod wszystkimi tymi nickami kryje sie ta sama osoba i ma z nas niezla polewke:))) Co do meritum, to poziom tej polemiki jest dla mnie notorycznym lamaniem zasad forumowej konwersacji; permanentne ataki adpersonam, karczemne maniery. Jezeli Magda to nie Storima,Angrusz,albo Warlock,albo Bialorusin "WaclawDmuchowski" w jednej osobie, to przyznaje jej racje z zastrzezeniem, ze nie tylko Storima zachowuje sie niezgodnie z zasadami netykiety ale rowniez inni opiniotworcy tego forum, ze tak powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: IP: *.159.48.193.static.crowley.pl 17.11.10, 02:41 - "Nie tak jak w Polszy." Kraj w ktorym sie wychowałes, nazywasz Polsza ? Nie mam wiecej pytan, za wyjatkiem, -dlaczego ślęczysz na Forum Czestochowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
pellota Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 17.11.10, 22:35 Strach tu pisac. ad hominem Za chwile jakis wpisywacz oskarzy cie, ze piszesz "ad personam". A ty po prostu ukazujesz dzialalnosc; cham rasisty prymitywa w a r l o c k. Obroncy, jak najbardziej poszkodowanego forumowego bezglowia (w.) wpisuja na jego czesc peany. A ten cham sie tym podnieca, myslac, ze im bardziej jest ordynarny i prostacki, tym wieksza jest jego popularnosc. Przesiaduje na forach 24/24. A niejaki "driver" go popiera. Paranoja zboczencow, co lza, klna, ublizaja kobietom, wyzywajac sie chamsko i anonimowo na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 17.11.10, 23:21 Jest postep. Nie tak dawno bydlak w. reagowal minaua w sekundzie odpisywanego postu. Na dzis dziala w forumowej spiaczce. Dobrze to o nim swiadczy. Znaczy dba o zdrowie. I zdrowia warchlakowi zyczymy, aby nie wyrosl na gruba swinie. Odpowiedz Link Zgłoś
pellota Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 18.11.10, 00:59 aspirata napisała: > Jest postep. Nie tak dawno bydlak w. reagowal minaua w sekundzie odpisywanego p > ostu. > Na dzis dziala w forumowej spiaczce. > Dobrze to o nim swiadczy. > Znaczy dba o zdrowie. > I zdrowia warchlakowi zyczymy, aby nie wyrosl na gruba swinie. Na tuczniaka to ten warlock juz wyrosl. Chodzi o to, aby tej swini jednak nadac ludzka twarz (kazdy rasista gdzies taka w lonie matki posiadal). Ta swinia jest wystarczajaco tuczna, aby ja wyslac na ubój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales IP: *.159.48.193.static.crowley.pl 18.11.10, 17:39 Najwazniejsze,ze wszyscy poznali twoja prawdziwa twarz, twarz znerwicowanego paranoika :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pellota Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales warch 18.11.10, 18:28 Gość portalu: warchlak napisał(a): > Najwazniejsze,ze wszyscy poznali twoja prawdziwa twarz, twarz znerwicowanego p > aranoika :-) Piszesz to do świni, czy do tucznika budowniczego, byc moze Gruszczynskiego. Odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Pytanie do angrusza dlaczego nie zalogowales 18.11.10, 22:34 Jakos najwieksze forumowo chamskie charaktery w postaci Gruszczynskiego, warchlaka, budowniczego otrzezwialy po demaskatorskich wpisach. Fakt, Gruszczynski dalej gdzies nawija o koniecznosci 'pedagogicznej' agresji w szkolach w postaci 'bicia uczniow linijka', ale my juz wiemy, ze on nie jest normalny i pracy jako pedagog w EU nie znajdzie. To Andrzej Gruszczynski, tak sie popisujac podpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Palanci forumowi 19.11.10, 07:23 piszą swoje ale zapewniam rozsądnych forumowiczów , że ja tych palantów zwyczajnie lekceważę . Ale zachęcam ludzi , o podobnych do moich poglądach , do otwartego ich głoszenia , bez względu na zagrania jakie tu na forum palanci forumowi robią . Taki jest koszt bycia na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Palanci forumowi 19.11.10, 20:12 angrusz1 napisał: > piszą swoje ale zapewniam rozsądnych forumowiczów , że ja tych palantów zwyczaj > nie lekceważę . > Ale zachęcam ludzi , o podobnych do moich poglądach , do otwartego ich głoszeni > a , bez względu na zagrania jakie tu na forum palanci forumowi robią . Zauwaz Gruszczynski, ze zaden z "rozsadnych forumowiczow" nigdy cie nie poparl, ani nie pochwalil. Przykules za to do swego ogona najwiekszych chamow i rasistow FCzestochowa. Spojrz obiektywnie i przestan sie slimaczyc forumowy narcyzie. Gruszczynski napisal: > Taki jest koszt bycia na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Palanci forumowi 19.11.10, 20:40 I jeszcze jedno kandydacie z listy PiS Andrzeju Gruszczynski. Nikt z normalnych cie nie popiera. Znajdz mi wpisy na forach Wyborczej, z wpisami na twe poparcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znajdz mi je Durniu! I przestan pieprzyc o normalnosci, ,Gruszczynski, skoro Ty psychopatyczne wpisy, jak trzaskales, tak sie obnazasz, wraz z warcholem lockiem, jego sluga warchlakiem, bodziem to i budowniczym i niestety senatorem Reszka, ktorego wmieszales, jako gwozdz twego wyborczego programu. Masz cos wiecej do powiedzenia warchlak??? Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Palanci forumowi 21.11.10, 11:36 Angrusz największym palentem na forum jesteś ty . A teraz przytoczę definicje palanta znalezionąw internecie Miejski słownik slangu mowy potocznej " Typ kolesia któremu się wydaje że wyżej ch..a podskoczy. Uważa się za zajebistego zioma, chociaż wszyscy mają go za zjeba. Można próbować mu to dawać do zrozumienia - nie ma szans że skuma o co chodzi." I ta defincja najlepiej charakteryzuje angrusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Palanci forumowi IP: *.chello.pl 21.11.10, 19:23 A jeszcze gorzej świadczy o tobie przytoczenie tej definicji . Ale dno! Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Palanci forumowi 21.11.10, 21:48 Gość portalu: yes napisał(a): > A jeszcze gorzej świadczy o tobie przytoczenie tej definicji . Ale dno! Dnem to sa twoje tutaj wpisy ku poparciu pedagoga-sadysty. Ktos sie oczywiscie rowniez dobrze bawi jego kosztem. bodzio, chamski, nieczuly element znajdujacy fetysz anonima internetu, w sprawach czkowieka, ktory dawno temu powinien zostac sadownie odsuniety od mozliwosci wykonywania zawodu nauczyciela. Jak i w powiazaniu senatora Ryszki w popieraniu sadystycznej dzialalnosci jego pupila w slaskich szkolach. Oskarzenie jest bardzo powazne. I nie obawiam sie zadnych dla mnie reperkusji. Dla senatora, dyrektorow szkol, ktorzy z polecenia Reszki zatrudniali Andrzeja Gruszczynskiego, owszem, chce poznac prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Palanci forumowi IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.10, 20:32 Aż mnie dziw bierze ,że ty grażynka kumasz tę czaczę.W Siódmym Niebie możemy zatańczyć hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Gruszczynski, jestes niebezpieczny w nauczaniu 19.11.10, 21:01 forum.gazeta.pl/forum/w,55,118844565,118924211,Re_Ciekawe_jaka_kare.html Przesadzales wiele razy, ale teraz trzeba mi bronic uczniow przed nauczycielem, ktory nawoluje do uzywania fizycznej przemocy w publicznych szkolach. Koniec stary, sam sobie to wymusiles. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata angrusz i sprawa tajna sen. Reszki 20.11.10, 22:39 bodzio b udowniczy wpisuje sie na FCz kompletnie zalany, warlock podpisuje sie w postaci warchlaka, a senator Reszka jak do tej pory milczy. Zapytamy senatora: jak gdzie kiedy? Załatwił Gruszczyńskiemu posadę pedagoga w jednej ze śląskich szkół (nie w Czę stochowie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aspiraty Re: angrusz i sprawa tajna sen. Reszki IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 22:58 musisz ssać i łykać .dwa razy dziennie . Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: angrusz i sprawa tajna sen. Reszki 20.11.10, 23:05 Gość portalu: do aspiraty napisał(a): > musisz ssać i łykać .dwa razy dziennie . Rozumiem, ze popierasz senatora Reszke i opinie Andrzeja Gruszczyńskiego. Masz do tego prawo. Ale, zwłaszcza jako kobieta nie rozumiem co napisałeś? Przetłumacz twój post na język ludzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: angrusz i sprawa tajna sen. Reszki IP: *.chello.pl 21.11.10, 08:17 Myślę,że chodzi o tabletki ,a ty o czym myślałaś kotusiu ? A fe! Odpowiedz Link Zgłoś