15.11.10, 22:18
Sprawa jest dosyć nietypowa . Chcąc podziękować " absolutowi " za wielkie szczęście , które mnie ostatnio spotkało , postanowiłem poświęcić część swoich modlitw w intencji potrzebujących . Jeśli ktoś potrzebuje duchowego wsparcia i modlitwy niech napisze do mnie na ten adres : cloudragon@gazeta.pl lub ewentualnie tutaj na forum .Postaram się pomóc na miarę mojej bardzo skromnej osoby .
Nie jestem chrześcijaninem , gdyby to miało komuś przeszkadzać . Nie pobieram żadnych opłat ani gratyfikacji .

Reaktywuję wątek , jak zwykle parę razy do roku :)
cloudragon.blox.pl/html
Obserwuj wątek
    • Gość: Długi Re: Modlitwa IP: 195.88.28.* 15.11.10, 23:01
      ja potrzebuje fajnej panny, gdyż jestem starym kawalerem i co mi się jakaś spodoba to dostaje od niej kosza
      • Gość: nn Re: Modlitwa IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.10, 10:57
        chcialbym wygrac duzo kasy bo uczczciwie zarobic robolwi to w tym kraju sie nieda
        • Gość: AM Re: Modlitwa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.11.10, 12:08
          A ja chciałabym bardzo znaleźć pracę, na tyle dobrze płatną, żebym mogła spłacić długi. Jeśli możesz mi pomóc, będę Ci bardzo wdzięczna.
    • Gość: reni Re: Modlitwa IP: *.netcominternet.pl 16.11.10, 15:21
      ja tak skromnie , chciałabym aby było mnie stać na własne m3-m4- to już marzenie ,i jeszcze aby w mojej rodzinie było tak wspaniale jak jest -za to ja dziękuje...
    • Gość: basia Re: Modlitwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 17:16
      proszę o wsparcie dla mojej rodziny
      • Gość: zawsze-inna Re: Modlitwa IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.10, 18:37
        Kasa-dla niektórych osób to jedyna wartość jaka istnieje... /brak słów
        • cloudragon Re: Modlitwa 16.11.10, 19:06
          • Gość: 3333 Re: Modlitwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 19:16
            ups
          • Gość: zawsze-inna Re: Modlitwa IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.10, 19:21
            tak zgadzam się ale "On" widzi co dzieje sie jesli chodzi o pieniądze.-zawiść,zachłannośc,złodziejstwo,pazernosc,i to ze człowiek drugiemu człowiekowi o złotówke wbiłby nóz w plecy.
            • Gość: ght Re: Modlitwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 03:42
              up fajny temat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka