mojepierwszekroki 22.11.10, 09:38 Witam. Gdzie w Częstochowie kupie kozaki na szczupłą łydkę? Może znacie sklepy, które "specjalizują się" w wąskich cholewkach :) lub szewców, którzy robią buty na zamówienie. Dzięki za inf. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iga Re: Kozaki z wąską cholewką IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 19:50 Też bym chciała to wiedzieć, wszystkie buty są na grube nogi niestety, ja wsunę moje dwie w jednego buta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Kozaki z wąską cholewką IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 08:17 wszystkie buty są nie na grube, lecz "normalne" łydki.... a jak mozesz swoje dwie włożyć w jeden but, to może idz do sklepu z obuwiem dziecięcym, albo do psychologa, bo to może byc skrajna anoreksja. Do autorki: poszukaj na allegro, tak coś powinnaś znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
e-neonka Re: Kozaki z wąską cholewką 23.11.10, 10:36 firma ryłko robi buty z rozmiarem cholewki,robia tez modele z dodatkiem takiego gumowego ściągacza i mozna dopasowac but do najszczuplejszej nogi,ja tez mam szczupłe łydki i udało mi sie kupic buty z wąską cholewką w sklepie na ul.kilinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mojepierwszekroki Do e-neonka 23.11.10, 10:55 W którym miejscu jest ten sklep na ul. Kilińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-LFA Re: Do e-neonka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.10, 11:41 Sklep z butami jest na ul. Kilińskiego mniej więcej 100 - 150m od budynku Pogotowia Ratunkowego lub jak kto woli 200 - 250 m od przystanku autobusowego w stronę ul. Jasnogórskiej po stronie Pogotowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kozaki z wąską cholewką Ryłko IP: *.alfanet24.pl 23.11.10, 16:59 firmowe dwa sklepy są w Częstochowie, jeden w G.Jurajskiej, a drugi w Auchanie i polecam bardziej niż Kilińskiego, chociaż miła obsługa. Na Kilińskiego byłam dwa razy i masakra jakaś naburmuszone baby z łaską podają buta i rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś