Dodaj do ulubionych

Poseł Jacek Kasprzyk?

06.12.10, 20:50
Panie pośle Matyjaszczyk! W imieniu mieszkańców Częstochowy proszę pana, aby jednak pozostał pan posłem. To większy prestiż, większa pensja, dodatki poselkie... a dla nas zwykłych obywateli Częstochowy to zachowanie "wzorowej" reprezentacji Częstochowy w komisji śledczej. Więcej dla Częstochowy zrobi pan z pewnością w Warszawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Donald-nie marzy Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 21:37
      Donaldzie !!! Zawiodę Cię. J.Kasprzyk nie ma wyboru. Posłem już nie jest. Stracił mandat w momencie wygranej.
      • Gość: DAM Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: unknown 07.12.10, 08:36
        no nieeee tylko nie Wabnic! ten obijacz mordy? to my juz naprawdę nie mamy normalnych ludzi w miescie? porażka...Kim jest Lukasz Wabnic w ogóle? co 23 letni sportowiec będzie wiedział? Jak on chce reprezentować nas w RM?
        • Gość: Zygmunt Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 10:33
          Wabnic jest królem dyskoteki. Startował w "hot or not" :) W końcu udało się Matyjaszczykowi i SLD - znalazł radnych na dyskotekach. A jakim bedzie radnym? Zapewne kiepskim, bo bedzie tylko maszynka do głosowania. Moze w zamian dostanie jakis remont chodniczka :) I pan Wabnic był wybrany do rady dzielnicy Wrzosowiak - szkoda, że tylko był na dwóch posiedzeniach przez ponad 3 lata :) ! Same "pracusie" w SLD :)
    • Gość: czesław Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 21:51
      Jacek Kasprzyk nie odmówi to zastanawianie się to zwykła kokieteria
      • Gość: gość portalu Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.10, 22:51
        Lepiej, żeby Kasprzyk radnym pozostał. Mimo, że nie głosowałem na niego, uważam, że lepiej być radnym 4 lata, niż posłem przez rok. Nie może być pewnym wyboru do sejmu w 2011 r.
        A poza tym w jego miejsce czeka Wabnic niejaki, któremu zupełnie brak kompetencji do zasiadania w RM. On nie potrafi nic innego, niż autopromocja.
        • Gość: ja Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 23:05
          Przecież to było wiadome już od dawna.
        • Gość: Diner Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: unknown 07.12.10, 08:28
          No nie, jeszcze Wabnic do tej lipy w RM...ciekawe co 23 latek wie o zarządzaniu miastem? to są jakieś jaja...to już lepiej, żeby został ten Kasprzyk
          • Gość: Marek Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 07.12.10, 09:08
            Tragedia :/ Nie dość że prezydentem został Matyjaszczyk to jeszcze wpychają kogoś za niego na wiejską

ehhhh
            • Gość: wiedzący Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 10:37
              Nikogo nie wpychają na Wiejską! Taka jest procedura,jak poseł traci mandat to na jego miejsce wchodzi ten,który po nim miał największą ilość głosów. Jeżeli i on zrezygnuje,to następny
        • Gość: Roman Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: 192.168.1.* 07.12.10, 15:50
          Jak pewnie nie wszystkim wiadomo Pan Wabnic jest dyplomowanym politologiem, więc nie można z góry zakładać ,że stan jego wiedzy w zakresie samorządów lokalnych jest znikomy. Sport sportem a zainteresowania zainteresowaniami. To że chłopak udziela się w różnoraki sposób nie powinno go dyskredytowac na wstępie. Jako młody przedstawiciel swojego okręgu oczywistym jest, iż szanse na wybicie się w konserwatywnym środowisku częstochowskim ma On mizerne. Jednak namawiam do udzielenia mu kredytu zaufania. Oceniać będziemy wtedy gdy będziemy mieć co oceniać.
          • Gość: Mietek Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 09:00
            Wabnic dyplomowanym politologiem to jeszcze nie jest, bo licencjat jest wart tyle ile papier w łazience. Mam tą wątpliwą przyjemność chodzić z tym panem na zajęcia uzupełniające z politologii i powiem wam, że jego kultura wypowiedzi sposób zachowywania to dno, poglądy może i ma słuszne ale przekazuje je w wyjątkowo prostacki sposób
            • Gość: michał.b Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 21:16
              to akurat mogę potwierdzić
              • Gość: gość portalu Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.10, 22:38
                W pełni się zgadzam, panowie!!! Mietek, słusznie prawisz!
                Wabnic nadaje się może do programu 'hot or not' na vivie, to jest jego poziom. Jeśli na posiedzeniu RM zrobi z siebie takiego debila jak tam, będzie o nim głośno. Ale jemu o to chodzi. Ciekawe, czy na forum RM będzie się pojawiał tak często jak na zajęciach (jak mu się przypomni akurat, gdy nikogo nie boksuje lub nie skacze ze spadochronem bez spadochronu)... ;)
                • Gość: Mietek Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 16:51
                  dokładnie. problem jego jest taki, że musi być w centrum uwagi i o zgrozo uważa, że wszyscy myślą o nim "ale on jest zajeXXisty" natomiast jego sposób zachowywania i styl wypowiedzi wywołują tylko uśmieszek politowania. Jeden z wykładowców skomentował jego wypowiedz tak: "Pieprzysz Pan!" tłumaczę osobom niewtajemniczonym o co chodzi z tym stylem wypowiadania się- Pan Wabnic jest zatwardziałym anty klerykiem (ja zwolennikiem kościoła też nie jestem, przeciwnikiem także , jestem neutralny mam swoje problemy nie obchodzą mnie problemy innych, choć działania kościoła mnie bulwersują- jak każdego zdrowo myślącego) jego argumentami w wypowiedzi jest to co przeczyta w internecie- w sumie powołuje się tylko na to źródło, słownictwo mocno ograniczone do słów klecha, czarne małpy, spowiedź- przesłuchanie, itd. powiedziałbym, że używa słów które mogły by urazić niektóre osoby. Choć jedne zajęcia mamy z księdzem tutaj niestety głosu nie zabiera- brak odwagi w bezpośredniej konfrontacji...
                  Parcie na szkło wyjątkowo duże- zawsze i wszędzie. Wykład - dzwoni telefon , muzyczka znajoma , tak to telefon pana W. "przepraszam , muszę odebrać" sprint przez salę , po drodze przeszkoda - kabel rzutnika na wysokości +/- 60 cm od podłogi , Nasza postać nie może go po prostu przekroczyć , o nie, musi zaprezentować przeskok bokiem z telemarkiem obracając się po wszystkim w stronę publiczności z miną oczekującą na okrzyki zachwytu, oklaski - nie widząc nic takiego otwiera drzwi i wychodzi nie osiągając zamierzonego efektu. Wraca tylko po plecak- no tak obowiązki wzywają....

Wyjątkowo barwna postać, powinien pozostać jednak przy sporcie , polityka wymaga chyba jednak trochę taktu i umiarkowania, ale ja mu źle nie życzę, może kiedyś sam zrozumie i osiągnie sukces
                  • Gość: Półmetek Re: Poseł Jacek Kasprzyk? IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.10, 22:02
                    debilaj- debudaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka