Dodaj do ulubionych

endokrynolog w czestochowie

27.12.10, 19:35
Witam!
prosze polecic dobrego endokrynologa w Czestochowie, czytanie znanykerza etc nie przynosi jednoznacznego rezultatu, jest polecanych wielu endokrynologow ze slaska ale jazda tam co kilka tygodni mija sie z celem, musze znalezc kogos na miejscu, ew. ktos kto przyjezdza stamtad przyjmowac w Czestochowie ?

dziekuje z gory za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: dr Katarzyna Ziora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 21:07
      Dr Katarzyna Ziora w soboty przyjmuje w Częstochowie, na Siedleckiej za Arsem, Lisiniec. W tygodniu jest w Gliwicach. Telefonu nie pamiętam ale wystarczy wpisać w wyszukiwarkę i lepiej wcześniej zadzwonić. Specjalista godny polecenia.
      • Gość: ada endokrynolog IP: *.alfanet24.pl 22.02.11, 11:19
        kogo polecicie?wCzestochowie?....chodzi mi o guzki na tarczycy usg i leczenie..jakie są ceny wizyty?
        • Gość: Anka Re: endokrynolog IP: 212.87.240.* 22.02.11, 12:38
          Ja chodzę do Franusiak na Kilińskiego jak na razie nie mam zastrzeżeń i efekty leczenia też są.
          • Gość: pacjentka Re: endokrynolog IP: *.net.stream.pl 22.02.11, 19:23
            W Częstochowie nie ma dobrego endokrynologa. O dr Franusiak już kiedyś pisałam. Nie łudźcie się, ze kogokolwiek wyleczy. Lepiej znaleźć dobrego lekarza na Śląsku. Ja znalazłam - nareszcie po kilkunastoletnim szukaniu i tzw. " leczeniu" w naszym mieście. Niestety ten profesor nie przyjmuje już nowych pacjentek. Ale w Bytomiu jest wielu dobrych lekarzy. Lepiej pojechać raz na pół roku do porządnego lekarza niż mieć nadzieję, że jakiś " paprok" Cię wyleczy. Zwłaszcza gdy są guzki, bo czasami mogą być bardzo niebezpieczne. Pozdrawiam
            • Gość: ada Re: endokrynolog IP: *.alfanet24.pl 22.02.11, 19:37
              a moze pani podac jakiegos konkretnego lekarza ?np.z Katowic i cene wizyty i usg...cene biopsji..bede wdzieczna:)
              • Gość: agniecha76@gazeta. Re: endokrynolog IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 23:51
                Zgadzam sie z poprzedniczka....w czestochowie niestety nie ma dobrego endokrynologa. Dr Franusiak? Zenada....doprowadzi jedynie czlowieka do zawalu serca ,bo niestety takie sa skutki uboczne "skaczacych" dawek lekarstw. Ponadto jest chamska...
                Dr Zolcinska jest dobrym lekarzem jednak popada w rutyne, leczy na podstawie wyniku TSH- to nie jest leczenie w przypadku hashimoto.
                Ja odzylam po wizycie u dr Klajnowicza z Myslowic.Cena wizyty 180 zl z usg.
                Wiem , ze jeszcze jest dr Sosnowski w Bytomiu,ale nie byla osobiscie u niego.
    • Gość: ewa Re: endokrynolog w czestochowie IP: *.net.stream.pl 23.02.11, 16:16
      W medyku na ul.Wolności też przyjmuje prywatnie lekarz endokrynolog.Ale nie wiem skąd lekarz czy lekarka jest,możesz zapytać albo w prywatnej poradni czy klinice na Zacziszańskiej,tam chyba jest lekarz ze śląska.
      • Gość: ula Re: endokrynolog w czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 17:20
        W Centrum Medycznym św. Łukasza na Zaciszańskiej byłam u Prof Bogdana Marka. Bardzo polecam, to świetny endokrynolog. Wiem, że przyjmuje tam jeszcze dwóch innych lekarzy z zespołu Pana Profesora.
        • Gość: ja.. Re: endokrynolog w czestochowie IP: *.net.stream.pl 24.02.11, 22:09
          znakmita dr Zółcińska!!polecam z całego serca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka