zawsze.krokodyl 03.01.11, 10:33 gdzie, dlaczego, za ile ... interesuje mnie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kawa Re: Boks częstochowa IP: 94.254.255.* 03.01.11, 21:12 Chcę kupić małego krokodyla z krótkim ogonem do zabawy.Szukam sponsora ktory się nim będzie zajmował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines Re: Boks częstochowa IP: 193.138.241.* 04.01.11, 08:52 Mój dziadek jest byłym bokserem :) może Ci udzielić kilka lekcji w domu, a potem z tego co wiem to możesz się na trening zapisać bodajże w szkole gim.17 na zawodziu odbywają się zajęcia :) zależy tez od tego czy jesteś amatorem i dopiero zaczynasz czy już masz jakieś podstawy boksu ... :) jak coś to daj znać, to udzielę Ci więcej informacji. :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.krokodyl Re: Boks częstochowa 04.01.11, 09:06 Ines daj tu namiar na siebie: lllaola@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokodyl Re: Boks częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.11, 08:52 małego z krótkim to musisz poszukać wśród znajomych tu nie znajdziesz. a boks w częstochowie trochę zapomniany - sądząc po ilości koszulek pojawiających się w lato na mieście (ha ha ha) wszyscy trenują MMA, BJJ i inna chińszczyznę. Niestety co piękne i klasyczne nie w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Boks częstochowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.01.11, 02:42 Masz pojęcie o chińskim BJJ debilu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Boks częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 13:21 nie mam ale ty masz na pewno i w dodatku jestes debilem nie ublizaj chwieju jak nie wiesz komu - ściągnij tą koszulkę bo pewnie też nosisz kup sobie chanel albo barbie lepiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Boks częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 15:25 www.relax.czest.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maklarenf1 Re: Boks częstochowa 07.01.11, 18:11 Podpinam siędo tematu, jeśli ktoś się orjętuję czy jest jakaś sekcja w czewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Segel Re: Boks częstochowa IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 19:24 Sądząc po twojej ortografii, to już jesteś bokserem, tzn. mózgu nie stwierdzono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Boks częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.11, 09:10 z tego co mi wiadomo jak masz powyżej 18 lat (lub cos koło tego) to w zasadzie w Częstochowie funkcjonuje jeden klub. szkoła na ul. Księżycowej www.relax.czest.pl/ boks w czystej formie tylko tam Odpowiedz Link Zgłoś