Dodaj do ulubionych

Club "Sofa" w dawnym Paradoksie

16.01.11, 12:06
Wczoraj trafiłem do Sofy i ku zaskoczeniu jestem na "tak". Niezły klimacik, kulturka tylko trochę parkiet mały. Taka alternatywa dla Retro no i mam bliżej. Polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: meq Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.rev.inds.pl 16.01.11, 17:13
      a czy to prawda, że są wpuszczane osoby tylko od 21 roku życia ?
      • Gość: pamiętający ten kl Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: 46.113.91.* 16.01.11, 17:18
        Dawny Paradox to był klub w I Aleji 2 prowadzony przez Wojtka ale to było 10 lat temu.
      • tomaszek1985 Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie 16.01.11, 19:09
        no właśnie nie było dzieciarni...
      • Gość: Olinek Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.gre.pl 16.01.11, 21:04
        Tak od 21 lat w górę.
    • tomaszek1985 Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie 16.01.11, 19:08
      no właśnie :D jeszcze byłem dziabnięty jak pisałem... miałem na myśli Proforme :D
      • Gość: jaa Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 22:23
        tomaszek1985 napisał:

> no właśnie :D jeszcze byłem dziabnięty jak pisałem... miałem na myśli Proforme
        > :D

to zes chłopie poszalał :D :D :D ..no wlasnie a jaki to klimat, muzyka itd?
        • zaharjasz Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie 17.01.11, 09:41
          No i wielki plus, że od 21 w górę ;) Mam nadzieje, że tak zostanie. Chyba mam już plany na najbliższy piątek :)
    • Gość: lezak Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.net.stream.pl 16.01.11, 19:48
      Co tam grają?
      • Gość: alik Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 20:26
        Walce Straussa
      • bella.cullen Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie 17.01.11, 21:48
        grają tam repertuar RMF Maxx
        Świetny wystrój.
        Fatalne drinki.
        • Gość: lezak Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.net.stream.pl 17.01.11, 23:42
          > grają tam repertuar RMF Maxx

To rzeczywiście "niezły klimacik". A może polecicie jakiś prawdziwy klub w Waszym mieście lub jego okolicach, gdzie podają muzykę klubową.
          • Gość: gosc Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.net.stream.pl 18.01.11, 00:03
            rura
            • Gość: Anais Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 12:47
              hahaha na pewno nie Rura !!
              Retro i sala clubowa =]
          • Gość: Kinia Re: Don Kichot IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 30.05.11, 16:45
            Ja polecam Don Kichot ! największe imprezy sa tam ! i najwięcej osób na nie przychodzi :)
    • Gość: asd Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.pcz.pl 19.01.11, 21:58
      a gdzie ten klub jest?
      • Gość: drinkujemy.blogspo Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.2.11.175.tvksmp.pl 22.01.11, 15:03
        obok mojito na dekabrystow. bardziej na prawo.;]
    • Gość: icco Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 17:30
      Znowu masówka niestety, w tym "mieście" prawie nie ma żadnego klubu z muzyką alternatywną...
      • Gość: brrryyy Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.pcz.pl 22.01.11, 23:53
        W Teatr From Poland często można posłuchać muzyki alternatywnej
    • Gość: zzzzzzzzzet Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 19:39
      Dla wtajemniczonych w dawnej Sofie spotykali się częstochowscy geye więc proszę popatrzec na towarzystwo jakie tam przychodzi
      • Gość: sefedf Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.play-internet.pl 23.01.11, 12:31
        no wlasnie bylem tam i musze powedziec ze podejrzane towarzystwo sie tam bawi, poczawszy od gejoupodobnionych a skonczywszy na mlodziutkich dziewczynach zabawiajacych sie z panami w podeszlym wieku... oczywiscie lokal urzadzony bardzo gustownie i z klasa , nie mozna miec zastrzezen do wystroju oraz warunkow panujacych wewnatrz. moje wrazenie moze byc mylne gdyz moglem trafic na taki dzien akurat, ale troszke mnie to zniechecilo do tego lokalu.
        • Gość: Majka Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 20:18
          Czyli klub podobny do Retro?wybieram sie z kolezankami, zastanawiamy sczy warto??Ponoc nie ma malolatow a to duzy plus;)
          • Gość: Dagmara Roxy czy Sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 20:31
            Ktore miejsce lepsze, zeby pobawic sie w sobote??
            • Gość: Kinia Re: Don Kichot :) IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 30.05.11, 16:53
              Of course Donki :) Jeszcze dziewczyny mają powitalnego drinka gratis w piątki i soboty !! :)
              • Gość: LoL Re: Don Kichot :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 17:10
                Don Kichot - najwieksza speluna częstochowska..podchmielone fagasy i dziewczątka rodem z wiocha.pl
                • Gość: Kinia Re: Don Kichot :) IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 30.05.11, 17:30
                  To chyba nie byłeś ostatnio.
        • Gość: anka Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 09.08.11, 07:48
          Widac po forum ze konkurencja nie spi. Wszyscy trzesa dupami bo to najlepszy klub w czewie !
    • Gość: były pracownik Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.netcominternet.pl 30.05.11, 11:06
      Panie Piotrze Ch. dlaczego nie wypłacacie ludziom którzy tam pracują pieniędzy ??? dlaczego trzeba się prosić o wypłaty ????? !!!!!

a ta wasza cała pani "menager" to się do nieczego nie nadaje !!!!
      żeby do klientów mówić - spie...j !

żenada !!!
      • Gość: maly Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 09.08.11, 08:04
        gdybym mial takiego pracownika to bym za glupote nie wyplacil nic...
    • Gość: niezadowolony Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 13:47
      Uwaga chcę ostrzec:

otóż byliśmy tam raz, wśród ego ładnego wystroju jakaś grupa chamideł z "miasta śniętej wierzy" zaczęła drzeć japy, podskakiwać i rzucać sie kostkami lodu w loży, ochrona nie zrobiła nic a po zwróceniu uwagi tzw "menażerce" pani nic nie zrobiła, gdyby to był lokal na poziomie to by wylecieli, ale jak widać liczy się zysk, czyli wpuścić stado małp, niech się huśtają na lampach, ważne ze piwo schodzi.

Ponadto ochoniarze, tfu - ODŹWIERNI bujają się jakby byli właścicielami (przecież to zwykłę nieuki za 7zł na godzine), zero kultury!!! Nawet w retro nie ma takiego chamstwa.

Nie powiem ze nie polecam, ale radze sie zastanowić czy warto tam zagladać.
      • Gość: Arek hahhahahahahah CAŁA PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.stream.pl 30.05.11, 19:37
        j.w.
      • Gość: Gość Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 19:02
        zgadzam się. Kultura i wychowanie (i ubiór, japonki i bluza z kapturem) menagerki pozostawia duzo do zyczenia. Chamstwo i nic więcej.
        Szczerze tam nie chodzę, ilekroć byłem, to wiązało się to z pustym lokalem, drogimi cenami i wejściem za 20zł na 15 minut.
        Szczerze nie polecam...
    • Gość: Marco Re: Club "Sofa" dla gejów IP: 69.31.103.* 31.05.11, 08:19
      Ostatnio jacyś 2 kolesi się lizało na jednej z sal, żenada...

A poza tym tego małego skrawka sali nie można nazwać parkietem, większy jest we Fleshu :D Tam nie da się tańczyć jak jest na nim 20 osób.
      Jak była ProForma to był duży parkiet na górze a teraz Sofa ma tylko dół

Ceny bardzo drogie, chociaż wystrój jest w porządku.
      • Gość: SYLWIA Re: Club "Sofa" dla gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 10:22
        Sam jesteś gejem!!! Powiem tak, to pierwszy klub na odpowiednim poziomie za rozsądną kasę w Częstochowie!!! Sprawdziliśmy ze znajomymi w jedną noc 4 kluby. Jedyną konkurencją dla Sofy jest Retro lecz o dziwo czytając komentarze i sprawdzając osobiście to cena piwa jest niższa w Sofie a drinków taka sama. Klika fajnych pomieszczeń, ogródek no i jako jedyny klub ma swoja kuchnię a to atut. Parkiet jak już ktoś pisał średniej wielkości ale to właśnie urok tego miejsca. Widać ze lokal zaprojektowany a nie tak jak wszystkie tutaj opisywane ściany i wystrój z innej parafii. Ale co najważniejsze dla Mnie!!! Faceci nie małolaty!!!
    • Gość: Maco Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 05.06.11, 22:46
      Nie polecam tego klubu , za droooogoooo
      • Gość: SYLWIA Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 10:29
        Ale co za drogo!!! Człowieku piwo masz jak w innych klubach i drinki również!!! Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Na pewno nie przeszedłeś selekcji i cię nie wpuścili a teraz wprowadzasz błędne informacje!!! Pewnie przeszedłeś się po salach i zobaczyłeś super wystrój to już dopisałeś drogo!!! Moja koleżanka robiła w Sofie imprezę panieńską i było rewelacyjnie!!! Wydała 250 zł a było nasz 6 kobiet. Miałyśmy wódkę, napoje i jedzenie, więc to nie jest drogo. A co najważniejsze poznałam tam fajnego gościa!!!
        • Gość: mim Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.play-internet.pl 08.08.11, 13:33
          również polecam:) Świetne imprezy tematyczne w każdy czwartek, a w sobotę zazwyczaj jest koncert.
          Ceny takie jak wszędzie-6zł za piwo butelkowe to normalna cena
        • Gość: lol Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 14:02
          Gość portalu: SYLWIA napisał(a):
          A co najważniejsze
          > poznałam tam fajnego gościa!!!

a ssałas mu juz pytonga??
          • Gość: Pawel Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 09.08.11, 07:56
            Super klub ! Ostatnio duzo sie dzieje, a miejsce z ogrodem letnim najlepsze w miescie ! Nie opowiadajcie glupot bo takiej imprezowni nie ma w calym okregu. no i nie dla zasmarkanych malolatow...
      • Gość: Daria Re: Club "Sofa" w dawnym Paradoksie IP: *.ekspres.net.pl 09.08.11, 20:55

Tak się składa że ilekroć jestem w Częstochowie to odwiedzam ten klub,
        Jak dla mnie extra klimat, bardzo dobre drinki – brawa dla barmanek :)
        Piszecie że jest drogo , hmm…. To zależy, kto co pije, jak powiecie barmance, że chcecie dobrego drinka za 10 zł to na pewno wam zrobi, ja tak zawsze robię i nie narzekam…..
        Ale najlepszą mają tam muzykę, aż wyrywa na parkiet ( bez znaczenia czy jest duży czy mały)
        Pozdrowienia dla najlepszego, Dj-a w Częstochowie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka