Dodaj do ulubionych

działki budowlane w Częstochowie

16.01.11, 23:08
Czy w Częstochowie są ciekawe do kupienia działki. Jak tak to za ile ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Bieniek Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.11, 23:12
      Teżjestem ciekawy
      • Gość: gekon Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.11, 23:36
        UKSZ
    • ona_37 Re: działki budowlane w Częstochowie 17.01.11, 10:14
      Kup gazetę a dowiesz się jaka ,gdzie i za ile...
      • Gość: biuro sprzedaży dz Re: działki budowlane w Częstochowie??? IP: 188.33.32.* 17.01.11, 13:16
        Temat poruszany już kilka lat a działki coraz droższe.Mikołaj dopiero za 11 miesięcy to może jakąś działkę przyniesie tanią-złóż już zamówienie.Ale pytać zawsze można!!!!!!!!!!!!!!!do skutku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
        • Gość: mat Re: działki budowlane w Częstochowie??? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 18:24
          No i co z tego że są. Jakie są, podmokłe, zalewowe, w romb, urwiska albo z nieuregulowaną sytuacją prawną, a jak już coś się może jako tako podobać, to cena z kosmosu. Patrząc na Mirów, rejony Alberta, Wyczerpy a nawet Jaskrów, to abstrakcja. Za metr pola potrafią żądać 170, 200 zł. Działka budowlana to taka, która ma przynajmniej warunki zagospodarowania, a nie jakieś szczere pole z możliwością budowy za lat kilka.
        • Gość: mat Re: działki budowlane w Częstochowie??? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 18:45
          No i co z tego że są.Jakie są, podmokłe , zalewowe, w romb ,urwiska albo z nieuregulowaną sytuacją prawną , a jak już coś sie może jako tako podobać, to cena z kosmosu. Patrząc na Mirów , rejony Alberta, Wyczerpy, a nawet Jaskròw, to abstrakcja. Za metr pola potrafią
          żądac 170 , 200zl . Dzialka budowlana to taka, która ma przynajmniej warunki zagospodarowania , a nie jakieś szczere pole z możliwością budowy za kilka lat.
          • Gość: do mat Re: działki budowlane w Częstochowie??? IP: 109.243.208.* 18.01.11, 16:15
            Czy ty wogóle wiesz co to są warunki zagospodarowania?Laik jesteś -naucz się i dopiero pisz.
    • Gość: qaz Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.11, 16:58
      Mam 500m2 na Lisińcu w rejonie Myszkowskiej/Będzińskiej - ciekawe ile to warte aktualnie? :)
      Ale jak czytam, że na wsi wołają po 200zł za m2 to... :D
      • Gość: mat Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 18:06
        I co postawić na tym 500m.
        • Gość: ad Re: działki budowlane w Częstochowie IP: 46.112.139.* 19.01.11, 20:02
          altanke
        • Gość: qaz Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 23:20
          Jak patrzyłem to w zasadzie każdy projekt parterowego domu do 110-120m2 +garaz w rogu placu mieści się na niej bez problemu. A z pietrem/poddaszem spokojnie moze byc +50m2. Dla wiekszego domu nie widze sensu. Zreszta w tej lokalizacji wiekszosc jest takich dzialek i jakos ludzie domy postawili. Ale jak ktos lubi trawe kosic...:P
          • Gość: mat Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 17:37
            Dobra. To jakie i gdzie i za ile działki w Częstochowie ...
            • Gość: wek Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 19:37
              Zawodze to w Cze-wie 150zl za metr.
              • Gość: mat Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.11, 20:13
                ale cisza w temacie ... nikt nie sprzedaje, nikt nie kupuje ...
                • Gość: TYM Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 21:38
                  bo czas jest taki ze musimy odczekac jak beda prognozy wzrostu gospodarczego w okolicy 7% no to sie zacznie ziemia czekac moze jej sie nic niestanie ale domy hmm tu widze przykrosci zobacz okolice Kalej od strony nie Wreczyckiej tylko od strony stacji paliwa n Klobuck i bedzie Szarlejka co wiadome to sie opuszcza bo wiadukt mam byc a dalej 2 km Kalej noi tu jest bajeczka ukryta tereny suche bez powodziowe lasy tuz tuz noi fajnie blisko siebie sa sasiedztwa znaczy cyrka okolo 30m .jakie ceny a to jest do zapytania jest tam kazdy ma napewno plan przestrzenny zagopspodarowania i jak sie orientuje bpod zabudowe jednorofddzinna i na dzialalnosc
                  • Gość: mat Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.poz-wok.dialup-tdc.ids.pl 20.04.11, 18:51
                    ale cisza w temacie ...
                    • Gość: klient Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 21:23
                      Temat wraca bez przerwy na FORUM.Ja też kupię chętnie każdą działkę tanio i uzbrojoną w centrum,.poniżej 100 zł za m kwadratowy.Ale nie bądżmy naiwni-trzeba myśleć realnie.
                      • Gość: muzara Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.2.141.164.tvksmp.pl 20.04.11, 21:38
                        a ja chętnie kupię działkę w kiedrzynie lub okolicach brata alberta i zapłacę po +,-200 zl - jesli ktos wie o takowej lub posiada taka do sprzedaży to prosze o info
                        • Gość: gość Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.alfanet24.pl 20.04.11, 22:14
                          Witam. Mam do sprzedania działkę budowlano-rolną 2,4 ha 12 km od Cz-wy.W tym działka budowlana 27m szer.80dł przy drodze asfaltowej.Media w ulicy ,prąd,woda,kanalizacja,telefon,gaz.Z dwóch stron ogrodzona,ładna spokojna okolica.W pobliżu szkoła,przedszkole,sklepy,przystanek autobusowy,bank.Z dwóch stron dojazd do Cz-wy stara trasa na Łódż lub trasą DK1.Teren nie zalewowy.Radostków gmina Mykanów.tel 509 370 583
                          • Gość: moni Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.poz-wok.dialup-tdc.ids.pl 21.04.11, 17:58
                            a co z Mirowem, jakie działki, jakie ceny
                            • Gość: ???? Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 19:56
                              ????/
                        • Gość: klesia68 Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 20:58
                          okolice DEDALA 912 mkw szer 26 cena 215 do negocjacji tel 660425413
    • Gość: moni Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.poz-wok.dialup-tdc.ids.pl 22.04.11, 08:51
      Przejrzałam wszystkie ogłoszenia działek na Mirowie i nie mogę znaleźć nic szczególnego. Szukam działki w granicach 800 do 1200 metrów, ustawnej, zbliżonej do kwadratu, najlepiej z decyzjami, pozwoleniami, aby nie była położona przy głównej drodze, najlepiej z prywatną drogą, do 120zł za metr i takiej nie ma. Objeździłam wszystkie dostępne ogłoszenia. Wszystkie te działki to pola, o powierzchni 2000, a nawet 5000metrów, szerokie 15 do 22 metrów góra, a ceny koło 100zł za metr. Po co mi pole, jak chcę wybudować tylko domek i garaż, warsztacik. Od frontu można się postawić, a co z resztą zrobić, uprawiać? Na dodatek na całym Mirowie nie ma planów zagospodarowania, a uzyskanie decyzji o warunkach zabudowy i zagospodarowaniu trwa ponoć i pół roku. Jedyne dość ładne działki jakie znalazłam to na końcu ul. Hektarowej, ale duże od 1800m wzwyż, położone w lesie, przy mało uczęszczanej dróżce, ale bardzo pochyłe, no i cena 150zł za metr, kosmos, a i do autobusu daleko. Interesuje mnie tylko Mirów, bo to najładniejsza dzielnica ...Jeżeli wiecie coś ciekawego pomóżcie ...
      • Gość: wresziewiosna Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 11:09
        Polecam zlecić temat biurom nieruchomości, to one przechwytują najciekawsze tereny, bo mają opanowane procedury do zezwoleń na budowę włącznie." Masz problem- weż fachowca.
        Forum to nie biuro pośrednictwa.
        • Gość: Ja Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.pl 22.04.11, 12:15
          Z tymi biurami nieruchomości to daj sobie spokój - szkoda czasu.
          Pracownicy w tych biurach nie wiedzą co sprzedają.
          Przykład: ja od wakacji szukam działki od 2000 m2 wzwyż w okolicach cz-wy.
          Znalazłem taką jedną działkę na Wyczerpach cena coś około 120 000 zł, przez telefon pięknie i ładnie, działka rolno-budowlana w prostokącie z dostępem do asfaltu.
          Umawiamy się jedziemy w teren i co okazuje się, że przez działkę przebiega centralnie po długości linia wysokiego napięcia.
          Pani z biura zdziwiona bo na planach ma tylko jeden słup a że akurat wysokiego napięcia to ono nie wiedziała.
          Po co więc bierze się za sprzedawanie działki jak jej pewnie wcześniej nawet na oczy nie widziała tylko bazuje na planach, których jak widać czytać też nie umie.
          Polecam gazetę Pośrednika i pojeździć po terenie i szukać tablic z ogłoszeniami wbitymi w sprzedawane działki a biura nieruchomości sobie odpuścić.
          • Gość: moni Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.poz-wok.dialup-tdc.ids.pl 22.04.11, 12:22
            Wiem, bo przeżywałam podobne sytuacje z biurami nieruchomości. Dlatego chce uniknąć ich zwodzenia i szukam bezpośrednio. Z POŚREDNIKA obdzwoniłam i objechałam praktycznie wszystko i dlatego szukam również i tu ...
      • Gość: oz Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.11, 09:58
        dziwisz sie, szukasz w zasadzie idealnej dzialki(jesli chodzi o Czestochowe) w cenie mocno zanizonej - dodaj 50-100zł a na pewno znajdziesz cos zgodnego ze swoimi wymaganiami :)
    • Gość: puls475 Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 20:14
      napiszcie jaka powierzchnia działki jest najbardziej atrakcyjna900m2, 1000m2, czy może 1200m2
      • Gość: oz Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.11, 09:55
        atrakcyjne jest nawet 500m pod warunkiem ze bedzie w kwadracie, a powyzej 1000m to juz dla mnie marnotrawstwo - no chyba ze cena okazyjna i jest mozliwosc podzielic na dwie :)
      • Gość: K Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.rev.inds.pl 24.04.11, 10:57
        Mnie proponowali w jednym biurze atrakcyjną działkę w niskiej cenie gdzieś w części południowej miasta (Kręciwilk czy Kusięta już dokładnie nie pamiętam).
        Wymiary coś około 1700 m na 7 m (siedem).
        Dla biura była atrakcyjna, dla mnie był to chodnik.
        Atrakcyjna więc to pojęcie względne i każdy ma o nim inne zdanie.
      • Gość: moni Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.poz-wok.dialup-tdc.ids.pl 24.04.11, 13:27
        Uważam, że najbardziej optymalna działka, to taka w granicach 900 do 1300m ale w kształcie zbliżonym do kwadratu, gdyż stanie na niej każdy dom, no i jest miejsce na garaż. Jest również miejsce na urządzenie jakiegoś zieleniaka. Większa, to dużo większe koszty jej urządzenia, a i koszenia full ...
        Dalej szukam takiej działki na Mirowie i to najlepiej z taką drogą wewnętrzną, prywatną, powyżej 5 metrów. Nie chcę działki przy drodze publicznej, a już tym bardziej ruchliwej, bo hałas, smród spalin, a poza tym mam małe dzieci i strach, że wybiegną tuż pod samochód.
    • Gość: ja Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.zana.trustnet.pl 24.04.11, 09:22
      szkoda gadać taka kicha z tymi działkami
      • Gość: ktoss Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.ntlworld.ie 24.04.11, 17:09
        A jakie ceny dzialek w okolicach szarlejki, gorzelni. Czy orientuje sie ktos? Bo mam tam dzialke na sprzedaz i jestem ciekaw ile jest warta. Dzialka budowlana okolo 1600m2
        • Gość: paundra Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.alfanet24.pl 24.04.11, 21:21
          mam do sprzedania dzialke w okolicach czestochowy dokladnie 1000 m za granicami miasta 1310 m2 szeroka na 19.28m jak coś to piszcie
          • Gość: muzara Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.2.141.164.tvksmp.pl 25.04.11, 11:38
            Podaj położenie tej dzialki
            • Gość: TYM Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.11, 12:07
              wlasnei wczoraj widzialem jest do sprzedania Kalej ulica Strazacka zaraz na samym poczatku,na oko szerokosc 24m dl do 45m w niej jest slup ogloszeniowy z numerem telefonu budowalna na pewno !!! co do Kaleji cala ta okolica ma plan przestrzenny zagospodarowania,i jak mi wiadome sa tam tez dzialki w okolicach kosciola niepamietam nazwy tej ulicy !!
            • Gość: paundra Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.alfanet24.pl 25.04.11, 18:53
              działka w miejscowości marianka rędzińska
          • klesia68 Re: działki budowlane w Częstochowie 22.06.11, 15:53
            polecam działki budowlane w Rędzinach przy ul Polnej około 1000 i 1150 mkw szer 36 m i 38m,praktycznie juz uzbrojone .
    • Gość: dzialkowiec Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.11, 02:16
      Wcześniej też nosiłem się z zamiarem kupna działki i Nieruchomości w Częstochowie możesz swobodnie tutaj przeglądać, znajdziesz zarówno działki jak mieszkania i domy z piękną działką dookoła. Poza tym możesz znaleźć tez dużo więcej ofert nieruchomości w Częstochowie tutaj i na pewno prędzej czy później znajdziesz coś dla siebie. :)
    • Gość: tede Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.11, 07:05
      I zawsze przed decyzją o zakupie warto sprawdzić plan zagospodarowania Częstochowa
      • Gość: czy warto Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.11, 14:21
        mam pytanie...ponieważ nie mieszkam stale w częstochowie a chciałbym kupić tutaj działkę znalazłem ofertę w wierzchowisku chyba ul. osiedlowa jeśli dobrze zapamiętałem szeroka na 25m. i chcą 150zł od metra kwadratowego, a ma chyba ponad 2000m. warto taką działkę kupić?? nie dzownie do biura ba tam pewnie powiedzą że warto...byle zarobić...z góry dzieki za konstruktywne podpowiedzi:)
    • Gość: moni Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.poz-wok.dialup-tdc.ids.pl 28.04.11, 17:23
      Dziś byłam oglądać działki na Mirowie. W tej chwili facet ma dwie, jedna 922m, druga coś koło 1350. Są one przy ulicy Bursztynowej. Jest prawie wszystko co chciałam. Ta mniejsza ma głębokości 28m a szerokości chyba 33m. Od głównej ulicy jest oddalona o jakieś 50m. Do działek tych jest wytyczona prywatna droga, ponad 5m szerokości. Wszystko wytyczone geodezyjnie. Jak mówi, przy sprzedaży działek daje udziały w tej drodze, a nie jakieś chore służebności.Facet ma wszystkie uzgodnienia, z elektrownią, wodociągami. Co najlepsze, ma jeszcze aktualne warunki zabudowy, bo nie ma tu planów. Do przystanku MPK jest jakieś 50m. Do szkoły, przedszkola gimnazjum kilometr. Są to prawie kwadratowe działki, ustawne jak cholera. A mój mąż już wyjechał i będzie dopiero za dwa tygodnie. Wstępnie sobie zaklepałam tą mniejszą. Aha i nawet cena w miare.
      • Gość: frogman Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.11, 17:43
        To to teraz zacznij tańczyć do księżyca jakżeś taka szczęśliwa.... Po co ciemnotę wciskasz na forum. Nie wiesz na jakich portalach ogłasza się sprzedaż działek ??
      • Gość: Anka Re: działki budowlane w Częstochowie IP: 212.87.240.* 28.04.11, 17:57
        Dlaczego piszesz "chore służebności"?
        Różnica pomiędzy służebnością którą masz wpisaną w ksiegę, a udzialem w drodze - gruncie, bo ta droga to nic innego jak kawałek dzialki wytyczony na dojazd jest taka, że przy służebności podatek od tego kawałka ziemi płaci cały czas właściciel gruntu, nie obchodzi cie odsnieżanie, naprawa, modernizacja itp. Udział w drodze - gruncie to nic innego jak całkowita współodpowiedzialność za utrzymywanie w nalezytym stanie dojazdu i oczywiście płacenie w odpowiedniej części podatku.
        Także nie uważam, że służebności sa chore, wiekszość właścicieli woli sprzedawać działki z udziałem w drodze właśnie ze względu na wspólna odpowiedzialność. Dawniej nie mieli tej świadomości, co jest dla nich lepsze.
        • Gość: TYM sluzebnosci i nietylko IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.11, 10:25
          sama sluzebnosc moze meic warnuki nastepujace prawo przeiscia i przejazdy ,prawo pod pociagniecie wody i energi jezeli chodzi o dostep do gruntu ktory przez to ze ma taka sluzebnosc staje sie gruntem budowalnym!!!co do drogi wytyczonej ona musi spelniac warunki 5 metro co tu pisala jedna Pani to jest zwykla droga dojazdowa za ktora trzeba zaplacic wlascicielowi,i on niema obowiazku utrzymywac stanu takiej drogi bo to sa kryteria ktore pokazuja w jakis stanei moze byc taka droga wiec to jest jeden atrybut ze mozna meic w niej swoi udzial ale to i tak wogole niedyskredytuje sluzebosci bo ona moez i bywa tezk czesto przydzielona do gruntu i jego numeru na stale!!!!!a nei do wlasciciela wiec tak to bywa
          • Gość: Anka Re: sluzebnosci i nietylko IP: 212.87.240.* 29.04.11, 11:01
            Każdy dojazd do działki musi mieć 5m, jesli będzie mniej marne szanse otrzymania warunków zabudowy.
            W służebności musi być zapisane droga przejazdu i przechodu dla każdoczesnych mieszkancow oraz przeprowadzenia wszystkich potrzebnych mediow. Niestety podatek cały czas płaci właściciel tego gruntu bo to on jest właścicielem a nie ty i nie masz go dopisanego. Jedynie jak jest udzial, notariusz przeliczy w jakiej częsci i wtedy płacisz.
            Nie wprowadzaj w błąd.
            • Gość: TYM Anka wprowadzasz w blad IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.11, 16:10
              podatek nieplaci sie przy sluzebnosci!!to po 1 a po 2 podatek tez od gruntu jezeli niejest uprawiany znaczy musi meic dochody z tego gruntu tu psize o klasie ziemi V i 6 co wiecej do sluzebnosci taka mozna napsiac umowe przewaznei wpisuje sie nie do wlasciciela tylko do dzialki do ktorej bedzie przypisana taka sluzebnosc i to jest norma bo inaczej gmina niedala by pozwolenia na przeksztalcenie na dzialke do zabudowy !!! bo budowlana musi spelniac kryteria co do wody i energi to wszystko wpisuje sie w trakcie podpisywania umowy a co do dojazdu i przejscia to samo sie robi ale nei dla wlasciciela dzialki tylko dla samej dzialki a poto zeby ona byla wieczna wiec co do Tych 5 metrow juz neima takeij mozliwosci musi byc min 8 m
      • areola82 Re: do moni 02.05.11, 08:32
        a możesz dać jakiś namiar na tą drugą działkę/właściciela?
        • Gość: moni do areola82 IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.11, 10:26
          podaj maila, to napisze Ci numer telefonu do niego
          • areola82 Re: do areola82 03.05.11, 14:23
            areola82@gazeta.pl jeśli możesz to napisz coś więcej o lokalizacji, wymiarach i cenie za metr
    • Gość: Rafał Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.net.stream.pl 29.04.11, 22:37
      Działeczka 720 m2 28\26 z warunkami zabudowy ,10min.autkiem do centrum,cicho ,spokojnie .Kawodrza<miasto a prawie jak na wsi.Może być?
      • muzara Re: działki budowlane w Częstochowie 01.05.11, 11:14
        a cos więcej proszę na email muzara@poczta.onet.pl
        • Gość: asd1 Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.11, 21:18
          napiszcie cos o tej Kaleji czy warto tam kupic dzialke lub dom chodzi mi bardziej od strony drogi na Wreczyce
          • pieprziwanilia01 Re: działki budowlane w Częstochowie 03.05.11, 19:31

Owszem podatku rolnego od służebności sie nie placi, ale ten co ci dał prawo tego przechodu itd płaci podatek, poniewaz jest to całośc jego ziemi. Służebność wpisana jest w księgę wieczysta obu stron, że ktoś dostał, a ktos dal. Ja mam taką służebność od sąsiada i on cały czas płaci taki podatek rolny jak płacil od całości swojej działki, nie ujęli mu tych metrów które mi dal na służebność.
            A rzeczywiscie kiedy mamy udzial w drodze płacimy my też za jakąś jej cześć jedna którąś... a rzadko sie zdarza żeby pole z ktorego zrobiono droge dojazdowa miało klasę V czy VI. Moja droga ma klasę III i IV.
            To tyle w temacie.
            • Gość: sylwek805@interia. Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.2.140.78.tvksmp.pl 03.05.11, 20:28
              Witam
              kupię działkę budowlana okolice częstochowy do 80000tys zł jakby ktos cos miała proszę o kontakt
              sylwek805@interia.pl
            • Gość: TYM Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 22:07
              podatek od gruntu palci zei jezeli jest rolny grunt i to tez musi byc ujete w palnei przestrzennym ale coz ja wiem ze ja niepalce bo mam 5 i 6 kalse i niemam 1h
          • Gość: TYM do asd1 IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 22:16
            jak mozna opisywac Kalej czleku toz to historia dlugowieczna cala Kalej od strony Wreczyckiej sam zerkaj sa tam domy i dzialki z tego co wiem do sprzedania ,jest i plan przestrzeny Kalej ,minimum 1200m tak tam jest ujete szerkosc minimum dzialek 20m,co jeszcze wiadomo teren suchy czysty to chyba wiadome,moze to bedzie wazne ale tam tereny niesa podatne na powodzie,a od strony Szarejki , ladne ulozone tereny suche,zabudowania bliskie znaczy szerokosci 26m ,szkola ,przeszkole ,sklepy noi dobry dojazd, wodociagi sa bez problemu elektrycznosc podobnie,kazdy ma wlasne szambo ekologiczne,jest w palnei budowa oczyszczalni chyab ma byc rozpoczeta w 2-12 roku tak ma to plan Gminy Wreczyca co do palnu przestrzennego ulozony jest tak by dzialki dzielone mogly tez w nich brana dzialnosc jaka to jzu jest w szczegole co do cen hmm to juz inna sprawa ,ale dzialek pod zabudowe cyrka okolo 90zl /1m
            • Gość: lol Re: do asd1 IP: *.netcominternet.pl 08.05.11, 22:15
              wez powiedz wprost, ze sam sprzedajesz. Dobry dojazd .... hmm kwestia dyskusyjna, bo przez Rocha porazka, a przez Wreczycka do okola.

Jesli w planie jest kanalizacja to pozwolenia na szambo ekologiczne nie masz prawa dostac, tylko szczelne zbiorniki bezodplywowe. Wiec nie wprowadzaj w blad potencjalnych swoich kupcow.

Jesli jest plan zagospodarowania, to wspolczuje. Zadnych odchylen, wiec przed zakupem wypis z planu i wycieczka do DOBREGO architekta - bo wiekszosc inaczej interpetuje zalaczniki (szczegolnie graficzne) niz klobuckie starostwo.
    • Gość: monia Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.11, 21:29
      .........i znów cisza .......
      • Gość: autor Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 23:55
        przy ul.warownej za ok 90 000 670 m2 za domexem droga prosto i za borowkowa 1 w prawo szer ok 25 m dl 25 m
    • Gość: AREK Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.zana.trustnet.pl 22.06.11, 17:21
      kupię w częstochowie lub w olsztynie działke do 200 tys/zl. arturro81@op.pl
      • Gość: klesia68 Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.play-internet.pl 25.06.11, 16:42
        sprzedam działkę z warunkami zabudowy Grabówka 912 mkw szer 26,bardzo atrakcyjna lokalizacja.
        • Gość: muzara Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.2.141.164.tvksmp.pl 26.06.11, 00:31
          podaj lokalizacje szukam takiej dzialeczkii ile chcesz za metr muzara@poczta.onet.pl
        • Gość: SZUKAJĄCY Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 21:51
          Przy jakiej ulicy i jakie media, napisz proszę również jaki dojazd
          • Gość: klesia68 Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 21:04
            Rędziny ul Polna,dojazd droga szutrową, w granicy działek woda, prąd podpisana umowa z elektrownią, skrzynki pradotwórcze bedą na jesien(przydział mocy 11 kw)gaz i telefon w ulicy, brak kanalizacji cena 112 mkw
            Grabowka 912 mkw szer 26 okolice Dedala, dojazd droga polną, media , woda i prad,gaz w ulicy,brak kanalizacji cena 215 tys do negocjacji tel 660425413
            • Gość: ja Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.zana.trustnet.pl 20.08.11, 22:27
              sam jesteś skrzynka prądowórcza
              • Gość: ja Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.zana.trustnet.pl 20.08.11, 22:28
                tzn prądotwórcza! do roboty sie się weź pajacu
    • Gość: Gumiś Re: działki budowlane w Częstochowie IP: 213.77.28.* 22.08.11, 08:22
      Zapraszam.
      Mam działki budowlane do sprzedania na ul. Ugody.
      Autobus 300 m, media, droga asfaltowa, czysty teren z zakazem zabudowy przemysłowej.
      Działki po 1000m2, 25 m szeroka, cena za m2 150 zł
      Zainteresowani proszę o kontakt gumis_walcz@wp.pl
    • Gość: bliżniaki Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 10:51
      www.homecreate.pl/
      • Gość: tom Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 21:03
        są działki okolice legnickiej (2 linia zabudowy) wjazd od kartuskiej (łącznik między legnicką a radomską na wysokosci giełdy kwiatowej) - pytać u Marka z legnickiej
        • Gość: m. Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.play-internet.pl 16.10.11, 19:40
          Witam, czy ktoś mogłby mi pomóc i powiedzieć ile może być warta działka budowlana 1100m, na Mirowie, przy ul. Mirowskiej, media w działce: woda, prąd, gaz, kanalizacja; stoi dom z kamienia do gruntownego remontu lub wyburzenia oraz budynki gospodarcze z pustaka. Pozdrawiam
          • Gość: zxc Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.11, 18:36
            z 200tys zl
          • Gość: andy Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.2.141.164.tvksmp.pl 18.10.11, 10:52
            na jakiej wysokosci znajduje sie ta dzialka bo jezeli jest to teren blisko rzeki to moze to byc teren zalewowy i cena powinna byc duzo niższa
            • Gość: m. Re: działki budowlane w Częstochowie IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 14:25
              teren nie jest zalewowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka