Dodaj do ulubionych

Zabójca Marka Rosiaka

20.01.11, 15:42
Ryszard C. wg J.Kaczyńskiego było członkiem PO - przez rok .

Hmmm, co za członkowie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Zabójca Marka Rosiaka IP: *.alfanet24.pl 20.01.11, 16:29
      Angrusz ile zdobyłeś głosóww swoim okręgu, w wyborach samorządowych? Ile osób Cie poparło?
      • Gość: angrusz1 Re: Zabójca Marka Rosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 17:49
        Do a :
        A jaki to ma związek z wątkiem ?

Hmm ten Ryszard C. czuł się bliski idei PO i jej programu , że aż został członkiem .
        Mógł być tylko sympatykiem , nie został członkiem .
        i dla jednych jest to obciążające Po dla innych nie .

Degeneraci są wszędzie . Tu jednak tak trafiło .
        Wyborcy to sami ocenią .
        • pluto37 Re: Zabójca Marka Rosiaka 22.01.11, 04:04
          Gość portalu: angrusz1 napisał(a):

> Do a :
          > A jaki to ma związek z wątkiem ?
          >
          > Hmm ten Ryszard C. czuł się bliski idei PO i jej programu , że aż został członk
          > iem .
          > Mógł być tylko sympatykiem , nie został członkiem .
          > i dla jednych jest to obciążające Po dla innych nie .
          >
          > Degeneraci są wszędzie . Tu jednak tak trafiło .
          > Wyborcy to sami ocenią .

angruszu! idąc torem twojego rozumowania trzeba byłoby cie oskarżyć o zamordowanie błogosławionego Jerzego Popiełuszki, bo przecie byłes młodym komunistą.
          dla jednych ten kawałek twojego życiorysu jest obciążający, a dla innych niekoniecznie.
          Ale w końcu każdy może ocenić czy PiSowiec który sie wylągł ze skorupy młodzieżówki komunistycznej jest ideowo odpowiedzialny za śmierć kapelana znienawidzonej przez niego Solidarności.
    • Gość: krzysiek Re: Zabójca Marka Rosiaka IP: *.prenet.pl 20.01.11, 16:36
      I o czym to świadczy, według ciebie? Że PO jest odpowiedzialne za śmierć Marka Rosiaka? Wnioskujesz tak, jak i prezio Kaczyński. A wydawałoby się, że od nauczyciela można więcej wymagać! Ale już dawno straciłem nadzieję, ze ty umiesz myśleć!
      • Gość: czaruś Re: Zabójca Marka Rosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 17:12
        za całe zło w naszym kraju odpowiedzialna jest po
    • Gość: frogman Normalka przecież IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 16:43
      Kogo to dziwi ?? Przeciez do parti zapisują się tylko degeneraci, nieudacznicy i frustraci. Dlatego mamy tam pełno nauczycieli, pracowników urzędów i Zgmów. Gość mógłby dla mnie należeć gdziekolwiek. Nawet do Toarzystawa Przyjaciół Krasnoilódków, co to zmienia że był w PO?? Proste.
      • Gość: Mundek rok w PO IP: *.alfanet24.pl 20.01.11, 16:52
        musiał zrobić swoje, nie ma większych fanatyków niż zwolennicy PO, wiem bo mam takich w pracy, są jak kibole, albo jeszcze gorsi
        • Gość: xxx Zajadły PiS IP: *.prenet.pl 20.01.11, 16:59
          Wystarczyło obejrzeć wczorajsze posiedzenie Sejmu, aby stwierdzić, że nie ma większych fanatyków niż członkowie PiS i PiS-bis, czyli PJN. To nie tylko ludzie pełni nienawiści i podłości, obłudnicy, ale i szaleńcy.
          • Gość: Maniek Re: Zajadły PiS IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 18:11
            Gość portalu: xxx napisał(a):

> Wystarczyło obejrzeć wczorajsze posiedzenie Sejmu, aby stwierdzić, że nie ma wi
            > ększych fanatyków niż członkowie PiS i PiS-bis, czyli PJN. To nie tylko ludzie
            > pełni nienawiści i podłości, obłudnicy, ale i szaleńcy.

Dlatego nie szkoda mi żadnego pisowiaka który zginął w imię wiary w kaczorów. Na szczęście jest tylko jeden. Kara musi być!!!!
            • Gość: Mundek Re: Zajadły PiS IP: *.alfanet24.pl 20.01.11, 18:18
              Gość portalu: Maniek napisał(a):

> Dlatego nie szkoda mi żadnego pisowiaka który zginął w imię wiary w kaczorów. Na szczęście jest tylko jeden. Kara musi być!!!!

no i jak na zamówienie potwierdzenie tego co napisałem dwa posty wyżej
      • Gość: alka Re: Normalka przecież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 21:58
        To przykre ale obserwując i słuchając tego co w telewizorze i sejmie też tak myślę . Tylko kto tych dewiantów wybiera ?
    • aspirata Re: Zabójca polskiego samolotu 20.01.11, 18:35
      Szef szefow ponad kapitana samolotu nigdy nie nalezal do PO.

Ale jednak udalo mu sie doprowadzic do okrutnej katastrofy.

8.29.47. Nawigator: Zanim zadecyduje [zapewne ktoś ważny na pokładzie], to może byśmy kartę zrobili w międzyczasie? [chodzi o wprowadzenie do instrumentów pokładowych takich danych, jak np. ciśnienie] Wszystko jedno, czy to będzie Mińsk, Witebsk.

Więcej... wyborcza.pl/1,75248,8974870,Niech_prezydent_powie__co_robic.html#ixzz1Bb8COh5m

Nie porównuj chorego i niezrowazonego czlowieka z
      z schizofreniczna kancelaria
      bylego prezydenta.
    • storima Re: Zabójca Marka Rosiaka 20.01.11, 19:27
      forum.gazeta.pl/forum/s,55,110845106,110845106.html?rep=1&t=1295547484382

Pochwal go, cos milego mu napisz.

Odwali ci taki niewypal, ze nie wiesz:

zamkneli go w psychiatryku dopuszczajac do internetu?

wyrwal sie spod domowej kuratelii wyskakujac na miasto pisze 3 po 3, znecajac sie nad
      uposledzonym morderca?

Uposledzonego, chorego czlowieka utozsamia ze znienawidzona mu
      PO?

Gruszczyński.
      Pragnie ci sie pomoc, lecz Ty zawsze kategorycznie i chamsko odmawiasz.

• aspirata GruszczyńskiPragnieCiSiePomocTyZawszeOdmawiasz. 20.01.11, 20:33
        storima napisał:

> Gruszczyński.
        > Pragnie ci sie pomoc, lecz Ty zawsze kategorycznie i chamsko odmawiasz.

Zostawic go.
        Nie dziekowac mu.
        Nie dawac mu porad.
        Przede wszystkim nigdy go publicznie nie chwalic.

Zostawic go w spokoju z rodzina i towarzyszacym psychologom.

Powodzenia Gruszczyński!
        • Gość: angrusz1 Re: GruszczyńskiPragnieCiSiePomocTyZawszeOdmawias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 20:42
          Do aspiraty :
          Dzięki za życzenia .
          Mój post tylko był informacją a każdy sobie sam ją interpretuje .
          No i widać , jak to niektórzy robią .

Jutro podam, że będzie deszcz ze śniegiem padał a dyżurni forumowicze już mi będą wmawiać złośliwość, że ja kraczę i złorzeczę .
          Tacy to są " niektórzy " forumowicze .
          • barczysty90 Re: GruszczyńskiPragnieCiSiePomocTyZawszeOdmawias 21.01.11, 01:13
            A mogę prosić o jakieś źródło tej "informacji"? Nie chodzi mi o wypowiedź wodza Jarosława, bo ją widziałem na żywo, ale jakieś materiały... dowody...
          • aspirata Angrusz. Uważaj na Panią Kubiss!!! 21.01.11, 20:31

> Do aspiraty :
            > Dzięki za życzenia .
            > Mój post tylko był informacją a każdy sobie sam ją interpretuje .
            > No i widać , jak to niektórzy robią .
            >
            > Jutro podam, że będzie deszcz ze śniegiem padał a dyżurni forumowicze już mi bę
            > dą wmawiać złośliwość, że ja kraczę i złorzeczę .
            > Tacy to są " niektórzy " forumowicze .

Życzenia jak najbardziej aktualne.

Ciesze się, ze potwierdzasz opiekę i ja przyjmujesz. Twej rodziny i psychologów.

Ponieważ nie jestem Twym prowadzącym psychologiem, ani w ekipie profesjonalistów wspomagających Cie w realu, ograniczę się jedynie do świata wirtualnego:

Uważaj na Panią Kubiss.
            • Gość: angrusz1 Re: Angrusz. Uważaj na Panią Kubiss!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 20:41
              Do aspiraty :

Dzięki za ostrzeżenia . Staram się być ostrożnym wobec wielu osób tu na forum .
              Ja nie znam tej osoby . I za bardzo nie kojarzę tego nicka . Ale może to jest jakaś inna postać tej samej osoby ?

• Gość: 12345 Re: Zabójca Marka Rosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 20:23
      dobre
      wg Jarka K.
      a kto to jest??? Zdesperowany gościu, który odgrażał się PO, ze nigdy do władzy nie dojdą. A tu zonk. Mały, zakompleksiony człowieczek, przeświadczony, ze za wszystko jest winny Donald T.
      Pomijam to co robi ( a raczej czego nie robi) PO.
      Miał Jarek K. Porozumienie Centrum. Jak sie zaczęło politycznie sypać, to na jego ruinach wyhodował PIS. Teraz PIS się sypie, ciekawe co Jareczek, guru zdesperowanych wymyśli.....
      • Gość: Niewodniczański Jak to co? IP: *.apus-net.pl 20.01.11, 20:33
        Już zbudował fundamenty PJN.
    • pluto37 Re: Zabójca Marka Rosiaka 20.01.11, 22:25
      Andrzeju Gruszczyński1 Czy ty jak małpa w zoologu musisz zawsze powtarzac każdy wypierd wydalony przez prezesa twojej partii?
      A jak już musisz, to dokończ, że na pytanie SKĄD prezes wie? Odpowiedź padła, że się okaże.Nie wiem co na wydalenia prezes twojej partii członkowie PO, ale dla mnie to kolejny dowód, że i on i ty wymagacie interwencji lekarza od czubków.
      W końcu NORMALNY człowiek nie oszukuje własnej matki drukując gazetę z wiadomościami, że nieboszczyk podróżuje i nie dodaje, że w zaświatach.
      Używanie prochów to chyba wasz PiSowska specjalność, bo NIKT normalny i na trzeźwo takich numerów nie klepie.
    • Gość: [ Psychopata z PO? IP: *.apus-net.pl 20.01.11, 22:50
      "(...) Prezes PiS Jarosław Kaczyński powiedział, że zabójca pracownika łódzkiego biura PiS Marka Rosiaka, Ryszard C., był przez rok członkiem PO. Wcześniej przedstawiciele częstochowskiej PO zaprzeczali temu i mówili o wykorzystywaniu kolejnej tragedii do celów politycznych. Okazało się jednak, że Ryszard C. był członkiem Platformy od kwietnia 2004 roku (...)"
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zaprzeczali-teraz-przyznaja-zabojca-Rosiaka-byl-czlonkiem-PO,wid,13057072,wiadomosc.html

• Gość: Niewodniczański Re: Psychopata z PO? IP: *.apus-net.pl 20.01.11, 23:26
        Był ale jakie to ma znaczenie?
        Ja byłem członkiem PC i co?
        Poznałem braci K. (na szczęście).
      • kubiss Re: Psychopata z PO? 21.01.11, 03:01
        To glownie psychopaci winni sa wielu nieszczesciom :-)
        Witaj Angruszu .
        gdzie sie pojawisz od razu obsiaduja cie czestochowskie trolle . . . . . :-)
        • Gość: gość Re: dlaczego PO znowu kłąmie? IP: *.play-internet.pl 21.01.11, 05:15
          Przecie w tym momencie to już nie jest istotne,czy on należał,czy nie należał do PO. PO istnieje w mieście już 10 lat, a oni archiwum "sprawdzali" od 2006 roku,czyli od połowy swojej działalności. Jeżeli według nich nic się nie stało, to dlaczego zaprzeczali do wczorajszego wieczoru, że zabójca nie był ich członkiem, no pytam się: dlaczego kłamali ????? Jakiś cel w tym mieli, skoro strukturach lokalnych tak klamią, to co tu myśleć o tych w Warszawie?
        • Gość: angrusz1 Re: Psychopata z PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 18:45
          Do kubissa :

No widzisz pani Kubiss .
          Tak to jest , potrafią bluzgać posługując się cynicznie nazwiskiem a sami tchórze ukrywają się pod nickiem . A plujek jeszcze w zaparte idzie a tu sama pani R. potwierdziła w TVP Info , że taki Ryszard C. był formalnie członkiem PO .
          A wszyscy to , a jakże , zwolennicy PO . Taka to u nich moralność .

Tak , teraz można już oficjalnie pisać : Ryszard C. - psychopata z PO .
          • aspirata Re: Psychopata z PO? 21.01.11, 19:44
            > No widzisz pani Kubiss .

Ostroznie z pania Kubiss.
            Ona odpowczywa po wymuszonej, lecz w pelni zasluzonej, nieobecnosci na FCz.
            Powoli dochodzi do siebie.
            • Gość: driver Re: Psychopata z PO? IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.11, 20:04
              Typowe bicie piany. Wedlug mnie przynaleznosc do jakiejkolwiek partii to nonsens,gdyz czyni czlowieka juz w pewnym sensie zaleznym politycznie
              Dla Angrusza np wiekowy,co by nie powiedziec, pan Kaczynski to guru. Ale przeciez dla wiekszosci obywateli nie jest on zadna wyrocznia.
              Jesli chodzi o mnie to co do oceny pana Kaczynskiego, wystarczaja mi jego wnioski,konkluzje i implikacje.
              Co do mordercy pana Rosiaka to uwazam, ze powinien poniesc zasluzona kara. Poczekajmy na ogloszenie wyroku.
              • Gość: angrusz1 Re: Psychopata z PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 20:29
                Do drivera :

Czy ty waść gdzieś znalazłeś mój wpis , gdzie piszę, że J.Kaczyńskim jest dla mnie guru ?
                Owszem , Jarosław Kaczyński jest dla mnie prezesem partii do której należę .
                Ale to przecież to nie oznacza, że muszę zgadzać się z opinią mojego prezesa w każdym temacie .
                Nie muszę i nie zgadzam się . Ale J.K. nadal jest dla mnie prezesem partii do której należę .
                Piszesz waść " wiekowy " . I mi wydawało się kiedyś , ohhh wiele lat temu , że wiek 60 - 65 to już starość . Hmmm z wiekiem zmieniłem zdanie . A ty driverze czujesz się już wiekowy ?
                I to dobrze, że Jarosław Kaczyński dla większości obywateli nie jest żadną wyrocznią . Niech obywatele mają swój rozum ale wolę jednak , żeby ci obywatele głosowali na PiS .
                Mi nie wystarczają " jego wnioski , konkluzje i implikacje " - te z telewizji . Chciałbym mu zadać osobiście jeszcze kilka pytań ale on jakoś nieczęsto bywa w Częstochowie , wśród członków PiS . Ot mankament .
                No , masz rację , bycie członkiem partii powoduje , że jest się zależnym politycznie , bycie członkiem partii zobowiązuje do czegoś . To oczywiste .
                Przede wszystkim do lojalności wobec partii .
                Czy masz driverze wątpliwości ?
                • Gość: driver Re: Psychopata z PO? IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.11, 22:57
                  Do drivera :
                  >
                  > Czy ty waść gdzieś znalazłeś mój wpis , gdzie piszę, że J.Kaczyńskim jest dla m
                  > nie guru ?

Tak konkluduje, na podstawie twoich peanow pochwalnych pod adresem PiS.
                  To wedlug mnie dla Ciebie Kaczynski jest guru. Myle sie, to sorry.

> Piszesz waść " wiekowy " . I mi wydawało się kiedyś , ohhh wiele lat temu , że
                  > wiek 60 - 65 to już starość .

No to jak definiujesz biologiczny proces starzenie?

Hmmm z wiekiem zmieniłem zdanie . A ty driverze c
                  > zujesz się już wiekowy ?
                  Byloby chyba dziwne w wieku 24 lat.

> Mi nie wystarczają " jego wnioski , konkluzje i implikacje " - te z telewizji .

A mi wystarczaja. Pan Kaczynski to zaprzeczenie nowoczesnosci, europejskiego sposobu myslenia. Wedlug mnie ideologizuje polityke panstwa zamiast ekonomizowac.

> No , masz rację , bycie członkiem partii powoduje , że jest się zależnym polity
                  > cznie , bycie członkiem partii zobowiązuje do czegoś . To oczywiste .
                  > Przede wszystkim do lojalności wobec partii .

Nie sadze. To bledna postawa zyciowa. Wedlug mnie nalezy byc lojalnym w stosunku do obowiazujacych kryteriow etyczno-moralnych obowiazujacych w naszej europejskiej kulturze a takze do logicznego myslenia.

Byc lojalnym wobec partii moze okazac sie zgubne, jezeli ta partia prowadzi bledna polityke.
                  • Gość: angrusz1 Re: Psychopata z PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 06:48
                    Do drivera :

Co do wieku , 24 lata - oh!!! to już skończyłem hmmm wiele lat temu ale nie czuję się wiekowy .

Masz rację pisząc , że bycie członkiem partii może być zgubne , dlatego staram się pilnować .

Masz rację pisząc :

"A mi wystarczaja. Pan Kaczynski to zaprzeczenie nowoczesnosci, europejskiego sposobu myslenia. Wedlug mnie ideologizuje polityke panstwa zamiast ekonomizowac.

Nie sadze. To bledna postawa zyciowa. Wedlug mnie nalezy byc lojalnym w stosunku do obowiazujacych kryteriow etyczno-moralnych obowiazujacych w naszej europejskiej kulturze a takze do logicznego myslenia. "

Tak , dla mnie też za bardzo ideologizuje a za mało ekonomizuje - dałem temu wyraz tu na forum wiele razy .

Tak, zasady etyczno- moralne w naszej europejskiej kulturze są dla mnie ważniejsze - pochodzą one od Starego i Nowego Testamentu .
                    Dlatego je przekładam nad lojalność wobec partii .Ale i PiS powołuje się na naukę społeczną Kościoła .
            • aspirata znęcanie się nad psychicznie chorym 21.01.11, 20:16
              A teraz na spokojnie.

Czy znęcanie się nad psychicznie chorym człowiekiem, angrusz, jest w twej naturze?

Czy obecność psychicznie zachwianej osoby (poza funkcja przywódczą), jako pospolitego członka partii świadczy o psychicznej chorobie całej partii (poza funkcja przywódczą, bądź doradcza: MACIEREWICZ)???

Ustawiles znak rownosci pomiedzy NSDAP i PO. Zapominajac, chocby o takim fakcie, ze byly ambasador Polski w Moskwie, wspominajac rzdy blizniakow stwierdzil, ze parafrazuje:

otarlismy sie w tych czasach o COS szalenie niebezpiecznego.

Dla ciebie PO to NSDAP.

A Pani Kubiss temu przyklaskuje.

• Gość: angrusz1 Re: znęcanie się nad psychicznie chorym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 20:36
                Do aspiraty :

Nie potrafię rozumować tak jak ty.

Aspirator czy ty badałeś Ryszarda C. pod względem psychicznym ?

Bo jakoś ja nie słyszałem o uznaniu go za chorego psychicznie .
                Czy ocenianie go i jego czynu już jest znęcaniem się ?
                Hmm, to sędzia , jak go będzie sądził , też będzie się znęcał nad nim ?
                Chyba aspirato przekraczasz granicę absurdu .

A ja w takiej absurdalnej dyskusji z tobą nie mam ochoty brać udziału .
                • aspirata Ustawiles znak rownosci pomiedzy NSDAP i PO. 21.01.11, 20:39

> Do aspiraty :
                  >
                  > Nie potrafię rozumować tak jak ty.
                  >
                  > Aspirator czy ty badałeś Ryszarda C. pod względem psychicznym ?
                  >
                  > Bo jakoś ja nie słyszałem o uznaniu go za chorego psychicznie .
                  > Czy ocenianie go i jego czynu już jest znęcaniem się ?
                  > Hmm, to sędzia , jak go będzie sądził , też będzie się znęcał nad nim ?
                  > Chyba aspirato przekraczasz granicę absurdu .
                  >
                  > A ja w takiej absurdalnej dyskusji z tobą nie mam ochoty brać udziału .

------------------------------------------------------------------------

Ustawiles znak rownosci pomiedzy NSDAP i PO. Zapominajac, chocby o takim fakcie, ze byly ambasador Polski w Moskwie, wspominajac rzdy blizniakow stwierdzil, ze parafrazuje:

otarlismy sie w tych czasach o COS szalenie niebezpiecznego.

Dla ciebie PO to NSDAP.
                  • storima Re: Ustawiles znak rownosci pomiedzy NSDAP i PO. 21.01.11, 21:09
                    Aspirato!!!
                    Młodzi czytelnicy FCz, nie wiedza co to jest to

NSDAP????

Oto fragment WiKi:

NSDAP pod wodzą Hitlera, dzięki agresywnej kampanii wyborczej, spektakularnym walkom ulicznym jej bojówek (SA) z bojówkami Komunistycznej Partii Niemiec i bardzo złej sytuacji ekonomicznej Niemiec zdobyła w wyborach w 1925 roku 7% głosów i weszła do Reichstagu.

pl.wikipedia.org/wiki/Narodowosocjalistyczna_Niemiecka_Partia_Robotnik%C3%B3w
                    I dobrze, ze Angruszem opiekuje sie rodzina wraz z psychologami. Jak sam nam to na powyzszym wpisie, potwierdzil.

Angrusz. Powodzenia!!!

PS Uwaga od wrozki.
                    Angrusz!!!
                    Kreci sie wokol Ciebie jakas Kobieta.

Ze stanikiem węza SS:

KUBI...

• aspirata Re: znęcanie się nad psychicznie chorym 21.01.11, 20:49

>
                  > Aspirato czy ty badałeś Ryszarda C. pod względem psychicznym ?

Nie. Nie badałam.

> Bo jakoś ja nie słyszałem o uznaniu go za chorego psychicznie .

Biegli psychiatrzy po badaniach zamachowca z Łodzi doszli do wniosku, że 62-latek nie jest w pełni władz umysłowych.

• aspirata Re: Psychopata z PO? 21.01.11, 22:01
          kubiss napisał:

> To glownie psychopaci winni sa wielu nieszczesciom :-)
          > Witaj Angruszu .
          > gdzie sie pojawisz od razu obsiaduja cie czestochowskie trolle . . . . . :-)

Cos konkretnego na temat???

Czy tez dalej Kobieto WarlocKubis bedziesz tollem XXI wieku?

Jednak, postacia niechlubna???

Chamie.
          • Gość: xx Re: Psychopata z PISpu IP: 195.242.91.* 21.01.11, 22:43
            cóż z tego, że był w PO. Wielu bylo w PZPR a dziasiaj w PIS.
            Lepiej dla wszystkich jeżeli zakończymy zbędną dyskusję na temat katastrofy smoleńskiej, nie interesujmy sie J. Kaczyńskim. To człowiek ogarnięty nienawiścią.
            Rząd nie ma czasu na zajmowanie się sprawami dotyczącymi poprawy naszego losu. Dosyć hegemonii PIS-u.
            Zobaczcie co wymyślili. Ile budżet Państwa jeszcze wytrzyma. Mówię stanowczo dość.

fakty.interia.pl/raport/lech-kaczynski-nie-zyje/news/250-tys-zl-dla-bliskich-ofiar-katastrofy-smolenskiej,1586567

• kubiss Re: Psychopata z PO 22.01.11, 00:18
              Kiedys opluwaliscie swojego Prezydenta Polski
              a dzisiaj do wylewania swojej fluorescencyjnej flustracyi zostal wam tylko jego brat .

Nie trzeba byc geniuszem zeby wiedziec ze to MEDIA kreuja wizerunek politykow .
              To wlasnie one odpowiadaja za to czy dany polityk wpada do waszej glowki jako CACY czy jako BEE :-)

Tusk Grozny
              Tusk Skupiony
              Tusk Usmiechniety
              Tusk skoncentrowany
              Premier Tusk jest doskonalym mimikiem i figurantem :-)
              Przykladow mimiki Premiera Donalda mozna by tutaj dawac bez liku tylko po co ?

Faktem jest ze za katastrofe smolenska w ktorej zginelo wielu polskich autorytetow odpowiada Rzad RP oraz organizator tej wycieczki ktora nigdy nie powinna ladowac
              na takim "Lotnisku" ostatniej klasy .

A teraz pozwalam wam dalej pluc jadem dajac swiadectwo swojej buty chamstwa i arogancji !
              • Gość: angrusz1 Re: Psychopata z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 07:02
                Do kubiss :
                Niestety dużo tu tych plujków .
                Wystarczy się przyznać , że jest się zwolennikiem PiS a już ciebie okrąży zgraja plujków .
                • the-only-bodzio Re: Psychopata z PO 22.01.11, 17:38
                  Angruszu kup dziewczynkom po wibratorze ,a plucie kość ogonową to przestaną ujadać.Ja napiszę tak pamiętam jak charchali na Lecha i Jarka byle by który piernął to sto wpisów.I fajno ,że się takie rodzynki wychwytuje.Ja patrzałem z podziwem jak gajowy swoich odznaczał.Czyli Janka Kosa i innych.Za zasługi w promocji Belwedru.I jak Tyskowy walczy o dobre imię katastrofy Smoleńskiej ,bo resztę też olewa.Czyli gospodarkę i finanse.Mocny jest w marszczeniu brwi.
            • Gość: angrusz1 Re: Psychopata z PISpu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 06:56
              Do xx :

Tak masz rację psychopaci mogą się zdarzać w różnych partiach no ale tym razem trafiło na PO .
              Dla niektórych to nie ma znaczenia ale dla władz PO na tyle duże, że kombinowali z przyznaniem się do tego faktu .

Co do hegemonii PiS ? Czy widzisz ją w Sejmie ?

A co do "Ile budżet Państwa jeszcze wytrzyma." , masz rację i ja tu od lat nawołuję do ostrych cięć budżetowych i zaciskania pasa ale i PiS i PO jakoś nie podejmują tego tematu i Polska nadal się zadłuża. Jakoś dziwnym trafem najszybciej a rządów PO .
              • the-only-bodzio Re: Psychopata z PISpu 22.01.11, 21:00
                Angryusz jest w cipę facio , ale dlaczego nie lubi kościoła.
    • storima ZabójcaRosiakaDignozaPsychicznicznieChory 22.01.11, 18:41
      - Oddaj mandat, nie rób wstydu Pradze - apelowali w piątek do radnego Łukasza M. działacze młodzieżówek PO i SLD. Bezskutecznie. M. nie ustępuje mimo poważnych prokuratorskich zarzutów. Murem stanęli za nim działacze PiS

Więcej... warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,8988236,Radny_oskarzony_o_porno__oddam_diete__mandat_zostawie.html#ixzz1BmoE8qPf

> Tak, zasady etyczno- moralne w naszej europejskiej kulturze są dla mnie ważniej
      > sze - pochodzą one od Starego i Nowego Testamentu .
      > Dlatego je przekładam nad lojalność wobec partii .Ale i PiS powołuje się na nau
      > kę społeczną Kościoła .

Oczywiscie, ze PiS powoluje sie na katolicki wymiar moralnosci broniac pedofila.

Oskarzony o pedofilie facet, przyznal sie do zarzuconych mu przez prokurature czynow karalanych.

Zabójca Marka Rosiaka, przez bieglych psychiatrow, zostal zdiagnozowany jako czlowiek psychicznie chory.

To co pisac mam teraz PiS to partia pedofilii?

Nie.

Ale jak najbardziej napisac trzeba:

PiS popiera oskarznego pedofila.

Czy PO kiedykolwiek wytapilo z poparciem chorego psychicznie zabojcy???

• aspirata Re: ZabójcaRosiakaDignozaPsychicznicznieChory 22.01.11, 20:59
        Angruszowi pisalam. Odpowiedzial, ze nic takiego nie jest mu wiadome. I zamyka dyskusje.
        Jakos dalej sie wierci na tym watku piszac o wszystkim
        poza
        Tematem, ktory wrzucil na FCz.

Nieodpowiedzialny za swe, czyny, gesty slowa czlowiek ten angrusz.

A wpis z pedofilem, ktory zamienil PO na PiS, po oskarzeniu prokuratury i przyznaniu sie delikwenta do popelnionego przestepstwa
        jest przedni.

Warszawski PiS z Pragi, popiera swego nowo przechrzczonego politycznie
        pedofila.

Czy angrusz, i jego jedyny zwolennik na FCz warlockubis, beda obecnie pisac, ze PiS z Warszawy-Praga popiera pedofila?

Tak powinni napisac.

Bo takie sa fakty.

Do roboty tandemie angrusz-warlockubis!!!

• storima Re: ZabójcaRosiakaDignozaPsychicznicznieChory 22.01.11, 21:33
          Aspirato!!!
          Daj im żyć.
          Kubis czytatiel NIE jak nam opisywał, wielbiciel URBANA.
          Angrusz, komsomolec z PRL, czytatiel NIEDZIELA.

Czy ktoś im zabrania ostrej jazdy w systemie
          TANDEM?

NA ZDROWIE I 100 LAT !!!
        • Gość: angrusz1 Groch z kapustą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 21:56
          Do aspiraty : to przekracza moje możliwości percepcyjne i nie rozumiem kompletnie o czym piszesz .
          A ponieważ wątek jest o byłym członku PO , który zamordował p Rosiaka , to ja już kończę dygresje nie na temat i przypominam o czym jest ten wątek .

Tego nie da się ukryć ani odwrócić kota ogonem jak to Niesioł próbował zrobić .
          • storima Re: Groch z kapustą 22.01.11, 22:17
            > A ponieważ wątek jest o byłym członku PO , który zamordował p Rosiaka , to ja
            > już kończę dygresje nie na temat i przypominam o czym jest ten wątek .

To chory psychicznie czlowiek.
            (a ty sie pytasz czy Aspirata go badala-nonses)

Na kazdej kandydaturze do jakiejkolwiek partii nalezy
            udowodnic, ze jest sie psychicznie normalnym.
            Z podpisem co najmniej 3. bieglych psychiatrow.

I najwazniejsze angrusz.
            Tak jak nikt w kuratoriach nie qwiedzial, ze pragniesz bic uczniow linika po dloniach.

Tak nikt nie wiedzial, ze ten facet to pedofil.

Owszem byl w PO.

Jak psychopata o ktorym piszesz.

Nikt z PO nigdy ani dzis nie popiera tego chorego psychicznie mordercy.

Natomiast PiS na dzis dzien
            w Warszawie Praga

Popiera zboczenca.

Tak to sie ma do twego temayu:

popierasz bicie uczniow (zakazane konstytucja)

mscisz sie internetowo na psychopacie laczac go z PO

oczyszczasz pedofila bo warszawski PiS Praga go wybiela.

I jak to się ma do moralności chrześcijańskiej panie Gruszczyński???

Kandydacie z PiS do rady miejskiej!!!!!!

• storima Gruszczynski.Popierasz psychopatyczne watki. 22.01.11, 22:37
              Napisalemł:

> Na kazdej kandydaturze do jakiejkolwiek partii nalezy
              > udowodnic, ze jest sie psychicznie normalnym.
              > Z podpisem co najmniej 3. bieglych psychiatrow.

To jest oczywiscie zart.
              Bo jak sprawdzic czy zatrudniony w pelni zaufania nauczyciel nie bedzie bil dzieci?
              Zanim to uczyni???
              Jak i zanim bedzie propagowal paraktyke kar cielesnych na forach?

Jak sprawdzic, ze ktos kto zapisuje sie do parti nie jest psychicznie chory?

Ale w tym przypadku, gdy Prokuratura stawia akt oskarzenia, delikwent przyznaja sie do winy jak pedofil

A warszawska PiS Praga pedofila popiera

Andrzej Gruszczynski Czestochowa PiS
              zamiata

s k a n d a l
              pod dywan.

• aspirata Re: Gruszczynski.Popierasz psychopatyczne watki. 22.01.11, 22:54
                Popieranie pedofila PiS Warszawa-Praga.

Bicie uczniow w szkolach (Gruszczynski esesmaNauczyciel walacy ucznioww czasie i po lekcjach).

PO jako wylegarnia mordecow-Znecanie sie na psychopata.

To tandem:

Andrzej Gruszczynski i warlocKubis.
    • Gość: prowokator to była pomyłka IP: *.apus-net.pl 22.01.11, 22:27
      On się pomylił, myślał, ze wstępuje do PIS-u.
      Jak się zorientował to przestał płacić składki.
      • aspirata Jeden czyta Nie, drugi namietne Niedziele 22.01.11, 23:29
        forum.gazeta.pl/forum/w,55,121250003,121250003,Jeden_czyta_Nie_drugi_namietnie_Niedziele.html
        I bardzo dobrze.

I maja się razem świetnie!

Powodzenia Panowie!!!
        • kubiss Czytam poezje i proze Szopina i Mieckiewicza :-) 23.01.11, 00:23
          Moge sobie czytac co chce .

Preferuje glownie literature klasyczna .

Jestem nietuzinkowym Czestochowianinem :-)

O szlacheckim rodowodzie bioracym czynny udzial w wydarzeniach kulturalno rozrywkowych
          w miescie czestochowa .
          Promujacym scieszki zdrowia dla topornych .
          W chwili obecnej promuje zycie w pokoju
          Jestem PISo SDLowcem i bylym Zomowcem :-)

Pozdrawiam Trolli

• pellota Re: Czytam poezje i proze Szopina i Mieckiewicza 23.01.11, 20:33
            kubiss napisał:

> Moge sobie czytac co chce .

Kiepsko kumasz w detalu wiec hurtem ci wsypie:

nie to co czytasz
            jak odpowiadasz

kontekst popierasz
            a nie osoby

lubic to ty mozesz swa rodzine
            wirtualni przyjaciele nie istnieja

a gdy pieprzysz od ucha do ucha walac pod siebie emotikony
            to gowniarz jestes
            a nie internauta

• aspirata Re: Czytam poezje i proze Szopina i Mieckiewicza 23.01.11, 21:03
              pellota napisał:
              >
              > Kiepsko kumasz w detalu wiec hurtem ci wsypie:

> jak odpowiadasz
              >
              > kontekst popierasz
              >
              > lubic to ty mozesz swa rodzine
              > wirtualni przyjaciele nie istnieja
              >
              > a gdy pieprzysz od ucha do ucha walac pod siebie emotikony
              > to gowniarz jestes
              > a nie internauta

Swieta zycia prawda.
              W Biblii jest tak pisane.

Angrusz ci podrzuci odpowiednie cytaty.
              Jesli nie na forum.
              To z pewnoscia na priva.

Ciesze sie, ze sie odkryliscie przez FCz.

Powodzenia Chlopcy!!!

• the-only-bodzio Re: Czytam poezje i proze Szopina i Mieckiewicza 23.01.11, 21:08
                Aspirata napisała powodzenia chłopcy .Dziwne ?Jacy chłopcy się tak zachowują i takie gadatliwe.Dziwne.......
                • kubiss Pozdrawiam i zycze udanego poniedzialku :-) 23.01.11, 22:11
                  Wiedzialem ze was chlopcy sprowokuje do ponownego wystapienia ;-)
                  Haha .
                  Lubie prowokowac czestochowskich szczekaczy :-)

Pozdrawiam i zycze udanego poniedzialku :-)
            • aspirata Czytam Szopina.To gó...arz jesteś. 23.01.11, 22:20
              pellota napisał:

> kubiss napisał:
              >
              > > Moge sobie czytac co chce .
              >
              > Kiepsko kumasz w detalu wiec hurtem ci wsypie:
              >
              > nie to co czytasz
              > jak odpowiadasz
              >
              > kontekst popierasz
              > a nie osoby
              >
              > lubic to ty mozesz swa rodzine
              > wirtualni przyjaciele nie istnieja
              >
              > a gdy pieprzysz od ucha do ucha walac pod siebie emotikony
              > to gó...arz jesteś
              > a nie internauta

Tak to jest w wirtualnym świecie.

WarlocKubis.

Mam nadzieje, ze w realu nie walisz pod siebie emotikonów.
              Wyglądałoby to co najmniej dziwnie i śmierdziało gównem.
      • loitta Re: to była pomyłka PO 23.01.11, 21:05
        Za żadne pieniądze do tej partii.Nawet jak by dawali ćwierć miliona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka