antek_anonim 04.02.11, 11:58 konto zwykłe (nie studenckie). Może ktoś miał możliwość porównać oba i chciałby się podzielić opinią. (awaryjność, opłaty również te ukryte, plusy, minusy, wpłaty, wypłaty z bankomatu ). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A-LFA Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 12:25 Zdecydowanie ING - wszystkie bankomaty w całej Polsce za darmo w przypadku E-konta opłata za kartę znika jeśli miesięcznie zrobi się nią płatności za 100 zł. Funkcjonują wpłatomaty tak wiec i z ewentualnym wpłaceniem kasy nie powinno być problemów. Inteligo to niestety PKO BP ze wszystkimi plusami i minusami tego banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.net.stream.pl 04.02.11, 16:15 Inteligo odradzam. Koszmarne opłaty za konto i wszystkie inne pierdoły. Za wszystko liczą sobie kasę. Ja po 2 latach zrezygnowałam definitywnie z inteligo. Teraz mam konto bez opłat, ale nie w ING. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ale Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.play-internet.pl 04.02.11, 16:20 Piszesz że masz konto bezpłatne ,ale gdzie nie napiszesz.To jest właśnie ten sposób pisania dyrdymał -bajkopisarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat_niedzwiedz Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.02.11, 17:35 "Inteligo odradzam. Koszmarne opłaty za konto i wszystkie inne pierdoły. Za wszystko liczą sobie kasę. Ja po 2 latach zrezygnowałam definitywnie z inteligo. Teraz mam konto bez opłat, ale nie w ING. " a ty kasztanie byłeś Hibernowany że nie wiesz co sie dzieje jesli chodzi o kona Bankowe? Od przeszło pół roku INTELIGO prowadzi nowe konta 0 zł za prowadzenie konta 0zł za przelewy 0 zł za kartę ( trzeba zrobic minimum za 100 zł zakupów kartą w miesiacu .oczywiscie zakupy sie kumulują czyli raz płacisz 50 zł i dwa razy po 25 zł w miesiacu) Wypłata w bankomatach PKO BP i WBK zielony bank bez prowizji Łatwy interfejs internetowy Dostęp do transakcji przez kosy SMS-owe Co miesiac na maila dostaje pełen wykaz transakcji do tego powiadamianie SMS-em o wpłatach i wypłatach gotówki BEZPROBLEMOWY BANK :) polecam DUŻO LUDZI NIE WIE JAK JEST A SIEJĄ ZAMĘT Dla mnie nie ma lepszego konta .... Odpowiedz Link Zgłoś
komicznee Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN 04.02.11, 17:56 Ja też jestem za Inteligo kasę można wpłacać we wszystkich placówkach Pko bp także nie potrzeba żadnych wpłatomatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Nordea IP: *.realestate.net.pl 04.02.11, 19:58 W Banku Nordea jest tak. konto nordea spektrum 0 zł za prowadzenie, 0 zł za wypłaty z wszystkich bankomatów w Polsce, 0 zł za przelewy przez net, 1,5 zł opłata za kartę do banomatu Warunek: 1500 zł miesięczne wpływy na konto. Bardzo miła obsługa, nie ma kolejek. Oddziały w Cz-wie: Plac Daszyńskiego i 11 Listopada (obok Jagiellończyków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saara Re: Nordea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 20:18 Ja też polecam Nordeę. Uciekłam do niej z ING dwa lata temu i nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoł Re: Nordea IP: *.54.171.63.tvksmp.pl 04.02.11, 20:21 Ja wiem , że Norwegia kraj o wysokim statusie ale warunek na polskie warunki nie wszyscy spełniają np taki Ja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 20:21 Właśnie sprawdzam sobie Konto Inteligo i mam: OPŁATA ZA PROWADZENIE RACHUNKU - 6,90 OPŁATA PRZELEW ZEW.DOWOL - 0,50 I to mam być bezpłatne konto ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: deutsche bank IP: *.realestate.net.pl 04.02.11, 20:02 i jeszcze to www.deutsche-bank-pbc.pl/index.php/l1/konta/l2/db_net_konto_internetowe wypłata z bankomatu to transakcja Odpowiedz Link Zgłoś
antek_anonim Re: deutsche bank 04.02.11, 20:32 z szacunku dla dziadka, z tego ostatniego nie skorzystam... ale dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat_niedzwiedz Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.02.11, 20:29 "Właśnie sprawdzam sobie Konto Inteligo i mam: OPŁATA ZA PROWADZENIE RACHUNKU - 6,90 OPŁATA PRZELEW ZEW.DOWOL - 0,50 I to mam być bezpłatne konto ????" Ty naprawdę jesteś jakiś przed potopowy ? :) Kolego drogi masz po prostu konto na starych zasadach Zainteresuj się czasami swoim bankiem i prześledź co nowego w nim słychać :) Masz konto prowadzone na starych warunkach Możesz w każdej chwili przejść na nowe zasady ( notabene pewnie cie powiadomi o tym mailem ale ty go do kosza wywaliłeś bi myślałeś pewnie że to SPAM) Zlecasz telefonicznie albo robisz to samemu na stronie internetowej wczesniej logując sie na swoim koncie i już jesteś na nowym aplecie gdzie za nic powtórze ZA NIC NIE PŁACISZ poczytaj sobie trochę www.inteligo.pl/ Oczywiscie zmianę szaty graficznej strony inteligo mam nadzieję zauważyłeś ? Czy też nie ? Troszkę więcej zainteresowania bankiem w którym trzymasz kasę a będzie dobrze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat_niedzwiedz Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.02.11, 20:35 www.inteligo.pl/menu/konto/konta_inteligo/konto_indywidualne/ prześledź to sobie dokładnie Gdzieś tak w środku masz info że możesz korzystać na starych warunkach ale możesz konto przenieść na nowe warunki gdzie za nic nie płacisz To jest opcja dla tych którzy mają konto w Inteligo juz jakiś czas Wszyscy nowi użytkownicy tworzą konta juz na nowych warunkach czyli 0 ZŁ OPŁAT za nic nie płaci się !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.alfanet24.pl 05.02.11, 09:32 A ja polecam mBank. 0 zł za prowadzenie konta i 0 Zł za użytkowanie kary, niezaleznie czy ją używasz, czy też leży w szafce. Kase wpłacisz bez kolejek w Galerii Jurajskiej lub w MultiBanku (bliźniak) za ratuszem we wpłatomatach. Kase wypłacasz w bankomatach Euronetu, cash4You, BZ WBK, i w eCard - bezpłatnie, bez prowizji. A wiec wieksza ilosc bankomatów, niż np. ma ING czy pożal się PKO. Karty Visa i Mastercard bezpłatnie wydawane do eKonta. Nie ma tu żadnych ukrytych kosztów. Moj ojciec na poczatku nie wierzył w bezpłatne konta, ale jak pokazałem mu saldo po pół roku nieuzywania go, to sie zdziwił, ze nie ma zadnego debetu naliczonego. MBank to bankowość detaliczna BRE Banku, wiec nie słuchaj tych, co to mowia, ze bank jest wirtualny i bez pokrycia, bo smieszni są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-LFA Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.net.stream.pl 05.02.11, 10:15 Akurat w przypadku Cz-wy mimo wszytko ING jest lepszy niż MBank choćby z uwagi na to, iż są tak placówki, kiedy coś trzeba załatwić (ja mimo wszytko wole kontakt z osobisty z człowiekiem niż z konsultantem via telefon) jest tez zdecydowanie większa ilość wpłatomatów (mbank ma je tylko w 2 lokalizacjach i to wspólne z Multibankiem ING ma je w zasadzie przy każdej filii). Co do bankomatów to w MBanku normalnie są darmowe te które wymieniłeś (czyli Euronet, eCard, (w Cz-wie aktualnie nie ma ani jednego ogólnie dostępnego), BZWBK oraz Cash4You w MBanku obowiązuje opłata 5 zł na miesiąc jeśli chce się mieć darmowe wszystkie - w ING w przypadku ekonta darmowe bankomaty są za 0 zł). Z kolei w przypadku Inteligo brak jest wpłatomatów - owszem można sobie wpłacać kasę w oddziałach i agencjach tyle tylko iż tych ostatnich za wiele się już nie ostało no i zdarzają się czasem spore kolejki. O wpłatach w oddziałach nie będę pisał, bo to zabawa dla zdesperowanych. I dodatkowo z tego, co sobie dobrze przypominam za darmowe wszystkie bankomaty w PKO Inteligo też jest jakaś stała opłata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.alfanet24.pl 05.02.11, 11:02 A co chcesz zalatwiac w oddziale? mBank ma mKiosk w którym tez mozesz uzyskać poradę i złożyć wniosek, jak w normalnej placówce. Tak naprawde, uzytkownik nie ma powodów do osobistego kontaktu z bankiem pzoa otwariem rachunku i ew. jakąś np. awarią karty płatniczej. No to dzowni sie na infolinie i przysyłają nową priorytetem. Jakw kazdym innym banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-LFA Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.net.stream.pl 05.02.11, 11:39 Ok. No i co z tego. Pominmy kwestie odziałów. Ale i tak pozostaje kwestia ilości wplatomatów oraz bezpłatnych bankomatów z które w Mbanku trzeba zapłacić te drobne 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pko Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 09:36 Najlepsze jest inteligo Odpowiedz Link Zgłoś
brat_niedzwiedz Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN 05.02.11, 10:37 nie rozśmieszajcie mnie z Mbankiem Maja 2 wpłatomaty z czego jeden zawsze jest nieczynny Miałem tam kiedyś konto ale szybko zwiałem M Bank był dobry ale kiedyś... była alternatywą do okienkowych banków i full ludzi sie na niego kusiło Teraz jestem w INTELIGO i ani z wpłatą i ani z wypłatą nie mam najmniejszych kłopotów i co ważne nie musze dybać w miasto gdyż mieszkam na PCK a tu mam placówkę PKO BP w blaszaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.alfanet24.pl 05.02.11, 10:57 Mylisz się, mBank ma 4 wpłatomaty w Czestochowie: 2 w Galerii, 2 w MultiBanku. I problem zepsutych wpłatomatów już został rozwiązany. Od czasu wywalenia tego wpłatomatu w tesco juz wszystko działa jak nalezy i nie zdazylo mi sie, by wplatomat był zepsuty. Moza tez sprawdzic sobie na stronie internetowej status maszyny przed wyjsciem z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-LFA Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.net.stream.pl 05.02.11, 11:50 Co do odziałów ING to ja się doliczyłem 7 nie 5 (NMP II , pl. Daszyńskiego, al. 11 listopada, Promenada, Montex, Urz. Wojewódzki na Sobieskiego oraz Urz. Miasta) ale to akurat najmniej istotne. Wpłacić kase mozna w 6 wpłatomatach lub jak kto woli w odziałach też. Bankomaty są bezpatne wszytkie. tak wiec jest mi obojętne do kogo nalezy bankomat któego chcę użyć. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_niedzwiedz Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN 05.02.11, 10:45 "Z kolei w przypadku Inteligo brak jest wpłatomatów - owszem można sobie wpłacać kasę w oddziałach i agencjach tyle tylko iż tych ostatnich za wiele się już nie ostało no i zdarzają się czasem spore kolejki." Fałsz :) ING oddziałów na Częstochowe ma szt 5 PKO BP oddziałów ma ich 10 Więc nie rozumiem czemu piszesz że PKO BP ma tych oddziałów nie wiele ? Mało kiedy spotykałem sie z kolejkami w PKO natomiast obsługa interesantów w ING potrafi przeciągnac sie nawet do 10 min na jedna osobę ( wiem bo wpłacałem tam kase na Urząd Miasta) Kasę w Inteligo można wpłacac w jednym z dziesieciu odziałów na terenie Czestochowy natomiast wypłacać w wielu bankomatach PKO a także WBK ( zielony bank) Jesli chodzi o kolejki w banku to osobiscie wiekszych niż w PEKAO SA na Kopernika to ja nie widziałem Tam nawet nie warto wchodzić , to jakiś chory bank Odpowiedz Link Zgłoś
brat_niedzwiedz Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN 05.02.11, 10:56 Nadmienię jeszcze ze PKO BP ( inteligo ) ma mnóstwo agencji ok 15 ( czego nie ma ING) w których owe wpłaty można dokonywać Odpowiedz Link Zgłoś
brat_niedzwiedz Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN 05.02.11, 11:05 do ---> klient "OPŁATA PRZELEW ZEW.DOWOL - 0,50 " w INTELIGO nigdy nie było opłaty za przelew w kwocie 0,50 gr Opłata za przelew wynosiła 0,99 gr więc nie wiem skąd wziąłeś ten cennik? W tej chwili przelewy w tym banku to 0.00 zł Odpowiedz Link Zgłoś
brat_niedzwiedz Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN 05.02.11, 12:02 A-LFA czyli jednak zgodzisz sie ze mną że PKO BP ma oddziałów więcej ? :) Co do wpłatomatów ? No cóż jedni wolą robić to w maszynie inni wolą iść do okienka ... reasumując PKO BP ma więcej możliwosci szybszej wpłaty niż ING ( 10 oddziałów + 15 agencji) niż te 7 oddziałów + 6 wpłatomatów Liczby nie kłamią i mówią swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-LFA Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.net.stream.pl 05.02.11, 14:39 Tyle tylko iz za bankomaty z poza określonej listy trzeba płacić :-) Co do oddziałow to raczej ma smutne doświadczeia z nimi zwiazane dotyczace sporej ilosci ludzi. agencje - co cuż gdyby jeszcze wszedzie były niestety coś ostanio się ich liczba zmniejsza miast zwieszkać no i jeszcze godziny pracy - wieczorem ani rano wpłaty w nich nie zrobie w wielu też nie dokonam tego w sobote :-) - jak PKO BP zafunduje sobie wpłatomaty czyne 24h an dobę oraz 100% bankomatów za darmo bedzie mógł konkurowac z ING na razie jest ociupinke do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat_niedzwiedz Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.02.11, 15:04 Tak prawde powiedziawszy to ileż tych wpłat robisz? Nie trzeba koniecznie wpłacać w soboty i niedziele bo równie dobrze można to zrobić w tygodniu ... Osobiscie zależy kto co będzie robił z takim kontem ? więcej wpłacał na konto czy wypłacał ? Banki PKO sa czynne w Alejach do 18.00 więc z wpłatą nie ma problemów ... Bankomaty PKO i WBK w których mając konto INTELIGO nie pobierają żadnych prowizji przy wypłacie gotówki ... NIe ma za bardzo sie do czego przyczepić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.alfanet24.pl 05.02.11, 15:57 Odnośnie opłat- widzę - 6,90 za prowadzenie konta oraz 0,50 za przelew, to bardzo proszę się przyjrzeć jeszcze raz. Osoba ta ma konto w PKO BP i korzysta z internetowej opcji zwanej iPKO. To nie jest konto Inteligo! Wiem, bo niestety sama z tego korzystam i dlatego interesują mnie całkowicie internetowe konta bezpłatne. Prawdopodobnie założę INTELIGO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 23:14 To ja dam od siebie - Alior Bank:) Rzeczywiscie jesli mowimy o kontach to od dluzszego czasu jest kilku podstawowych graczy na rynku - ING Direct, Alior, mBank- konta bez warunkowo za darmo. W Deustche i Nordeii niestety stawiaja warunki 1500 zł wpłat. Ale wracajac do tematu - jezeli stawiamy na przeciwko ING i Inteligo, to wybacz "bracie", ale ING rzadzi, badz w najgorszym przypadku jest na rownych zasadach z Inteligo (tego 2 nie znam i nie chce znac bo to PKO ....i wszystko w tym temacie -kolejki, archaiczny system, zenujace oprocentowanie depozytow, naciaganie emerytow czyli glownych klientow na lokaty typu "10,5 proc na poltora roku") - opinia idzie w swiat. A fakty dotyczac ING sa nastepujace- WSZYSTKO BEZPLATNE (konto, rachunek oszczednosciowy, przelewy, wyplaty ZE WSZYSTKIM BANKOMATOW W POLSCE, duza siec oddzialow z wpłatomatami - unikasz kolejek w oddzialach, wszystko robisz przez neta , oszczedzasz czas), karta do konta bezplatna pod warunkiem dokonania platnosci na 100 zl ( bardzo niski limit!). Wady- slabe oprocentowanie depozytow. Dodatkowo program lojalnosciowy bankujesz-kupujesz, do ktorego ja jestem sceptycznie nastawiony oraz propozycje dla stalych klientow uzyskiwania bez zaswiadczen produktow kredytowych. Na koniec nie omawiany wczesniej Alior - podobnie jak w ING wszystko za darmo, oprocz karty do bankomatu za 5 zl...... ale WSZYSTKIE BANKOMATY NA SWIECIE ZA DARMO, plus korzystne oprocentowanie lokat- brak wplatomatow i tylko 2 oddzialu w Cz-wa. Alior jest najszybciej rozwijajacym sie Bankiem w Polsce, wiec podejrzewam ze ich oferta bedzie stala ulepszana by przyciagnac wiecej klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 23:18 Zapomnailem ejszcze dodac o ofercie konta w BGŻ - tez wszystko bezplatne jak w przypadku ING i Aliora, ale BGZ daje 1 proc od wplywow na konto wynagrodzenia. Ciekawa alternatywa, jestem tylko ciekaw jak dlugo bedzie trwala ta promocja. Od polowy lutego Bank Millennium rusza z wlasna oferta konta, ktore ma konkurowac z w/w. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_niedzwiedz Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN 07.02.11, 08:49 Drogi Menelu Alior Bank to na rynku nowy bank z jednym odziałem w Częstochowie Nie powiem bo i oni mają fajne warunki no ale niestety kampanią reklamowa ustępują takim potentatom jak Inteligo czi Ing a co za tym idzie siła przebicia pozyskania nowych klientów nie jest zbyt imponująca .... A teraz do rzeczy piszesz : Ale wracajac do tematu - jezeli stawiamy na przeciwko ING i Inteligo, to wybacz "bracie", ale ING rzadzi, badz w najgorszym przypadku jest na rownych zasadach z Inteligo (tego 2 nie znam i nie chce znac bo to PKO ....i wszystko w tym temacie -kolejki, archaiczny system, zenujace oprocentowanie depozytow, naciaganie emerytow czyli glownych klientow na lokaty typu "10,5 proc na poltora roku") - opinia idzie w swiat. " Jak możesz pisać że ing rządzi na rynku bo Inteligo to PKO a w najgorszym wypadku sa na równych zasadach? To takie tłumaczenie dziecka w przedszkolu że moja mam jest lepsza bo to moja mama :D Zero zrozumienia :) Kolego nie mieszaj INTELIGO z PKO BP bo to nie ma ze sobą nic wpsólnego .... Jedynie co tam możesz zrobić to jest wpłata kasy w oddziale lub agenturze i nic więcej reszta odbywa sie w bankomacie za pomoca karty i internetu więc -kolejki, archaiczny system, zenujace oprocentowanie depozytow nie ma tu racji bytów i prosze nie wprowadzaj czytelników w błąd i nie podawaj informacji wyssanych z palca :) bo to nie o to tutaj chodzi .... idziemy dalej piszesz następnie : A fakty dotyczac ING sa nastepujace- WSZYSTKO BEZPLATNE (konto, rachunek oszczednosciowy, przelewy, wyplaty ZE WSZYSTKIM BANKOMATOW W POLSCE, duza siec oddzialow z wpłatomatami - unikasz kolejek w oddzialach, wszystko robisz przez neta , oszczedzasz czas), karta do konta bezplatna pod warunkiem dokonania platnosci na 100 zl ( bardzo niski limit!). Wady- slabe oprocentowanie depozytow. " Ale te fakty dotyczą również INTELIGO TEż MASZ WSZYSTKO BEZPłATNIE (przelewy,wypłaty,prowadzenie konta,0 zł za karte) .... + dobre oprocentowanie lokaty a zarazem bardzo proste ... Przelewając np min 1000 zł z własnego konta na swoje konto oszczednosciowe twoja kasa zarabia na ciebie w stosunku rocznym ( nie pamietam oprocentowania na ta chwile) co lepsze ta kase mozesz w kazdej chwili wypłacic nie tracąc już zarobionej kasy .... pozdrawiam - brat_niedzwiedz@gazeta.pl Tylko WŁÓKNIARZ CKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 14:12 Alior ma 2 oddziały w Cz-wa - niedawno powstał na Jagielosnkiej. Mysle ze jesli chodzi o Alior i reklame, to ciagle ma mocne wejscie (nagroda dla najszybciej rozwijajacego sie Banku lub najbardziej innowacyjnego wg pisma "Bank") , a ze teraz Inteligo reklamuja 2 twarze (ryzykowne posuniecie, bo nie sa to medialne twarze), to i tak wczesniej wymienionym daleko do ING. Chyba ze mowimy wylacznie o reklamie kont osobistych to oczywiscie zwracam honor. Mowisz ze wplacam i wyplacam te 1000 zl kiedy chce- czy nie ma ograniczenia jak w wiekszosci rachunkow oszczednosciowych, ze tylko 1 wyplata w miesiacu z oszczednosciowego jest bezplatna? No i szkoda ze zarabia w stosunku rocznym, a nie dziennym, ale to juz moglo by byc zaidealnie. - Odpowiem sam, po sprawdzeniu na stronie-OPROCENTOWANIE NA KONCIE DLA SRODKOW W KWOCIE 1000 ZŁ TO ZENUJACE 3.10 % BRUTTO. MAKSYMALNE 4,20 % JEST DLA SRODKOW OD 200 000, 00 PLN. ISCIE W STYLU PKO BP ZAGRANIE. Oczywiscie standardowo tylko 1 wyplata w miesiacu bez prowizyjna. Czy PKO/Inteligo ma wplatomaty na terenie Czestochowy? Czy trzeba korzystac z oddzialow i agencji? - Odpowiem sobie sam, korzystajac ze strony oddzialu- WPLATOMATOW INTELIGO NIE POSIADA - TRZEBA KORZYSTAC Z ARCHAICZNYCH PLACOWEK PKO. Kto byl ten widzial co tam sie dzieje. Aby wiedziec o czym mowie, zajrzalem na strone Inteligo i lokaty....... www.inteligo.pl/menu/oszczednosci_i_inwestycje/ "+ dobre oprocentowanie lokaty a zarazem bardzo proste ..." - chyba ze dobre bo proste, bo najwyższe to 5,06 brutto nie rzuca na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.realestate.net.pl 09.02.11, 19:27 > Alior ma 2 oddziały w Cz-wa - niedawno powstał na Jagielosnkiej. Nie na Jagiellońskiej a na 11 Listopada, obok Jagiellończyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 23:35 I nie wiadomo czy juz czynny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat_niedzwiedz Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.02.11, 16:41 "TRZEBA KORZYSTAC Z ARCHAICZNYCH PLACOWEK PKO. Kto byl ten widzial co tam sie dzieje. " co ma sie dziać ? NIC dzisiaj wpłacałem kasę w placówce PKO BP a raczej w oddziale na ul Okólnej za Biedronką ... była tylko pani kasjera ,okienko i ja Zero ludzi,szybka obsługa Byłem też wczoraj w banki ING na ul.Dekabrystów ( wpłacałem co roczny podatek za grunt do Urzędu Miasta) i co? Jak przyjechałem o 16.10 do banku to wyjechałem z niego o 16.50 siedzą tam 2 młode panny w pomaranczowych krawatach z czego po 5 min jedna wyszła i gdzieś znikła ( została tylko jedna) przede mną tylko 4 osoby myślę nie jest źle jakieś góra 8 min i będzie po bólu Myliłem się .... Dziewczyny młode nierozgarnięte liczą 300 zł 6 razy klienci tupią już ,przeskakują z nogi na nogę , ja też wiadomo czas cenna rzecz w tych czasach i co ? po 40 minutach załatwiłem wszystko ( 2 wpłaty ) co wiecej zaraz obok siedzi dziewczyna i udziela informacji , otwiera konta , służy pomocą --- Odpowiedz Link Zgłoś
agawa288 Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN 21.02.15, 00:24 Porownania kont i Tabele Oplat i Prowizji znajdziesz a stronie: konto-internetowe.xn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
agawa288 Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN 21.02.15, 00:30 agawa288 napisał(a): > Porownania kont i Tabele Oplat > i Prowizji znajdziesz a stronie: > konto-internetowe.xn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: Bezpłatne konto internetowe - Inteligo czy IN 21.02.15, 07:40 Bank SMART (sam nie korzystam) - zero opłat (nawet karta bezpłatna, tj. wydanie i użytkowanie). A ja sam korzystam z Alior Bank - również bezpłatnie, ale wydanie karty (bodajże) jednorazowo 11 zł. Odpowiedz Link Zgłoś