Dodaj do ulubionych

poparcie sld spada na łeb

09.02.11, 11:26
Za artykułem w tvn24.pl link
Obserwuj wątek
    • Gość: krzyś Re: poparcie sld spada na łeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 11:38
      Tak trzymać dalej!
    • Gość: Krzyś Re: poparcie sld spada na łeb IP: *.play-internet.pl 09.02.11, 12:26
      I jeszcze spadnie. Wraca stare. Układy mafijno-koleżeńskie. W Częstochowie na stołku prezydenckim siedzi marionetka sterowana przez handlarza tandety. W skali kraju Czarzasty, Miller i inny komunistyczno- aferalski beton.
      • Gość: katecheta Re: Poparcie sld spada wam na łeb.. IP: *.stanmot.mercedes-benz.pl 09.02.11, 13:10
        .. i tak was przygniecie , że żadna sutanna was nie ochroni przed kleską !
      • Gość: mafioso Re: poparcie sld spada na łeb IP: 09.02.11, 13:16
        Nie tylko SLD, ale każda partia. Nie bój się czy PO, PIS czy PSL byłoby to samo. Partie polityczne to nic innego jako prawem zalegalizowana mafie!
        Jedyne co możemy zrobić - prócz narzekań - to bardzo dobrze pamiętać o tym przy urnie wyborczej!
        • dyziek_o Re: poparcie sld spada na łeb 09.02.11, 13:30
          No i "mafioso" ma rację.
          Chociaż; - śmiać mi się chce, jak czytam te wypociny o tych spadkach notowań SLD......
          A Tu Matyjaszczyk wodzem. No to ja życzę sobie dalszego spadania.
          Tylko patrzeć jak spadnie.......Napieralski na Prezydenta.
          Ha! ha! ha! - trzymajta mnie bo pęknę, aż się ześmiałem ze śmiechu.
          • Gość: wyborca Dyziek na prezydenta IP: *.play-internet.pl 09.02.11, 13:50
            Dyziek, Dyziek..na prezydenta!

Będzie kabaret i takie tam... a co...jak już ma być radykalnie to niech będzie.
            • Gość: oj - oj Re: Dyziek na prezydenta IP: *.54.169.14.tvksmp.pl 09.02.11, 13:54
              Martwcie się notowaniami platformy.
              W tvn zawsze spad wszystkim tylko nie platformie.
              Kampania się rozpoczęła.
              zdrówko. !
          • Gość: Józef Re: poparcie sld spada na łeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 13:52
            na razie spadają głowy w ZGM TBS i to w samym Zarządzie
            blady strach padł w siedzibie na POW
            wyczyścić tam sitwę razem z 'księciuniem" do Spraw Administracyjnych przecież podlegają pod Urząd Miasta
            zainteresować się przetargiem na wywóz śmieci z budynków Zakładów Gospodarki Mieszkaniowej
            dlaczego przetarg wygrała droższa firma z nie tańsza
            • dyziek_o Re: poparcie sld spada na łeb 10.02.11, 06:52
              Może będzie lepiej sprzątać?!
              Dyzio.

ps.
              Ja ?! - na prezydenta?! -ogłupiałeś koleś?! -
              Jak na razie, mam ciekawsze zajęcie. Też nieźle płatne. A przynajmniej jak dla mnie chwatit.
              • Gość: Mas Re: poparcie sld spada na łeb IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.11, 09:34
                Duziek a czemu nie???

Jeśli byłbyś tym pierwszym który spowodowałby wywalenie sukienkowych ze szkół to ja bym łobiema rencyma głos dla dobra kraju na Ciebie oddał.
                • dyziek_o Re: poparcie sld spada na łeb 10.02.11, 13:37
                  Bo widzisz "Mas";
                  Nie utrzymał bym się na tym stanowisku ponieważ;
                  a/ krzyż przed pałacem stał by najwyżej 5min. Po tym czasie weszły by oddziały specnazu
                  i problem by był rozwiązany. A Kaczyński by siedział.
                  b/ religia już dawno wróciła by do salek katechetycznych.
                  c/ kościół by płacił podatki, z uwzględnieniem procentów zaległych.
                  d/ etc,etc...............................
                  Wyobrażasz sobie raban w kraju, jaki podniósł by kościół?!
                  A ponieważ i z tym bym sobie poradził, - lepiej abym tym prezydentem nie był.
                  Chodzi bowiem o to, że demokracja jest owszem, dobra ale w kraju ludzi mądrych.
                  Ponieważ Polska tego warunku nie spełnia i w przewidywalnej przyszłosci też nie spełni, jedynym ustrojem, gwarantujacym rozwój tego kraju jest dyktatura.
                  Jasne, to niepopularne stwierdzenie ale ja sobie mogę na nie pozwolić bo kandydować nie zamierzam. Mam ciekawsze zajęcia.
                  Nie mniej za poparcie osobiste buk Ci zapłać.
                  Dyzio-walnięty
                  w dodatku ateista.

• Gość: krzyś Re: poparcie sld spada na łeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 16:10
                    Odczepcie się od "dyźka"-on woli głaskać penisa palikota
                    • Gość: yes Re: poparcie sld spada na łeb IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.11, 19:02
                      A niech głaszcze co chce,ale facet inteligentny jest i program dobry ma. Szkoda ,że nikt tego nie rusza i nawet SLD tak coś anemicznie ...........plumka.
                      • hr.poniemirski Re: poparcie sld spada na łeb 11.02.11, 13:14
                        No i widzisz "krzyś"....znów "chała", dobrze wypieczona!
                        Jakoś nikt w to głaskanie ....przez Dyzia wierzyć nie chce, a jeśli już, to mu to, szlachetnie wybaczone jest, przez szerokie gremium interlokutorów, z szacunku dla jego IQ.
                        Starasz Ty się miernoto, palce zdzierając, o tak prozaicznym "fakcie" przekonać, i... nie potrafisz.
                        Jak widzisz nie zawsze metoda kłamstwa, sto razy powtórzonego, działa.
                        Co powyższe, radzę Ci, wziąć pod uwagę, gdy znów będziesz nam swojego guru na idola promował.
                        Drugiej wpadki Pan Warzocha może Ci nie darować i hihi...ziaziu sobie zrobisz.
                        A z tymi spadkami w sondażach, to tak jak z zaklinaniem rzeczywistości, wszystko zależy od zaklinacza, a nagie fakty to ogłoszeniu wyników wyborów na światło dzienne wychodzą.
                        O czym sam, przekonać się mogłeś, hihi...pomimo zaklinania rzeczywistości i to osobiście!
                        Szczerze zatroskany
                        hr. j/w
                        • hr.poniemirski O widzisz "krzyś", SLD właśnie rośnie! 11.02.11, 20:38
                          A tu masz dowód:
                          www.fakt.pl/Sensacja-Wybory-utra-nosa-PO-bo-Polacy-wybiora-,artykuly,95814,1.html
                          No i co teraz "krzyś" nam obwieści?
                          Nie masz Ty, biedaku, farta. Jak tylko zaczynasz zaklinać rzeczywistość, ta "cholera", fakty inaczej kreuje.
                          Mam także głęboką nadzieję, że te twoje wołanie o referendum, w sferze "pobożnych życzeń pozostanie, jak wszystko to, do czego chcesz przekonać interlokutorów.
                          tym razem rozbawiony własnym fartem do hmm...dowodów
                          hr. j/w
                          • Gość: s w fakcie to sobie o dodzie mozna poczytac IP: *.centertel.pl 13.02.11, 09:36
                            w fakcie to sobie o dodzie mozna poczytac
                            • Gość: rotflmao Re: w fakcie to sobie o dodzie mozna poczytac IP: 15.02.11, 19:04
                              widac kto kim jest po tym co czyta.
                              W SLD wszechobecny jest pudelek fakt i playboy jako zródla opiniotworcze
                              • hr.poniemirski Re: Do"rotflmao" 16.02.11, 11:59
                                Nie wydaje Ci się że, to bardzo "wybiórczy" przytyk?
                                Więcej hm...radości w życiu życzę bo, cóż tak zniewolonemu umysłowi życzyć można?! Być może zrozumiesz co miałem na myśli, odnosząc się do wiarygodności sondaży w poście hihi....ciut, ciut wyżej /to na wypadek gdybyś znów nie dojrzał i całości wywodu zrozumieć samodzielnie nie potrafił/
                                No ale gdybyś nadal pojął w czym sedno, to jeszcze odpowiem Ci tak:
                                Współczuję Ci obowiązującej lektury z Naszego Dziennika, Niedzieli i innych źródeł opiniotwórczych jedynie słusznej ideologii, gdyż widać że ogranicza Twój umysł jak....przysłowiowy już berecik.
                                Czyżby to ta linia propagandowa nakazywała Ci w imię chrześcijańskiej miłości pogrążyć przeciwnika światopoglądowego kopiąc jego tyłek na czerwono?!
                                Podobnie jak to czyni niejaki "krzyś", prawicowiec, pełną gębą, wyznawca ideologii: "Warzocha na prezydenta, bo on najlepszym jest!",
                                i na dowód tej tezy, notorycznie imputujący Dyziowi, zamiłowanie do głaskania...Palikota.
                                Zaiste, zadziwiająca wprost w obecnym świecie jest Twoja wiara, w niewiadomego pochodzenia, stwierdzenie > widac kto kim jest po tym co czyta<
                                oraz dowód na nią: > W SLD wszechobecny jest pudelek fakt i playboy jako zródla opiniotworcze<
                                Sam to wymyśliłeś, czy telefon do przyjaciela pomógł?

Wolny światopoglądowo, ale wychowany w szacunku dla jednostki ludzkiej,
                                w prawicowych kręgach podobno znanym lecz rzadko praktykowanym,
                                pod postacią linii programowej zwanej "miłością do bliźniego swego"
                                hr. j/w
                            • hr.poniemirski Re: "s"! To nie ta strona! 16.02.11, 13:23
                              Gość portalu: s napisał(a):
                              > w fakcie to sobie o dodzie mozna poczytac<

Ponieważ, nie wiem co Ci dolega, to spróbuję może tak,
                              i przedstawię ten fakt w oparciu o "Fakt", tak:
                              Fakt że SLD rośnie, to opisał "Fakt", ale powołując się na źródło TNS OBOP sondażu przeprowadzonego 10.02.11, a zacytowanego w "Fakcie" już 11.02.11.
                              "Z sondażu z sondażu TNS OBOP przeprowadzonego dla programu"Forum" TVP wynika, że w najbliższych wyborach do Sejmu Sojusz osiągnąłby rewelacyjny wynik. Już 21 proc. Polaków deklaruje, że zagłosuje na SLD"
                              Co już jasne teraz dla "s" będzie odn. dowodu że "SLD właśnie rośnie";
                              Taką mam nadzieję...., graniczącą z pewnością, opartą o oczywistą oczywistość, w związku w/w faktem, wynikającym z relacji "Faktu" w oparciu o fakty źródłowe.
                              No.. i co chyba, zrozumiane przez "s" rzecz jasna będzie, że o pojęciu nie wspomnę.
                              Chyba że....., z postu niejakiego "s" ma wynikać fakt, że to tym gorzej dla "Faktu" , jeżeli nie dotyczy faktów o Dodzie.
                              Jeśli tak, uniżenie przepraszam.
                              hr. j/w

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka