Dodaj do ulubionych

UM-praca do 15?!a skąd!!!

11.02.11, 16:43
Petencie, jak myślisz,że będąc jeszcze kilka min.przed 15 w UM i zalatwisz sprawę to jesteś w błędzie. Przed 15.00 parę min.na korytarzu cisza jak makiem zasiał,już urzędniczki wielmożne w jednym z działów stały ubrane w kurtkach i ,,,"sufitowały" mysląc co by tu już na obiad upichcić. Kompy wyłączone, na biureczkach pusto, a nawet już kilka przepracowanych, uff udawalo się na "zasłużony" odpoczynek. Jak wybijala 15 na wieży, to już odpalone bryczki ruszały spod budynku. Za nasze podatki. Brak słów, jaki Urząd takie i realia tego miasta!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.alfanet24.pl 11.02.11, 16:53
      A co ma odejżdzanie o 15, jak skończyły prace w Twoich podatków? Skoro wszytskie sprawy załatwione, to nad czym mają siedziec? Nad kartką i wymyślac sobie problemy?

Jak im tak zazdroscisz, to trzeba sie było kształcic i tez zostać urzędnikiem.
      • lerl-itz Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! 11.02.11, 17:01
        O urzędnik sie broni:-) jasne, przy takiej obsadzie, że aż czarno od ludzi to i nie ma co robić, w końcu ilu potrzeba urzędasów na takie miasto! Lepiej przed 15 zbierać się do domu, no bo czym się tu zająć! Dobrze sobie z tym "kształceniem", gwarantuję ci (urzędniczku), że posiadam lepsze wyksztalcenie niż ty, i to dlatego mam kupę pracy!!! Niektórych tam wykszt. pozostwia wiele do życzenia, także na tak marne dobra i taka posadka! Moje wykszt. nie jest porównywalne więc na szczęście nie muszę być...urzędnikiem, tylko!:-)
        • Gość: lis Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 19:00
          +to badziewie urzędnicze to znajomki ptaszyska w i babki r
      • Gość: Urzędnik Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.netcominternet.pl 11.02.11, 18:56
        I tu nie masz racji. Do godziny 15.00 masz być jeszcze przy stanowisku pracy, a nie "prawie"
        na parkingu.
    • Gość: A Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.alfanet24.pl 11.02.11, 17:07
      To po choooj ci takie dobre wyksztalcenie, jak jestes zawalony robotą? A teraz narzekasz, że inni siedzą za Twoje podatki, co za naród.....
      • lerl-itz Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! 11.02.11, 17:14
        Ooo jakie nazewnoctow! Nie mam zamiaru dyskutować z marginesem, który uzywa wulgaryzmów! Bo dla mnie praca jest! Właśnie to wykszt. to spowodowalo! Sama przyszla, więc nie odmawiam! Zawsze lepiej kasy mieć dużo niż malo! proste, ale może nie dla ciebie...:-)Bez odbioru!
      • Gość: TYM do A bo jest pracowitym czlowiekiem IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 18:01
        a nie jak twa m i twe slwonictwo teraz wiesz juz czemu tak on ma tyle pracy bo jest do\bry a niej jak ci z urzedu
    • Gość: Hiihii Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.159.48.139.static.crowley.pl 11.02.11, 17:14
      Hihi, bardzo dobre wykształcenie- na pewno!! Skoro taki/taka wykształcona jesteś to ludzie powinni za Ciebie do UM biegać:) Pewnie ledwo średnie ma i teraz się "dowartościowuje":)
      • lerl-itz Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! 11.02.11, 17:17
        No ta...średnie ledwo!:-) widać, że temu co pisze tylko średnie na myśli, bo samemu ledwo się zdobyło:))))) Ludzie powinni latać?hahahha, ta! Służby mieć nie muszę. Co za durnota człeku z ciebie!:)))) Widać, że nieroby chwalą nierobów!:)
        • Gość: ja Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 21:19
          A ja tam wiem, że ledwo co studia skończyłeś, obroniłeś magistra i teraz chwalisz się przed całym światem jakbyś co najmniej został najbogatszym człowiekiem w Polsce :) Daj spokój, bo śmieszny jesteś i tyle.
        • Gość: Jacek taki jeden IP: *.apus-net.pl 11.02.11, 22:32
          Nawet gdybyś miał dyplom Sorbony, to słoma..............
          Niestety.
          • Gość: do jacka! Re: taki jeden IP: *.realestate.net.pl 12.02.11, 07:16
            sloma to dla cibebie rzecz powszednia:))))na co dzień ci z gumofilcy wyłazi to i tu o niej nabazgrzesz! Cóż, przyzwyczajenie!:)))))))))))chłopek roztropek jak się patrzy z jacka!:-)
            • Gość: ja Re: taki jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 21:16
              Droga lerl, uważasz, że jak zmienisz nicka to nikt się nie pozna? Człowieka poznać można po głupocie a nie po nicku, czego jesteś przykładem :) (to tak na koniec dyskusji, wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać, hehe).
    • Gość: obywatelka Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.apus-net.pl 11.02.11, 17:22
      mnie osobiście wkurzyłoby gdybym zaszła o 15 do urzędu i nie załatwiła sprawy... jeśli godziny urzędowania są od 7.30 do 15.30 to wtedy taka łaskawa pani musiałaby ściągnąć kurteczkę i przyjąć interesanta :) nawet mogłabym jej subtelnie pomóc gdyby miała z tym problemy
      • lerl-itz Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! 11.02.11, 17:30
        Masz rację obywatelko! A wiesz jaki podaly powód? Komputery wyłączone!!!:-)))ŻENADA!
        • Gość: TYM 10 minut pomnozyc przez ilosc pracownikow w IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 18:03
          to da nam sume czasu oraz to ile l jest niepotrzebnych etatow w calym Urzedzie
          • Gość: ;-) Re: 10 minut pomnozyc przez ilosc pracownikow w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 11:20
            No proszę, jaka "rewolucyjna" czujność. Takich nam trzeba towarzyszy, szczególnie teraz ;-)
        • Gość: mariolka Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.02.11, 18:04
          To nie jest żadne wytłumaczenie. Komputer można włączyć. W zeszłym roku przyszłam do UM też o 14.45, w pokoju komputery też były wyłączone ale stanowczo i z uśmiechem powiedziałam, że zdążę przed 15 wrócić z kwitkiem z kasy. Gdy ponownie przyszłam tam przed 15 - komputer był włączony i pani drukowała właśnie pisemko dla mnie. Tak więc można tam przyjść i przed 15.
          • lerl-itz Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! 11.02.11, 18:32
            Zaskoczę Was bardziej, powiedziano mi, że komputery wyłącza...Warszawa!:)Nie,Nie mogę!
            • Gość: tobiasz Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.alfanet24.pl 11.02.11, 19:25
              Jakby kto zapomniał to przypomnę, że w piątek UM ma dyżur do 15. W zamian za inny dzień, kiedy dyżuruje dłużej. Więc nie piszcie co niektórzy do 15.30.
              A że do 15 trza byc na stanowisku to wiadomo. Ale każdy niech też weźmie pod uwagę, że sprawy są różne i może się okazac, ze załatwianie sprawy trwa dłużej. Wszyscy powinniśmy myślec. Tylko tyle :))
              • Gość: lerl-itz Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.realestate.net.pl 11.02.11, 19:31
                Wiele razy broniłam miasta jak inni warli i tu na forum i wokół, że nie ma perspektyw, że władza taka itd. Broniłam, bo tu mieszkam jestem sercem z Cz-wą, ale dziś miałam obraz! Jaki pan, taki kram, jakie gospodarz takie obejście. Nie będę bronić nigdy więcej. To miasto z takimi "pracusiami" nie zajdzie nigdy daleko.Smutne. Szczegół mój opis sprawy może, ale też ma wpływ na całość.:(((
                • sulej71 Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! 11.02.11, 20:56
                  a odpierd_olcie się od urzędników , znam takich jak wy...
                  na urzędników narzekają, w sklepie sprzedawca im nie pasuje, na lekarzy wyzywają...
                  a sami jesteście hu_ja warci...
                  jak tu coś zrobić żeby nic nie robić... co nie????????????????????????????????????
                  • Gość: lerl Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.realestate.net.pl 11.02.11, 21:04
                    Czyzby frustrat i trzęsący się urzędas?:) Pewnie ta, no,no a jaaakie słownictwo niczym z rynsztoka! Nie dziwne:)Żalosne!
                    Jak tu coś zrobić, zeby nic nie robić-masz rację:urzędasy!
                    • sulej71 do lerl 11.02.11, 21:11
                      ty ciupasie nie trafiłeś na urzędasa...
                      jesteś prywaciarzem który doi ludzi ?
                      takich setki w tej częstochowskiej dziurze...
                      • Gość: lerl Re: do lerl IP: *.realestate.net.pl 11.02.11, 21:15
                        zaraz wydoje ciebie, prostaku,boś z wiochy, wieśniaku:)))półgłówku!
                        • Gość: ja Re: do lerl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 21:32
                          Bidny szczurek musi wyżalić się na forum na urzędasów :) Tak, wywal z siebie złe emocje, frustracje, jeszcze zwyzywaj kilku innych forumowiczów, wyładuj się tutaj za całe swoje życiowe niepowodzenia, ponarzekaj że masz dużo pracy, ulży Ci, uspokoisz się i pójdziesz grzecznie spać :) Część forumowiczów ci przytaknie - i z nimi będziesz kulturalnie dyskutować, a część Cię wyśmieje - i tych zbesztasz :) Tyle bidulka ma pracy, ale zamiast pracować to siedzi na forum, kozaczy i piszczy jak małe dzidzi :)
                          Widać, że jesteś ogarnięta jak kupa liści. Jakbyś była choć trochę ogarnięta, to załatwiła byś sprawę migiem. Tylko pewnie dałaś się spławić pani urzędniczce w piątkowe popołudnie i uciekłaś z podkulonym ogonem, a teraz jęczysz na forum bo nie masz na kim wyładować swych frustracji. Poza tym jest takie coś jak skarga na urzędnika. Jak Ci się coś nie podoba to zawsze możesz takową złożyć. Wystarczy wziąć kartkę papieru, włączyć Worda, napisać pismo, wydrukować je i podpisać, a następnie złożyć (wysłać pocztą) do urzędu. Można też to zrobić e-mailem. Tylko trzeba najpierw trochę pomyśleć -a z tym u Ciebie widać jest kiepsko. Wolisz tutaj kozaczyć, zamiast wziąć sprawy w swoje ręce. Taki typowy Polak - frustrat. Lepiej ponarzekać, zamiast coś zadziałać :)
                          • Gość: lerl Re: do lerl IP: *.realestate.net.pl 12.02.11, 07:14
                            sprawdz dobrze, czy ci klawiatura nie padla od tych twoich wywodów!:))))))))No to nawywodziłeś chłopie marny, zostało ci tylko foruma, aby "zabłysnąć"swoją głupotką!:)Żałosny jesteś
                            • Gość: ja Re: do lerl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 12:28
                              frustat i anonim , fe
                            • Gość: ja Re: do lerl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 15:30
                              Gość portalu: lerl napisał(a):

> sprawdz dobrze, czy ci klawiatura nie padla od tych twoich wywodów!:))))))))No
                              > to nawywodziłeś chłopie marny, zostało ci tylko foruma, aby "zabłysnąć"swoją gł
                              > upotką!:)Żałosny jesteś

Ogólnie lubię pisać. A jeszcze bardziej kocham czytać posty takich sfrustrowanych nędz intelektualnych jak Ty :) Zawsze poprawiają mi humor na cały dzień. O moją klawiaturę się nie martw, jest cała i zdrowa. Szczerze to mam gdzieś to co takie śmieszne coś jak Ty o mnie pisze, ale to że pofatygowałaś się i odpisałaś na mój post znaczy że dał Ci on do myślenia (może nawet nad swoim nędznym życiem) i to jest dla mnie bezcenne :) A sens Twojej wypowiedzi pozostawię bez komentarza bo nie ma się na czym rozwodzić.

Gość portalu: ja napisał(a):

> frustat i anonim , fe

A Ty się pode mnie nie poszywaj :)
                              • Gość: ? Re: do lerl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 20:13
                                Mam wykształcenie tylko zawodowe , ale wcale się go nie wstydzę bo z tego co można wyczytać to wykształconych inteligentów mamy że szkoda pisać. SAMO DZIADOSTWO.
                              • Gość: lerl du durnego "ja" IP: *.realestate.net.pl 12.02.11, 20:44
                                nie doceniasz się chłopino, to ty odpisałeś pierwszy w moim temacie!Nie ja tobie.:-))) Wymieniasz slowo "nędz...a", "nędza"wszak ją posiadasz, bo ja o takim słowie nawet nie pamietam,że istnieje:)))A tobie ono ciagle na mysli. Masz tak jak wspominasz nędzny zywoy, ale sam jestes sobie winien:)))Ja ci nie współczuję, nie znajdziesz chłopaczynko u mnie zrozumienia! a kysz!:)
                                • Gość: ja Re: du durnego "ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 21:14
                                  Wybacz, ale nie doczytałem do końca, po pierwszym zdaniu dałem sobie spokój. Po prostu za dużo nawiasów :-) Jedyne co mogę napisać po przeczytaniu pierwszego zdania to to, że taka niby jesteś wykształcona, a nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. No cóż, to w końcu zmora naszego społeczeństwa. Zachęcam do czytania książek, bo na Twoim przykładzie widać, że jeszcze kilka lat i możemy mieć znów problem z analfabetyzmem...
                                  Dobra, kończę z Tobą dyskusję, bo widzę że zaraz żyłka Ci pójdzie. Zresztą pora kończyć relaks i zabrać się za coś twórczego ;-)
                                  Aha, i jedna rada na zakończenie. Daj sobie spokój z pisaniem tutaj, bo Ci nie idzie, a forumowych trolli i analfabetów jest tu już pod dostatkiem.
                                  • Gość: lerl Re: du durnego "ja" IP: *.realestate.net.pl 13.02.11, 09:11
                                    siebie oczywiscie wliczyłeś do forumowych trolli:-) powinienieś przynajmniej! Wtórny analfabetymz-no co ty nie powiesz, mądralo z bożej łaski, żyłka tobie już dawno pękła, włazisz i klepiesz te swoje "mądrości".Widać forum, to jedyne miejsce, gdzie możesz "zaistnieć"pacanie!:-) bo na pewno na codzień łazisz do biura pracy z podkulonym ogonem!:-)))))))))))))))))))
                • Gość: qwert11 Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.net.stream.pl 11.02.11, 20:57
                  jakie miasto-tacy urzędnicy!
                  • fajny-sondaz Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! 11.02.11, 21:28
                    Jakie miasto, tacy narzekacze. A Urzędnik przynajmniej na zagrodzie i co mu wolno, to nie tobie smrodzie.
            • Gość: fajnie tutaj Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.juranet.eu 13.02.11, 19:59
              Re: UM-praca do 15?!a skąd!!!
              lerl-itz 11.02.11, 18:32 Odpowiedz
              Zaskoczę Was bardziej, powiedziano mi, że komputery wyłącza...Warszawa!:)Nie,Nie mogę!
              Być może Tego co napiszę nie ogarniesz ale postaram Ci się naświetlić co nie co :) Kiedyś zbyt późno przyszłam żeby zarejestrować samochód. Sympatyczna Pani grzecznie poinformowała mnie w czym jest problem. Cały wydz.komunikacji podłączony jest do serwera w Warszawie który obsługują firmy zarządzające CEPiKiem (nie będę tłumaczyła co to jest) oni też zapewniają serwis i pomoc w razie awarii. Urzędnicy nie mogą po godzinach pracy korzystać z komputerów bo są wyłączone ze względu bezpieczeństwa. I nie pisze tu o zwykłych kompach na biurkach w pokojach tylko tam gdzie jest rejestracja pojazdów i chyba prawek. Skoro ja i kilka osób mogło to wówczas zrozumieć nie wiem jaki ma problem lerl-itz... Nie rozumiem tej pyskówki i najazdów na urzędników na tym forum. Więcej luzu...
    • Gość: asd Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.11, 22:43
      heh ty bys chcial zeby w urzedzie bylo gorzej niz np. w TRW - nawet w takim obozie pracy ostatnie 15min jest na ogarniecie swojego stanowiska pracy itd. A ty zadowolony przychodzisz o 14:55 w piatek, na 5min przed koncem pracy i chcesz byc obsluzony LOL. W urzedzie nie placa za nadgodziny, a nastepnym razem przyjdz choc 15-20min przed koncem to tylko jesli nie bedzie akurat kolejki to zalatwisz sprawe.
      • sulej71 Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! 12.02.11, 08:20
        podobny temat był z wymianą dowodów osobistych,ze dwa lata było wiadomo,ale gdzie tam przychodziły matoły w ostatnie dni
        a później płacz czemu takie kolejki,no pewno bo wcześniej nie było czasu
        tępe matoły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        nowe rejestracje samochodowe istnieją chyba od 2001 roku,ale gdzie tam wymieniać tablice
        10 lat to za mało na wymiane,skończy się termin to przyjdą matoły do urzędu i znowu
        będzie narzekanie...
        totalne matoły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: dommatolasuleja! [...] IP: *.realestate.net.pl 12.02.11, 10:18
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • sulej71 Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! 12.02.11, 10:47
            to chwała ci za to...
            A ŚMIERDZĄCY NIERÓB TO MIAŁEŚ NA DRUGIE IMIĘ KAJDANIARZU ZASRANY
            • Gość: sulejdebil!! Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.realestate.net.pl 12.02.11, 11:02
              Mniemam, że TAKICH DEBILI JAK SULEJ ZATRUDNIAJĄ I PŁACĄ IM, TYLKO ZA CO???ZASRAŃCU JEDEN, Z NASZYCH PODATKÓW ŻŁOPIESZ ZA PIERDZENIE W STOŁEK!!!MOŻE I Z TOBA ZROBI KTOS PORZĄDEK, PADNIESZ NA SWEGO!
              • Gość: ddd Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 20:17
                przeczuwam że suleja dni w urzedzie są policzone niedługo dostanie wypowiedzenie ,nawet sie nie spodziewa,burak
          • Gość: ;-) Re: UM-praca do 15?!a skąd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 11:16
            ulżyło?
          • Gość: Jacek sianko IP: *.apus-net.pl 12.02.11, 15:03
            A jednak siano..............
            • Gość: plewy! Re: sianko IP: *.realestate.net.pl 12.02.11, 15:19
              PLEWY! KTO CHCIAŁBY NISZCZYĆ KLAWIATURE NA TAKIEGO CWELA JAK TY!
              • Gość: antoni Re: sianko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 14:31
                letl-itz umów się ze mną, strasznie lubie takie wyszczekane raszple jak ty...
                • Gość: ktoś lerl-itz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 14:40
                  To czołowy troll forum częstochowskiego.Wpiszcie w wyszukiwarkę, a się przekonacie. Gorszej idiotki chyba nasze miasto nie widziało.Udaje damę, tymczasem jest typową rynsztokówą. Wystarczy poczytać jej wypowiedzi.
                  • Gość: hehe Re: lerl-itz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 14:58
                    faktycznie, albo beszta albo o cos prosi. typowy polski element roszczeniowy.
                  • Gość: doktoś Re: lerl-itz IP: *.xdsl.centertel.pl 13.02.11, 18:24
                    Idioto, jak już tak lubisz węszyć to trochę się postaraj glębiech swój nochal zapuścić:-).Może wyczytasz,że zwracam się grzecznie, zawsze!Ale jak ktoś pluje bez danej racji, to chyba nie będę udawać, że deszcz pada! Należy się dostosować do rozmówcy, co też czynię!Zawsze!Poczytałeś?:-)
                    • Gość: lol Re: lerl-itz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 20:04
                      Uhuhuhu idiotka sie zirytowała :D biedaczka :D nie trzeba za dużo węszyc, twoje wątki sa znane na tym forum..a teraz wez nervosolek droga lerl-itz :D to skoro musisz się zniznac do podobno niskiego poziomu tego forum, to widocznie to lubisz :D mam rade - zmien forum, tutaj jestes jedynie pośmiewiskiem dorga damulko :D chyba, ze jestes masochistka ;]
                      • Gość: hehe Re: lerl-itz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 20:54
                        lerl, samo to że odpisujesz tu świadczy o tym, ze lubisz ocierać się jak ktoś ci pluje w gębę :)
                      • Gość: lol idiota! Re: lerl-itz IP: *.xdsl.centertel.pl 13.02.11, 22:04
                        Od dawna wiadomo,że polski chłop to cham prostak i wieśniak!:-)Siedzi na forum w niedz.bo pies z kulawą nogą się za nim nie obejrzy! Ja się zirytowałam,błaźnie nie schlebiaj sobie, czym???tobą?No, dawno się tak nie uśmiałam:-))))Niezły mam polwe z polskich by...czków!:-)
                      • Gość: idiotalol Re: lerl-itz IP: *.xdsl.centertel.pl 13.02.11, 22:11
                        OO to widać,że idiota obeznany, pewnie ankiety pisuje!Taki czasowy. Ja nie weim co to nervosolek, ale ty widać wiesz, skoro na co dzień musisz uzywać, żeby ci się łapy na klawiaturze nie trzęsły:D:D:DJa nie pytam o twoje rady zidiociały idioto! Ciekawe po co włazisz na temat, prostaku, skoro nic ujmującego nie potrafisz wystukać! masz tyle innych tematów a tu się przylepiłeś jak ta wsza:-)
                        • Gość: do ler-litz Re: lerl-itz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 00:44
                          no ale cie ruszylo kretynko, az z wrazenia musiałas dwa posty nasmarowac hahahahahaha
                          • Gość: dokretyna Re: lerl-itz IP: *.xdsl.centertel.pl 14.02.11, 16:51
                            Cwelu, ruszyło ciebie, bo włazisz na ten temat, czytujesz i klepiesz:-)ciekwośćcw...a nie zna granic:)))Żenada, polski chlopo-pachołek!:-)
                            • Gość: słoma Re: lerl-itz IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.11, 16:58
                              Słoma i małomiasteczkowość wychodzą u ciebie czym się tylko da. Ale - jak to mówią - co się martwisz, co się smucisz - ze wsi jesteś i na wieś wrócisz :)
                            • Gość: buahahaha Re: lerl-itz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 17:36
                              juz sie nie wysilaj bo kupe zwalisz :) i tak jestes od dawna posmiewiskiem tego forum damulko..menopauza daje sie we znaki juz?? mezus nie chce zadowolic?? pewnie pyka po bokach młodsze, dlatego az sie w tobie gotuje :) ale wcale sie nie dziwie, kijem ciezko dotknąc taka zmierzła babe :D
                              • Gość: doidiotów:) Re: lerl-itz IP: *.xdsl.centertel.pl 14.02.11, 18:09
                                No widać, że warujecie i czyhacie czy cos napisałam czy nie! No bo jak się na bezrobociu siedzi to się czasu ma ze hej!:-))))proste chłopki roztropki:) tak jak mówią kobiety,że facet w PL to cham prostak i debil,oj mają rację i ja się podpisuję! CHAMIE, PROSTAKU, DEBILU!!!Widać, że forum to jedyne okno na świat, pryszaci kurduple,niezły mamy z was polew!!No ciekawe czym błyśniecie tym razem, prostaki forumowe, już czynimy zakłady, tylko wymyślcie coś innego w tych waszych tępych makówach, bo już nas nudzicie:)))
                                • Gość: dniahrq Re: lerl-itz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 22:16
                                  błąd :D gdybys miała troche szacunku do własnej osoby, bys nawet nie odpisywałą :D ale co tam ty brniesz dalej :D ludzie sie z ciebie nasmiewaja a ty im głupia babo odpisujesz..no typowy masochizm :D dajesz sie to cie robią ile wlezie..sorry kochana ale na tym forum juz dawno jestes spalona, juz cie tu chyba wszyscy wysmiali..tak wiec cya..idz błagaj na klęczkach moze mężus cie przeleci, chociaz mu juz na twoj widok dawno nie staje..zreszta komu by stawało na taka durna babe..jak narazie t widac ze tobie si enudzi, bo ripostujesz marnie każda odpowiedz hhahhaha
                                  • Gość: dniahrg Re: lerl-itz IP: *.xdsl.centertel.pl 15.02.11, 15:19
                                    Idz się powieś durnoto i nie zaśmiecaj tego kraju! Czytaj siebiecw...u, i nie pytam o twe spoztrzeżenia, chamie zbolały, ty wiesz,że mam mężusiahahahha.O przelecieć to chyba ty wiesz kogo, a glodnemu to zawsze chleb na mysli, co!??ahahhaPROSTAKU! Tyle mnie obchodzi ten twój jad w pysku, co zeszłoroczna zima, idź lecz sie na chory pusty łeb, a ja mam polew z takich jak ty, co warują jak pieski na forum czy już jest cos nowego czy nie! Naucz sie pisać choćby krztę poprawnie bo tyc twoich wypocin nie da się czytać! Wiesz co to interpunkcja, ach nie, bo i skąd jak z widlami się w polu tyra! Ja jestem spalona?hahhahhaah no aż padłam, taaa jestem spalona tu na.....forum hahhhahahah no , nie wytrzymam!:D:D
                                    • Gość: Jacek Re: lerl-itz IP: *.apus-net.pl 15.02.11, 17:21
                                      "Ja jestem spalona?hahhahhaah no..."

Nie jesteś spalona, bo forum jest dla wszystkich.
                                      Jesteś osobnikiem ?Specjalnej Troski", tak to się dziś określa.
                                    • Gość: do autorki Re: lerl-itz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 17:22
                                      Gość portalu: dniahrg napisał(a):

> Idz się powieś durnoto i nie zaśmiecaj tego kraju! Czytaj siebiecw...u, i nie p
                                      > ytam o twe spoztrzeżenia, chamie zbolały, ty wiesz,że mam mężusiahahahha.O prze
                                      > lecieć to chyba ty wiesz kogo, a glodnemu to zawsze chleb na mysli, co!??ahahha
                                      > PROSTAKU! Tyle mnie obchodzi ten twój jad w pysku, co zeszłoroczna zima, idź le
                                      > cz sie na chory pusty łeb, a ja mam polew z takich jak ty, co warują jak pieski
                                      > na forum czy już jest cos nowego czy nie! Naucz sie pisać choćby krztę poprawn
                                      > ie bo tyc twoich wypocin nie da się czytać! Wiesz co to interpunkcja, ach nie,
                                      > bo i skąd jak z widlami się w polu tyra! Ja jestem spalona?hahhahhaah no aż pa
                                      > dłam, taaa jestem spalona tu na.....forum hahhhahahah no , nie wytrzymam!

Ja pitole, jaki śmietnik w pysku, wstyd!
                                      • Gość: hehe Re: lerl-itz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 23:20
                                        No wiocha na całego :) Widać żeś babsztyl siłą spod pługa oderwany. Sorry ale kojarzysz mi się z dyskotekami w remizie i seksem w lesie za browara :)
                                • Gość: słoma Re: lerl-itz IP: *.ip.netia.com.pl 15.02.11, 15:32
                                  Gość portalu: doidiotów:) napisał(a):

> No widać, że warujecie i czyhacie czy cos napisałam czy nie! No bo jak się na b
                                  > ezrobociu siedzi to się czasu ma ze hej!:-))))proste chłopki roztropki:) tak ja
                                  > k mówią kobiety,że facet w PL to cham prostak i debil,oj mają rację i ja się po
                                  > dpisuję! CHAMIE, PROSTAKU, DEBILU!!!Widać, że forum to jedyne okno na świat, pr
                                  > yszaci kurduple,niezły mamy z was polew!!No ciekawe czym błyśniecie tym razem,
                                  > prostaki forumowe, już czynimy zakłady, tylko wymyślcie coś innego w tych waszy
                                  > ch tępych makówach, bo już nas nudzicie:)))

A nie lepiej w skrócie napisać po prostu: PRUK! A jak chcesz bardziej ostro to PRRRR!!!!! Sens i przesłanie to samo, a klawiatury oszczędzisz. Wybierz sobie coś z zestawu:
                                  www.filmiki.jeja.pl/1581,wszystkie-rodzaje-pierdow.html
                                  Pozdrowienia dla gminu podczęstochowskiego :)
                        • Gość: Zidiociały idiota Re: lerl-itz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 00:52

Gość portalu: idiotalol napisał(a):

> OO to widać,że idiota obeznany, pewnie ankiety pisuje!Taki czasowy. Ja nie weim
                          > co to nervosolek, ale ty widać wiesz, skoro na co dzień musisz uzywać, żeby ci
                          > się łapy na klawiaturze nie trzęsły:D:D:DJa nie pytam o twoje rady zidiociały
                          > idioto!
                          Ciekawe po co włazisz na temat, prostaku, skoro nic ujmującego nie potr
                          > afisz wystukać! masz tyle innych tematów a tu się przylepiłeś jak ta wsza:-)

A tak w ogóle to wypróżniasz się prawidłowo? Jakiej gazety używasz do podcierania? Kolorowego magazynu dla kobiet czy czarno-białej gazety codziennej??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka