tubylec111
11.02.11, 21:50
Jestem mieszkancem kamienicy AL.NMP ktora zarzadza Lokalne Zrzeszenie Wlascicieli nieruchomosci.Mamy pisze tak bo wszyscy lokatorzy maja dosc tak wysokich oplat za wode i kobiety ktora nazywa siebie Administratorka do spraw od wody,w kamienicy 1 metr wody kosztuje 9.80 + 3zlote pobiera ta pani Administrator od wody,kiedy jej spytac czy wystawi mi rachunek na te 3 zlote bo przeciez jest na wyplacie w Zrzeszeniu to odpowiada ze to za jej fatyge, ja sie pytam za jaka fatyge?Teraz pani prezes wymyslila legalizacje wodomierzy kazdy lokator ma sobie wykrecic licznik i zalatwic legalizacje to jest smiech.Iwieczne straszenie ze jak nie to zobaczymy.Na stronie Wodociagow jest podana cena dla odbiorcow lokali wieloklatkowych 6.53 brutto wiec jak to sie ma do 9.80+3zlote to jest jakies dziwne w naszej kamienicy jest duzo prywatnych firm zadna z tych firm nie dostaje faktury za wode tylko jakis kawalek kartki ktory mozna wyrzucic takaie jest Prywatne Zrzeszenie Wlascicieli Nieruchomosci . Nasza kamienica zaslynela juz odcinaniem wody pradu i wszystkiego co sie da odciac ciekawe co nas jeszcze czeka