Dodaj do ulubionych

Rozłam w SLD

18.02.11, 14:01
wiadomosci.onet.pl/kraj/sld-grozi-rozlam,1,4188009,wiadomosc.html
SLD w Częstochowie też bliżej do PIS. Mentalnie, zacietrzewieniem a poza tym spójrzmy na większość głosowań w radzie miasta czy też takie postaci jak Majer z PISu,który popiera SLD za coś, co dostał od Matyjaszczyka
Obserwuj wątek
    • Gość: antek Re: Rozłam w SLD IP: *.play-internet.pl 18.02.11, 16:27
      Niech się komuchy rozpadną.będzie spokój.głód władzy mają duży,ale niedługo ją stracą także w Częstochowie.
    • Gość: lol Re: Rozłam w SLD IP: *.netcominternet.pl 18.02.11, 17:11
      onet to wiesz ... taki pudelek.pl albo Super Fakt :D
    • Gość: sojusz SLD - PIS Re: Rozłam w SLD IP: *.netcominternet.pl 18.02.11, 19:42
      W częstochowie SLD rządzi z PIS. Głosują razem w radzie miasta. prezydent z SLD wydelegował też ludzi z PIS do miejskich spółek. Znaczy ze Giżyński dogadał się z Matyjaszczykiem. Niech żyje sojusz SLD i PIS
    • lebski_harry Re: Rozłam w SLD 18.02.11, 20:32
      A może poprostu PO jest podobnie jak Tadeusz W. jest hamulcowym w samorządzie. Widocznie może dogadać się z każdym, tylko nie z Platformersami
    • Gość: lenin Re: Rozłam w SLD IP: *.play-internet.pl 18.02.11, 20:45
      nie towarzyszu.Jakie dogadanie się? chodzi o stołki,ale niedługo SLD w Częstochowie też straci pozorną władzę. SLD nie ma zdolności do samodzielnego rządzenia.
      Taczki już czekają.... a CBA już puka do drzwi na Nowowiejskiego.
      • Gość: amok Re: Rozłam w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 21:03
        Niestety, dziwaczne to, ale w Częstochowie SLD rządzi z Pisem. Sprawdźcie głosowania, a wszystko jest jasne. Niech żyje koalicja Giżyński - Matyjaszczyk! Hurra!!!
        • Gość: już nie czerwony Re: Rozłam w SLD IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.02.11, 08:45
          Nie długo się okaże co z tego rządzenia wychodzi, oprócz wielkiego smrodu.
        • Gość: bełt Re: Rozłam w SLD IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 02:39
          to kompromitacja czestochowskiego pis. ludzie beda głosowac na PJN
    • Gość: abc Re: Rozłam w SLD IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.11, 09:24
      Rozłam to będzie ,jak w nowych wyborach do parlamentu , na liście sojuszu znajdzie się Kasprzyk i to na dobrym miejscu.Już teraz widać , jak tyłek pcha.
      • Gość: Olaf Re: Rozłam w SLD IP: 212.87.246.* 19.02.11, 11:04
        Ja widziałem jak za kasynem SLD razem z PO głosowało a PiS był przeciw i większość głosowań było SLD z PO. Nawet budżet Matyjaszczykowi Poparli zresztą nawet Wspólnota nie była przeciw.
        • Gość: bełt Re: Rozłam w SLD IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 02:40
          bo Wspólnota to miekkie wałki, które czekaja na ochłapy
          • Gość: x28 Re: Rozłam w SLD IP: 193.138.241.* 14.03.11, 00:21
            Za budżetem głosowało SLD, PiS i PO, Wspólnota wstrzymała si.ę od głosu.
            Ochłapy mogą dostawać inni, Wspólnota nic!
    • Gość: Natali Re: Rozłam w SLD IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.11, 09:13
      Prezes Czestochowskiej Organizacji Turystycznej niejaki Piotr Kurpios spokojnie sobie sprawuje urząd w imieniu mieszkańców Częstochowy. Poprzednim prezesem był TW.
      I gdzie tu rządzi Matyjaszczyk?
      • Gość: ? Re: Rozłam w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 09:26
        A co ci to przeszkadza? Kurpios jest od wielu pokoleń częstochowianinem, zna doskonale miasto, a przy tym wiele lat pracował w samorządzie. Nigdy żadna władza nie bierze absolutnie wszystkiego, bo się tak po prostu nie da rządzić.
        • Gość: lilka Re: Rozłam w SLD IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 09:32
          Platforma popełniła duży bład ,że wystawiła Leszczynę na prezydenta .Straty są nie do odrobienia.To ciekawe jak wypadnie Posłanka w najbliższych wyborach ?
          • Gość: masz rację Re: Rozłam w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 22:30
            bo Kurpios skrewił , niestety
            • Gość: ja Re: Rozłam w SLD IP: *.play-internet.pl 28.08.11, 06:55
              A ja tam widzę bardzo szeroką koalicję SLD z PO i ludźmi Wrony, bo Wspolnotą, to już trudno nazwac. "Najważniejsi" ludzie Wrony, ci ,którzy dopuścili do wielu nieszczęść tego miasta - dalej pracuja w urzedzie, wyrzuca się najmniej szkodliwych,dlaczego?Wszyscy ludzie PO pozostali na swoich stanowiskach,bardzo ważnych, ci,których namaszczał Tadeusz? Bo ta koalicja jeszcze bardziej się umocniła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka