lzp0vk 18.03.11, 18:32 witam, mam pytanie czy Ktoś sie orientuje czy w Czestochowie mozna kupic karnisze o przekroju kwadratowym ?, z góry dziekuję za odp, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karnisze Re: karnisze kwadratowe IP: *.netcominternet.pl 19.03.11, 00:09 witam,widziałam je praktycznie w każdym markecie budowlanym,natomiast spory wybór i i doradztwo polecam na pl.Daszyńskiego sklep firmowy BOJANEK producent karniszy.pozdrawiam(po stronie lukasa przy zakładach bukm.) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaha1 Re: karnisze kwadratowe 29.03.11, 09:17 Tak, na pewno dostaniesz takie w sklepie BiC przy ul. Syrokomli 11 w Częstochowie :) wystrój okien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: karnisze kwadratowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.04.11, 13:09 Dostaniesz je w każdym markecie budowlanym :P karnisze metalowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onomatopeja Re: karnisze kwadratowe IP: 69.22.179.* 08.07.11, 14:07 Kup karnisze w sklepie internetowym. Będziesz mieć większy wybór niż w samym tylko mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: karnisze okrągłe IP: *.play-internet.pl 08.07.11, 14:37 Gdzie są takie karnisze z ząbkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARNISZOWIEC :-) Re: karnisze okrągłe IP: *.juranet.eu 09.07.11, 01:06 NA RĘDIŃSKIEJ BYŁ SKLEP Z KARNISZEMI mieli spory wybór (kupowałem tam rok temu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: karnisze okrągłe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.11, 11:30 Zobacz na www.karnisz.net - tam możesz sobie zbudować własny karnisz, jakiego potrzebujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
anianykiel Re: karnisze okrągłe 05.09.14, 12:16 Polecam sklep internetowy z najtańszymi karniszami w Polsce www.taniekarnisze.pl Kupowałam tam karnisze do całego domu i nigdzie nie znalazłam taniej. Karnisze w bardzo dobrej jakości, przesyłka była gratis. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim 24 Re: karnisze kwadratowe w częstochowie IP: 31.42.5.* 09.07.11, 10:55 Kupowałem karnisze z kwadratową rura w kolorze satyny w sklepie internetowym: karnisze-sklep.net Sklep mieści się w Częstochowie więc nie musisz płacić za transport ( ja odbierałem osobiście) a masz bankowo 20 % taniej niż w zwykłym sklepie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anianykiel www.taniekarnisze.pl 05.09.14, 16:16 Polecam sklep internetowy z najtańszymi karniszami w Polsce www.taniekarnisze.pl Kupowałam tam karnisze do całego domu i nigdzie nie znalazłam taniej. Karnisze w bardzo dobrej jakości, przesyłka była gratis. Ania Odpowiedz Link Zgłoś