myzoriona 30.03.11, 22:50 Prezydent czerwony to i autorzy radzie.. sorry, rosyjscy, sie pojawiaja w teatrze. Tawariszcz Siekspir spocznij. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: Uruchomieni do Szekspira [WIDEO] IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 31.03.11, 09:43 Znalazłeś czas na napisanie tak wspaniałej i wzniosłej myśli?? A to chyba dlatego, że przeszedłeś już wszystkie gry jakie posiadasz. Spróbuj poszukać sobie dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teatromanka Re: Uruchomieni do Szekspira [WIDEO] IP: *.enion.pl 31.03.11, 14:02 jesteś tak śmieszny i pusty, że nie wiem nawet czy mi Ciebie żal, po prostu ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ir Re: Uruchomieni do Szekspira [WIDEO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 15:27 Na wszystkich scenach swiata rezyseruja,wystepuja ros. artysci. W zagr. ksiegarniach sa ich ksiazki a w kinach ( takze w Warszawie) ich filmy.Dziwne ksenofobiczne nastawienie.A jak Warlikowski wystawial (A)pollonie w Paryzu i w Genewie to nikt nie wypowiadal sie antypolsko a mogl.Bo jednak w Polakach jest gramatyka nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś