Dodaj do ulubionych

Mechanik Renault

07.04.11, 20:14
Witam !

Niedlugo będę wymieniał drążki kierownicze oraz poduszkę silnika i szukam w Cz-wie mechanika, który jest solidny i zna się na Renault. Dokładnie chodzi o Scenica II w dieslu. Polecacie kogoś prócz ASO? Zastanawiam sie nad Miechowskim na Galla Anonima 9 lub nad zakładem na Jagiellońskiej, zajmującym się francuzami. Polecicie któryś z tych zakładów a może inny?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • only_the_godfather Re: Mechanik Renault 07.04.11, 20:44
      Było już sporo wątków na ten temat na forum poszukaj w wyszukiwarce.
      • poranek79 Re: Mechanik Renault 07.04.11, 21:04
        No ale pytałem się też o mechanikę Miechowski, a w wyszukiwarce nic nie ma.
    • Gość: x6 Re: Mechanik Renault IP: *.realestate.net.pl 07.04.11, 22:04
      Kolego, te rzeczy które napisałeś to Ci każdy mechanik wymieni. Nie musi być specjalistą od Renault. A jeśli chodzi o mechanikę diesla to tu juz gorzej. Bezawaryjnej jazdy życzę....
    • Gość: ja Re: Mechanik Renault IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.11, 07:19
      Przy Św. Barbary zaraz koło kościoła jest mały warsztat który prowadzi facet, który zajmuje się tylko Renault. Proponowałbym właśnie jego, ja tylko u niego robię naprawy i jestem zadowolony.
      Tel: 0 34 324 86 21
      • Gość: poranek79 Re: Mechanik Renault IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 08:34
        Dzięki, właśnie słyszałem coś o tym mechanik na Barbary. Może dzisiaj do niego podjadę. Wiem, że te wymiany które wypisałem nie są mega skomplikowane, ale chce od rz złapać kontakt z mechanikiem, który będzie znał się na Renault a nie psioczył że francuz i nie ma to jak Niemiec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka