nooten 18.05.11, 16:28 Kogoś to dziwi?....przecież "My Polacy", jakbyśmy mogli, to byśmy się pozabijali z byle powodu. No chyba że umiera Papierz!!!, ...wtedy się kochamy ...żenada !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loskamillos90 Jak rozwieszać pranie? Niech rozstrzygnie bójka 18.05.11, 16:32 Ja myślałem, że kogoś pobili, że taka akcja na osiedlu, jakieś dresy biegają z kijami i niewiadomo jeszcze z czym, dziewczyna z zakrwawioną twarzą.. A tu ktoś źle rozwiesił pranie... Naprawdę żyjecie na wysokim poziomie... Wstydzę się, że będę tutaj jeszcze pare lat mieszkał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Jak rozwieszać pranie? Niech rozstrzygnie bój IP: *.net-5g.pl 18.05.11, 16:47 Jaka dzielnica, tacy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Jak rozwieszać pranie? Niech rozstrzygnie bój IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.05.11, 18:02 to pewnie jakies eunuchy . W którym miejscu to było ? Nie mowcie ze w blokach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurka wodna Prestiż dzielnicy mówi sam za siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 00:02 Prestiż dzielnicy mówi sam za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek Re: Jak rozwieszać pranie? Niech rozstrzygnie bój IP: *.183.186.250.dsl.dynamic.eranet.pl 18.05.11, 18:29 do nooten jak już piszesz to zachowaj zasady ortograficzne!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Jak rozwieszać pranie? Niech rozstrzygnie bój IP: *.net.stream.pl 18.05.11, 19:42 Szkoda slow w ogóle ,dno moralne i społeczne ,taka patologie powinno się wysiedlać na Marsa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak rozwieszać pranie? Niech rozstrzygnie bój IP: 92.25.39.* 18.05.11, 20:49 co to qrwa jest to na koncu? co po innemu namazales? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniuś serwatka Re: Jak rozwieszać pranie? Niech rozstrzygnie bój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 21:28 Napisał po łacinie: "o gustach się nie dyskutuje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JERZYK Re: Jak rozwieszać pranie? Niech rozstrzygnie bój IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.11, 21:53 Ot WASZA "WIELKOMIEJSKA" KULTURA CHAMY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ostatni grosz IP: 91.210.242.* 19.05.11, 07:17 Niepodległości to nie jest grosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Ostatni grosz IP: *.wip.pcz.pl 19.05.11, 07:31 Niepodległości to nie Ostatni Grosz? a co w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowy Re: Ostatni grosz IP: *.centertel.pl 19.05.11, 16:31 Niepodległości to pierwsza złotówka, skoro nie ostatni grosz.<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.... Re: Jak rozwieszać pranie? Niech rozstrzygnie bój IP: *.wip.pcz.pl 19.05.11, 07:36 A moze wiecie dokładnie gdzie to zajście miało miejsce? Mieszkałam tam co prawda parę lat temu(okolice Równoległej i Skośnej) -dzieciństwo i lata młodzieńcze, ale wrócić tam już bym nie chciała. Niestety bardzo się tam zmieniło, odeszło dużo ludzi z tamtych lat, a szkoda bo kiedyś było tam bardzo fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Jak rozwieszać pranie? Niech rozstrzygnie bój IP: *.centertel.pl 19.05.11, 10:23 Niepodległości 41B. Tym bardziej po prostu mi się to w głowie nie mieści.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Jak rozwieszać pranie? Niech rozstrzygnie bój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 13:08 papież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hah Re: Niepodległości rulez !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 21:02 to ten bandyta z 8 piętra z Niepodległości 41b. Taki niby cwaniak, kobietę udeżył, męża jej pobił, a jak kiedyś ludzie od Marcepana, których sypnął i dzięki temu wyszedł wcześniej z pudła podjechali pod blok to sp..ł aż się kurzyło. Furkę mu spalili, mordę pewnie też obiją. A najśmieszniejsza jest jego żona. Niby się rozwiodła, wróciła do panieńskiego nazwiska, a mieszka z bandytą i uważa się za niewiadomo kogo, a słoma z butów wystaje. To tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stok z 41B Re: Niepodległości rulez !!! IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.11, 10:27 Widzę, że się zajmujesz niebezpiecznym zawodem, podglądaniem, oczernianiem itd. Uważaj kolego żeby cię ktoś nie podliczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Niepodległości rulez !!! IP: *.centertel.pl 21.05.11, 12:33 Też jestem z 41B, co masz na myśli pisząc "podglądaniem, oczernianiem itd" i ogólnie obawianiem się, że ktoś zrobi mu krzywdę za to, że pisze prawdę ? Tutaj u nas nie trzeba nikogo ani niczego podglądać, żeby widzieć co się tutaj dzieje. Prawda w oczy kole? Takie mamy realia, takich mamy sąsiadów, a ludzie zamiast ich uspokoić, odciągnąć jednego od drugiego to wyszli na ulice i ustawek im się zachciało. Naprawdę świetne podejście. Nic tylko walić po mordzie, bo tak. A rozumu ani kszty. Poprzez bójki i inne chuligańskie wybryki staracie się tylko i wyłącznie podnieść swoje morale na duchu, bo nic Wam już nie zostało, a nie zaszkodzi jak jakiś ciul będzie się Ciebie bał na osiedlu, respekt, tak? Co Ci da ten respekt jak Cie kumple zostawią? Zostaniecie z tym sami i na tym skończy się wasze szerzenie strachu na osiedlu. Szkoda, bo nawet nie można wyjść na dwór bez obawy, że wieczorem nie zarobisz sztuki w twarz.. Ps. "Uważaj kolego żeby cię ktoś nie podliczył" Pamiętaj, że jest to groźba, a groźby są w naszym kraju karalne. Jak mogą Cię znaleźć? No cóż, IP - dynamiczne czy stałe, przypisane do danej usługi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hah Re: Niepodległości rulez !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 14:27 otóż właśnie to kolego, te typki potrafią straszyć, bo to ich metoda. A jeśli uważa jeden z drugim, że kogoś oczerniłem, proszę bardzo nic trudnego. Pewnie wie doskonale gdzie jest prokuratura i niech idzie :) ciekawe co mu prokurator powie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al. Pokoju Re: Niepodległości rulez !!! IP: *.strefa.com 23.05.11, 02:34 Koledzy i kolezanki. Po co ludzi oczerniacie jak nie wiecie co sie stalo ?? napisac jest latwo, ale potwem jak prawda wyjdzie na jaw to juz nie wiecie co powiedziec?! Sprzedal czy nie sprzedal marcepana jego sprawa. Nie wiecie bo nie widzieliscie. Macie glupi przyklad z koncem swiata o 18.00 21.05.2011. Byl? widac ze nie. Wiec najpier sie zastanowcie co piszecie a potem swoje mysli przelejcie na komputer. a po 3 zobaczcie jaka to polityka, on sam byl a ich ilu do niego wyskoczylo? kiedys jak bylo solo to solo a teraz wszedzie koledzy i kolegami sie srac?? Sorka ale to chore. Chlop stary by dziewczyne uderzyl? gazeta swoje dodala i wielka afera o suszarnie. Czemu jego tylko zatrzymali a nie Tych co wyskoczyli z lancuchami i nozami ? Sami zastanowcie sie co piszene. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al. Pokoju Re: Niepodległości rulez !!! IP: *.strefa.com 23.05.11, 02:44 Jak tak to JP i JP na 100% a jak juz ich bija to tylko nr 997 zglaszam pobicie Odpowiedz Link Zgłoś