klaus.1.58 Polsat chce ścigania członków rodziny Radia Mar... 15.07.11, 21:59 JUUUUSSTYYYYŚŚŚŚO Bardzo nieudolnie próbujesz bronić swoich przyjaciół sam widziałem jak agresywnie działają bojówki Radia Maryja a wśród nich starsi ludzie z pianą w ustach????? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 15.07.11, 22:26 Głupia pinda. Odpowiedz Link Zgłoś
komorowski1 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 15.07.11, 22:48 nerwus0 napisał: > Głupia pinda. Ale się postarałeś!Przelew z KGB jeszcze nie dotarł? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 15.07.11, 23:25 komorowski1 napisał: > nerwus0 napisał: > > > Głupia pinda. > Ale się postarałeś!Przelew z KGB jeszcze nie dotarł? Niestety. Jesteś niemożebnie głupi. Ale to nie moja wina. Bidulo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa825 Polsat chce ścigania członków rodziny Radia Mar... 15.07.11, 22:41 Najlepiej nie wpuszczać do Częstochowy "mocherowych beretów" bo przed kościołem to oni tacy wierni i pobożni ,a poza Kościołem to co ,trzeba im miejsc ustępować ,i jacy to oni biedni a za o.R....... to pójdą w ogień bo on jest ich Guru .A Polsat powinien pociągnąć kogoś do odpowiedzialności za to co zrobili .Tacy będą chodzić bezkarnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 15.07.11, 22:58 Obowiązkowo bramki ,policja przezbrojona z zomo.I łapanki mocherów.Ale taka prawda możecie w kij nadmuchać ojcu Rydzykowi. Łącznie z Polsatem i chińską partią PO.Tysiące wpisów zalogowanych pod różnymi ksywkami .Tłukące jeden temat ,ociec R>.Ten co ma patent na bula.Bo reszta to uczciwi ateiści, niewierzący inne religie świata + sekty.Mordki się ukrywają i plują,bo uczucia ludzi wierzących latają im koło nosa.I kozy z tego nosa ,dla Polski by nie oddali.I w ten czas ,by godnie pielgrzyma przywitać .Takie młode gó...jady co wycharkali swoją młodość na pieniądzu i reszta się nie liczy .Honor , Bóg , Ojczyzna .Bydlątka nauczysz miłości do człowieka.Bydląt nie .Totalna prawdziwa kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
komorowski1 Polsat chce ścigania członków rodziny Radia Mar... 15.07.11, 23:11 Jutro w jakimś dzienniku ukaże się artykuł "KGB zwalnia swoich forumowiczów w Wyborczej" Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 15.07.11, 23:42 Dasz radę to jeszcze przeczytać? O jedno cię proszę, zostaw kluczyki. Po gorzałę można iść pieszo. Dobrze ci zrobi. Może będzie zamknięty sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
komorowski1 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 10:10 Widać głodny ma chleb na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 11:11 Masz refleks. Pijacki. Odpowiedz Link Zgłoś
komorowski1 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 14:20 Wypłata w rubelkach przychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczy które widzą Kilka słów do ojca prowadzącego wer.2 IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 12:04 Powinno się zabrać koncesję na nadawanie temu sekciarskiemu radiu, które jest tylko maszynką do robienia pieniędzy. Stare raszple nasłuchają się jak świnia grzmotu,potem im odwala na starość ,i wynoszą ostatnie pieniądze (z i tak ubogiej emerytury ) a później mówią że nie mają z czego żyć. Poza tym jeśli chodzi o księży to powinni żyć skromnie z jednej wypłaty w miesiącu ,a nie z kasy wycyckanej od społeczeństwa (Koszt 1 mszy w pewnej intencji ok. 50 zł+ utarg z tacy, do tego wszelkiego rodzaju śluby, pogrzeby, chrzciny, komunie itp. A o zbieraniu kasy po kolędzie nie wspomnę). Aczkolwiek prawda jest taka że jak się widzi te ich fortuny, co rok zmieniane samochody (tylko kolor pozostaje taki sam, by ludziska myśleli że bidok ma cały czas jedno i to samo auto), nie wspominająć o ich ogromnych majątkach - to aż kole w oczy. A te głupie baby jeszcze im zanoszą. Pytam się po jaki chooj! Powinni mieć normalne pensje, i z nich żyć. A nie udawać świętych, odmawiać modły za pieniądze. Oni wcale nie są bardziej pobożni od nas. Jeden przegrał gosposię w karty, inny latał nago po wsi - w końcu musiała interweniować policja (miało to miejsce kilkanaście kilometrów od Częstochowy). A pamiętacie jak jakiś czas temu nasza drogówka złapała nawalonych ojczulków??? Straszyli wtedy misiaków jakimiś czarami czy urokami. Takich przypadków jest więcej. Jestem katolikiem, Boga mam w sercu i na szczęście nie modlę się za pieniądze tak jak oni. Ps do Księży: (lecz nie do wszystkich, bo kilku prawdziwie pobożnych też się znajdzie) -Jak Was widzą tak was piszą. Tylko nie mówcie że wszyscy się odsuwają od kościoła, bo sami jesteści przyczyną tego upadku. Młodzież teraz głupia nie jest, i swój rozum ma. Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 Polsat chce ścigania członków rodziny Radia Mar... 15.07.11, 23:17 Takich oszołomów powinno się karać tak jak "kiboli"jeszcze na "stadionie". Na co dzień taki mocher chodzi do kościoła,spowiada się z grzechów,ale gdy tylko zobaczy swego przywódcę to zachowuje się jak bojówkarz SA u naszego zachodniego sąsiada w latach 30-tych. Tylko patrzeć jak podpalą nasz "Reichstag",a potem jakaś prowokacja typu atak na rozgłośnie radiową czy telewizyjną w strojach PO i powtórka z historii,Adolf też był kurduplem,sorki,był małego wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 15.07.11, 23:19 Sorrki ciebie też.Ale kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 07:59 Mój, już niestety nieżyjacy tato mawiał o takich "modli się pod figurą, a diabła ma za skórą". Odpowiedz Link Zgłoś
volim Modlitwa po polsku? 15.07.11, 23:29 Parafrazując żart, który towarzyszy wpisom jednego z internautów: “Chciałem, żeby Pan Bóg dokopał dziennikarzom Polsatu, ale Pan Bóg nie działa w ten sposób. Więc sam im dokopałem i poprosiłem Pana Boga o wybaczenie.” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M IP: *.nycmny.fios.verizon.net 15.07.11, 23:39 Cale szczescie ,ze mam normalna matke bo gdybym mial taka pie.......jak ta z parasolka albo jak ten stary dziad to nigdy bym sie do takich porabanych oszolomow rodzicow nie przyznal .Malo ,nie wpuscil bym do domu i zapomnialbym ze mialem rodzicow i zerwal kontakty. Miejsce jest publiczne i kazdy moze w tym miejscu przebywac czy sie to kretynom pokroju tych ludzi poodoba czy nie . Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 15.07.11, 23:45 Przepraszam ,za matkę.Ale po twoim wpisie widać,że nie masz .Mamusia nie biła ,ale głaskała .Wybacz totalna kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Polsat chce kopania członków rodziny RM 16.07.11, 00:37 operator Polsatu kopie pielgrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce kopania członków rodziny RM 16.07.11, 02:58 Sami chcą. To różnica. Ja nie chodzę na pisdrzymki. Babuśki w moherach takie bidne, nie umią dojść do apteki. Wredziole, paryzulami na kamerę. Zgłosić do Watykanu. Następny cud. Motyczki, łodzyskły sprawność w członkach. O męskiej części moherów nie mówię. To i tak na pohybel. Gdybym miał takich dziadków, to zastrzelę. Całe szczęście, umarli przy zdrowych zmysłach. Moja babcia, was, moherów niech zazdrość zeżre, w wieku 87 lat poszła pieszo na pielgrzymkę, nie pisdrzymkę sromotną, do Jasnej Góry. I wróciła pieszo. To było za Bieruta, koczkodany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rększowiczanin Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 02:34 Po obejrzeniu materiału video zamieszczonego na stronie stwierdziłem iż całość została dobrze wyreżyserowana i rozegrana. Kamerzysta dobrze wiedział co widzi, i co zarejestruje kamera (w końcu to nie amator - inaczej nie dostał by posady w tak renomowanej telewizji), i jak ze zwykłego reportażu uczynić wielką sensację, tak by podnieść ogladalność stacji. Jak wiadomo stacja majaca dużą oglądalność przynosi duże dochody (chociazby z reklam) te z niska oglądalnością często upadają. Dziennikarze na studiach mają psychologię. A jak wiadomo poddenerwowany człowiek lub tłum zawsze działa chaotycznie, często wbrew logice i często nawet nie zdając sobie sprawy zostaje zmanipulowany. Osoba posiadająca pewną wiedzę potrafi to wykorzystać na własną korzyść, i własnie to miało miejsce w tym przypadku. Zastanówcie się sami, czy włożylibyście rękę w mrowisko nie będąc mrówkojadem? Napewno nie! Poza tym konstytucja gwarantuje nam wolność wyznania i pozwala nam ją praktykować. (Jasna Góra jest miejscem szczególnie ważnym dla katolików). Natomiast wszelkie utrudnienia w wykonywaniu praktyk wynikłe z działania osob trzecich można uznać jako łamanie podstawowych praw zagwarantowanych nam przez konstytucję RP. To samo tyczy się ochrony prywatności . W tym przypadku wszystko zostało naruszone i osoby odpowiedzialne za to powinny ponieść konsekwencje prawne. Poza tym nie sądze, by osoba ktora przybyła z miejsca odległego o kilkadziesiąt kilometrów i w dodatku na pieszo wszczynała burdy. To tyle co mam do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 03:25 Wiesz co? Generalnie stwierdzę, że do głupola niewiele ci brakuje. Pewnie! Jasna Góra jest miejscem wizyt i pielgrzymek. Teraz i pisdrzymek. Ale ja znam Jasną Górę inną. Dociera? Inną. Taką , gdzie mogłem się pomodlić, prosię Marię Jasnogórską o pomoc. Coście, do diabła zrobili z tego miejsca? Jarmark próżności. Oj, tego wam Maria nie zapomni. W maju przejechałem 7000 km by odwiedzić sanktuaria Maryjne. La Salette, Fatimę, Lourdes. Widziałem ludzi z całego świata, oddających cześć Maryji a zarazem wszędzie Polaków, zawłaszczających sobie prawo, do Marii, Jak mi było przykro, kiedy po procesji wieczornej w Lourdes, polska grupa na siłę śpiewała "Czarna Madonno", choć akurat tam to nie pasowało. Aż musiał przyjść porządkowy i powiedzieć. że inni też chcą się pomodlić. Ale gdzie tam? My z Polski, co nam tu będzie jakiś rozkazywał. Chciałem napisać więcej, ale widzę, że to bez sensu. Jak nikt, właśnie Polacy pokazali mi jak udawać wiarę. To przykre, ale prawdziwe. ó Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 04:17 jussstysssia napisała: > Ciekawa jestem dlaczego Pani Żarska nie poinformowała policji, że sama prowokow > ała, pielgrzymów, że jej ekipa dosyć mocno odepchnęła starszą panią która prosi > ła ich o spokój ( co prawda owa starsza pani machała można by to nazwać groziła > parasolką ale NIKOGO ją nie dotknęła). To odepchnięcie sprawiło że owy Pan zar > eagował i upomniał ową ekipe, nie użył żadnych wulgaryzmów tylko powiedział że > tak się nie traktuje starszych osób po czym na odchodne dostał kopniaka w ty > łek od kamerzysty, co spowodowało że mężczyzna upadł, na to Pani Żarska zam > iast pomóc wstać podbiegła do niego z mikrofonem żeby usłyszeć newsy, nie powie > m pan był zdenerwowany, ale kto by nie był i odepchnął jej rekę z mikrofonem i > w ten sposób doszło do uszkodzenia, ale z mojego punktu widzenia na własne życz > enie Pani Żarskiej, szkoda że nie zamieszczono też wersji tego pana który też j > est poszkodowany w tej sytuacji tylko dziennikarki Tobe w tem moja pani pomoze moja palica, milacku moj - Po ludzku: Zmądrzej albo niech cię ktoś przeleci. Może nie pomoże ale ile przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
komorowski1 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 10:39 Nie pytaj się co KGB może zrobić dla ciebie tylko co ty możesz zrobić dla KGB Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 11:13 komorowski1 napisał: > Nie pytaj się co KGB może zrobić dla ciebie tylko co ty możesz zrobić dla KGB Wiesz coś o tym, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mir Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 11:15 nerwus0 kto to jest? Moze ktos wie prosze o wpisy. Moze ma legitymacje a jak tak to w jakim kolorze? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 11:19 Gość portalu: Mir napisał(a): > nerwus0 kto to jest? > Moze ktos wie prosze o wpisy. > Moze ma legitymacje a jak tak to w jakim kolorze? Zaspokoję twoją ciekawość. Sydney, Australi. Tu nie ma Pisu ani innej podobnej moherowej bandy. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mir Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 13:10 Do nerwus0 co wy tam w tej australii na sniadanie jecie ze pozniej takie teksty dziwne piszecie? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 13:12 Ogony kangura. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 13:17 Gość portalu: Mir napisał(a): > Do nerwus0 > co wy tam w tej australii na sniadanie jecie ze pozniej takie teksty dziwne pis > zecie? A co w tych tekstach dziwnego? Tylko krowa nie ma własnych poglądów. Moje są takie jakie są i nie mam najmniejszego zamiaru ich zmieniać. Nie nazywam się R.Czarnecki czy jakaś Kluzik. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Polsat chce ścigania członków rodziny Radia Mar... 16.07.11, 06:11 Ja chciałem poprosić Panią Redaktor Żarską i właściciela Polsatu , Pana Solorza - Żaka, o wycofanie pozwu w stosunku do tego biednego człowieka, były emocje, oczywiście że tak nie powinien postąpić, ja Szanownych Państwa w jego imieniu przepraszam, ja to robię spontanicznie, bo wiem że prawo, jest prawo, pomimo tego że nie wiem czy on by sobie tego życzył, bo ja piszę ze Szczecina. Panie Zygmuncie, proszę o wielkoduszność. Krzysztof ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 08:02 Mogę poprzeć twój apel, pod warunkiem, że ktoś zapłaci za zniszczony sprzęt i przeprosi ekipę Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Polsat chce ścigania członków rodziny Radia Mar... 16.07.11, 06:13 Przed twe oltarze zanosim blaganie z Ojczyzny Polski wypier...aj pani razem ze swymi przydupasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 07:02 W takim razie niech będzie dochodzenie . A najlepiej to ignorować takie telewizje . Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 08:03 Gość portalu: angrusz1 napisał(a): > W takim razie niech będzie dochodzenie . > A najlepiej to ignorować takie telewizje . I słusznie. Tobie widać wystarczy tylko TV Trwam. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Polsat chce ścigania członków rodziny Radia Mar... 16.07.11, 08:34 Tak wygląda "miłość" wlewana w serca "miłujących Boga MOHERÓW," przez tego sekciarza Rydzyka ! Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Polsat chce ścigania członków rodziny Radia Mar... 16.07.11, 08:42 Jaroslaw lata z krzyzem jak idiota a Rydzyk sprzedaje Marie po kawalku jak prostytutke. Pieknie uczycie polska ciemnote. Fakt ze Maria byla wciazy gdy wychodzila za Jozefa ale pozniej urodzila mu 3 synow i 3 corki - poczytaj dokladnie ewangielie. Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Polsat chce ścigania członków rodziny Radia Mar... 16.07.11, 10:03 Tak będzie wyglądała cała Polska, jeśli katolstwo dorwie się do władzy. Jestem za państwem wolnym od jakiejkolwiek religii, których miejscem jest kościół/meczet/cerkiew/synagoga. Odpowiedz Link Zgłoś
noel1 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 10:38 Jest to material do Policji, dlaczego czekasz z powiadomieniem??? a rozpisujesz się po forum.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irry Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M IP: *.bialystok.vectranet.pl 16.07.11, 10:48 Przecież ona tylko życia poczętego broniła tą parasolką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d zakazac im wstepu pod Jasna Góre IP: *.54.173.245.tvksmp.pl 16.07.11, 10:58 to sa katoliki buhahaha smiechu warte ojciec dyrektor co sie tu dzieje moze doczekamy czasu ze znikna z anteny a ojca dyrektora wywioza na sybir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he1ku Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M IP: *.efekt.net.pl 16.07.11, 11:29 Ciekawy pogląd masz.Justysie. Ja tez oglądałem tą scene i mam inny pogląd na to zdarzenie.A mianowicie członkowie rodziny próbowali wprowadzic cenzurę na błoniach wokół klasztoru.Tu nie wolno filmować, a kto mi zakarze?Tych kilku starszych panów, a jeden młodzik się znqalazł ,tylko z rozumem nie za bardzo i krzepki. Przypomina mi sie jedno powiedzenie o optymiście i pesymiście, którzy patrzą na szklankę napełnioną do połowy. Jednemu to jest do połówy pusta , optymista twierdzi , że do połowy pełna. Co ty na to ? Kim jesteś ? Chyba nie debilem , który tylko powtarza po RM,co tam było, a co sam widział , co ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Polsat chce ścigania członków rodziny Radia Mar... 16.07.11, 12:26 Czy ci ludzie naprawdę wyznają wiarę Boga,który na krzyżu przebaczył sowim oprawcom?Wiedzą o przykazaniu"kochaj bliźniego swego jak siebie samego"?Jeżeli ty mówisz do Boga to modlitwa.Jeżeli Bóg mówi do ciebie to paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 12:32 To na pewno prowokacja samego czarta,który poluje na wasze niewinne duszyczki.Kłamstwo,zdrada,przemoc fizyczna ,to wszystko wymyśliły szmaty dokonujące aborcji,niechodzące do kościoła aby was oczernić i upokorzyć.Kiedyś widziałem was w akcji-w rękach krzyże,buziulki wykrzywione nienawiścią do wyznawców szatana,w cudownych usteczkach przekleństwo bezbożników.Bóg tak chciał?Chyba inny niż ten mój,który daje szansę zbawienia nawet jawnogrzesznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 13:03 Oni mają swego boga - imieniem Rydzo. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 13:06 Widziałem takie zdjęcie, na którym wypasiony Rydzo siedzi jak królisko. Jego obraz jest na telebimie a zgraja moherów klęczy przed ekranem. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio nerwus 0 16.07.11, 13:25 Jesteś tak napalony na ten temat ,w którym tak przodujesz. Że ci szczena wypada ze złości .Nie dasz rady w swoim pluciu na odległość .Uszanuj innych mister 0. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: nerwus 0 16.07.11, 14:01 Byłem właśnie na pielgrzymce i udzielił mi się nastrój pielgrzymkowo-moherowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mir Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 13:12 Kto ma? Co ty w tej australii jadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 13:18 Już ci napisałem, co ci do tego tak a'propos? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 13:20 Australia piszemy z dużej litery. Ja nie piszę "polska" tylko Polska. Nie mieszkam w Polsce ale pisać nie zapomniałem i zasad ortografii. Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Polsat chce ścigania członków rodziny Radia M 16.07.11, 13:27 Gość portalu: Mir napisał(a): > Kto ma? MOHERY > Co ty w tej australii jadasz? Wpadnij na obiad. Będzie świeżutki koala a na deser wombaty w zalewie eukaliptusowej. Diabłów tasmańskich nie dostarczono a szkoda. Obiecali przysłać w zamian parę moherów, w końcu też diabły. Ale to na następną niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa20004 Polsat chce ścigania członków rodziny Radia Mar... 16.07.11, 13:04 I bardzo dobrze.A szanowny Ojciec Rydzyk niech zaprzestanie siania nienawiści wśród ludzi,bo sam wpadnie kiedyś w nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CREDO Re: Zamieszanie w prawdzie IP: 31.42.2.* 16.07.11, 13:35 Nie będę się tu powtarzał, ale patrząc obiektywnie na to co się stało to zapewne Wysoki Sąd zapyta ekipę POLSATU o tą nieszczęsną akredytację i co w tedy? A co do rękoczynów pąntników i nie zbyt dobrego nagrania POLSATU , pozostały jeszcze nagrania z telefonów komórkowych uczestników tej Mszy Świętej. Z tego co na chwilę obecną ustalono jest ich więcej niż uczestników POLSATU, Gdyby , kiedykolwiek RADIO MARYJA i TELEWIZJA TRWAM podały nieprawdę , pomówiły , ubliżyły to z Wysokiego Sądu by nie wyszły a i straciły by licencję zapewne. Obojętnie jak ma się nazywać radio i telewizja , która podaje , wytyka błędy rządzącym to dobra demokracja, a my polacy powinnyśmy tego wszystkiego wysłuchać zobaczyć i w nadchodzących wyborach samorządowych czy też do parlamentu odpowiednio zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio najnowsze notowania ściągnięte z onetu 17.07.11, 14:13 Ojciec Tadeusz 66,6% PIS40,4% SLD 36,6% PLatforma 4%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Twaj w błędzie, .... IP: *.apus-net.pl 17.07.11, 15:39 ,.......ciekaw jestem co będziesz pisał w połowie października. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek A czy ktoś z tych prostaków, bandytów za zasłoną IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.11, 17:31 juzusika na krzyżyku miał akredytacje na wjazd do częstochowy i ataki na dziennikarzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: A czy ktoś z tych prostaków, bandytów za zasł 17.07.11, 17:39 Tacy oni bandyci i porostacy jak ty maniek za zasłoną kompa.Nie rżnij parcha bo ci to już dawno nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio TRWAM 17.07.11, 17:43 babka .Czekam tylko jak peowcy zaczną chodzić po mieszkaniach ,by przekonać ludzi do następnej Irlandii.Oczywiście chciałbym by odwiedził mnie Stefan Niesiołowski czołowy kabareciarz owej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański trzeba zasłużyć IP: *.apus-net.pl 17.07.11, 20:00 Na Stefana jesteś za mały, trzeba rozumieć co się mówi, a nie mówić czego się nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: trzeba zasłużyć 17.07.11, 20:16 Ja na stefana przestań babka ,bo to gnom i cierpienie dla profesorów wyższej rangi .Ludzie już mówią ,że zostanie wykładnią PO po wykopkach i żniwach.Był palikot jest i stefan.Oraz chłopiec do bicia sawicki .Znam te tematy babka więc się nie podniecaj .Narazie to problem dla PO to Tadziu R.Zakablowanie Go do Watykanu nic nie dało.Jedynie order od Komorka dostanie za małą prowokację operator polsatu.Nawiasem Gajowy Bul dobrze się bawi ,bo większość nie ma co do gęby włożyć.Jedynie to w mediach ma przewagę Donald bo się boją o koryto wybrańcy.Jeśli ruszysz dupę to zobaczysz co się dzieje w urzędach przed wyborami .Zwłaszcza ,w małych miejscowościach. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: trzeba zasłużyć 18.07.11, 18:35 Gorzej zaraźliwego bydła jak fanatyków "radia maryja" to już nie miało gdzie przygnać tylko akurat tu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CREDO Re Jedynie jak się urodziłeś to umrzeć musisz. IP: *.alfanet24.pl 24.07.11, 14:49 Prawdą jest nie od dziś ,że są ludzie w klerze jak i w świeckim tabunie dla idei i są dla mamony. Po co to wszystko robić na pokaz przed sąsiadami, znajomymi , rodziną Dlatego po co Chrzcić posyłać do I-szej Komunii Świętej robić Śluby z Mszą Rzymską czy też wypaśne pochówki. Tylko ludzie słabego charakteru i bojący się wszystkich i wszystkiego poruszają się na tym padole jak chorągiewki na wietrze. A ta religia miała wiele zawirowań w stronę złą jak i dobrą ale jest i będzie do puki istnieć życie ludzkie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś