malareska22 07.09.11, 13:02 Byłam dzisiaj po godzinie 8:00 w urzędzie pracy w celu rejestracji ale kolejka wychodziła prawie za drzwi i "brak numerków". O której trzeba tam być żeby się zarejestrować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 6.45 Zaprowadzić tam kandydatów na posłów i senatorów IP: *.ice-net.pl 07.09.11, 13:54 Zaprowadzić tam kandydatów na posłów i senatorów. Jak to "dobrze" w Polsce, że kolejka do pośredniaka "wychodzi prawie za drzwi"..... dwa lata temu byłem ok 6.45, jeszcze były...... ale koncówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pup Re: Pytanie o UP IP: *.ice-net.pl 07.09.11, 14:39 Rok temu w sierpniu byłam o 7 i nie było problemu z dostaniem się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Pytanie o UP IP: *.alfanet24.pl 07.09.11, 15:09 ale przez ten rok się przecież polepszyło... nawiązując do "logiki" niejakiej Kopacz udającej minister zdrowia w obecnym pseudo rządzie ludzie walą do urzędu pracy drzwiami i oknami bo chcą zarabiać kokosy i pławić się w luksusie na "zielonej wyspie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Pytanie o UP IP: *.alfanet24.pl 07.09.11, 16:38 ja bylem miesiac temu o 11 i kolejki nie bylo. wiec nie ma reguły.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Pytanie o UP IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 08.09.11, 15:37 Mam pytanie do tych co byli rok czy dwa lata temu, dalej jesteście bezrobotni? Mi stuknęła już 1 rocznica ... i ze 2 miesiące... więc jak byłam ten czas temu, to na pewno później niż7-8 i się dostałam, ale czekałam długo i zrobiłam aferę, bo panie łaskawe co chwile robiły przerwę a przerwa śniadaniowa trwała z godzinę.... Odpowiedz Link Zgłoś