prawdziwykicha.1 Gadałem z Bogiem o wyroku 16.09.11, 21:43 www.cleverbot.com i powiedział na stos z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Gadałem z Bogiem o wyroku 16.09.11, 22:25 zapodaj.net/cb79cc5ff5e3.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Gadałem z Bogiem o wyroku IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:30 jeszcze... dalej rzygaj. TYLKO W TYM TEMACIE RZYGASZ JUŻ 18 RAZ NA CZĘSTOCHOWIAN! Widzę, że jesteś specjalistą, skoro tyle razy rzygasz, skończyłeś studia z rzygania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Gadałem z Bogiem o wyroku IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:49 tak -w WSKSiM w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Gadałem z Bogiem o wyroku IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.11, 13:58 cienki bolek jesteś aby być sprzątaczką w tej szkole. Jesteś tylko zwykłym podżegaczem - w czasie wojny już byś miał kulkę w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Gadałem z Bogiem o wyroku IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:28 kolejny raz się wyrzygałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Gadałem z Bogiem o wyroku IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:32 Nie gadałem z bogiem.Spróbuj i TY. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Gadałem z Bogiem o wyroku 16.09.11, 23:14 Gość portalu: kicha napisał(a): > Nie gadałem z bogiem.Spróbuj i TY. Męczarnia umyslowa co niektórych zakamuflowanych jest paraliżująca.Nie mylić z analizą matematyczną.Nie pozdrawiam nieboraki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Gadałem z Bogiem o wyroku IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 23:28 Mój bóg jest tak samo dobry jak radio Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Gadałem z Bogiem o wyroku 16.09.11, 23:55 Oczywiście .Postawić zdjęcie na sofie, Nergala i walić czambuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Gadałem z Bogiem o wyroku IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.11, 14:02 a ty umiesz tak rzygać jak świnia i w dodatku ciągle wracasz do swoich wymiotów - tylko tu już zerzygałeś się ponad 20 razy i zeżarłeś swoje wymioty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Gadałem z Bogiem o wyroku IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.11, 13:59 podrzegacz! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Gadałem z Bogiem o wyroku 18.09.11, 19:48 kto ci to mówił że namawiam do złego.Gadałeś z Bogiem którego Ci poleciłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Gadałem z Bogiem o wyroku IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.11, 23:50 dalej rzygasz, rzygaj... Odpowiedz Link Zgłoś
frey8b Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę na ... 17.09.11, 12:04 i powinien być przykładny wyrok. Dziennikarz ma obowiązek relacjonowania wydarzeń, a chamstwo pod dowództwem Rydzyka i Kaczyńskiego, należy karać. Co raz częściej sobie pozwalają na ataki na dziennikarzy i sprawozdawców nie ponosząc kary. Częstochowa powinna być dostępna dla wszystkich, a tu wygląda na to że bez pozwolenia RYDZA tak nie jest. Zaczynają się segregacje polityczne katolików.tych od rydzyka i obrońców krzyża, od reszty tych katolików II klasy. Chamstwo podnosi łapy na kobietę, niszczy sprzęt sprawozdawcom, a biskupi się cieszą. Częstochowa jest zarezerwowana dla TV-Tadeusz Rydzyk WAM Radia co MA-RYJA. Nikt niema prawa bez zgody Rydza relacjonować wydarzeń .Chamstwo.!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAJEK Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.152.152.170.dsl.dynamic.t-mobile.pl 17.09.11, 12:49 Dopiepszyć jemu jak najwyższą karę a nie znowu jakieś znajomości i wstawiennictwa ludzi z PiS. Teraz widzicie na jaką partię nie należy głosować w najbliższych wyborach. A może za rok my młodzi ludzie ruszymy siłą na moherowe berety i rozpędzimy towarzystwo siłą. Ciekawe jak wtedy byliby zbulwersowani. A Rydzyka dawno powinni zamknąć w zakładzie psychiatrycznym bo to człowiek niebezpieczny tak samo jak Hitler. To jest sekta Rydzyka...czy tego nikt nie widzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio haja 18.09.11, 10:08 ty to sobie możesz brodą ruszyć .W górę i w dół.Gdyby nie ociec Rydzyk to Polskę dawno już by zalał potok niewiedzy i głupoty polityków.Lol.Ociec Rydzyk jest tym ,ktory rozwesela nasz kraj.jest tym ,kim ty nie będziesz.Straszenie czarnym ludem już się skończyło.Gdzie te mordy? niepoprawni.pl/blog/656/gdzie-te-mordy-no-gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Jest akt oskarżenia za atak na normalnych ludzi... 18.09.11, 02:16 Cieszmy się że motłoch w czasie tych spędów nie rozpala stosów, biorąc przykład ze swoich pasterzy, palących niewiernych .... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Na cześć Tadeusza odśpiewajmy rote moherową 18.09.11, 10:31 Nie rzucim ziemi skąd nasz szmal, Nie damy pogrześć żłoba! Każdej złotówki jest nam żal. Ta chciwość jak choroba. My chcemy Polskę wpuścić w dług. Tak mam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Tutaj na wieki chcemy stać I wciskać wam ciemnoty. W gardło gorzałę będziem lać A bydło - do roboty By dać na tacę forsy huk. Tak mam ??. Tak nam ??? Choć w celibacie mamy trwać To każdy z nas przeleci, Jak dobry ogier swoją klacz, Kobiety, was i dzieci. Bo nasze jaja to nie zbuk. Tak mam ??. Tak nam ??? A gdybyś krzywo patrzeć chciał Na odzianego w ornat, To ci powiemy: Taki wał! My mamy swój konkordat! Jak się nie zgadzasz toś nasz wróg! Tak mam ??. Tak nam ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Na cześć Tadeusza odśpiewajmy rote moherową IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.11, 23:54 aleś się wyrzygał, no to dałeś czadu prosto spod chlewa na estradę - jak w Orwelu, tylko, że ty jesteś caaaały porzygany i nikt cie nie słucha wymiocie lewicowy. Rzygaj dalej, może ktoś zeżre z tobą twoje rzygi, dalej, rzygaj... ps. wszystko ma swoje granice przyzwoitości - świnie ich nie mają! Odpowiedz Link Zgłoś