wels5 16.09.11, 13:18 A w TV Trwam powiedzą, że to dziennikarka pobiła Andrzeja K. i sama zniszczyła swój sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ej Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.09.11, 13:37 mam nadzieje ze stary bydlak zostanie ukarany ! To juz nie jest oszołomstwo ! Bic kobiete ?! Tak stare pruchno podniosło łapę na matke -polke ! Kto zezwala na te zloty pod Klasztorem dewotów ? Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch102 Ciekawe, na filmiku nie ma tego pobicia 16.09.11, 15:34 Myślałem, że skoro pisze się o policzkowaniu kobiety, to są jakieś dowody, zwłaszcza, że był przy tym kamerzysta. Ale nie, wyrwanie mikrofonu jest, bicia już nie ma. Czemu stacje telewizyjne wysyłają na ryzykowne relacje kobiety? Ostatnio między kiboli tvn wysłała kamerzystkę, teraz polsat - reporterkę. Potem panie wchodzą między walczących chuliganów, albo wpychają się bez akredytacji na ołtarz i kłopot gotowy. To nie są nowe telewizje, jeśli postępują nieprofesjonalnie to raczej nie z braku doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracus Re: Ciekawe, na filmiku nie ma tego pobicia IP: *.pools.arcor-ip.net 16.09.11, 16:09 Tak leniuch 102. Jasna Gora to bardzo" rydzykowne miejsce" Masz racje , stacje telewizyjne powinny wysylac reporterow z kalasznikami,bo tam jest bardzo niebezpiecznie. Jak mozna bezbronne reporterki wysylac w tak niebezpieczne miejsce? Powinno sie zatrudnic Legie cudzoziemska z kamerami i pancerfaustami zeby zrobic reportarz o Prezesie. Masz racje leniuch102, Jasna Góra nie dla bezbronnych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55-latek Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 17:06 Gość portalu: ej napisał(a): > mam nadzieje ze stary bydlak zostanie ukarany ! Tylko nie stary, dobrze? Tylko nie stary, ja mam 55 i stary nie jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n 16.09.11, 17:26 Jeśli wierzysz w ojca świętego Tadeusza i jego radio,popierasz kler -to stary nie jesteś tylko głupi .mam nadzieję że na starość zmądrzejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:21 rzygi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zka Chuliganów należy karać - surowo. IP: *.ngm.net.pl 16.09.11, 13:41 Polska nie jest ani chrześcijańska, ani muzułmańska, jest wielowyznaniowa i wielokulturowa. Czjeś agresywne postępowanie, powinno być szczególnie napiętnowane i karane. STOP AGRESII Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Chuliganów należy karać - surowo. 16.09.11, 17:27 Polska jest moherowa.Moher rządzi,moher radzi,moher zawsze Ciebie zdradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Chuliganów należy karać - surowo. IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:21 kolejne rzygi Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Chuliganów należy karać - surowo. 16.09.11, 18:28 Gość portalu: Zka napisał(a): > Polska nie jest ani chrześcijańska, ani muzułmańska, jest wielowyznaniowa i wie > lokulturowa. > Czjeś agresywne postępowanie, powinno być szczególnie napiętnowane i karane. > STOP AGRESII Masz racje stop agresji PRASY -KOMUSIEJ i POpier...ch. Odpowiedz Link Zgłoś
sakral jeden wart drugiego 16.09.11, 13:44 w niedzielę przewodniczący Konferencji Episkopatu Polski arcybiskup Józef Michalik powiedział: "Zasługą Radia Maryja jest,że rozmodliło Polskę, pogłębiło modlitwę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.isd-hcz.com.pl 16.09.11, 13:48 Nie zdziwi mnie 5 lat więzienia, zwrot za kamerę a dziennikarce rentę. Panie Boże patrzysz i nie grzmisz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę na ... 16.09.11, 14:05 Czy ludzie zbierający się na Jasnej Górze mają za Boga Tego,który nakazał"kochaj bliźniego swego jak siebie samego"?Może o tym niewiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: 80.54.60.* 16.09.11, 17:08 To nie są ludzie ,to Barany otumanione przez O.Rydzyka i na jego głos gotowi są nawet zabić drugiego człowieka.To nie jest wiara---to jest ŚLEPY-FANATYZM ,normalny wierzący i rozumny człowiek potrafi odróżnić naukę z BIBLII od nauki Fanatycznego klechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latko Ta ręka z pewnością uschnie. IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 14:21 Czekamy na stanowczą reakcję biskupów w obronie Kościoła Katolickiego bezprzykładnie zaatakowanego przez państwowy aparat sprawiedliwości. Ta ręka bezwstydnie podniesiona na katolika uschnie! A co tam słychać u polskich ofiar księży dobrodziejów pedofili - przyjaciół dzieci? Zanosi się już na pozew zbiorowy czy dzieci jeszcze się nie skrzyknęły? Odpowiedz Link Zgłoś
han-ss Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę na ... 16.09.11, 14:23 tej ekipie pseudodziennikarzy sam bym natluk po mordzie - przedewszytskim za glupote, powinni wiedziec czy sie moze to skonczyc, po jaka cholere tam lezli, do tlumu agresywnych fanatykow, a prokuratura niech sie zajmie powaznymi sprawami, a nie pie...mi Odpowiedz Link Zgłoś
maritt.g Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n 16.09.11, 15:12 prokuratura niech sie zajmie powaznymi sprawam > i, a nie pie...mi To właśnie są poważne sprawy, bo jak obywatel atakuje obywatela, to państwo ma zaatakowanego bronić. A dziennikarz ma relacjonować. To są jego obowiązki. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid I bardzo dobrze. 16.09.11, 14:28 Sztandary KK nie powinny być parasolem ochronnym dla zwykłej chuliganerii. Odpowiedz Link Zgłoś
tow_rydzyk Religia - ostatnie tabu psychiatrii 16.09.11, 14:54 Jak myslacy czlowiek w 21 wieku moze tracic czas (niekiedy i cale zycie) “studiujac” bezpodmiotowa, kompletnie oderwana od rzeczywistosci pseudo-nauke pretensjonalnie nazwana “teologią”, ktora wyrosla z religijnego folkloru o duchach, ciezarnych dziewicach, zmartwychwstancach, wodochodziarzach, rogatych i skrzydlatych facetach(?), piekle, gadąjących wężach i (mojej jedynej ulubionej przypowiesci biblijnej) o zamianie wody w wino. “Teologia” jest eufemizmem, ktory wydaje sie brzmiec wzniosle, prawie szacownie ale dla kazdej nawet srednio wyksztalconej osoby termin ten zawiera w sobie tyle “naukowosci” ile mozna jej znalezc w astrologii, alchemii, numerologii czy scjentologii. Nie jest to dziedzina, od ktorej - tak jak w medycynie, naukach scislych czy nawet humanistycznych - mozna sie spodziewac wielu istotnych dla rozwoju naszej cywilizacji rozwiazan i odkryc Czyzby teolodzy liczyli na to, ze Komitet Noblowski przyzna “Oscara” za komparatywne badania biomechaniki skrzydel aniola i np. motyla? Panowie w sutannach (i w turbanach) nie ujawniajcie waszego “zawodu” zwlaszcza w kregu ludzi swiatlych, korzystajacych z dobrodziejstw wspolczesnej rewolucji naukowo-technicznej i informacyjnej. Oszczedzicie sobie wiele wstydu i niepotrzebnych pytan, na ktore nie bedziecie w stanie odpowiedziec. Nawet przecietny 5-klasista z dostepem do internetu z latwoscia moze obnazyc wasz obskurantyzm i dyletantyzm (o ile wy go nie obnazycie wczesniej). "Wyjasnianie" wszystkich niezrozumialych zjawisk "tajemnica" albo "niezbadana wola" antropomorficznego boga (czy bogow) rezydujacego “na wysokosci” jest przejawem kompromitujacego was infantylizmu. Przywoluje pamiecia nieformalna rozmowe z ksiadzem (po cywilu) sprzed paru lat, ktory przyznal mi sie, ze akceptuje teorie ewolucji kwestionujaca 6-dniowa “teorie” stworzenie swiata i wiele innych aspektow biblijnej narracji. Bronil on utylitaryzmu religii. Kazde wyznanie ze swoimi obrzadkami i uproszczonym jezykiem i kodem moralnym - w jego pojeciu - utrzymuje spojnosc spoleczna i narodowa tozsamosc. Religia godzi ich z rzeczywistoscia bez wzgledu na to jaka ona jest sprzyjajac tym samym utrzymaniu porzadku publicznego. Dla niego Biblia to nie pozbawiona urokow metafora literacka, ktora towarzyszyla mu od urodzenia, do ktorej jest przywiazany raczej na poziomie emocjonalnym niz intelektualnym. Oczywiscie -podobnie jak slynna pani Agnes Gonxha Bojaxhiu - i on czasami ma watpliwosci w istnienie jakiegokolwiek boga ale wyswieconemu ksiedzu trudno jest sie do tego przyznac przed samym soba i zwlaszcza przed innymi. Ujela mnie odwaga i szczerosc tego czlowieka. “Kto ma ksiedza w rodzie tego bieda nie ubodzie”– ludowe przyslowie. Skoro o pragmatyzmie mowa. Czy nalezy sie temu dziwic, ze ci mezczyzni zainwestowali caly swoj potencjal intelektualny w religijny przemysl uslugowy? Badz co badz jest to "kariera zawodowa", ktora oferuje bezplatny dach nad glowa, opierunek, samochod, pomoc domowa calodobowo zaspakajaca ich wszelkie potrzeby, nieograniczony dostep do dzieci no i najwazniejsze stosunkowo monotonna ale nieskomplikowana i nie wymagajace szczegolnych, konkretnych kwalifikacji zawodowych zajecie. Przyjrzyjmy sie blizej na jakich zasadach komercyjnych operuje przemysl religijny. Tajemnica jego sukcesu jest idealny, wymarzony przez kazdego produkt: NIESMIERTELNOSC. Nie wiadomo kto wpadl na ten genialny pomysl na robienie pieniedzy i sprawowania nieograniczonej wladzy nad ludzmi. Ta przyslowiowa "zlotodajna zyla", ktora religijni “dilerzy” sprzedaja na slowo nie dajac nam ani pokwitowania ani gwarancji, ta JEDNORAZOWA oferta "handlowa" oparta na sprzedazy biletow do nieba (oczywiscie w JEDNA STRONE) cieszy sie nieslabnaca popularnoscia mimo niemoznosci zweryfikowania jej ze szczesliwymi klientami. (Innym towarem jest tzw. “rozgrzeszenie” rowniez cieszace sie duzym wzieciem ale KK musi konkurowac w tej dziedzinie z ziemskimi organami scigania i sadownictwem.) Na prozno mozemy szukac listow dziekczynnych od “szczesliwych klientow” na witrynach i forach internetowych reklamujacych rozne korporacje religijne. A szkoda bowiem ta powszechnie stosowana w swiecie biznesu praktyka podniosloby ich reputacje nie mowiac juz o potwierdzeniu jakosci i wiarygodnosci udzielanych uslug. System taki upraszcza relacje miedzy petentem i uslugodawca na korzysc tego ostatniego gdyz z zasady wyklucza mozliwosc skladania reklamacji, zazalen I PRAWA DO REFUNDACJI. Po prostu genialne! Praca przecietnego przedsiebiorcy religijnego sprowadza sie do nudnego i rutynowego klepania, nie zmienionych od prawie 2000 lat (1500 lat w przypadku Islamu) tekstow bedacych w istocie plagiatem innych przed-chrzescijanskich mitologii. Jedyna trudnosc polega na dobraniu mniej lub bardzie pasujacych fragmentow z tzw. swietego pisma w zaleznosci od wymagan klienta a dokladniej tego co klient (a wlasciwie jego najblizsi) chcialby uslyszec. Zazwyczaj doswiadczony przedsiebiorca religijny znajdzie cytat uzasadniajacy kazda okolicznosc: od modlow do “wszechwiedzacego i wszechmocnego boga” o sprzyjajace warunki meteorologiczne do modlow w intencji ofiar katastrofy lotniczej spowodowanej przez te same warunki pogodowe, o ktore sie poprzednio modlil. Nasz klient-nasz pan. Najwazniejsi potentaci tego biznesu podzielili swiat na sfery komercjalnych wplywow. Ich glowne “biura podrozy” (w JEDNA STRONE) znajduja sie w Teharanie/Mecce, Watykanie i Jerozolime. Do dzis jestesmy swiadkami walki o zmonopolizowanie swiatowego rynku religijnego: W Irlandii Pln., na Balkanach, na Bliskim Wschodzie, Afganistanie , Kaszmirze...gdzie zainteresowane strony w jednym reku trzymaja swoje jedynie sluszne i podyktowane przez (oczywiscie) tego prawdziwego boga “swieta ksiege” a w drugiej kalasznikowa lub bombe (czasami jadrowa). No coz my, ktorzy nie doznalismy blogoslawienstwa religijnej schizofrenii -w imie tzw. politycznej poprawnosci-musimy sie temu przygladac z powaga i szacunkiem aby bron boze nie zostac oskarzonym o “wojujacy ateizm”. A juz ci, ktorzy nie potrafia powstrzymac sie od smiechu musza byc przygotowani na podzielenie losu autora slynnych dunskich karykatur, ktory do dzisiaj korzysta z 24-godzinnej ochrony policyjnej. Pragne tym tekstem wniesc cos konstruktywnego do szerokiej dyskusji nad rola religii we wspolczesnej Polsce. Nikomu niczego nie narzucam. Bede bronil do upadlego prawa religijnych entuzjastow do swobodnego zrzeszania sie w kolkach zainteresowan, w ktorych w swoim gronie, bez ograniczen bede oni mogli uprawiac swoje zgodne z prawem rytualy. W panstwie demokratycznym zasluguja oni na te same prawa i obowiazki jak pozostale apolityczne organizacje bezdochodowe jak np: zwiazek milosnikow UFO, hodowcy krolikow ozdobnych, towarzystwo milosnikow gry w warcaby. Nadszedl czas i potrzeba podniesienia swiadomosci spolecznej o wadze i roli nauki i oswiaty we wspolczesnym swiecie. Mowmy o tym odwaznie, bez ogrodek jak ma to miejsce na Zachodzie w celu CALKOWITEJ sekularyzacji zycia politycznego w Polsce. Budujmy Polske w imie humanizmu i ogolnoludzkich zasad moralnych bez zadnych przymiotnikow (socjalistycznych, katolickich). Pragne, aby zwlaszcza mlodzi Polacy zyli w poczuciu wiary we wlasne sily, bez poczucia winy, strachu, kompleksow czy wstydu. Wazne jest aby byli oni zdolni do samodzielnego myslenia i podejmowania odwaznych, racjonalanych, prawych decyzji godnych wyzwan 21 w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia czekam spokojnie na wyrok, IP: *.alfanet24.pl 16.09.11, 15:16 nie mam wątpliwości, że będzie uniewinniający Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: czekam spokojnie na wyrok, 16.09.11, 17:19 To się zgadza ,bo który sąd narazi si ę klerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: czekam spokojnie na wyrok, IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:22 i jeszcze jedne rzygi z gównem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowy Do mamonia gamonia IP: *.centertel.pl 16.09.11, 15:18 Gamoniu nie potrafisz odmieniać przez przypadki ośle ??? "- Byłem uderzany łokciem, kijem od flagi, jakieś kobiety próbowały wyrwać mi kamerę - relacjonował operator Bartek Tomaszewskiego". Powinno być> " - Byłem uderzany łokciem, kijem od flagi, jakieś kobiety próbowały wyrwać mi kamerę - relacjonował operator ( M >kto, co) Bartek Tomaszewski" Ośle idź do szkoły podstawowej nauczyć się podstaw J.P. (ciekawe czy wiesz co znaczy ten skrót?) Odpowiedz Link Zgłoś
frey8b Re: Do mamonia gamonia 17.09.11, 12:12 Gość portalu: Miastowy napisał(a): > Gamoniu nie potrafisz odmieniać przez przypadki ośle ??? > "- Byłem uderzany łokciem, kijem od flagi, jakieś kobiety próbowały wyrwać mi k > amerę - relacjonował operator Bartek Tomaszewskiego". Powinno być> " - Byłe > m uderzany łokciem, kijem od flagi, jakieś kobiety próbowały wyrwać mi kamerę - > relacjonował operator ( M >kto, co) Bartek Tomaszewski" > Ośle idź do szkoły podstawowej nauczyć się podstaw J.P. (ciekawe czy wiesz co z > naczy ten skrót?) > miastowy jesteś super----------GAMONIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowy Do frey8b IP: *.centertel.pl 18.09.11, 18:39 frey8b milcz jak do mnie mówisz i wyjdź przez zamknięte drzwi ze swojej piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.rev.czest.net 16.09.11, 15:20 mamoń gamoń, naucz się w końcu pisać poprawnie i pisz prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
wlekawa Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę na ... 16.09.11, 15:24 To jest współczesna polsko-katolicka wersja "Hymnu o miłości" wg Radia-Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę na ... 16.09.11, 15:35 I to nazywaja sie polscy katolicy to jest banda Szatanow te polskie katoliki ja oglondalem tych polskich wariackich niby katolikow ja krzyzami walili przechodniow w warszawie przed tym palacem prezydenckim to musze wam tam w polsce pogratulowac takich wiernych Kosciolowi to sa naprawde chamy i bandziory polskiego Kosciola a niekturzy jak ten rydzyk to sa Szatany polakow wariatow Odpowiedz Link Zgłoś
ewalizarda Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę na ... 16.09.11, 15:44 To jest ewidentne nawoływanie do SAMOSĄDU....I tak wygląda katolicyzm w Polsce....Księża są gorsi od komuny!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 15:58 "Ewa Żarska. - Gdy jednak ojciec dyrektor powiedział przez mikrofon, że jest telewizja, która nie ma akredytacji, a która filmuje pielgrzymkę (wówczas ekipa została też pokazana na telebimach ustawionych pod murem Jasnej Góry), wtedy się zaczęło! Zostaliśmy napadnięci. Jeden z napastników wyrwał mi mikrofon i uderzył mnie nim w twarz. Wielokrotnie byłam szturchana i szczypana. O wyzwiskach i wulgaryzmach już nawet nie wspominam." KŁAMSTWO! - widziałem to co się działo na własne oczy z odległości 2-3metrów POLSKA ŁGARSTWEM STOI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molem Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.pools.arcor-ip.net 16.09.11, 16:24 Katolik. byles 2-3 metry od reporterki i co? widziales tylko ze Polska lgarstwem stoi? Chciales ucalowac reke prezesa to trzeba bylo stac w innym miejsu,tam bys widzial Lgarza na zywo moj ty klamliwy antakatoliku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skarżypyta Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 16:41 ...trzeba to zgłosić Nowakowi.....temu co się sektami zajmuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n 16.09.11, 17:21 Gość portalu: Skarżypyta napisał(a): > ...trzeba to zgłosić Nowakowi.....temu > co się sektami zajmuje :-) Polska od tysiecy lat jest katolicka i jezeli tak ci przeszkadzaja to sobiej zmien Izrael stoi otworem ,zmienisz tylko sekte ktora sie modi na sekte ktora zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n 16.09.11, 17:33 cezaratko napisał: > Gość portalu: Skarżypyta napisał(a): > > > ...trzeba to zgłosić Nowakowi.....temu > > co się sektami zajmuje :-) > Polska od tysiecy lat jest katolicka i jezeli tak ci przeszkadzaja to sobiej zm > ien Izrael > stoi otworem ,zmienisz tylko sekte ktora sie modi na sekte ktora zabija. No właśnie Jezusz był żydem i matka jego też,i sekta rydzykowa też chce zabijać w imię ojca Tadeusza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:23 jak można zabierać głos na temat, o którym nie ma się zielonego pojęcia a cel jest jeden - porzygać trochę, niech śmierdzi - chłopie ogarnij się rzygaczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latko Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 17:42 Drogi cezaretko, 1. Polska nie jest katolicka od tysięcy lat. Polska nie jest nawet chrześcijańska od tysięcy lat. Sprawdź datę reakcji pogańskiej. I dowiedz się przy okazji co to w ogóle była reakcja pogańska, dlaczego się wydarzyła, itepe, itede. Zawsze namawiam naiwnie wierzących żeby się wysilili i spróbowali poznać historię systemu, którym są manipulowani przez oszustów i złodziei. Mam nadzieję, że wreszcie zaczną czytać. 2. Co do kierunku Izrael to właśnie stamtąd pochodzi twoja ulubiona religia, czemu więc tam odsyłasz innych? To przecież jest twój kierunek a nie tych, którzy nie chcą mieć z tą religią nic wspólnego. 3. Religia to nie Bóg, religia to nie wiara, Kościół to religia a nie wiara. Wiem że to za trudne do zrozumienia przez zmanipulowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.apus-net.pl 16.09.11, 18:12 Tak Polska jest katolicka, dlatego powinna być jak najdalej od Rydzykowej sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n 16.09.11, 17:17 Ja też widziałem jak moherki rozpalali ognisko i chcieli zrobić grila . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:23 i rzygi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Jeśli jesteś katolikiem... IP: *.apus-net.pl 16.09.11, 18:02 ... to pamiętaj o Sądzie Ostatecznym. Tam Cię rozliczą za to co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Jeśli jesteś katolikiem... 16.09.11, 18:15 tak,tak trafię do piekła i będę gotował zupę dla diabłów z Rydzyków,biskupów i księży a Ciebie podam na deser dla samego Belezuba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Jeśli jesteś katolikiem... IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:24 jeszcze dalej rzygasz! Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko Rezygnuje z Polsat 16.09.11, 17:09 Po obejrzeniu filmu wyraznie widac prowokacje szmzaty z Polsatu. Pierwsze to facet gdyby uderzyl polecialy by napewno inne slowa a nie :ja pani nie uderzylem: po drugie kamera byla zaslaniana i nie widac ani jednego wstrzasniecia. Jak widac zydowskie szmatlawce wlacznie z GW stosuja gebelsowski czy stalinowski system piorac mozgi kretyna ktorzy nie potrafia ruszyc wlasna mozgownica. Podobnie jak na calym swiecie gdzie pojawiaja sie ZYDZI zaczyna sie problem i jezeli polski narod bedzie takie rzeczy tolerowal to mozemy dojsc do sytuacji podobnej jak w Palestynie ze beda szczelali do Polakow jak do kaczek. Postaram sie aby z pomaca polskich i polonijnych gazet zbojkotowac Polsat zobaczymy ile ich wyniesie ta rzekom zniszczona kamera . Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Rezygnuje z Polsat 16.09.11, 17:15 Jestem monterem TY Trwam i RaDIA mARYJA .Polecam Ci swoje usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko Re: Rezygnuje z Polsat 16.09.11, 17:32 prawdziwykicha.1 napisał: > Jestem monterem TY Trwam i RaDIA mARYJA .Polecam Ci swoje usługi. Z tego co widze jest to niemozliwe poniewaz TV Trwam i Radio Maryja przyjmuje monterow inteligentnych i z wyksztalceniem tak ze wybacz nie skorzystam z twojej propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Rezygnuje z Polsat 16.09.11, 17:42 cezaratko napisał: > prawdziwykicha.1 napisał: > > > Jestem monterem TY Trwam i RaDIA mARYJA .Polecam Ci swoje usługi. > Z tego co widze jest to niemozliwe poniewaz TV Trwam i Radio Maryja przyjmuje > monterow > inteligentnych i z wyksztalceniem tak ze wybacz nie skorzystam z twojej propozy > cji To nie wiesz co tracisz.Możesz mieć antenę do radia maryja w kształcie krzyża a na satelitarnej namalowany krzyż.Co wydatnie wpływa na odbiór fal z Torunia.Ukończyłem gimnazjum u Józefa na Rakowie ,to chyba o mojej wielkiej wiedzy w dziedzinie katolickiego przekazu. Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko Re: Rezygnuje z Polsat 16.09.11, 17:48 prawdziwykicha.1 napisał: > cezaratko napisał: > > > prawdziwykicha.1 napisał: > > > > > Jestem monterem TY Trwam i RaDIA mARYJA .Polecam Ci swoje usługi. > > Z tego co widze jest to niemozliwe poniewaz TV Trwam i Radio Maryja przy > jmuje > > monterow > > inteligentnych i z wyksztalceniem tak ze wybacz nie skorzystam z twojej p > ropozy > > cji > To nie wiesz co tracisz.Możesz mieć antenę do radia maryja w kształcie krzyża a > na satelitarnej namalowany krzyż.Co wydatnie wpływa na odbiór fal z Torunia.Uk > ończyłem gimnazjum u Józefa na Rakowie ,to chyba o mojej wielkiej wiedzy w dzie > dzinie katolickiego przekazu. > Znam ta szkole i wiem jaki poziom reprezentuja jej uczniowi a ztego co widze Ty raczej rzucales kamieniami w strone szkoly zamiast chodzic na wyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Rezygnuje z Polsat IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:25 jesteś zwykłą szumowiną rzygaczu bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Rezygnuje z Polsat IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.11, 14:22 Wiesz, proponuję, Ci, mimo wszystko zamilczeć i przestać ujadać swoją antysemitowską buźką. No i zalecam popracowanie nad poprawną polszczyzną "patrioto".:) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Jeśli ojciec święty Tadeusz Rydzyk 16.09.11, 17:13 Kocha Maryje zawsze dziewice to powinien złożyć je.j w ofierze swoje klejnoty. Postawić je w słoiku przed cudownym obrazem .Jako dowód wdzięczności za otrzymane łask mi.za św.Maybacha którego sprzedał iA on tylko chce ofiary od moherów i dotacji od państwa Polskiego i od UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak ktos ma za Re: Jeśli ojciec święty Tadeusz Rydzyk IP: *.54.168.220.tvksmp.pl 16.09.11, 17:24 niech go wsadza na 3 lata a potem każą oddać te 30tys!! zdechnie z glodu haha Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Jeśli ojciec święty Tadeusz Rydzyk 16.09.11, 17:30 i ojca świętego Tadeusza też ,bo to on jako święty namawiał tego bereta do przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Jeśli .. IP: *.vnet.wne.edu 16.09.11, 17:58 Chcialbym aby wszyscy Chrzescianie razem z Ksiezami i T. Rydzykiem i ludzie bioracy udzial w tej zadymie przypomnieli sobie: Szanuj każdego człowieka, bo Chrystus w nim żyje. Bądź wrażliwy na drugiego człowieka, Twojego brata... Myśl dobrze o wszystkich - nie myśl źle o nikim. Staraj się nawet w najgorszym dostrzec coś dobrego. Mów zawsze życzliwie o drugich - nie mów źle o bliźnich. Napraw krzywdę wyrządzoną słowem. Nie czyń rozdźwięku między ludźmi. Jednocz sercem i słowem. Rozmawiaj z każdym językiem miłości. Nie podnoś głosu. Nie przeklinaj. Nie rób przykrości. Nie wyciskaj łez. – Uspokajaj i okazuj dobroć. Przebaczaj wszystko i wszystkim. Nie zachowaj w sercu urazy. Zawsze pierwszy wyciągaj rękę do zgody. Działaj zawsze na korzyść bliźniego. Czyń dobrze każdemu, jakbyś pragnął, aby Tobie czyniono. Nie myśl o tym co Tobie jest kto winien, ale co Ty jesteś winien innym. Czynnie współczuj w cierpieniu. Chętnie spiesz z pomocą, radą, pociechą, sercem. Pracuj rzetelnie, bo z owoców Twojej pracy korzystają inni, jak i Ty korzystasz z pracy drugich. Włącz się w społeczną pomoc bliźniemu. Otwórz rękę ubogim i chorym. Użycz ze swego. Staraj się dostrzec potrzebujących wokół siebie. Módl się za wszystkich, nawet za nieprzyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Jeśli .. 16.09.11, 18:08 A tak dokładnie to w którym miejscu Rydzyka jest Chrystus? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Jeśli .. 16.09.11, 18:09 Bo się wydaje że w nim zamieszkał sam diabeł,istnieją na to dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Jeśli .. IP: *.vnet.wne.edu 16.09.11, 18:13 Nie chce sie wypowiadac na ten temat poruszajac pierwszy temat ale warto przeczytac...to wszystko jest w Malym Katechizmie ktorego chyba nikt juz nie czyta tak jak i Ksieza tak jak T. Rydzyk. Grzechy cudze Namawiać do grzechu. Rozkazywać bliźniemu grzeszyć. Zezwalać na grzech bliźniego. Pobudzać do grzechu. Milczeć, gdy ktoś grzeszy. Nie karać grzechu. Pomagać w grzechu. Usprawiedliwiać grzech cudzy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Jeśli .. 16.09.11, 18:26 A czemu nie chcesz .Powiedz otwarcie że Rydzyk modląc się Pod Jasną Górą diabła miał pod skórą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Jeśli ojciec święty Tadeusz Rydzyk IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.11, 23:49 wstydu nie masz rzygaczu, rzygaj, rzygaj, niedługo się utopisz we własnych rzygach Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko Re: Jeśli ojciec święty Tadeusz Rydzyk 16.09.11, 17:43 prawdziwykicha.1 napisał: > Kocha Maryje zawsze dziewice to powinien złożyć je.j w ofierze swoje klejnoty. > Postawić je w słoiku przed cudownym obrazem .Jako dowód wdzięczności za otrzyma > ne łask mi.za św.Maybacha którego sprzedał iA on tylko chce ofiary od moherów i > dotacji od państwa Polskiego i od UE. A skad masz pewnosc ze mial Maybacha bo ja z GW ia ze sprzedal to juz nikt o tym nie pisali ? Ale wiem napewno ze O Rydzyk a raczej za jego posrednictwem postawiono duzo szkol wcale nie sa drogie a czsami darmowe mozesz z nich skorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Jeśli ojciec święty Tadeusz Rydzyk 16.09.11, 17:46 cezaratko napisał: > prawdziwykicha.1 napisał: > > > Kocha Maryje zawsze dziewice to powinien złożyć je.j w ofierze swoje klej > noty. > > Postawić je w słoiku przed cudownym obrazem .Jako dowód wdzięczności za o > trzyma > > ne łask mi.za św.Maybacha którego sprzedał iA on tylko chce ofiary od moh > erów i > > dotacji od państwa Polskiego i od UE. > A skad masz pewnosc ze mial Maybacha bo ja z GW ia ze sprzedal to juz nikt o ty > m nie pisali ? > Ale wiem napewno ze O Rydzyk a raczej za jego posrednictwem postawiono duzo szk > ol > wcale nie sa drogie a czsami darmowe mozesz z nich skorzystac. I co pójdę już wtedy do nieba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Jeśli ojciec święty Tadeusz Rydzyk IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:25 następne wypociny pełne rzygowin Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę na ... 16.09.11, 17:41 Nazwijmy rzeczy po imieniu. Nie Jasna Góra a Ciemna Góra. Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n 16.09.11, 17:55 6.smiech napisał: > Nazwijmy rzeczy po imieniu. Nie Jasna Góra a Ciemna Góra. Napewno nie taka ciemna jak twoja mozgownica Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n 16.09.11, 18:15 cezaratko napisał: Napewno nie taka ciemna jak twoja mozgownica Cezaratko reka cie swedzi ? przylozyl bys komus co ? Wy tylko agresja i w imie Ojca Rydzola. Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n 16.09.11, 20:14 Raczej czarna dziura. Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę na ... 16.09.11, 18:11 Wyraznie prowokacyjny atak" mediow-komusio -POpiep....ych" na spokojnych ludzi na pielgrzymce.Prowokacja Palikocio -Tuszczo - Dupowata. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n 16.09.11, 18:18 też prawda,- na następny raz to proszę założyć hełm a nie beret,wtedy ocalejesz i będziesz zbawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:26 kolejne rzyganie Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n 16.09.11, 18:24 wels5 napisał: > A w TV Trwam powiedzą, że to dziennikarka pobiła Andrzeja K. i sama zniszczyła > swój sprzęt. Co prawdopodobnie jest prawda bo w stylu Palikocim prowadzona prowokacja na wzor scierki prasowej-patrz Olejnik, wyglada na chamski zamach na spokojnych ludzi przez wytrenowane w UB cki sposob bandy rozwydrzonych reporterow POrabanych-Dupowatych Tuszczych -klamczuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę na ... 16.09.11, 19:01 No i proszę ! Złodziej Rydzyk może być zadowolony. Nawoływanie do nienawiści osiągnęło swój skutek. A może to tak wyglągda w rozumieniu kleru Miłość, którą głosił nasz Pan Jezus Chrystus ? Nie dosyć, że rozwścieczone mohery atakują ludzi, to na antenie Radia Maryja ten obleśny sekciarz apeluje do moherów by zgłaszali sie jako "świadkowie", że to reporterzy pobili pielgrzymów. Chryste - czy takich pasterzy oczekiwałeś w Twoim Kościele ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n 16.09.11, 19:12 I patrz ilu sie znajdzie ,a zastanawiajace im wiekszy lajdak tym bardziej oddany Rydzowi, ciekawe co tam maja na sumieniu ,wczesniej musieli niezle nagrzeszyc, a teraz przez Rydza do nieba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 20:09 kto doprowadził wasze mózgi do takiego debilizmu bo napewno nie Rydzyk Hej hipokryci a pamiętacie jeszcze Jana Pawla II. Nic po nim nie zostało w waszych mózgach. Wstyd!!! Opinie Częstochowiaków mają poziom szkoły podstawowej Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 A Ty Ewo jako żej najmądzrzejsza 16.09.11, 20:22 z tego miasta.To nam powiedz co mówił papież? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: A Ty Ewo jako żej najmądzrzejsza IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 22:27 dalej rzygaj... tylko to potrafisz. Oj zapomniałem, jeszcze umiesz SRAĆ - i to we własne rzygi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Cicho !!! IP: *.apus-net.pl 16.09.11, 21:08 Bo przyjdzie Bodzio i nas poustawia. A wtedy nie będzie lekko. (dziś piątek On coś napisze) Odpowiedz Link Zgłoś
lala1949 Jest akt oskarżenia za atak na dziennikarkę na ... 16.09.11, 21:27 Trzeba wreszcie skończyć z tym kłamstwem ,to co wygadują w tym radiu to żenada!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś