Dodaj do ulubionych

Pokojowa demonstarcja w Częstochowie!

19.09.11, 20:28
Zorganizujmy pokojową demonstrację w Częstochowie. Proszę o propozycje terminu oraz miejsca. Pozdrawiam. Andrzej Dziąba.
Obserwuj wątek
    • andrzej-dziaba Pokojowa demonstracja w Częstochowie! 19.09.11, 20:29
      .... oczywiście demonstracja.
      • Gość: cyc Re: Pokojowa demonstracja w Częstochowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 20:38
        pokojowa masturbacja
        • andrzej-dziaba Globalna rewolucja! 19.09.11, 20:44
          Gość portalu: cyc napisał(a):

> pokojowa masturbacja

Nadchodzi globalna rewolucja, a Ty o takich przyziemnych sprawach. Fe!
        • Gość: lena Re: Pokojowa demonstracja w Częstochowie! IP: *.play-internet.pl 19.09.11, 20:46
          Moje hasło-przedłużyć lato do końca grudnia.Kto jest za niech demonstruje.
          • andrzej-dziaba Re: Pokojowa demonstracja w Częstochowie! 19.09.11, 20:55
            Gość portalu: lena napisał(a):

> Moje hasło-przedłużyć lato do końca grudnia.Kto jest za niech demonstruje.

Pierwsza propozycja nieco zabwna, ale przy pomyślnym ukladzie meteorologicznym mogłoby się udać. Czekam na następne propozycje. Załatwię formalności i podejmę się spraw organizacyjnych.
    • andrzej-dziaba Globalna rewolucja nadchodzi! 19.09.11, 20:49
      fiatowiec.nowyekran.pl/post/27269,okupacja-wall-street-w-nowym-jorku
      • Gość: cyc Re: Globalna rewolucja nadchodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 21:00
        Częstochowa żąda dostępu do morza !!
        • andrzej-dziaba Re: Globalna rewolucja nadchodzi! 19.09.11, 21:10
          Gość portalu: cyc napisał(a):

> Częstochowa żąda dostępu do morza !!

Może żadąć.
          • Gość: xxx Re: Globalna rewolucja nadchodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 20:33
            Hmm, w świetle "faktu Unijnego", że Polska dostępu do morza NIE POSIADA... Warto rozważyć...
      • Gość: ela Balt moim idolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 21:00
        Temat masz -organizuj!
        • andrzej-dziaba Żadne lewactwa i dziwactwa! 19.09.11, 21:11
          Gość portalu: ela napisał(a):

> Temat masz -organizuj!

O nie. Nic z tych tematów. Nie tylko dlatego, że mam prawicowe poglądy.
    • andrzej-dziaba Hasło przewodnie! 19.09.11, 21:17
      "Zorganizujmy się i zarządzajmy naszym państwem dla nas samych i dobra wspólnego"
      • andrzej-dziaba Re: Hasło przewodnie! 19.09.11, 21:37
        Dość finasowania urzędniczych, sądowych, prokuratorskich i podobnych nierobów. Wybierzemy sobie taką wladzę ustawodawczą, wykonawczą i sądowniczą, która będzie nam służyć, a nie pasożytować jak wszy i pijawki. Tej władzy pokażemy jej miejsce - społeczny śmietnik Do dzieła!
        • Gość: ela Re: Hasło przewodnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 22:10
          No organizuj! Czekamy z niecierpliwością.
          • andrzej-dziaba Re: Hasło przewodnie! 19.09.11, 22:12
            Gość portalu: ela napisał(a):

> No organizuj! Czekamy z niecierpliwością.

Proszę się również zaangażować. Pozdrawiam.
    • andrzej-dziaba Zapowiedź demonstarcji w Częstochowie! 19.09.11, 22:11
      Jutro ok. godz. 13 00 przed Sądem Okręgowym w Częstochowie odbędzie się krótka konferencja prasowa z udziałem Prezesa Stowarzyszenia "Praworządność" Mariusza Cysewskiego i moim, zapowiadająca liczne demnstarcje w Częstochowie. Zapraszamy przedstawicieli mediów oraz mieszkanców Częstochowy.
      • Gość: Marek Re: Zapowiedź demonstarcji w Częstochowie! IP: *.alfanet24.pl 19.09.11, 22:15
        Andrzej, porponuję demonstrować przeciwko Matyjaszczykowi i Baltowi. Nie sprawdzili sie,, trzeba ich odwołac.
        • andrzej-dziaba Re: Zapowiedź demonstarcji w Częstochowie! 19.09.11, 22:28
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> Andrzej, porponuję demonstrować przeciwko Matyjaszczykowi i Baltowi. Nie sprawd
          > zili sie,, trzeba ich odwołac.

Wrona też się nie sprawdził. Odwołano go w referendum, wybrano SLD z Matyjaszczykiem i co dalej? Nie o to chodzi. Trzeba pobudzić inicjatywę społeczną do głębszych zmian. Napisałem o tym na NE.

nowapolska.nowyekran.pl/post/27095,nowy-ekran-fides-nowa-polska-i-co-dalej-z-toba-polsko
          • Gość: Marek Re: Zapowiedź demonstarcji w Częstochowie! IP: *.alfanet24.pl 19.09.11, 22:36
            To jakie proponujesz postulaty, bo nie wiem co napsiac na transparencie, z ktorym jutro przyjde.
            • andrzej-dziaba Re: Zapowiedź demonstarcji w Częstochowie! 20.09.11, 08:35
              Gość portalu: Marek napisał(a):

> To jakie proponujesz postulaty, bo nie wiem co napsiac na transparencie, z ktor
              > ym jutro przyjde.

Np. : Suwerenność - Praworządność - Bezpieczeństwo - Gospodarność - Prorodzinność - Solidarność - Tolerancja.
    • Gość: dubminator Re: Pokojowa demonstarcja w Częstochowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 09:32
      Chce robić POKOJOWĄ demonstrację, a już na forum się rzuca na lewicowców, ech...
      • andrzej-dziaba Lewactwo, cwaniactwo ... . 20.09.11, 10:28
        Gość portalu: dubminator napisał(a):

> Chce robić POKOJOWĄ demonstrację, a już na forum się rzuca na lewicowców, ech..
        > .

Możesz sobie robćc jakąkolwiek demonstarcję na rzecz kogokolwiek. Twoja wola. Moja inicjatwa dotyczy czegoś zupełnie nowego i autentycznego.
        • Gość: dubminator Re: Lewactwo, cwaniactwo ... . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 19:09
          Ja nie chcę robić żadnych demonstracji, jest wyraźnie napisane CHCE a nie chcę, czyli skierowane do autora postu
          • andrzej-dziaba Re: Lewactwo, cwaniactwo ... . 20.09.11, 19:55
            Gość portalu: dubminator napisał(a):

> Ja nie chcę robić żadnych demonstracji, jest wyraźnie napisane CHCE a nie chcę,
            > czyli skierowane do autora postu

Bardzo to zawiłe.
    • Gość: apostata Mam pomysł.... IP: *.net.stream.pl 20.09.11, 09:44
      Nie dla państwa kościelnego!
      Nie dla religii w szkołach!
      Nie dla głośników w alejach, z których trzeba słuchać mszy!
      Nie dla oddawaniu terenów kościołowi za bezcen!
      Nie dla finansowania emerytur księży z danin podatników!
      Nie dla totalitarnej religii chrześcijańskiej!
      Nie dla konkordatu!
      Nie dla krzyży w urzędach i placówkach publicznych!

itd...
      • andrzej-dziaba Jednostronny program! 20.09.11, 10:30
        Gość portalu: apostata napisał(a):

> Nie dla państwa kościelnego!
        > Nie dla religii w szkołach!
        > Nie dla głośników w alejach, z których trzeba słuchać mszy!
        > Nie dla oddawaniu terenów kościołowi za bezcen!
        > Nie dla finansowania emerytur księży z danin podatników!
        > Nie dla totalitarnej religii chrześcijańskiej!
        > Nie dla konkordatu!
        > Nie dla krzyży w urzędach i placówkach publicznych!
        >
        > itd...

Życzę powodzenia, ale nie z nami. Jesteśmy za tolerancją.
        • Gość: Maniek Re: Jednostronny program! IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.11, 19:38
          andrzej-dziaba napisał:

> Gość portalu: apostata napisał(a):
          >
          > > Nie dla państwa kościelnego!
          > > Nie dla religii w szkołach!
          > > Nie dla głośników w alejach, z których trzeba słuchać mszy!
          > > Nie dla oddawaniu terenów kościołowi za bezcen!
          > > Nie dla finansowania emerytur księży z danin podatników!
          > > Nie dla totalitarnej religii chrześcijańskiej!
          > > Nie dla konkordatu!
          > > Nie dla krzyży w urzędach i placówkach publicznych!
          > >
          > > itd...
          >
          > Życzę powodzenia, ale nie z nami. Jesteśmy za tolerancją.

Równoprawność dla innych religii. ISLAM W KAŻDEJ SZKOLE!! GWIAZDA DAWIDA OBOK KRZYŻA A KAŻDEJ SZKOLE I URZĘDZIE.
          • andrzej-dziaba - Tolerancja. 20.09.11, 19:56
            W ramach tolerancji mozna dojść do porozumienia.
    • Gość: zzz Re: Pokojowa demonstarcja w Częstochowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 10:48
      jałowa dyskusja i pieprzenie o niczym, pokojowa demonstracja, zmiany - sroty pierdoty dla podjaranych nastolatków
      • Gość: anita Re: Pokojowa demonstarcja w Częstochowie! IP: *.play-internet.pl 20.09.11, 12:29
        Ja będę dzisiaj demonstrowała na placu w centrum o godz 13.45 przez 15 minut bo mi się nie podoba,że nie świeci słońce.
        • Gość: demonstrator Re: Pokojowa demonstarcja w Częstochowie! IP: *.ip.netia.com.pl 20.09.11, 12:33
          A ja mam problemy z wypróżnianiem się i dzisiaj też będę demonstrował to.
    • andrzej-dziaba Zapowiedź pokojowej demonstarcji w Częstochowie! 20.09.11, 15:58
      Dzisiaj ok. godz. 14 00 przed Sądem Okręgowym w Częstochowie zapowiedziałem zorganizowanie w październiku po wyborach pokojowej demonstarcji. Wcześniej przemówienie wygłosił Prezes Stowarzyszenia "Praworządność" Mariusz Cysewski, który tego dnia wraz ze mną uzestniczył w sprawie sądowej wytoczonej Skabowi Państwa reprezentowanemu przez szpital psychiatryczny w Lublińcu oraz tamtejszą prokuraturę i sąd.
      • Gość: W.I.U.Lenin Re: Zapowiedź pokojowej demonstarcji w Częstochow IP: 212.87.246.* 20.09.11, 16:55
        Tak. Przed sądem stał tłum ludzi.
        Tłum składał się z dwóch osób : Mariusz Cysewski i Andrzej Dziąba.
        • Gość: babcia as Re: Zapowiedź pokojowej demonstarcj IP: *.play-internet.pl 20.09.11, 17:26
          Czym się różni żart od zgrywy??????????????
        • Gość: a Re: Zapowiedź pokojowej demonstarcji w Częstochow IP: *.alfanet24.pl 20.09.11, 19:32
          Jak to, to nie było tego tłumu dziennikarzy, fotoreporterów i wozów transmisyjnych m.in. TVN 24, Polsat News i TV Trwam?
          • andrzej-dziaba Re: Zapowiedź pokojowej demonstarcji w Częstochow 20.09.11, 20:01
            Gość portalu: a napisał(a):

> Jak to, to nie było tego tłumu dziennikarzy, fotoreporterów i wozów transmisyjn
            > ych m.in. TVN 24, Polsat News i TV Trwam?

Oficjalne media jak na razie reprezentują układ władzy, ale to też się zmieni.
        • andrzej-dziaba Re: Zapowiedź pokojowej demonstarcji w Częstochow 20.09.11, 19:59
          Gość portalu: W.I.U.Lenin napisał(a):

> Tak. Przed sądem stał tłum ludzi.
          > Tłum składał się z dwóch osób : Mariusz Cysewski i Andrzej Dziąba.

Nikogo nie zmuszaliśmy, aby tam byli. Jak będą chcieli, sami przyjdą. Do niedawna w Ameryce nic się istotnie nie działo. Społeczeństwo akceptowało poczynania wladz, ale to się diametralnie zmienbiło. Tak będzie i u nas.
    • andrzej-dziaba Sztab protestu społecznego! 20.09.11, 20:13
      urbas.nowyekran.pl/post/27395,sztab-protestu-spolecznego
      • Gość: a Re: Sztab protestu społecznego! IP: *.alfanet24.pl 21.09.11, 16:18
        Ale najpierw powiedz pan uczciwe ile osób was słuchało?
        • andrzej-dziaba Re: Sztab protestu społecznego! 21.09.11, 19:38
          Gość portalu: a napisał(a):

> Ale najpierw powiedz pan uczciwe ile osób was słuchało?

Nie chodzi o ilość tylko jakość.
          • Gość: ja Re: Sztab protestu społecznego! IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.11, 23:27
            Panie Andrzeju proponuję wybrać się na Speaker's Corner w Londyńskim Hyde Parku, to miejsce w sam raz dla Pana. Trzymam kciuki
            • andrzej-dziaba Re: Sztab protestu społecznego! 22.09.11, 08:22
              Gość portalu: ja napisał(a):

> Panie Andrzeju proponuję wybrać się na Speaker's Corner w Londyńskim Hyde Parku
              > , to miejsce w sam raz dla Pana. Trzymam kciuki

Bliżej jest w Al. NMP na Plac Biegańskiego. Jak go wyremontuja, będzie w sam raz.
    • andrzej-dziaba Tak było w Gdańsku! 22.09.11, 14:03
      https://www.youtube.com/watch?v=O5IM20V4V6I&feature=grec_index>
      • andrzej-dziaba Re: Tak było w Gdańsku! 22.09.11, 14:07
        c.d.

www.youtube.com/watch?v=OM7sB0BfQ_E&feature=related
      • andrzej-dziaba Re: Tak było w Gdańsku! 22.09.11, 14:09
        aktywny link

www.youtube.com/watch?v=O5IM20V4V6I&feature=grec_index
        • Gość: gosc wali mnie to! IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.11, 20:27
          ja i inni tak mysla :

img820.imageshack.us/img820/7750/96684237.jpg

• Gość: Jacek Re: wali mnie to! IP: 31.42.2.* 23.09.11, 00:13
            Słuchaj ANdrzej. Ja tez uwazam, ze trzeba glosno powiedziec co nas boli, wiec moze zjednoczymy sily? Ma spore mozliwosci organizacyjne i logistyczne. Daj jakies namairy, to sie spotkamy na kawe czy cos i obgadamy.
            • andrzej-dziaba Wspólne działanie! 23.09.11, 07:27
              Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Słuchaj ANdrzej. Ja tez uwazam, ze trzeba glosno powiedziec co nas boli, wiec m
              > oze zjednoczymy sily? Ma spore mozliwosci organizacyjne i logistyczne. Daj jaki
              > es namairy, to sie spotkamy na kawe czy cos i obgadamy.

www.ideaconsulting.pl/
              Dziękuję za propozycję spotkania i zapraszam. Andrzej Dziąba.
    • andrzej-dziaba Re: Pokojowa demonstarcja w Częstochowie! 29.09.11, 01:43
      nathanel.nowyekran.pl/post/28152,konfrontacje-z-policja-wokol-wall-street
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka