Dodaj do ulubionych

Sabat forumowych troli UWAGA!!!

04.10.11, 08:56
To jest tylko parę wpisów wyłapanych z wątków z tym samym IP. Trzeba pogratulować sztabowi sabatu czarownic bezmyślności. Z jednej strony wypisują plugastwa pod adresem Balta (co zrozumiałe) ale i Rozpondkowej Leszczyny i Biernata. Z drugiej bałwochwalcze teksty pod adresem jedynie słusznego Sabata. I wszystko z jednego jawnego IP. Wpis o babci Halince trzęsącej portkami usunął już administrator Forum więc go nie wklejamy. Ciekawi za to jesteśmy jak teraz spojrzysz w oczy swoim partyjnym towarzyszom. Czy znów oczywiście o niczym nie wiedziałeś???

Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
Gość: JA 13.09.11, 23:37
"GOŚCIUUU" jesteś naprawdę gość :)
Pozdrawiam!
PS. Powinny być najlepsze retusze, pal licha hasła...
Nr 1 Fiona!

Re: Hasło Sabata = totalna ściema IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
Gość: soj 14.09.11, 21:06
pucek CO TY PIERD....? Przecież Sabat jest już drugą kadencję, ogarnij się i troszkę doszkol!
To Leszczyna się go uwiesiła, a nie on takiej ... bez komentarza.

Gość: vipo 14.09.11, 21:38
no a balt to do chu... poco też po jakiego brał udział w wyborach samorzadowych skoro pcha sie do sejmu?

szybko się nudzi IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
Gość: marcin 15.09.11, 09:11 Odpowiedz
ale Leszczka

mareczekdupeczek IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
Gość: gillette 17.09.11, 23:22 Odpowiedz
w końcu by się ogolił wieśniak!

Gość: vipe 14.09.11, 21:12 Odpowiedz
pucek czy jak ci tam, czlowieku ty w ogóle nie masz pojecia co sie dzieje w radzie maista, jaki rok, stary weż wrzuc se na luz barani łbie!

pistolety? IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
Gość: vipo 14.09.11, 22:01 Odpowiedz
pierwsza cześć wypowiedzi ok, druga nie.
i KTO KOGO OKŁAMUJE... to że inni chcą nas reprezentować w Sejmie, że chcą dbac o nasze interesy etc. Nasi Radni więcej zrobili dla nas, niż ci wszyscy misterni posłowie Swoich spraw razem wzięci.

Stara wywłoka zretuszowana! IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
Gość: shrek 16.09.11, 20:44 Odpowiedz
Ohhh Izka daremne są te twoje wypowiedzi!

Boj się o swój tłusty zad!!!

dobre... IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
Gość: JużwiemNaKogo 16.09.11, 21:19 Odpowiedz
HA HA HA HA HA dawno się tak nie uśmialiśmy jakim znów zięciem, kogo?!!!
Matko nie ma co tu na tym wątku siedzieć, bo sami na siebie piszecie, jak nie Izabela to Marcin, jak nie Marcin to Marek, jak nie Marek to Kris... weźcie się lepiej wszyscy do roboty bo wybory tuż tuż a nas, wyborców zupełnie nie interesuje wasze życie osobiste, czy macie kredyty, pożyczki, kochanków etc.

A propos Pana Bartłomieja Sabat to dobrze, że sie o nim pisze... chyba wart jest mojego głosu skoro się tak go bierze na języki. Konkurencja wypisuje jakieś tam głupoty żeby stracić tak dobrego konkurenta, czyli reasumując musi być mocnym kandydatem.

Mój głos już wiem na kogo oddam, a tymczasem idę agitować na jego osobę.

Re: dobre... IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
Gość: JużWiemNaKogo 16.09.11, 21:25 Odpowiedz
Aha!
Polecamy świetny wywiad z Panem Vice Przewodniczącym w ostatnim wydaniu "Poniedziałka".

Naprawdę wielki szacun, niech inni biorą przykład z czystej, klarownej, trafiającej wypowiedzi.

Chomiczek! IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
Gość: ? 21.09.11, 10:10 Odpowiedz
Ale słuchajcie, wczoraj widziałem jeden plakacik, starszego faceta, który wygląda dosłownie jak chomik!!! :)) Taki pucowaty, łysawy tzn. 3 włosy na krzyż.
Jest w jakiejś brudnej koszuli, jakiś taki nie ogolony, zarost a'la Mareczek Balteczek.

Ooooo Biernat!!! Przypomniałem sobie :)

Kto do ch... jest? Takie wieśniak,zero prezencji, gustu etc. i taki CHOMIK się pcha, prawie z ostatniego miejsca??? Przecież to jest jakaś pomyłka, tzn. ten gość jest pomyłką :D

Re: Popieram kandydata Częstochowy IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
Gość: PLAKAT FIONY 02.09.11, 22:28 Odpowiedz
Czy ktoś już widział plakat izabell???
Naprawdę nie POlecam!
Zrobiła się na 30-tkę, lekka przesada... z tyłu liceum a z przodu muzeum!
Ohhh ta Fionka zero poczucia taktu!

Kobieto przejżyj się w lustro... już jesteś Starsza Pania... czas się z tym pogodzić!
A jeśli nie ma lustra to proszę...
czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/5,117330,10204310,Politycy__FOTOGALERIA_.html
PS. Poseł Swoich spraw... motto :)

Re: Izabela Leszczyna na żywo w sieci już o 18.00 IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
Gość: żenada 04.10.11, 00:01 Odpowiedz
szkoda było czasu Początek formularza

Re: Izabela Leszczyna na żywo w sieci już o 18.00 IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
Gość: joli 04.10.11, 01:20 Odpowiedz
już te dwie były... i co? jedna mądrzejsza od drugiej. nawet miedzy sobą nie gadają, to co zrobią dla nas???
Obserwuj wątek
    • Gość: i Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 09:05
      fakt , że Sabat to ściema a poziom Izy- Pacynki- Fiony jest żałosny !
      Wyborcy zadecydują w najbliższą niedzielę !
    • mariuszekm44 Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! 04.10.11, 09:18
      Takich sku......synków powinno się eliminować z polityki. Co to k...a jest? Debil skończony. Tłuk nawet poprawnie zdania nie potrafi sklecić. Jak można tak robić? Pcha się na posła czy na osła? Może ktoś wreszcie zada mu pytanie co takiego zrobił dla miasta będąc Szefem Komisji Zdrowia?
      Bo z tego co wiem nawet paluszkiem nie kiwnął.
      • Gość: to wstyd Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 09:26
        Jeżeli to prawda - to naprawdę wstyd
      • Gość: ewa Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.play-internet.pl 04.10.11, 12:51
        To ten yntylygenty Sabat był w ogóle od zdrowia? Chyba zdrowo się obijał.
      • Gość: Maciek Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.play-internet.pl 04.10.11, 13:36
        Komisja Zdrowia.... W niedziele facet był na promenadzie, ja spacerowałem z żoną i dzieckiem, no ale wciskają coś to wziąłem. Zdziwiłem się, że zapach do samochodu dostałem....
        Kawałek dalej stał jego kolega partyjny prosząc o głosy. Znam się na rzeczy wiem co się dzieje w mieście. Sami pchają mi się w łapy to zacząłem pytać. Zadałem obu panom te same pytania. Niestety zapach samochodowy nie przykryje smrodu wstydu po mętnych wypowiedziach Pana Sabata. Wnioskuje po rozmowie, że w tej Komisji Zdrowia, był tylko podajnikiem papieru, a wszystko robił kto inny. Zresztą ujawnienie tych wpisów mówi samo za siebie.
        Kolega z partii przynajmniej jest doskonale zorientowany.
        • Gość: realia Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: 31.61.9.* 04.10.11, 21:10
          zadaj to pytanie baltowi czy innemu bokserowi z sld. Ups zapomnialem oni nie wychodza do ludzi zeby sie nie osmieszyc.
    • Gość: Ondra z bazin Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 11:09
      ale o co Ci gościu chodzi
      je4steś zniesmaczony tymi wpisami?
      daj sobie luz po 9 to będą wpisy
      • Gość: AGA Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.play-internet.pl 04.10.11, 11:29
        Jak to o co chodzi, koleś wyskoczył jak zając z kapelusza, wydał jakieś 80 tyś na kampanię, włożył garniturek, nie potrafi sklecić zdania, ale ma NR 5. Nie ma pojęcia o niczym, ale ma kase i mamy mu pobłażać z tego powodu?! Cieć malinowy ma moich spraw bronić w sejmie? Bo dostał poparcie Haliny Rozpondek - gratuluje Pani wyczucia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: PO Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 11:44
          Pani Rozpondek musi promować osoby w stylu Sabata. Powód jest prosty. Musi błyszczeć. Ona bibliotekarka specjalistka od wszystkiego inni kandydaci też nei lepsi. Nyndza, prostactwo, słoma wychodząca z lakierków.
        • Gość: mieszkaniec Re: Pytanie do sztabu kandydata IP: *.pl 04.10.11, 11:49
          Przecież kandydaci z każdej z list mają jakieś limity finansowe na kampanię. Ile zatem wynosi limit tego Pana? Niech mi ktoś powie że Pan Sabat trzyma się jakichkolwiek limitów. Przecież ta jego kampania musiała kosztować tyle ile wynosi limit na całą listę PO (sam koszt billboardów i bannerów tego Pana to kilkadziesiąt tysięcy zł). Jak zatem uczciwie ma reprezentować moje interesy gość który już w czasie kampanii kręci zaniżając wydatki na jej prowadzenie?
          • Gość: pin Może Boguś Chatys finansowo pomógł ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 12:25
            Może Boguś Chatys finansowo pomógł , bo odwołany z rady nadzorczej wodociągów na kolejny stołeczek się załapał , został prezesem w DELITE ;

www.delite.pl/index.php/zarzad
            • Gość: gość Sabat chodzący cwaniak IP: 212.244.80.* 04.10.11, 13:31
              Sabat zna starych znajomych tylko przed wyborami, a po już cześć nie powie udaje że pierwszy raz człowieka na oczy widzi cwaniaczek
            • Gość: hang Re: Może Boguś Chatys finansowo pomógł ? IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 19:03
              Pan Chatys nie nadaje się do pełnienia jakiejkolwiek funkcji nadzorczej no chyba że poganiacz murzynów. Wszystkich swoich pracowników traktuje jak złodziei i oszustów
          • Gość: limitator Re: Pytanie do sztabu kandydata IP: *.wup-katowice-czestochowa.3s.pl 04.10.11, 14:42
            Sabat ma 5 tyś zł.
            • Gość: zx7 Re: Pytanie do sztabu kandydata IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.11, 15:45
              Pabiś i Leszczyna dajcie na luz, "dzemyslawbrona" jak coś takiego robicie to chociaż tak aby nie było wiadomo że to Wy! tragedia, niby prowokacja a IP z domu Pana Dyrektora Pabisia.
              • Gość: Łukasz Pabiś Re: Pytanie do sztabu kandydata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 16:04
                A mimo to pozdrawiam:)
                Łukasz Pabiś
            • Gość: lpo Re: Pytanie do sztabu kandydata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 08:44
              kolejny cud JP II, Sabath pomnożył limit 5 tysięcy ?
              • Gość: anty-klamca Kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 09:07
                Chyba coraz bardziej rozwiewają się wątpliwości do tego, kto poprzyklejał haniebne karteczki do plakatów niektórych kandydatów PO. A co Wy o tym sądzicie??
    • Gość: wyborca Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 15:33
      Panie Ruksza zadano pytanie skąd i w jaki sposób ma pan mieszkanie na ulicy Nowowiejskiego? Proszę wytłumaczyć to wyborcom, bo ktoś postawił pytania. Będzie pan tchórzem jak Pan nie powie jak pan zdobył to mieszkanie lub z jaka bonifikatą?

wyborca
      • Gość: Niewodniczański Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.apus-net.pl 04.10.11, 16:05
        Panie wyborco!

A pan gdzie, w baraku mieszka?
        To jego sprawa skąd ma mieszkanie, może teściowa mu kupiła.
        • Gość: V.I.T.R.I.O.L Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 20:40
          Jesteście Państwo tu piszący żałośni gó...arze udający Polityków, a mający wiedzy, zaangażowania i charyzmy na politykierów. Młódź przebierająca nogami skutecznie się opluwająca na forum. Jednak jeśli zapytasz o konkret ... jakikolwiek to pojawia się chamski wyraz twarzy oznaczający ignoranta. I tak właśnie wygląda mój Sejm, Idiota, Cwaniaczek, Lizus ... czyż można dziwić się, że was ludzie was nie szanują?
    • Gość: Miły Sabat to coś w rodzaju parcia na szkło IP: *.play-internet.pl 04.10.11, 20:45
      szkoda,że tak żałosne i pozbawiane elegancji...parcie to ,trochę przypomina rozpychanie się tłustym dups..em, nawet po własnym ugrupowaniu, kosztem innych kandydatów i prawdopodobnie liderki.
      I tak chłop nie ma szans,ale niech sobie jeszcze żyje mrzonkami do niedzieli :)
    • Gość: Wiedźma Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.net.stream.pl 04.10.11, 21:54
      Specjalnie z dedykacją dla Pana Sabata - może zrozumie treść:
      "Szeląg dam u wychodu,
      Nie zjem, jeno jaje,
      Drożej sram niźli jadam,
      Złe to obyczaje!"

J. Kochanowski
      • Gość: SABAT????????????? Sabat..........samo nazwisko cos zle sie widzi IP: 46.115.26.* 04.10.11, 22:07
        Zle mi sie kojarzy nazwisko i nie mysle o glosowaniu na niego

ja zaglosuje na

a nie powiem wam hhhahhaa
        • Gość: spokojnie Re: Sabat..........samo nazwisko cos zle sie wid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 23:00
          Zagłosujecie na kogo będziecie chcieli - byle zagłosować!
          • Gość: lastryko Re: Sabat..........samo nazwisko cos zle sie wid IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.11, 23:12
            Swego czasu w moim urojeniu wydawało mi się, ze ekipa o której mowa ma jakiś szacunek do ludzi. Ja rozumiem, ze sa w każdej grupie jakieś zwady i nieporozumienia, ale żeby za przeproszeniem sr... w swoje podwórko??? Z całym szacunkiem dla wszystkich ale właściciel IP, który jest podany na początku zrobił "sobie?" wyjątkową antykampanię.. szkoda...A konkretnie szkoda wszystkich, nie tylko z PO, ale również wszystkich którzy sami sobie ten los zgotowali poprzez głupie uwagi...zupełnie niepotrzebnie...dziękuję za uwage
            • Gość: ja Re: Sabat..........samo nazwisko cos zle sie wid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 23:18
              Nie bądź taki święty!
        • Gość: fair-play Re: Sabat..........samo nazwisko cos zle sie wid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 14:20
          Kim jest ten Sabat? Z tego co czytam, to raczej nie graczem fair-play
      • Gość: Tadzik Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.play-internet.pl 04.10.11, 23:17
        Na pewno nie zrozumie. Wątpie czy łyknie czytankę z elementarza. Sabat umi tylko książeczki czekowe czytać.
        • Gość: nie wiem Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 23:29
          co Sabat umie i potrafi, ale wasza kampania troli PO jest żenująca. Czy nie widzicie jaki wstyd przynosicie PO, żeby tylko wasi kandydaci zdobyli sukces. Nie zdobędą! Szczególne słowa kieruję do Marcina B> Wstyd i jeszcze raz wstyd. Nie zdobędziesz mandatu, a po 9 października będzie inaczej! Oj będzie
          • Gość: h Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.centertel.pl 05.10.11, 07:40
            bedzie inaczej - pozbedziemy sie balta i wyslemy go do warszawy na wiejska. Tam bedzie sie czul jak za mlodu.
    • Gość: A Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.centertel.pl 04.10.11, 23:30
      Niektóre komentarze np o urodzie Pani Leszczyny sa niesmaczne i świadczą tylko o poziomie autora a co do Pana Biernata to jest przystojnym facetem z klasa!
    • Gość: rtgr Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: 31.42.8.* 04.10.11, 23:32
      trterter
      • Gość: gość Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 00:11
        Ale panie Sabat! Jeżeli prawdą jest,że miałeś limit 5tys., a przekroczyłeś go 20razy więcej! to jakim ty możesz być uczciwym posłem? Proszę odpowiedz mi!
        • Gość: uczciwym Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 00:15
          czy bSdaje takągwarancję nie jestmieuczciwy
          • Gość: maniek Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 06:44
            Uspokujcie sie i walczcie oswoje
    • dzemyslawbrona Reszta wypocin z jednego IP 05.10.11, 10:42
      Re: PO klepnęła listyIP: *.54.172.230.tvksmp.pl
      Gość: wyborca 29.07.11, 22:45 Odpowiedz
      głosuje na Sabata, najlepszy z nich wszystkich!

Re: śmietanka IP: *.54.172.230.tvksmp.pl
      Gość: jak?to? 29.07.11, 23:10 Odpowiedz
      Ależ jak to???!!!
      Pani IZABELL przecież już nie chce do sejmu, chyba zmusili ją do wzięcia udziału w nadchodzących wyborach...
      Chodzą słuchy, ze pokłóciła się ze swoim fotelem i nie chce już go znać!
      Z resztą podobno sama tak napisała... szok!!!
      Bo przecież jak tak można napisać publicznie, to jest troszkę nie taktowne.
      Poczułam sie jakby ktoś mi strzelił w twarz... ja, jej wyborca... tak mi podziękowałą za mój cenny głos!!!
      Teraz przy skreślaniu krzyżyka nie popełnie tego samego błędu, oj nie!!!

Re: PO jepnęła listyIP: *.54.172.230.tvksmp.pl
      Gość: jak?to? 29.07.11, 23:27 Odpowiedz
      mowa o pierwszej trójce...
      - racja wykrzystali już swój czas!

Gość: LIBERAŁ 30.07.11, 13:56 Odpowiedz
      PO to jest nasza przyszlość, to jest nasza wolność słowa, dzięki niej doszliśmy tak daleko!
      PLATFORMO trwaj jak najdłużej i bez obaw... na pewno wygrasz.... z resztą jak zawsze hehehehe :)

Pozdrawiam pisiorów i lewaków :)

Gość: wyborca 31.07.11, 15:42 Odpowiedz
      Malinowe usteczka ;) ma za duże parcie na szkło, więc on odpada w przebiegach.
      G...no zna się na polityce, niech dalej zbiera malinki...

Re: a ta Leszczyna zapaskudziła swoją tłustą gębą IP:*.54.172.230.tvksmp.pl
      Gość: leszczout 14.09.11, 09:20 Odpowiedz
      Jak najbardziej popieram przedmówcę, jak tak można oszukiwać wyborców wyglądem!!!
      Przecież ta kobita tak wyglądała 30 lat temu, czy wy wiecie jak ona wygląda teraz?!!!!!!!

W głowie zero i myśli że młodzieńczą mordką nadrobi!!!

I mało tego, co wybory to ma coraz więcej retuszu...

Kobieto już dość się ośmieszyłaś w wyborach na prezydenta naszego miasta.

Panie Prezydencie proszę obudzić energię Pani Izabeli L. bo ona nie ma poczucia wstydu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Sondaż uliczny wyborczy dla okręgu częstochowIP: *.54.172.230.tvksmp.pl
      Gość: 3xNIEdlaLESZCZYNY 26.09.11, 00:30 Odpowiedz
      Nie dopuśćmy aby zasiadła w fotelu sejmowym!
      Chociażby dlatego, ze jest tak pewna siebie i ma tylko jedną parę niebieskich spodni!
      • Gość: nom Re: Reszta wypocin z jednego IP IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 22:55
        jeden na drugiego nadaje...żenada stołkami sie podzielić nie potraficie?
        • Gość: Sabaton Niestety Sabath nie rozumie co to gra Fair IP: *.friko.pl 05.10.11, 23:55
          Sabath liczy na trzeci mandat więc tnie najsłabsze ogniwo z posłów czyli Leszczynę. Trochę głosów może mu też urwać Biernat więc i jemu się dostaje. Czemu rusza Rozpondkową trudno powiedzieć bo to ona go wypromowała. Chyba ze chce iść po bandzie i przejąć przywództwo w partii. Cała to prawda...
      • Gość: jaj wojna domowa w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 15:38
        napracowałeś się kolego, w rezultacie widać, że trwa wojna domowa w PO i Bartka zwolennicy (lub on sam) wycinają Leszczynową.
        • Gość: delfin Re: wojna domowa w PO IP: *.play-internet.pl 06.10.11, 23:26
          Ale to Leszczyna rozniesie Sabata. Zadarł z nią a przy niej Sabat to mały pikuś. Po 9 października zacznie się okres wendety. Sabat wyleci z PO i nie pomoże mu nawet Poniedziałek. To już koniec kariery. A jeszcze przeskoczy go Kurpios który bez kampanii zbiera 10 tyś głosów.
          • Gość: a ty delfinie Re: wojna domowa w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 19:29
            to chyba z miesiąc dopiero w PO skoro nie znasz realiów. To niech ci powiedzą jak przebiegało głosowanie do Zarządu Powiatu i więcej takich postów nie napiszesz
            • Gość: delfin Re: wojna domowa w PO IP: *.net.stream.pl 08.10.11, 18:27
              Więc może pora skończyć z dyktatura w zarządzie? Rozpondek wychodowała kanalie która jak rewolucja pożre własne dzieci.
    • Gość: mario Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.play-internet.pl 05.10.11, 23:52
      Prosimy o więcej takich wpisów to może ktos cos zacznie robić.
      • Gość: Sabath Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! IP: *.friko.pl 06.10.11, 00:01
        Nikt nic nie zrobi. Jedynie wyborcy moga odesłać gościa w polityczna niepamieć. Po takich wpisach w PO przyjaciół już pewnie nie ma. Któryś z forumowych wolontariuszy wyciął mu przez nadgorliwość bardzo brzydki numer...
      • mariuszekm44 Re: Sabat forumowych troli UWAGA!!! 06.10.11, 00:10
        Pomijając Panią Izabele proponuje skupić się na panu Sabacie. Zastanawiam się w jaki sposób spojrzy w oczy swoim partyjnym kolegom? Czy może jest już tak zepsuty do szpiku,że będzie udawał jak by sie nie stało kompletnie nic i jak większość przekrętasów o debilnym wyglądzie i inteligencji sięgającej kompletnego dna z uśmiechem na ustach będzie prowadził dalej swoją brudną kampanie. Nie wypowiedział się na swoim profilu chociaż ludzie wklejali linki do owej żywej dyskusji. Nawet je usuwał. Nie doczekałem się żadnej reakcji nr. 1. Takie nie robienie niczego źle wpłynie na potencjalnych wyborców. Natychmiastowe usunięcie tej zakały znacznie podniosło by notowania PO w mieście. Przynajmniej tak mi się wydaje.
        • Gość: tabaS Wyrzucić Sabata z P.O.!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 10:49
          Wyrzucić Sabata z P.O.!!!!
          • Gość: ricardo53 Zlot czarownic. IP: 91.210.242.* 06.10.11, 11:10
            Kandydaci czarują wyborców jak czarownice podczas swojego zlotu.

Dużo jak widać może zmieścić się tych czarownic na jednym czubku od szpilki ;))
    • Gość: jaa A jakie sa jego "osiągnięcia"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 23:46
      Pytanie bez żadnych złośliwosci.. czy ktos sie orientuje co miasto zawdziecza temu panu???
      • Gość: lola Re: A jakie sa jego "osiągnięcia"??? IP: *.net.stream.pl 06.10.11, 23:53
        Chyba to, że od ok. miesiąca jest pod każdą latarnią :-P
        • Gość: jaa Re: A jakie sa jego "osiągnięcia"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 00:14
          Tyle to ja tez wiem :D pytam na poważnie, dlaczego miałbym wybrac tego a nie innego kandydata..czy wystarczy juz w dzisiejszych czasach pokazac sie na plakacie?
          • Gość: kandydaci www.wybory2011.czest.pl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.11, 07:09
            szukasz opinii o kandydatach ----->www.wybory2011.czest.pl
        • Gość: ricardo53 Re: A jakie sa jego "osiągnięcia"??? IP: 91.210.242.* 07.10.11, 06:47
          Gość portalu: lola napisał(a):

> Chyba to, że od ok. miesiąca jest pod każdą latarnią :-P
          --------------------------------------------------------------

Najlepiej kręci się na rurze podczas powiewów wiatru i ... :))
          • Gość: mati Re: A jakie sa jego "osiągnięcia"??? IP: 212.244.80.* 07.10.11, 11:08
            pewnie takie że jako jeden z pierwszych otrzymał mieszkanie z urzędu na Północy jako jeden z biedniejszych mieszkańców ale plan wyborczy jaki przedstawia oczywiście mówi o tym że trzeba budować bo biedniejsi nie maja gdzie mieszkać i żyją na marnym poziomie więc w takim układzie dlaczego sam nie odstąpi mieszkania tym FAKTYCZNIE POTRZEBUJĄCYM!!!! dziwne prawda? szkoda że o takich rzeczach PAN SABAT nie mówi głośno takie rzeczy utajnia się...
            • Gość: makusz Sabat się dostał? IP: *.net.stream.pl 10.10.11, 03:12
              Ktoś wie czy będziemy mieć takiego posła?
              • Gość: met Re: Sabat się dostał? IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.11, 06:44
                na razie nie :)
                • Gość: wyborca Re: Sabat się dostał? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.10.11, 08:58
                  no i bardzo dobrze że nie dostał się do sejmu
                • Gość: www Re: Sabat się dostał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 09:52
                  Gość portalu: met napisał(a):

> na razie nie :)

narazie nie bo nie wiadomo, czy narazie nie bo sa juz jakies przecieki i sie nie dostal?? :p
                  • Gość: met Re: Sabat się dostał? IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.11, 11:58
                    wybory2011.pkw.gov.pl/wyn/240000/pl/okr-28.html#tabs-1
                    raczej nie ma szans
                    • Gość: pikuś Re: Sabat się dostał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 22:52
                      Dam na mszę, że się nie dostał ale już go obliczyli, że pyknął 130000 jak nie lepiej. Tyle piw......Tyle nie zaoranej ziemi do czego się chłop nadaje.
                      • Gość: eee Re: Sabat się dostał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 23:18
                        Gość portalu: pikuś napisał(a):

> Dam na mszę, że się nie dostał ale już go obliczyli, że pyknął 130000 jak nie l
                        > epiej.

chyba pozna godzina i ni ekontaktuje juz - pyknal w sensie - ze przewalil tyle kasy?
                      • Gość: 656 Re: Sabat się dostał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 23:24
                        Za 130 tysięcy to mieszkanie można kupić!!!!!! Tyle kasy i taki marny rezultat?! Jednak trzeba mieć coś w głowie nie tylko w kieszeni. No i obsługa forum na nic się nie przydała. Hahahahaha
                  • Gość: koziołek matołek Re: Sabat się dostał? IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 23:12
                    Sabat to wielki przegrany. Wpakował prawdopodobnie najwięcej pieniędzy z kandydatów i nic nie osiągnął.
                    • Gość: bo olał Re: Sabat się dostał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 23:53
                      wszystkich, a przy tym siebie= niestety!
                      • Gość: nu Re: Sabat się dostał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 00:51
                        Kampanii się nie prowadzi wizerunkowo-tylko osobiście!
                        • Gość: jak twoje koleżank Re: Sabat się dostał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 01:05
                          robiły to osobiście w różnych miejscach i nie wstydziły się tego! A ty? Plakaty, plakaty,plakaty, a potem banery, banery, banery! I co z nich wynikało?Nic! Spytaj koleżanek to ci powiedzą jak prowadzić kampanię wyborczą,a z tego co wiem,to ci mówiły, ale do ciebie nic nie docierało .I masz co masz! przykro! Mogło być lepiej, gdyby nie indywidualizm!? Niestety! Granie tylko na siebie jest zawsze przegraną
                          • Gość: abc Re: abc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 09:33
                            izy, marciny, dominiki, bartusie, łukaszki i inne chłamy się rozpisują na forum. Słoma wam z butów wystaje.
                            • Gość: ;) Re: abc IP: 212.87.238.* 11.10.11, 11:50
                              :)
                              • Gość: tusek Re: abc IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 23:50
                                Niestety ale ma bardzo niesympatyczna twarz, i ogólnie jest człowiekiem bardzo niesympatycznym. Młałek okazje z nim porozmawiac, dwa-trzy razy i nie wzbudził mojego zaufania, zarówno pos względem wizuanym jak i merytorycznym
                                ale w czwartek będzie zebranie ( ćwirek mi doniósł ) to będzie być może bye bye
                                • Gość: Ewa Re: abc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 18:12
                                  To jutro ma się rozstrzygnąć czy wyrzucą Sabata? Powinien wylecieć z wielkim hukiem. Dziwne, że Pani Rozpondek i Leszczyna nie wypowiadaja się w tej sprawie i że tak to przemilczały. Ja bym z miejsca go wywaliła za taką krecią robotę dla Klubu i wymyślanie pod moim adresem.
                                  • Gość: po Re: abc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 19:45
                                    możesz być pewna - nie wyleci. To nie jedynie słuszna dyktatura proletariatu, jak dawniej - tylko demokratyczne wybory w partii mogą go ruszyć. Poza tym, ci którzy zaczęli tę zadymę na forum nie są lepsi i też powinni być znalezieni i upomnieni
                                    • Gość: Ryszard Ochudzki Kpisz? IP: *.pl 13.10.11, 10:00
                                      Ci co rozpoczęli zadymę (jak to określasz) na forum wypunktowali brak lojalności sztabu jednego z kandydatów. Odkryli świństwo którego nie robi się nikomu. Walka o przywództwo to nie podchody małych ludzi tylko praca u podstaw. Chcesz karać forumowiczów za wpis ujawniający prawdę? Życzę powodzenia. Tylko nie odwracaj kota ogonem.
                                      • Gość: po Re: Kpisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 12:53
                                        Powinni mu to powiedzieć wprost, a poza tym jaka jest to pewność, że to on?
                                        • Gość: Ryszard Ochudzki Re: Kpisz? IP: *.pl 13.10.11, 14:21
                                          Jest dużo sposobów aby to sprawdzić. Pewnie że to nie musiał być on ale komputer był już jego.
                                          • Gość: Menel Jak ja sie ciesze ze Sabat sie nie dostal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 21:20
                                            Skuteczny samorzadowiec....pfff
                                            • Gość: miś Re: Jak ja sie ciesze ze Sabat sie nie dostal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 12:15
                                              Jakby taki burak został posłem to znowu bym musiał miasto zmieniać bo to wstyd. Może otworzy sobie hurtownie płyt pilśniowych. A może do łask wrócą strzelnice. Gość z takim wyglądem na pewno zrobi karierę.
                                              • Gość: Panam Re: Jak ja sie ciesze ze Sabat sie nie dostal IP: *.dotvps.net 20.10.11, 18:17
                                                Tak myślałem nasze częstochowskie PO ucięło sprawie łeb i to pewnie na rozkaz pani Rozpądek bo to ona go promowała. Ciekawe czy ludzie, którzy zostali przez niego obrażeni i szkalowani nie popuszczą temu kmieciowi. Oby nie. Ja bym takiemu saracenowi niechrzczonemu nie popuścił nigdy. Koledzy z PO kosy na sztorc i na Sabata!!!! Chciałbym zobaczyć jak ta półinteligentna istota, która zrobi wszystko dla władzy po prostu spieprza.
                                                • Gość: powiec Re: Jak ja sie ciesze ze Sabat sie nie dostal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 22:29
                                                  ty się zajmij swoim SLD, a nie PO - bo to u was kosy na sztorc i ... koniec. Sabat ma silną pozycję w partii i nikt go nie uszkodzi. Niedoczekanie dla prymitywnych neptków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka