pablo_79 04.10.11, 15:37 Poproszę o namiar na dobry skład opału... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: halszka Re: skład opału IP: *.xdsl.centertel.pl 04.10.11, 16:01 Rząsawska 31/33 TEL 666 455 828 węgiel dobry i waga się zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: skład opału IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.11, 20:02 Taaa, tylko syf na placu macie, az na ulice wychodzi. I węgiel w workach tkanych, jak na zapadlej wiosce. Cywilizowany świat w foliowe worki pakuje, nie kurzy się z niego w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: skład opału IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.11, 20:41 Co sie dziwic jak tylko baran czy kretyn takie tematy zaklada, az rzygac sie chce, a wyszukiwarka wiesz cwoku po co sluzy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 Re: skład opału IP: *.152.149.56.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.10.11, 23:26 Gość portalu: ja napisał(a): > Co sie dziwic jak tylko baran czy kretyn takie tematy zaklada, az rzygac sie ch > ce, a wyszukiwarka wiesz cwoku po co sluzy ??? Uwierz, że wiem ty internetowy debilu - jak Ci sie rzygać chce to rzygaj. Ty chyba nawet zostałeś zrobiony przez internet - a raczej niedorobiony!!! Ja szukam dobrego węgla a nie z największą ilością wświetleń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora Re: skład opału IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.11, 08:58 Gość portalu: Pablo_79 napisał(a): > Gość portalu: ja napisał(a): > > > Co sie dziwic jak tylko baran czy kretyn takie tematy zaklada, az rzygac > sie ch > > ce, a wyszukiwarka wiesz cwoku po co sluzy ??? > > Uwierz, że wiem ty internetowy debilu - jak Ci sie rzygać chce to rzygaj. > Ty chyba nawet zostałeś zrobiony przez internet - a raczej niedorobiony!!! > > Ja szukam dobrego węgla a nie z największą ilością wświetleń.. Powtarzam ofermo, rusz du-psko spod kompa, pojezdzij po skladach wypróbuj cwoku co kto oferuje a nie pie-rdol tu n aforum swe wywody. Tematow masa byla bylko cwoku nie wiesz co to wyszukiwarka. A co znajomych nie masz zeby popytac u zrodla tylko na forum reklamy szukasz "ienteligenty cwoku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora Re: skład opału IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.11, 08:58 Powtarzam ofermo, rusz du-psko spod kompa, pojezdzij po skladach wypróbuj cwoku co kto oferuje a nie pie-rdol tu n aforum swe wywody. Tematow masa byla bylko cwoku nie wiesz co to wyszukiwarka. A co znajomych nie masz zeby popytac u zrodla tylko na forum reklamy szukasz "ienteligenty cwoku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 Re: skład opału IP: *.183.177.122.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.10.11, 15:48 Odpowiadasz na: Gość portalu: do autora napisał(a): > Powtarzam ofermo, rusz du-psko spod kompa, pojezdzij po skladach wypróbuj cwoku > co kto oferuje a nie pie-rdol tu n aforum swe wywody. Tematow masa byla bylko > cwoku nie wiesz co to wyszukiwarka. A co znajomych nie masz zeby popytac u zrod > la tylko na forum reklamy szukasz "ienteligenty cwoku" hehhe naucz się najpierw pisać, potem czytać, potem może coś zrozumiesz! To, że jesteś bezrobotnym, sfrustrowanym idiotą to już wiem. Jak jesteś taki przemądrzały - poprosze od Ciebie namiary do składów czynnych po 19 albo w niedziele - bo wtedy mam wolne. Jeszcze pewnie masz ku...a rentgen w oczach żeby rozpoznać dobry opał. Siedź idioto przed kompem i obrażaj ludzi - ale zaloguj się chociaż, a nie piszesz anonimowo. Będę chociaż wiedział komu podziekować za pomocną radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora do autora IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.11, 18:07 idiotą to raczej sam jesteś kretynie pomarszczony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: skład opału IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.11, 21:12 ważyłaś na kuchennej? dobry węgiel jest na zdrowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: skład opału IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.11, 21:03 img820.imageshack.us/img820/7750/96684237.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halszka Re: skład opału do halina IP: *.xdsl.centertel.pl 05.10.11, 15:20 ja myślałam że szukasz węgla dobrego a ty szukasz opakowania ,a tak na marginesie węgiel to nie sól i brudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: skład opału do halina IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.11, 18:08 szkoda czasu aby jakiemus idiocie odpisywac, niech lepiej kapucyna sobie pomarszczy frajer jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: skład opału do halina IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.10.11, 00:06 oj ludzie, ludzie!!! Dyskusja na wysokim poziomie, słownictwo super, ortografia doskonała, styl idealny, dowcip do pozazdroszczenia,ogólnie -inteligencja aż w oczy kole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: skład opału do halina IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 16:53 jak marszczacze fredów takie tematy zakladaja to tak jest wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: skład opału do halina IP: 212.87.244.* 08.10.11, 19:41 autor to baran !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: skład opału do halina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.11, 20:20 Ale jesteście wszyscy beznadziejni... Wchodzicie na forum i czepiacie się nie wiadomo czego. Może załóżcie sobie forum dla idiotów i tak sobie piszcie ile chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: skład opału do halina IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 16:27 Po co zakładać nowe forum. To obecne jest w sam raz dla idiotów. Normalni trafiaja tu przez przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny do idioty IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.11, 23:01 Gość portalu: Sam napisał(a): > Po co zakładać nowe forum. To obecne jest w sam raz dla idiotów. Normalni trafi > aja tu przez przypadek. właśnie kolejny idiota z powyższym tekstem sie odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: skład opału IP: *.unknown.vectranet.pl 11.01.12, 21:02 A proszę: skład opału i ofert do wyboru, do koloru :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiefquanahparker36 Re: skład opału 10.11.17, 11:18 Polecam platformę internetową SwiatOpalu.pl maja tam opał w dobrych cenach, błyskawiczna dostawa . Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.s1982 Re: skład opału 17.10.19, 18:32 Jeżeli chodzi o skład węgla w Koszalinie mogę polecić DAJ TRANS (www.dajtrans.pl). Firma bezproblemowo daje transport a węgiel ma najwyższej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś