Dodaj do ulubionych

Megawiocha na dworcu PKS

20.10.11, 14:22
Nazwa tej pizzeri powala: www.wiocha.pl/246393,Gastro_Faza
i raczej nie jest dobrą reklamą :D
Obserwuj wątek
    • Gość: alka Re: Megawiocha na dworcu PKS IP: *.prenet.pl 20.10.11, 14:55
      Ty megawieśniak jesteś , to chyba ci pasi !
    • Gość: wieśniak Re: Megawiocha na dworcu PKS IP: *.ice-net.pl 21.10.11, 22:44
      jak będą dobre żarło robić to mogą nazywać się nawet "pod g_ównem" i interes bedzie się kręcił
    • Gość: gosc Re: Megawiocha na dworcu PKS IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 22:59
      img820.imageshack.us/img820/7750/96684237.jpg
    • Gość: ;] Re: Megawiocha na dworcu PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 23:49
      Pizzeria skierowana jest pewnie do mlodziezy ktora tłumnie przebywa na dworcu pks (przyjazdy, powroty ze szkoly) a w slangu mlodziezowym "gastro faza" oznacza wielki apetyt na coś..tak wiec nie wiem czy mało trafna nazwa...
      • Gość: reprezentantmiasta Re: Megawiocha na dworcu PKS IP: *.1.20.76.dsl.dyn.forthnet.gr 22.10.11, 00:51
        w slangu mlodziezowym "gastro faza" oznacza
        > wielki apetyt na coś..tak wiec nie wiem czy mało trafna nazwa... .................Czy ty jestes normalny??????to chyba cos innego znaczy.......slownik polsko-wloski,polecam
        • Gość: do idioty Re: Megawiocha na dworcu PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 11:14
          Gość portalu: reprezentantmiasta napisał(a):

> w slangu mlodziezowym "gastro faza" oznacza
          > > wielki apetyt na coś..tak wiec nie wiem czy mało trafna nazwa... .......
          > ..........Czy ty jestes normalny??????to chyba cos innego znaczy.......slownik
          > polsko-wloski,polecam

stary dziadzie polecam słownik slangu miejskiego! nie wszytsko teraz sie czyta tak dosłownie jak to widzisz
    • Gość: kłobucok Re: Megawiocha na dworcu PKS IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.11, 04:08
      teee saski szwagier czy jak ci tam, a tatusiowie twe to skąd pochodzą, jak nie ze wsi he ??

pyskacz zapierd*la przy łopacie a na forum kozak jak to te cwaniaczki z blokowiska ze szczurami w piwnicy !!
      • Gość: tata Re: Megawiocha na dworcu PKS IP: *.net.stream.pl 23.10.11, 11:02
        Niektórzy TO W DOMU W KLATKACH TRZYMAJĄ ale co to ma do nazwy ?
        Trzeba by spytać autora co miał na myśli z tą nazwa bo ja sądzę że ma to związek z dojeżdżającą młodzieżą i jej sposobem bycia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka