Dodaj do ulubionych

W służbie gangu - cd. Szok w komendzie

IP: *.dialup.sprint-canada.net 31.05.04, 02:08
Brawo, Gazeto, za ten artykul o symbiozie policjantow i gangsterow. Wiecej
takich artykulow, prosze.
Obserwuj wątek
    • Gość: codziennosc znana ogólnie prawda IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 04:09
      Od czasów "Rzymskich" jest prawda iż "Uczestnik sporu nie może być sędzią."
      Brak społecznej kontroli nad środowiskiem "Policji,UOP itp" zawsze w końcu
      doprowadzi do tego samego - wykolejenia.
      Ten smród po komunie ciągnie się bez końca.
      Brak poszanowania prawa. Od Prezydenta do Policjanta jest zródłem tego.
      Poprosutu jako społeczeństwo demokratyczne nie możemy tego tolerować.
    • Gość: ag Marky? Nożyce się odezwały? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.05.04, 05:48
    • Gość: klapotit Sama policja to Mafia.... IP: *.net / *.net 31.05.04, 06:12
      Większość wysokich oficerów w policji to mafia... Biorą łapówki wożą się
      eleganckimi samochodami które dostają w prezencie i chleją na umór drogie
      alkochole???
      • douglasmclloyd Re: Sama policja to Mafia.... 31.05.04, 19:36
        Gość portalu: klapotit napisał(a):

> Większość wysokich oficerów w policji to mafia... Biorą łapówki wożą się
        > eleganckimi samochodami które dostają w prezencie i chleją na umór drogie
        > alkochole???

Drogie, niedrogie. Kac jest taki sam.
    • Gość: Leo List do szanownej pani Hytrek IP: *.kosnet.pl / 195.136.50.* 31.05.04, 06:16
      Na calym świecie może i zdarzają się w jednostkach policji różne niejasne
      sytuacje, ale kiedy one stają się jasne, są wyciągane odpowiednie wnioski i
      konsekwencje. Niestety u nas wladza rodem z PRL-u uważa że taki system nie jest
      dobry i stosuje metodę niewyciągania konsekwencji a wręcz ma wstręt do
      jakiegokolwiek dzialania, w stosunku do slużb policyjnych stosuje zasadę "ta
      policja dobra która chroni wladzę ", co w wypadku jeśli się nie ma czystego
      sumienia wszystkim wychodzi na dobre.
      Rzecznicy policji są najlepsi w pleceniu dyrdymalów, a slużbom specjalnym
      najlepiej wychodzi zatrzymywanie gamoniowatych narkomanów na przejazdach
      kolejowych.
      Generalnie nędza i rozpacz
      mam nadzieję że nigdy nie będę mial z wami do czynienia.
      pozdrawiam panią i życzę wszystkiego najgorszego.
      Leo.
      • Gość: Janek Hytrek to chyba się pisze przez "Ch" IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 06:38
    • Gość: white_trash Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 07:05
      Ja tam w szoku jestem z innego powodu;)) Gazeta w Czewie urzeduje na tej samej
      ulicy (pilsudskiego)co bylo glowne biuro calego gangu Marcepana, Kaczki,
      Kaczora i tych Psow (silownia - kto z czewy to wie). Wszyscy znali tych
      bandytow, a mimo wszystko nikt nic nie pisal o powiazaniach;)..wiem, wiem, to
      bardzo trudne jak sie mieszka w zasciankowym miescie, gdzie policjanci z
      bandytami i reszta spoleczenstwa chodza do tych samych szkol i sa nie rzadko
      szwagrami;)) lub partnerami w biznesie np. korzystanie z kantoru w Megasamie
      (wlascicieli tego kantoru to widzialem wielokrotnie w tow. gliniarzy a potem
      ten sam czarny "japoniec" parkowal kolo silowni.
      Widzialem wielokrotnie jak sie spotykali i razem przemycana Whisky chlali i
      jarali spliffy a potem po pijaku wyjezdzali na miasto. Sczerze ucieszylem sie
      jak pozamykali tych bezdennych kretynow. mam osobista uraze do tych drani, bo
      mimo, ze bylem ich sasiadem(bylem!!!) to :"zrobili" mi "kwadrat" a jak zaczelem
      szukac co i jak to...utopili mi moje narzedzie pracy (malucha)(sprawa
      umorzona;). No nic , jak to mowia "carma coma" i wszystkich "pokrecili". Taka
      Mam nadzieje, ze juz nie wyjda z "puchy" za swoje grube grzechy. A przynajmniej
      jak wyjda to beda nie modnie ubrani;)) Pozdrawiam , white_trash_deluxe
    • Gość: bej Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 07:38
      Brawo za artykuł!!!
      Ta sprawa ma szerszy aspekt!
      Oto jeden z tych który jeszcze nie został aresztowany
      wybiera się do Europarlamentu.Drukuje sponsorski artykuł w GW.
      Beszczelnośc tych ludzi jest kosmiczna!
    • Gość: yan Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.ifd.uni.wroc.pl 31.05.04, 07:51
      Od stycznia sie temu ponoc przygladaja. Ale teraz dopiero, po ujawnieniu w
      mediach, cos sie wzruszyli bardziej. Juz nie mozna udawac..
    • Gość: john Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 31.05.04, 08:00
      policja powinna miec wiecej praw,i policja powinna zaczac szukac powiazen i
      przestepstwa w rzadzie polskim ,zaczynajac od najwyzszych szczebli.bo tam sie
      wszystko zaczyna ,kazde rzadowe przekrety i machinacje ,lapokarstwo i narkotyki
      i potem coraz nizej i nizej .nastepnie huliganstwo bospokojnie niemozna przejsc
      na ulicy ,zwlaszcza wieczorem .nastepnie bluznirstwa i pokazywanie palca ,wtedy
      zycie bedzie leprze i spokojniejsze ,polska i polacy robia coraz lepiej i
      niedajmy sie wykiwac nikomu zwlaszcza ameryce .jestesmy silni ,mamy wszystko co
      potrzebujemy ,poczawszczy od mineralow do silnych serc,potrafimy sie zjednoczyc
      jak potrzeba ,bog jest znami caly czas .
    • Gość: FUCK Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.crowley.pl 31.05.04, 08:58
      we Wrocku Pani z KWPOLICJI ostro dupsko dawała jełopom ze świata
      przestepczego , sprzedając przy okazji walenia wszelkie info. RTyle tylko, że
      sponsora interesują cele marketingowe a nie sportowe.ce i chuje opadają ...
      • Gość: ala Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.proxy.aol.com 31.05.04, 09:50
        W Czestochowie Policja i mafia ma dluga tradycje.Nikt im nie podskoczy bo maja
        powiazania z SLD!!!
        • Gość: leo to sie dopiero okaże IP: *.kosnet.pl / 62.233.165.* 31.05.04, 10:00
          jak SLD nie przekroczy progu wyborczego
          • wojciech.domagala Re: to sie dopiero okaże 31.05.04, 11:46
            SLD przekroczy próg wyborczy bo ten naród to skrajni kretyni...
        • Gość: konrad Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 18:09
          Z aktualnie rzadzacymi w danym momecie chciales chyba powiedziec?
    • Gość: mac philip morris IP: *.uvt.nl 31.05.04, 09:19
      niech Pan/Pani opublikuje listy odmowy publikacji lub dochodzenia
      dziennikarskiego w GW.
    • Gość: mac philip morris IP: *.uvt.nl 31.05.04, 09:20
      niech Pan/Pani opublikuje listy odmowy publikacji lub dochodzenia
      dziennikarskiego w GW (jezeli sa).
    • Gość: kondorek Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.chomiczowka.waw.pl 31.05.04, 10:15
      Najbardziej mi się podoba zdanie, że przełożonym nie przeszkadzało, że ożenił
      się z wdową po gangsterze... A co mieli go za to postawić przed sądem?
    • Gość: starzec Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:36
      I jeszcze komisję monitorującą komisję, która monitoruje, jak ruskie lalki
    • Gość: MDF Śledztwo dziennikarskie. IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 31.05.04, 10:53
      No proszę... jednak się da zrobić śledztwo dziennikarskie, napisać porzadny
      artykuł i pokazać niektóre mechanizmy ;).
    • Gość: astarot-czwa Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: 213.199.204.* 31.05.04, 11:19
      I zmowu przedstawiciele Temidy w służbie gangsterom.
      Cóż w tym dziwnego , skoro częstochowski Sąd zwalnia bandtów , którym
      udowodnono przestępstwa z ponad 4 art.Kk. (Art. GW. "Żyli z haracy i Bmw").
      Komu ufać , komu nie ???
      Sprawiedliwości - gdzie jesteś ????
    • Gość: jas Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: 212.33.74.* 31.05.04, 11:39
      a kto bedzie monitorwal tych ktorzy monitoruja?
      • wojciech.domagala L.S.D. 31.05.04, 11:51
        U nas w świętokrzyskiem to LSD nazywa się też inaczej: MAFIA STARACHOWICKA ;-)))
        • Gość: Obserwator Re: L.S.D. IP: 82.160.21.* 31.05.04, 12:38
          Wydaje mi sie ze dotad dokad Policja nie stanie sie Policja z prawdziwego
          zdarzenia i o czystych rękach NIGDY nie bedzie dobrze i bezpiecznie.
          Moja propozycja......
          -Policja ma mieć dobre pensje, takie zeby jej nic nie kusiło
          -Ma być widoczna na ulicy, w sklepie, na parkingu i w domu w ktorym mieszka
          -Coroczne zestawienie majatkowe.....porownywalne i KONTROLOWANe wydatki z
          przychodami
          -za najmniejsze przewinienie.....won z pracy z czarnym wilczym biletem i zadnej
          porzadnej pracy do konca zycia. i obowiazek corocznego me4ldowania sie co robi
          gdzie i czym jezdzi......zakaz opuszczania Kraju
          Jesterm pewna ze to by pomogło, oczyscilo szeregi Policji.
          a teraz......cos nie tak? pisze raport o zwolnieniu ze wzgledu na stan zdrowia
          i potem jescze korzysta z roznych przywilejow policyjnych.
          Reka reke myje.
          A wogole to KK jest do d...y. Kary za małe, procesy za długie, zwolnienia za
          kaucja, straszenie swiadkow...............CYRK
          JESTEM ZA KARĄ ŚMIERCI ,
    • Gość: TOM Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: 195.205.15.* 31.05.04, 13:08
      Jeżeli Polską rządzi organizacja przestępcza o nazwie SLD
      to nie ma sie czemu dziwić. Rozkładowi ulaga całe państwo.
      SLD ma na koncie jednak prawdziwy sukces - w dwa i pół roku
      zbudowac państwo mafijne - brawo!!
    • Gość: krakus Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 31.05.04, 18:26
      bej,moglbys napisac cos wiecej o tym nie zamknietym przyszlym europarlamentarzyscie i jego kontaktach z bohaterami tej opowiesci?
    • Gość: cbś Ręka rękę myje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:18
      Jak można oczekiwać wyjaśnienia sprawy skoro p.szwajcowski /obecnie komendant w
      Katowicach/ rządził wtedy CBŚ, a obecny komendant główny p.Szreder był
      komendantem w Katowicach i dokonale znają całą aferę. A może ja wtedy
      tuszowali?
    • Gość: murat PRZECIEŻ SĄ WYDZIALY WENĘTRZNE-POLICJANT PILNUJE P IP: *.osd.vectranet.pl / *.osd.vectranet.pl 31.05.04, 20:36
      OLCJANTA A TEGO PILNUJE NASTEPNY POLICJANT. DOCHODZI DO ABSURDÓW.
    • Gość: niewazny Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:41
      a co myslicie ze sady sa inne w czestochowie takie same jak policja jak masz
      znajomosci to nie pójdziesz siedziec a jak nie to od razu masz 4 lata
    • Gość: wsw Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: 80.48.252.* 01.06.04, 18:46
      O jakim tu mówić szoku,przecież liberalizacja prawa przy odpowiednim
      manipulowaniu opinią publiczną określiły standarty w wolnej Polsce.
      Większość z nas akceptowało i dalej akceptuje wszelkie formy cwaniactwa i
      zdobywanie dóbr w każdy możliwy sposób.Przecież osoby w służbie to nie tylko
      policji,ale też cały aparat sprawiedliwości , służby zdrowia , administracji
      państwowej , samorządowej . Zarządy firm z udziałem skarbu Państwa , zarządy i
      inne organa wszelkiej maści spółdzielczości mogą bez karnie zdobywać fortuny bo
      nadzór urzędów ministra finansów skierowany jest na inne osoby fizyczne i
      prawne.Dlatego szczeniak 20 letni może bez obawy być posiadaczem fortuny tak
      samo jak i jego kumpel z podwórka obecnie zatrudniony wCBŚ .
    • Gość: Medalik Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: 80.48.252.* 01.06.04, 23:15
      A cóż to za alarm , że jakiś łebek z CBŚ kogoś tam chroni przecież to norma
      obowiązująca od 1988 roku kiedy to towarzysz M.F.Rakowski oświadczył wszystkim
      Polakom,że wszystko co nie jest zakazane prawem nie jest zabronione .A co z
      koleśiami z prokuratury z sądu , którzy nie są tak czyści w do obowiązujących
      norm i wartości , a co z innymi profesjami .Skoro 20 procent społeczeństwa
      popiera demagogie i chamstwo Leppera mni nic nie dziwi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka