Gość: Marky IP: *.dialup.sprint-canada.net 31.05.04, 02:08 Brawo, Gazeto, za ten artykul o symbiozie policjantow i gangsterow. Wiecej takich artykulow, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: codziennosc znana ogólnie prawda IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 04:09 Od czasów "Rzymskich" jest prawda iż "Uczestnik sporu nie może być sędzią." Brak społecznej kontroli nad środowiskiem "Policji,UOP itp" zawsze w końcu doprowadzi do tego samego - wykolejenia. Ten smród po komunie ciągnie się bez końca. Brak poszanowania prawa. Od Prezydenta do Policjanta jest zródłem tego. Poprosutu jako społeczeństwo demokratyczne nie możemy tego tolerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klapotit Sama policja to Mafia.... IP: *.net / *.net 31.05.04, 06:12 Większość wysokich oficerów w policji to mafia... Biorą łapówki wożą się eleganckimi samochodami które dostają w prezencie i chleją na umór drogie alkochole??? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Sama policja to Mafia.... 31.05.04, 19:36 Gość portalu: klapotit napisał(a): > Większość wysokich oficerów w policji to mafia... Biorą łapówki wożą się > eleganckimi samochodami które dostają w prezencie i chleją na umór drogie > alkochole??? Drogie, niedrogie. Kac jest taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo List do szanownej pani Hytrek IP: *.kosnet.pl / 195.136.50.* 31.05.04, 06:16 Na calym świecie może i zdarzają się w jednostkach policji różne niejasne sytuacje, ale kiedy one stają się jasne, są wyciągane odpowiednie wnioski i konsekwencje. Niestety u nas wladza rodem z PRL-u uważa że taki system nie jest dobry i stosuje metodę niewyciągania konsekwencji a wręcz ma wstręt do jakiegokolwiek dzialania, w stosunku do slużb policyjnych stosuje zasadę "ta policja dobra która chroni wladzę ", co w wypadku jeśli się nie ma czystego sumienia wszystkim wychodzi na dobre. Rzecznicy policji są najlepsi w pleceniu dyrdymalów, a slużbom specjalnym najlepiej wychodzi zatrzymywanie gamoniowatych narkomanów na przejazdach kolejowych. Generalnie nędza i rozpacz mam nadzieję że nigdy nie będę mial z wami do czynienia. pozdrawiam panią i życzę wszystkiego najgorszego. Leo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Hytrek to chyba się pisze przez "Ch" IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 06:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: white_trash Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 07:05 Ja tam w szoku jestem z innego powodu;)) Gazeta w Czewie urzeduje na tej samej ulicy (pilsudskiego)co bylo glowne biuro calego gangu Marcepana, Kaczki, Kaczora i tych Psow (silownia - kto z czewy to wie). Wszyscy znali tych bandytow, a mimo wszystko nikt nic nie pisal o powiazaniach;)..wiem, wiem, to bardzo trudne jak sie mieszka w zasciankowym miescie, gdzie policjanci z bandytami i reszta spoleczenstwa chodza do tych samych szkol i sa nie rzadko szwagrami;)) lub partnerami w biznesie np. korzystanie z kantoru w Megasamie (wlascicieli tego kantoru to widzialem wielokrotnie w tow. gliniarzy a potem ten sam czarny "japoniec" parkowal kolo silowni. Widzialem wielokrotnie jak sie spotykali i razem przemycana Whisky chlali i jarali spliffy a potem po pijaku wyjezdzali na miasto. Sczerze ucieszylem sie jak pozamykali tych bezdennych kretynow. mam osobista uraze do tych drani, bo mimo, ze bylem ich sasiadem(bylem!!!) to :"zrobili" mi "kwadrat" a jak zaczelem szukac co i jak to...utopili mi moje narzedzie pracy (malucha)(sprawa umorzona;). No nic , jak to mowia "carma coma" i wszystkich "pokrecili". Taka Mam nadzieje, ze juz nie wyjda z "puchy" za swoje grube grzechy. A przynajmniej jak wyjda to beda nie modnie ubrani;)) Pozdrawiam , white_trash_deluxe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bej Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 07:38 Brawo za artykuł!!! Ta sprawa ma szerszy aspekt! Oto jeden z tych który jeszcze nie został aresztowany wybiera się do Europarlamentu.Drukuje sponsorski artykuł w GW. Beszczelnośc tych ludzi jest kosmiczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.ifd.uni.wroc.pl 31.05.04, 07:51 Od stycznia sie temu ponoc przygladaja. Ale teraz dopiero, po ujawnieniu w mediach, cos sie wzruszyli bardziej. Juz nie mozna udawac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 31.05.04, 08:00 policja powinna miec wiecej praw,i policja powinna zaczac szukac powiazen i przestepstwa w rzadzie polskim ,zaczynajac od najwyzszych szczebli.bo tam sie wszystko zaczyna ,kazde rzadowe przekrety i machinacje ,lapokarstwo i narkotyki i potem coraz nizej i nizej .nastepnie huliganstwo bospokojnie niemozna przejsc na ulicy ,zwlaszcza wieczorem .nastepnie bluznirstwa i pokazywanie palca ,wtedy zycie bedzie leprze i spokojniejsze ,polska i polacy robia coraz lepiej i niedajmy sie wykiwac nikomu zwlaszcza ameryce .jestesmy silni ,mamy wszystko co potrzebujemy ,poczawszczy od mineralow do silnych serc,potrafimy sie zjednoczyc jak potrzeba ,bog jest znami caly czas . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUCK Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.crowley.pl 31.05.04, 08:58 we Wrocku Pani z KWPOLICJI ostro dupsko dawała jełopom ze świata przestepczego , sprzedając przy okazji walenia wszelkie info. RTyle tylko, że sponsora interesują cele marketingowe a nie sportowe.ce i chuje opadają ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.proxy.aol.com 31.05.04, 09:50 W Czestochowie Policja i mafia ma dluga tradycje.Nikt im nie podskoczy bo maja powiazania z SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo to sie dopiero okaże IP: *.kosnet.pl / 62.233.165.* 31.05.04, 10:00 jak SLD nie przekroczy progu wyborczego Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: to sie dopiero okaże 31.05.04, 11:46 SLD przekroczy próg wyborczy bo ten naród to skrajni kretyni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 18:09 Z aktualnie rzadzacymi w danym momecie chciales chyba powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac philip morris IP: *.uvt.nl 31.05.04, 09:19 niech Pan/Pani opublikuje listy odmowy publikacji lub dochodzenia dziennikarskiego w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac philip morris IP: *.uvt.nl 31.05.04, 09:20 niech Pan/Pani opublikuje listy odmowy publikacji lub dochodzenia dziennikarskiego w GW (jezeli sa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondorek Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.chomiczowka.waw.pl 31.05.04, 10:15 Najbardziej mi się podoba zdanie, że przełożonym nie przeszkadzało, że ożenił się z wdową po gangsterze... A co mieli go za to postawić przed sądem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starzec Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:36 I jeszcze komisję monitorującą komisję, która monitoruje, jak ruskie lalki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MDF Śledztwo dziennikarskie. IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 31.05.04, 10:53 No proszę... jednak się da zrobić śledztwo dziennikarskie, napisać porzadny artykuł i pokazać niektóre mechanizmy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astarot-czwa Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: 213.199.204.* 31.05.04, 11:19 I zmowu przedstawiciele Temidy w służbie gangsterom. Cóż w tym dziwnego , skoro częstochowski Sąd zwalnia bandtów , którym udowodnono przestępstwa z ponad 4 art.Kk. (Art. GW. "Żyli z haracy i Bmw"). Komu ufać , komu nie ??? Sprawiedliwości - gdzie jesteś ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: 212.33.74.* 31.05.04, 11:39 a kto bedzie monitorwal tych ktorzy monitoruja? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala L.S.D. 31.05.04, 11:51 U nas w świętokrzyskiem to LSD nazywa się też inaczej: MAFIA STARACHOWICKA ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: L.S.D. IP: 82.160.21.* 31.05.04, 12:38 Wydaje mi sie ze dotad dokad Policja nie stanie sie Policja z prawdziwego zdarzenia i o czystych rękach NIGDY nie bedzie dobrze i bezpiecznie. Moja propozycja...... -Policja ma mieć dobre pensje, takie zeby jej nic nie kusiło -Ma być widoczna na ulicy, w sklepie, na parkingu i w domu w ktorym mieszka -Coroczne zestawienie majatkowe.....porownywalne i KONTROLOWANe wydatki z przychodami -za najmniejsze przewinienie.....won z pracy z czarnym wilczym biletem i zadnej porzadnej pracy do konca zycia. i obowiazek corocznego me4ldowania sie co robi gdzie i czym jezdzi......zakaz opuszczania Kraju Jesterm pewna ze to by pomogło, oczyscilo szeregi Policji. a teraz......cos nie tak? pisze raport o zwolnieniu ze wzgledu na stan zdrowia i potem jescze korzysta z roznych przywilejow policyjnych. Reka reke myje. A wogole to KK jest do d...y. Kary za małe, procesy za długie, zwolnienia za kaucja, straszenie swiadkow...............CYRK JESTEM ZA KARĄ ŚMIERCI , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: 195.205.15.* 31.05.04, 13:08 Jeżeli Polską rządzi organizacja przestępcza o nazwie SLD to nie ma sie czemu dziwić. Rozkładowi ulaga całe państwo. SLD ma na koncie jednak prawdziwy sukces - w dwa i pół roku zbudowac państwo mafijne - brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 31.05.04, 18:26 bej,moglbys napisac cos wiecej o tym nie zamknietym przyszlym europarlamentarzyscie i jego kontaktach z bohaterami tej opowiesci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cbś Ręka rękę myje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:18 Jak można oczekiwać wyjaśnienia sprawy skoro p.szwajcowski /obecnie komendant w Katowicach/ rządził wtedy CBŚ, a obecny komendant główny p.Szreder był komendantem w Katowicach i dokonale znają całą aferę. A może ja wtedy tuszowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murat PRZECIEŻ SĄ WYDZIALY WENĘTRZNE-POLICJANT PILNUJE P IP: *.osd.vectranet.pl / *.osd.vectranet.pl 31.05.04, 20:36 OLCJANTA A TEGO PILNUJE NASTEPNY POLICJANT. DOCHODZI DO ABSURDÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazny Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:41 a co myslicie ze sady sa inne w czestochowie takie same jak policja jak masz znajomosci to nie pójdziesz siedziec a jak nie to od razu masz 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsw Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: 80.48.252.* 01.06.04, 18:46 O jakim tu mówić szoku,przecież liberalizacja prawa przy odpowiednim manipulowaniu opinią publiczną określiły standarty w wolnej Polsce. Większość z nas akceptowało i dalej akceptuje wszelkie formy cwaniactwa i zdobywanie dóbr w każdy możliwy sposób.Przecież osoby w służbie to nie tylko policji,ale też cały aparat sprawiedliwości , służby zdrowia , administracji państwowej , samorządowej . Zarządy firm z udziałem skarbu Państwa , zarządy i inne organa wszelkiej maści spółdzielczości mogą bez karnie zdobywać fortuny bo nadzór urzędów ministra finansów skierowany jest na inne osoby fizyczne i prawne.Dlatego szczeniak 20 letni może bez obawy być posiadaczem fortuny tak samo jak i jego kumpel z podwórka obecnie zatrudniony wCBŚ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medalik Re: W służbie gangu - cd. Szok w komendzie IP: 80.48.252.* 01.06.04, 23:15 A cóż to za alarm , że jakiś łebek z CBŚ kogoś tam chroni przecież to norma obowiązująca od 1988 roku kiedy to towarzysz M.F.Rakowski oświadczył wszystkim Polakom,że wszystko co nie jest zakazane prawem nie jest zabronione .A co z koleśiami z prokuratury z sądu , którzy nie są tak czyści w do obowiązujących norm i wartości , a co z innymi profesjami .Skoro 20 procent społeczeństwa popiera demagogie i chamstwo Leppera mni nic nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś