Dodaj do ulubionych

Dentysta dla 3 latka.

09.12.11, 20:21
Poradźcie mi do jakiego dentysty wybrać się z maluchem.Jakie są wasze doświadczenia z wizyt z dziećmi u dentysty?. Idę z nią pierwszy raz i szukam miłego/łej ,przyjaznego/nej i CIERPLIWEGO/EJ stomatologa.I dodam że dobrze by było gdyby miał podpisana umowe z NFZ (ale nie koniecznie). Pilnie potrzebujemy jakichś informacji bo mała ma już trzy ząbki do leczenia i od czasu do czasu marudzi że ją boli.Z góry dziękuje za info.
Obserwuj wątek
    • addicted16 Re: Dentysta dla 3 latka. 09.12.11, 23:10
      osobiście polecam panią doktor Agnieszkę Kołodziej, przyjmuje ona na pakitce. Dokładnie na Mościckiego. jest cierpliwa i ma dobre podejscie do dzieci. Sama chodzę do niej od paru lat z córką. Mała nie zraziła się do dentysty. nawet powiem że chętnie tam chodzi.

Agata
      • goosiaa3 Re: Dentysta dla 3 latka. 10.12.11, 15:08
        Polecam Helmich koło Obi.
        Rewelacyjne podejście do dzieciaków, zero stresu, ale ceny mają dość wysokie:/
        • noris78 Re: Dentysta dla 3 latka. 16.02.12, 10:08
          polecam agdens na wielkoborskiej.

panie mają fajne podejście do maluchów, a sprzęt taki że na pewno nic nie zaboli;)

agdens.pl
    • duszka01 Re: Dentysta dla 3 latka. 16.02.12, 21:03
      Ja byłam ze swoim trzylatkiem w gabinecie na ul. Orkana Rajdent , miał 4 ząbki do leczenia . Pracuje tam młoda pani doktor , jest miła , cierpliwa , spokojna ale jednocześnie stanowcza . Nic nie robi na siłę , nam się udało zaleczyć wszystkie , mały płakał trochę ale wszystko trwało przy każdym ząbku parę sekund . Gabinet wygląda jak dla dorosłych czyli żadnych obrazków dla dzieci ale podejście lekarka ma a to najważniejsze . Zaznaczę jeszcze że wszystkie ząbki leczone na fundusz i nic nie zapłaciłam , także ja polecam ten gabinet .
      • Gość: Daga Re: Dentysta dla 3 latka. IP: 188.95.28.* 17.02.12, 12:32
        Bardzo dziękuje z informacje. Będę musiała się tam wybrać z córcią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka