Dodaj do ulubionych

Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościach?

12.12.11, 00:36
demotywatory.pl/3598809/Dlaczego
Nie wiem z jakiej frakcji EP jest ten gościu ale prawdę mówi
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.11, 01:16
      Prawda!!!
      Tylko prawda!!!
      Absolutna prawda!!!
      Brawo UK!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: sfojak Re:Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościach IP: *.static.hostnoc.net 12.12.11, 02:37
      Nieopłacało się?
      www.youtube.com/watch?v=G45d9qzRefg&feature
      TRZEBA KONIECZNIE NAGŁOŚNIĆ TĘ WYPOWIEDZ, bo media walą głupa na zlecenie polityków. Tylko brytyjski poseł Godfrey Bloom w europarlamencie miał odwagę powiedzieć prawdę. A ludzie sami podświadomie nie chcą oglądać smutnej prawdy, bo mają kilkanaście show-ów, telenowel i innego badziewia na odwrócenie uwagi.

Dlaczego tego też nie pokazali:
      www.youtube.com/watch?v=r2-G-MyaRyY&feature
      Wiemy, że nie było istotnych zmian w klimacie przez ostatnie 6000 lat, a większość organizacji naukowych potwierdziła, że nie było znaczącego statystycznie globalnego ocieplenia w ciągu ostatnich 15 lat. Chcecie w Durbanie ratować świat, to zapłaćcie przynajmniej za własną podróż.

Brytyjczycy i tak są skromni i delikatni w tej ocenie. Umieja spojrzeć prawdzie w oczy i tyle...

Co tu pisać, jak ktoś w minutę potrafi trafnie obnażyć całą prawdę...
    • Gość: angrusz1 Re: Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 08:06
      Tacy są politycy i w Polsce : scoundrels .
      Przecież od lat zadłużają kraj , zadłużają , by tylko zdobyć albo utrzymać władzę .
      • Gość: K2 Re: Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 08:34
        Niestety wszystko to jest dla słupków poparcia, czy gdyby jakiś rząd zaczął wprowadzać radykalne cięcia to jest oczywistym że straciłby władzę niestety to jest demokracja:[.
        Niestety klasa polityczna jest jaka jest i nie chodzi mi tutaj o jakąkolwiek partie bo to nie ma najmniejszego znaczenia.....ale stwierdzenie ze zwykły obywatel poszedłby do więzienia jest oczywistym podczas gdy te ch...e cieszą sie wolnością....ale politykom wolno i to jest wada demokracji:/
        • only_the_godfather Państwo opiekuńcze- socjalizm w nowej wersji 14.12.11, 10:53
          Przecież społeczeństwo samo chciało państwa socjalnego. każdy by tylko chciał żeby państwo dawało dotacje, ulgi, dopłaty a nikt nie zastanawia się skąd ma na to brać. Tu nie chodzi o klasę polityczną a o społeczeństwo. jeśli społeczeństwo było by myślące i odpowiedzialne to polityków obiecujących gruszki na wierzbie już dawno by pogoniło. ale społeczeństwo woli jak mówi się im że jak my dojedziemy do władzy to damy 400zł na każde dziecko. Jak jakiś polityk zacznie mówić o zabraniu socjalu i obniżeniu podatków (jak choćby JKM)to odrazu nazywa go się oszołomem. Jednak prawdą jest że demokracja to rządu durnoty.
          Państwo opiekuńcze wykształca społeczeństwo bierne które żyje na koszt państwa.
          • Gość: angrusz1 Do only godfather IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 11:38
            Pisze :"Jednak prawdą jest że demokracja to rządu durnoty.
            Państwo opiekuńcze wykształca społeczeństwo bierne które żyje na koszt państwa."

Czy to się zmieni ?
            Do czego to doprowadzi ?
            • only_the_godfather Re: Do only godfather 14.12.11, 12:03
              Liberalizacja prawa socjalnego doprowadzi do tego że ludzie przestaną myśleć że od państwa coś im się należy. Będą zmuszeni wziąć sprawy w swoje ręce.
    • Gość: Zen Re: Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościa IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 13.12.11, 22:48
      "Na konto Migalskiego co miesiąc z Parlamentu Europejskiego wpływa ok. 31 tys. zł. Do tego dochodzi ok. 18,2 tys. zł diety pobytowej. Poseł nie wydaje też ani złotówki na przeloty czy dojazdy do Brukseli. Za wszystko płaci europarlament.
      Polityk PJN podejrzewa, że europosłowie dostają tak wygórowane pensje, by nie burzyć się, że tak naprawdę nie mają na nic wpływu."

"45 tys. euro miesięcznie – tyle wynegocjował trener polskiej reprezentacji, podpisując kontrakt z PZPN. "

Inni muszą pracować do 67 lat za minimalną pensję. Musimy oszczędzać. Wesołych Świąt.
      • Gość: studentka Re: Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościa IP: *.wip.pcz.pl 14.12.11, 09:32
        Panie Zen!

To dlaczego nie został Pan europosłem?
        Mógł Pan kandydować, każdy może.
        Podobnie z trenerem reprezentacji, mógł Pan nim zostać.
        Ale Pan się leni przy kompie.
        • Gość: Zen Re: Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościa IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 14.12.11, 16:29
          Drogie dziecko!
          czasami lenię sie przy kompie;) stać mnie na to. Jestem moim zdaniem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi. Mam wspaniałą rodzinę, przyjaciół, finansowo tez powodzi mi sie całkiem nieźle czego i tobie życzę. Żal mi jest jednak ludzi którzy nie radzą sobie w dzisiejszych czasach. Nie zawsze jest to ich wina. Wielu z nich to wartościowi, pracowici i uczciwi ludzie wykorzystywani przez cwaniaków. Współczesne niewolnictwo. Zapamiętaj BYĆ BIEDNYM W KRAJU BOGATYM TO WSTYD ALE BYĆ BOGATYM W KRAJU BIEDNYM TO HAŃBA. Życzę ukończenia studiów i znalezienia dobrej pracy.
          • Gość: studentka Re: Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościa IP: *.wip.pcz.pl 29.12.11, 09:25
            Szanowny Panie Zen!

Niezbyt często tu zaglądam, ale dziś jestem na Uczelni. Mam konsultacje przed dyplomem.
            Panie Zen, ja już pracuję i to niezłej firmie.
            Ale nie o tym. Myślę, że jest odwrotnie niż pisze Pan o Sobie.
            Moim zdaniem nie ma Pan nic z tego o czym pisze, tu zacytuję: " Mam wspaniałą rodzinę, przyjaciół, finansowo tez powodzi mi sie całkiem nieźle czego i tobie życzę."
            Zjadliwość Pana wpisów wyklucza szczęśliwe życie.
        • Gość: lol Re: Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 12:22
          kochana studentko , jak skoonczysz studia będę tutaj , odezwij się jak dostaniesz robotę nie mówię pracę , i jak zarobisz więcej niż 1500. szybkiego ukończenia studiów, czekający.
    • Gość: ykhm Re: Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościa IP: *.static.sitel.net.pl 14.12.11, 11:52
      odpowiedz na pytanie w temacie mozna zamienic na pytanie: a dlaczego w wiadoosciach nie pokazuja wystapien janusza korwin-mikkego?
      odpowiedz sobie na to pytanie a zrozumiesz. pozdro.
      • Gość: Kumpel Bodzia Re: Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościa IP: *.apus-net.pl 14.12.11, 20:40
        nie pokazuja wystapien janusza korwin-mikkego?

Jeden pajac wystarczy, ten mniejszy,
    • Gość: qwe Re: Czemu nie pokazano tego w żadnych wiadomościa IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.11, 17:12
      jak nie jak tak
      ja to akurat widziałem na TVP info
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka