Dodaj do ulubionych

Trzech młodych mężczyzn odpowie za "marychę"

16.12.11, 12:40
Maryja szkodzi?
Obserwuj wątek
    • be0wulf Chore państwo, chory Sejm 16.12.11, 13:00
      chore prawo, bie3dni ludzie. Ale tytoniem, od którego umiera tysiące Polaków rocznie, i wódą - patrz wyżej - możemy się raczyć do "upadłego". Gratuluję dobrego samopoczucia i "setnej" zabawy.
    • Gość: cunnulingus Re: Trzech młodych mężczyzn odpowie za "marychę" IP: *.play-internet.pl 16.12.11, 14:03
      Radio na pewno;)
    • prawdziwakicha.1 Re: Trzech młodych mężczyzn odpowie za "marychę" 16.12.11, 14:05
      Ja też kiedyś paliłem maryśkę. Nie wiem jakim cudem, ale dowiedział się o tym ksiądz z mojej parafii. Ukarał mnie tak, że raz na zawsze odechciało mi się palić marychy, ale jak ta kara wyglądała to nie powiem. W każdym razie miała ona duży wpływ na moje dalsze życie i m.in. dzięki niej jestem skrzywiony psychicznie na resztę życia.
      • Gość: ne-gral Re: Trzech młodych mężczyzn odpowie za "marychę" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.11, 15:19
        Dotknął cię tzw. Palec Boży?....No to teraz Santo Stupido jak nic !!!
      • prawdziwykicha.1 Re: Trzech młodych mężczyzn odpowie za "marychę" 16.12.11, 15:38
        prawdziwakicha.1 napisała:

> Ja też kiedyś paliłem maryśkę. Nie wiem jakim cudem, ale dowiedział się o tym k
        > siądz z mojej parafii. Ukarał mnie tak, że raz na zawsze odechciało mi się pali
        > ć marychy, ale jak ta kara wyglądała to nie powiem. W każdym razie miała ona du
        > ży wpływ na moje dalsze życie i m.in. dzięki niej jestem skrzywiony psychicznie
        > na resztę życia.
        PODOBNO Ksiądz w Twojej parafii palił to święte ziele w kadzidle na popielec w kościele i ci co tam z Tobą byli tak się nawąchali że zobaczyli boga żywego i doznali cudu.Pod którego wpływem jesteś po dzień dzisiejszy i piszesz BZDURY!Amen.
        • Gość: Q2 do prawdziwej kiszki IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 16:45
          Ekstara, twój intelekt graniczy z zerem lub dawno go przekroczył. Aby odpowiadać sobie na swoje wpisy, trzeba być tak inteligentym jak ty!
          Twoj przykład dowodzi dlaczego gańdzia powinna nigdy nie zostać zalegalizowana, a palacze tego gó-wna surowo karani.
          • prawdziwykicha.1 Re: do prawdziwej kiszki 16.12.11, 16:51
            Gość portalu: Q2 napisał(a):

> Ekstara, twój intelekt graniczy z zerem lub dawno go przekroczył. Aby odpowiada
            > ć sobie na swoje wpisy, trzeba być tak inteligentym jak ty!
            > Twoj przykład dowodzi dlaczego gańdzia powinna nigdy nie zostać zalegalizowana,
            > a palacze tego gó-wna surowo karani.

otóż wywłoko jeszcze niektórzy ni ponieśli kary za palenie ludzi ,a tu już karzą za palenie ziela.
            • Gość: ricardo.53 Z życia Marychy. IP: 91.210.242.* 16.12.11, 17:20
              To źle miała Marycha z tymi Wietnamczykami, że we trójkę nie mogli jej dogodzić !

O co chodzi ?
              • Gość: aaa Re: Z życia Marychy. IP: 212.160.115.* 16.12.11, 18:20
                Q2 moze jak bys zapalil ta maryche to bys nauczyl sie czytac ze zrozumieniem ?? a tak ogolnie to chcialbys kiedys za posiadanie piwa isc siedziec lub dostac zawiasy ?? Glowno wiesz glowno widziales a sie wypowiadasz , nalezysz do grona ciemnoty panstwowej do ktorej nic nie dociera i nic nigdy nie dotrze bo ci sie nawet nie che pomyslec .. zal
                • Gość: q2 Re: Z życia Marychy. IP: *.play-internet.pl 16.12.11, 23:35
                  Oj chyba ty malo rozumiesz, kiszko zmieniajaca nick ja fifki do ziola. Jak juz pisalem, jestes najlepszym przykladem, ze ziele szkodzi. W twoim przypadku mozna zaobserwowac zanik szarych komurek, oczywiscie jak takowe posiadales. Trawa w twoim przypadku dziala jak opiaty na "normalnego" cpuna, jestes infantylnym tempakiem, ktory próbuje zabrylowac nawet w tak ordynarny sposob jak ten. I na Boga nie pierdziel mi tutaj z plytka gatka na temat drugsow, bo gowno wiesz. Jestes godny politowania.
        • Gość: twoj ksiądz Re: Trzech młodych mężczyzn odpowie za "marychę" IP: *.hari.cable.virginmedia.com 17.12.11, 00:02
          klękales przed nim z otwartą gebą ?
          • Gość: q2 kicha! IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 09:11
            Co oznacza slowo "wywloko"
            tepy żulu?
            • Gość: kichas Re: kicha! IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 12:58
              pl.wiktionary.org/wiki/wywłoka prostytutka moherowa
              • Gość: do w/w Re: kicha! IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 13:05
                kicha węc to męska "wywłoka"?
                • Gość: aaa Re: kicha! IP: 212.160.115.* 17.12.11, 13:52
                  Jeszcze raz sie spytam czy umiesz czytac czlowieku :) Naucz sie czytac ze zrozumieneim i pozniej wrzucaj sobie co chcesz komu chcesz , nie wiem skad te bzdury o zmianie nicku :D chyba sie zabardzo wzburzyles przed monitorkiem , i jeszcze raz powtorze , glowno wiesz na temat dragow i szkoda mi ciebie internetowy napinaczu
                  • Gość: aaa Re: kicha! IP: 212.160.115.* 17.12.11, 14:11
                    do Q2 ;)
                    • Gość: Q2 Re: kicha! IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 15:13
                      Kiszkowaty ćpunie, jesteś głupszy niż ci się wydaje i to nie jest moje subiektywne zdanie, lecz wiekszości forumowiczów, ktorzy niejednokrotnie pisali ci to.
                      I nie życzę sobie abyś się podpisywał moim nickiem, jak miało to miejsce w tym przypadku:
                      "Co oznacza slowo "wywloko"
                      tepy żulu?"
                      Niwiedzieć czemu, ale odpisując sobie na własne wpisy i podszywając się pod cudze pseudonimy śmiem twierdzić, że osiągasz podniecenie, a jest to niezdrowy syndrom wskazujący na zaburzenia natury psichiczno-seksualnej, ktore można było leczyć. Natomiast nie leczone wywołują nieodwracalne skutki, które mam nieprzyjemność tutaj obserwować.
                      Jedynym zdrowym i rozsądnym rozwiązanie dla ciebie, jest udanie się do najbliższego specjalisty, ktory ci pomoże w tych trudnych dla ciebie chwilach. I pamiętaj Kiszko najtrudniej jest sobie uświadomić, że się potrzebuje pomocy, a ja jako niemalże Bene Israel, próbuję ci to uświadomić.
                      • Gość: aaa Re: kicha! IP: 212.160.115.* 18.12.11, 21:20
                        Stwierdzam ze jestes chory psychicznie :D
                        • Gość: Q2 do jelita grubego. IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.11, 09:34
                          Tylko na tyle cię stać, twoje argumenty są żenujące jak i twoja psychika, psychika zdesperowanego frustrata, któremu w życiu nic nie wychodzi. A jedyną przyjemnością jest ciągłe brudzenie na forum, w celu zaspokojenia seksualnego.
                          Szpitale w Rybniku, Lublincu i w paru innych miejscach, są przeznaczone dla osób, również z takimi dolegliwościami jak twoje. Skorzystaj bo w twoim przypadku warto! Bedzie się przyjemnie żyło tobie i mnie, oraz twojej biednej rodzinie, tak bardzo przez to cierpiącej.
                          • Gość: q2 Re: do jelita grubego. IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.11, 10:10
                            A czy ten pacan ma rodzine?
                            ten "konio-chlastacz" kretyn jeden.
                            • Gość: prawdziwy Q2 Re: do jelita grubego. IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.11, 10:26
                              Warto się nad tym zastanowić ;)
                              • Gość: aaa Re: do jelita grubego. IP: 212.160.115.* 19.12.11, 18:45
                                hahahah ale tu nie ma co argumentowac :D wystarczy poczytac twoje posty psycholu , wrzucasz mi jakies stworzone rzeczy , mowisz ze cpunem jestem itp itd , tak jestes psychiczny :) najlepsze jest to o zminaach niku czy postawianie sie za kogos ;) tym mnie ubawiles najbardziej :)
                                • Gość: marlboro Re: do jelita grubego. IP: *.play-internet.pl 19.12.11, 20:00
                                  Najpierw naucz się pisac, później dyskutuj, merytoryczne. Czytam i widze analfabete z potkreśleniem na anal. A to, że jestes prawdziwakiszka, to mnie akurat nie dziwi, jesteś i byleś wszą, ktora pluje i brudzi.
                                  • Gość: do kichy do jelita grubego. IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.11, 20:53
                                    Nadchodzą Święta.
                                    Ale ty ich przecież nie obchodzisz ty poganinie.
                                    Ale mimo to, życzę ci abyś dalej sr-ał niż widzisz, obys boleści miał jak nigdy dotąd,
                                    ty zakało tego forum !
                                    • Gość: aaa Re: do jelita grubego. IP: 212.160.115.* 20.12.11, 17:28
                                      Panie panno malboro umiem pisac :) A to ze mi sie nie chce wciskac ctrla to juz moj problem nie twoj nie chcesz to nie czytaj , nie zmieniam zadnych nikckow ani pod nikogo sie nie podstawiam , ale wy glupki wiecie swoje lepiej niz ja ;) fajnie sie z was posmiac , nie wiem czy zwrociliscie uwage na pewien szczegol nikowy , otoz z tego co zauwazylem to jest prawdziwYkicha i prawdziwAkicha i ten zjeb Q2 nie widzac tego smaruje gosciowi swoje durne madrosci ;) smieszni jestescie i pusci zarazem , czytajac te wasze smieszne argumenty i inteligentne wypowiedzi to mi sie rzygac chce ;) nie pozdrawiam PSYCHOLE :D
                                      • Gość: marlboro Re: do jelita grubego. IP: *.play-internet.pl 20.12.11, 19:36
                                        Swiadczy to tylko o twojej głupocie, analfabeto! I nie chodzi tu tylko o Cabsa, czy też polskie znaki, ale ty tego nie zrozumiesz. A że pisujesz z kilku kompow nie zmienia faktu, że to ty, trollu pieprzony!
                                        • Gość: aaa Re: do jelita grubego. IP: 212.160.115.* 20.12.11, 23:11
                                          a widziales ile jest wpisow z playa ?? Tylko nie mow ze to nie ty :D IDIOTO tak jak wczesniej pisalem ciemnota wasza nie zna granic ale jak juz wczesniej pisalem nic sie nie przetlumaczy ciemnocie ;) nie odpisze juz w tym temacie wiecej wiec nie wysilac sie bo szkoda tu mojego cennego czasu ... nerka PSYCHOLE ! ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka