Dodaj do ulubionych

Administracja na AJD

28.12.11, 21:57
Hej:) Właśnie studiuję administrację na I roku i muszę przyznać że mam stresa przed sesją... Chciałabym się dowiedzieć jakieś szczegóły o egzaminach z panami: Szulcem, Skotnickim i Stychem. Czy raczej wszystkich przepuszczają a odpadają te osoby które same rezygnują? Trudne dawali pytania?
Obserwuj wątek
    • Gość: v Re: Administracja na AJD IP: *.96.230.155.tvksmp.pl 29.12.11, 09:35
      totalny luzik... Stychu będzie się napinał ale w końcu i tak wszystkim zaliczy ...
      • Gość: apsolvent Re: Administracja w kuźni kadr po IP: *.static.hostnoc.net 29.12.11, 10:10
        Gość portalu: v napisał(a):
        > totalny luzik... Stychu będzie się napinał ale w końcu i tak wszystkim zaliczy...
        Nie ma innej opcji (tzw. wyjścia), przecież na tym po-wuml'u muszą z czegoś żyć. Nadyma się proforma.
        W wyższej szkole nawijania makaronu na uszy pewnie (dla zmylenia przeciwnika zwanej w dalszym tekście "akademią") wszystko można i bez stresu, byle by czesne wpływało w terminie.
        • Gość: Polak Re:Policja i wojsko maja podwyzke wynagrodzen ! IP: *.meb801.vic.optusnet.com.au 29.12.11, 10:22
          Rzad chce miec pomoc z strony policji i wojska jak narod wyjdzie na ulice w 2012 roku !
          Tak zyc juz nie mozna !
          Polak
          • Gość: a Re:Policja i wojsko maja podwyzke wynagrodzen ! IP: 31.42.1.* 29.12.11, 22:49
            Z Szulcem nie bylo nigdy problemów. Stych - to juz loteria, jednego roku jest łagodny, innego roku ludzie mają powtarzanie przedmiotu, Skotnicki wymagający.
            • Gość: robotnik Re:Policja i wojsko maja podwyzke wynagrodzen????? IP: *.meb801.vic.optusnet.com.au 30.12.11, 04:23
              Dlaczego oni ? A my ?
              robtnik
      • Gość: janek Poczytaj a się dowiesz IP: *.96.232.223.tvksmp.pl 30.12.11, 08:48
        Stych jest naprawde spoko tak jak mowia naucz sie bo wymaga musisz totalnie zlewac zeby u niego nie zaliczyc ;) Skotnicki nie moja epoka a Szulc jest tak zawiany ze kiedys nam egzaminy pogubił :D Ty sie lepiej obawiaj cywilnego juz niedugo Jagiela to dopiero kosa warunkow wali ze hej a tym bardziej ze macie podział na 2 :D A Tobie powiem tak z tego co bylo nie wiem jak jest AJD ma kase z kazdego studenta który skończy 1 rok wiec wszystko jasne tak jak u mnie do tej pory nikt nie odpal pomijam tych którzy zrezygnowali ale to juz im sie nie chcialo niz ze bylo trudno warunków są i owszem ale tylko z cywila.
        • Gość: a Re: Poczytaj a się dowiesz IP: 31.42.1.* 30.12.11, 11:22
          Z cywila? hehehe moje kolezanki miały warunek i na tym warunku męczy y sie na kolejnych 3 egzaminach, rzutem na tasme zdaly na trójczyne:D Cywila zdawały 6 razy :D
          • Gość: 2002-2005 Re: Poczytaj a się dowiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 16:39
            Szulc naprawde spoko gosc, wystarczy sie przygotowac
            Stych to rzeczywiscie loteria, sieje postrach ale na egzaminy kazdy przychodzi wystraszony....i przygotowany tym samym
            Skotnicki to prawdziwy Pan profesor, wiec lubi myslenie i nie lubi marnowac swojego czasu

A z cywila tez mialem poprawke u Jagielskiej wprawdzie, ale udalo sie- bardzo przyjemna i rzeczowa osoba
    • Gość: Blue Velvet Re: Administracja na AJD IP: *.net-5g.pl 01.01.12, 22:57
      O mój boże:) jak można sie bać egzaminów na naszym AJD? Na Mareczka się dobrze naucz, on lubi warunki wlepiać, ale potem chodzisz do niego ile chcesz, kiedy chcesz, wiec nie ma opcji że nie zaliczy. Szulc totalny luz.... na egzaminie pare lat temu był totalny chillout. nie było osoby która miała poniżej 3.
      Achh piękne to były czasy na ajd ;d
      powodzenia!
      • Gość: Tomek Re: Administracja na AJD IP: *.prenet.pl 02.01.12, 02:37
        Nie ma to jak problemy noworoczne :D Powodzenia ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka