Dodaj do ulubionych

fitness ada

22.01.12, 14:49
Proszę o opinie o fitness Ada na Pułaskiego. Warto tam pójść? Jaka atmosfera, sprzęt i czy dużo tam ludzi? I czy instruktorzy chętni do pomocy początkującym?
Obserwuj wątek
    • Gość: lka Re: fitness ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 16:45
      ja wybieram się na warszawską. otworzyli jakis nowy fitness i ja sprobuje przez miesiac, wiec poki co opinii nie wydam :)
      • dociekliwa_33 Re: fitness ada 22.01.12, 17:46
        A jakie tam są ceny karnetów na Warszawskiej?Chodzi mi głównie o siłownię.
    • Gość: k Re: fitness ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 19:19
      Chodziła tam moja przyjaciółka i nie była zadowolona - brudno, parno ( to jakies piwnice, które ciezko wywietrzyc), sprzęt bardzo średni..sa o wiele lepsze siłownie
      • goofy82 Re: fitness ada 23.01.12, 10:58
        Chodziłam przez jakiś czas,bo blisko mieszkam. Faktycznie jest to piwnica Akademii Polonijnej. Nie ma okien. Klimatyzacji chyba też. Tylko wentylatory (chyba). Na sali do fitnessu jest wykładzina podłogowa. Po 20 min robi się parno i strasznie ślisko. Instruktorzy jak wszędzie: jedni fajni, drudzy średnio. Szatnia straszna! Ogólnie dałabym 5/10. Fitness jest też w Planecie www.planetfitness.pl/ Tam jeśli chodzi o sprzęt, czystość i całą otoczkę jest świetnie 10/10. Natomiast na fitness nigdy tam nie chodziłam, także nie mogę nic powiedzieć o instruktorach. A na Warszawskiej jest nowo otwarta Strefa fitness www.strefa-fitness.pl/ Też ciężko coś powiedzieć, bo chyba działają od zeszłego tygodnia. Wytrwałości życzę!
    • Gość: eve_26 Re: fitness ada IP: *.alfanet24.pl 23.08.13, 09:03
      Podnoszę temat. Mógłby się jeszcze ktoś wypowiedzieć na temat zajęć z fitnessu w Studio Ada? Na które zajęcia i do których instruktorów warto iść? Nigdy nie byłam na takich zajęciach a chciałbym zacząć ćwiczyć (za dużo kilogramów mi przybyło ). Pytam o to konkretne miejsce, bo blisko mieszkam i byłoby mi wygodnie do nich chodzić.
      • Gość: MalaMi Re: fitness ada IP: *.ip.netia.com.pl 23.08.13, 15:22
        Jeśli chodzi o wyposażenie i ogólnie wystrój, to rzeczywiście, średnie. Szatnie bez szału. Ja przez jakiś czas chodziłam na Fat Burning i TBC (opisy wszystkich zajęć znajdziesz na ich stronie, wybierzesz sobie to co Ci najbardziej odpowiada). Instruktorki ogólnie miłe, uśmiechnięte. Jak za takie ceny karnetów to nie jest źle, jednak zdarzało się, że na niektórych zjęciach było takie obłożenie, że ciężko było o wolny kawałek podłogi i swobodne wykonywanie ćwiczeń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka