Dodaj do ulubionych

Mała Magda nie żyje

03.02.12, 00:36
Mala Magda nie żyje - to naprawdę makabra, matki zabijaja swoje dzieci, co jest!
Obserwuj wątek
    • ala.81 Re: Mała Magda nie żyje 03.02.12, 00:44
      to już po sekcji, wiadomo że zabiła? czy ze rzeczywiscie dziecko upadło?
    • Gość: m Re: Mała Magda nie żyje IP: *.96.237.254.tvksmp.pl 03.02.12, 00:46
      to jest, że niektórzy nie wiedza jaką wartość mają dla Nas dzieci.
      • ala.81 Re: Mała Magda nie żyje 03.02.12, 00:49
        mnie przeraża to, że jeśli nawet był to nieszczęśliwy wypadek, matka nie próbowała pomóc, zadzwonic po karetkę, pobiec po kogoś, zawiozła w wózku i rzuciła w krzaki :(((
        • Gość: ppp Re: Mała Magda nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.12, 11:32
          To jest oszłomostwo .... od razu mi się coś w tych ludziach nie podobało ... dziwni byli i wyszło szydło z worka. Na mój gust to ona temu dziecku pomogła się ze światem rozstać ..... ale zobaczymy co stwierdzą ....
          • Gość: olo Re: Mała Magda nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 20:54
            TAK TO JEST JAK DZIECI MAJA DZIECI
    • gad_z_rakowa Re: Mała Magda nie żyje 03.02.12, 00:49
      zastanowcie sie dobrze zanim tu cos napiszecie, czestochowskie przekupki..
      • Gość: głupi Re: Mała Magda nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 01:05
        Jeżeli matka zabija swoje własne dziecko- to ja jestem w jakimś abstrakcyjnym świecie?
        • Gość: marti Re: Mała Magda nie żyje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.12, 12:23
          Kto dał wam prawo do osądzania drugiego człowieka? Ja jako matka jestem w wielkim szoku po tym jak się dowiedziałam co ona zrobiła, ale nie mogę powiedzieć że ona jest zła bo nie wiem co ją popychało do takiego czynu. Zwyrodnialcze jest porzucenie ciała dziecka w krzakach bo to dziecko zasługuję na godny pochówek.
    • Gość: ania Re: Mała Magda nie żyje IP: 92.90.17.* 03.02.12, 01:37
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,132951799,132989132,Re_a_potem_nagle_zniknal.html
      zostaw to w spokoju
      to nie jest poezja
      • Gość: dżon Re: Mała Magda nie żyje IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.12, 01:42
        Może to faktycznie był tylko wypadek, a matka wpadła w panike, szybko ułożyła plan ukrycia zwłok, a potem głupio jej sie było przyznać, mimo całego hałasu medialnego, może w ten sposób radziła sobie z tym co sie stało? Nie wyobrażam sobie co dzieje sie w głowie rodzica który skrzywdził nieumyślnie swoje dziecko... a może to było coś więcej niż wypadek? Straszna tragedia, żal mi tych wszystkich ludzi, rodziców, dziadków, przyjaciół, ale też wszystkich którzy drukowali i rozwieszali plakaty, którzy wierzyli, że dziecko się odnajdzie żywe...
      • Gość: Koń Trojański Re: Mała Magda nie żyje IP: 31.42.6.* 03.02.12, 01:45
        zobaczymy po sekcji, nie mozna tak zaraz wyrokowac i sadzic a najwiecej tu specjalistow forumowych co przy browarze rozumu dostaje. Na Rutkowskiego cieniem kladla sie sprawa Olewnika, ale w innych znanych mi sprawach ten facet sobie radzi , zaraz mowilem,ze jak Rutkowski sie wezmie to cos wyjasni .
        • Gość: zawsze-inna Re: Mała Magda nie żyje IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 07:25
          jak to mamy nie wyrokować jak już wszystkie media o tym trąbią.
          Z wyjaśnień, jakich udzieliła matka wynika, że Madzia zmarła w wyniku nieszczęśliwego wypadku, do jakiego doszło w domu. - Dziecko miało wypaść matce z rąk i uderzyć głową o próg - mówi detektyw. Kobieta tłumaczyła, że Madzia wypadła jej z rąk, bo kocyk był śliski. Kiedy uderzyła o próg główka dziecka miała być bezwładna, a usta sine. Spanikowana kobieta nie wiedziała co robić, włożyła ciało córki do wózka i pojechała nad rzekę. Postanowiła upozorować porwanie.

ja tego nie rozumiem upada mi dziecko a ja zamiast wzywać karetkę to nad rzekę jade.szok.
          brawa dla detektywa Rutkowskiego.
          • Gość: a Re: Mała Magda nie żyje IP: 31.42.1.* 03.02.12, 09:14
            Nie pluj na matkę, bo nie wiesz jak było, łatwo powiedziec,ze zabila, a moze faktycnzie to był nieszczesliwy wypadek?

Byłes/aś kiedys w takiej sytuacji? Obys nie musial/a, bo byc moze zachowal/a bys sie podobnie, albo jeszcze gorzej w szoku.

Teraz moze ciezko ci to sobie wyobrazic, ale pamietaj - psychika nie raz cie jeszcze zaskoczy!
            • Gość: lucky Re: Mała Magda nie żyje IP: 91.210.242.* 03.02.12, 09:30
              Nikt nie oskarża matke że zabiła swoje dziecko, nieszczesliwy wypadek,spanikowała ale ja tez nie rozumiem dlaczego nie poinformowała nikogo o tym co sie stało tylko przez tyle dni grała,że Madzie porwano.Sam fakt iż w takiej sytuacji do jakiej doszło i w takim stanie psychicznym zaraz po wydarzeniu potrafiła obmyślić scenariusz z porwaniem.Nie wiem ale twierdzenie ze była w szoku dla mnie nie w tym momencie miejsca.Nie wezwała karetki nie zgłosiła tego i miała sumienie pożucić dzieciaczka w krzaki i grać.Szkoda mi tylko Ojca dziecka,dziadków Madzi którzy nieświadomi niczego wierzyli ,że Madzia sie znajdzie cała i zdrowa a dotknęła ich taka tragedia.
            • Gość: ksawi Re: Mała Magda nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 09:31
              Od poczatku miałem wątpliwości. Blokowisko i nic nikt nie widział nic nikt nie słyszał. Tak jak teraz nie wierze że ojciec nic nie wiedział. Sprawa jest o tyle podejzana ze było to wszystko zaplanowane. Która matka byłaby w stanie zrobić to z takim wyrachowaniem, konferencje prasowe itd. - napewno nie normalna. Jeśli była w szoku to nie mogła sama tego zaplanować. Nie feruje wyroków i szkoda mi tylko niewinnego dziecka. A teraz to już nie można jej wierzyć w nic. Notabene gdzies przeczytałem że swego czasu zostawiła dziecko na 2 tygodnie bez opieki. Oby tylko nie okazało się że dziewczynka została brutalnie zabita, z resztą i tak dzieciątku już nikt życia nie zwróci.
            • madziula201 Re: Mała Magda nie żyje 04.02.12, 12:17
              Nieszczesliwy wypadek .. moze ,choc mysle ze malej ludzie dorosli dopomogli rozstac sie z tym swiatem.Matki wcale nie szkoda, bo normalny rodzic jak jest wypadek wzywa pogotowie, drze sie ,probuje ratowac, wzywa pomocy a ta co.. poszla i zostawila Madzie gdzies w gruzach.Jeszcze wspomne ze w krotki czas od tego "wypadku"poszla sobie z mezem do kina.Jedynie co zal to malej Madzi i rodziny ktora nie nie brala udzialu w tym co sie stalo (sledztwo moze wykaze kto jeszcze bral w tym okropnym zdarzeniu udzia lMam nadzieje ze Matka bedzie miala wyrzuty sumienia do konca zycia i poniesie adekwatna kare do swojego czynu.
            • Gość: mona Re: Mała Magda nie żyje IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.12, 13:38
              nie gadaj głupot.Ewidentnie widać, że to podła, wyrachowana k... bez emocji. 20 lat powinna dostać i zakaz posiadania dzieci + splata kosztów dochodzenia
    • Gość: mmm Re: Mała Magda nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 09:36
      sam fakt tego ze przez 1,5 tyg bez mrugniecia powieka błagała w tv zeby oddali jej dziecko ukazuje jaka z niej wyrachowana suka..chyba ze ma powazne problemy psychiczne i chorobe dwubiegunowa..katoliczka z oazy..
      • Gość: xyz Re: Mała Magda nie żyje IP: *.ice-net.pl 03.02.12, 09:47
        te jej zdjęcia na nk też pozostawiają wiele do życzenia, udawanie obłudnej katoliczki, ani jednego zdjęcia Madzi, oprócz tego z usg, ktoś wyżej napisał że zostawiała dziecko, tak też to na necie gdzieś czytałam że zostawiała dziecko matce i wychodziła nie mówiąc kiedy wróci przy czym raz zostawiła właśnie na 2 tygodnie u mamy, no to sorry to jest matka?! jeśli okazała sie być tak świetną aktorką nie można jej już uwierzyć w nic! tylko sekcja zwłok wykaże co było przyczyną zgonu. Choć tak bardzo chciałabym wierzyć że Madzia żyje jednak...
        • Gość: Anonimek Re: Mała Magda nie żyje IP: 31.42.1.* 03.02.12, 10:14
          Dla mnie od początku było wiadome, że to matka zrobiła. Ludzie kto normalny o 18 kiedy jest ciemno i zimno wychodzi z domu na spacer?! Później znowu nie chce pokazywać się w telewizji. Jeszcze później nie chce podjąć się badanią wykrywaczem kłamstw. Jedyny ojciec był rozsądny chociażż??
          Mówił że podwiózł je kawałek i pojechał w drugą stronę!
          Nie zauważył że dziecko jest martwe??
          Coś mi tu nie pasuje
          • Gość: m Re: Mała Magda nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 10:23
            Gość portalu: Anonimek napisał(a):
            > Mówił że podwiózł je kawałek i pojechał w drugą stronę!
            > Nie zauważył że dziecko jest martwe??
            > Coś mi tu nie pasuje

wiesz mogła poopatulac dziecko kocami itd, pewnie myslal ze śpi..dlaczego mialby przypuszczac ze nie zyje..kto by sie spodziewał? tym bardziej ze to podobno był kawałek
      • Gość: bebe Re: Mała Magda nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 11:06
        a kto matkę uderzył w głowę,przecież obdukcja była
        • merkawa Re: Mała Magda nie żyje 03.02.12, 11:12
          Ktos pisze ze taka cwana i wyrachowana oszukiwala opinie publiczna i blagala by porywacz oddal jej dziecko. Faktycznie ,ale gdyby byla taka naprawde cwana to nie zostawilaby ubrania dziecka 200 metrow od domu pod drzewem, pewnie by sie troszke bardziej postarala zacierac slady.
          • merkawa Re: Mała Magda nie żyje 03.02.12, 11:26
            hmmm .... chyba,ze to jest drugi wariant i przykrywka na czarna godzine i wiadomo,ze ciala nie znajdziemy bo juz dawno sprzedane na organy. Jedno mnie zastanawia ogladajac profil tej dziewczyny na NK , tam nie ma ani jednego zdjecia dziecka,no moze jedno z usg. Czy szczesliwa matka malego szkraba nie zamiesci dla pochwaly ani jednego zdjecia swego szczescia ?
            • koolair Re: Mała Magda nie żyje 03.02.12, 12:14
              merkawa napisał:

> hmmm .... chyba,ze to jest drugi wariant i przykrywka na czarna godzine i wia
              > domo,ze ciala nie znajdziemy bo juz dawno sprzedane na organy. Jedno mnie zasta
              > nawia ogladajac profil tej dziewczyny na NK , tam nie ma ani jednego zdjecia dz
              > iecka,no moze jedno z usg. Czy szczesliwa matka malego szkraba nie zamiesci dla
              > pochwaly ani jednego zdjecia swego szczescia ?

LUDZIE KIEDY WY ZROZUMIECIE ZE SZMATŁAWE STRONY TYPU NK NIE SA WYROCZNIA TEGO CZY KTOS JEST SZCZESLIWY CZY NIE?? co to jakis przymus zamieszczania tam zdjecia swoich dzieci?? zgłupiałas do reszty??
            • klusecznik Re: Mała Magda nie żyje 03.02.12, 12:23
              Do merkawa Jeżeli matka dba o dziecko i jego dobro to nie umieści na żadnym "portalu społecznościowym" zdjęcia dziecka ... Ja kocham swoje dzieciątko nad życie, a nie rozpowszechniam jego wizerunku ...
    • adamico9 Re: Mała Magda nie żyje 03.02.12, 11:36
      Pisałem ten post tylko i wyłącznie na podstawie wczorajszych doniesień prasy internetowej. Dzisiaj okazuje się, że może być inaczej. Czekam jak wszyscy na wyjaśnienia.
      • merkawa Re: Mała Magda nie żyje 03.02.12, 12:28
        odezwaly sie mentorzy i madre glowy od lansu socjologii i psychologii qwa mac :)
        • koolair Re: Mała Magda nie żyje 03.02.12, 12:46
          merkawa napisał:

> odezwaly sie mentorzy i madre glowy od lansu socjologii i psychologii qwa mac
          > :)

a ty spadaj na nk wkleic zdjecie dzisiejszej kupki twojego dziecka..niech wszyscy zobacza jakas ty szczesliwa <ściana>
      • Gość: ja Re: Mała Magda nie żyje IP: 91.210.242.* 03.02.12, 12:31
        sprawiedliwy proces i na stos!
    • Gość: rajucorsa Re: Mała Magda nie żyje IP: *.belchatow.vectranet.pl 03.02.12, 14:08
      matka celowo gra na zwłokę by ciało dziecka zdążyło się na tyle uszkodzić by nikt nie odkrył prawdziwej prawdy powinni szukać w miejscach innych niż matka wskazuje a propo co do czynu który popełniła musiał on mieć czynniki zewnętrzne osoby trzecie niedowartościowanie ewentualne szykanowanie jej jako matki lub jej dziecka
      • Gość: abc Re: Mała Magda nie żyje IP: *.96.226.217.tvksmp.pl 03.02.12, 21:45
        Ja bym tą pseudo matkę za czym trafi do więzienia najpierw wysterylizowała żeby już nigdy nie mogła mieć dzieci. Gdybym to ja była babcią tej Magdy to za takie potraktowanie maleńkiego , bezbronnego dziecka urwała bym łeb tej dziwce.
    • Gość: Magda Re: Mała Magda nie żyje IP: *.96.232.135.tvksmp.pl 03.02.12, 22:42
      Przedtem najczarniejszym scenariuszem wydawało mi sie że dziecko zostało uprowadzone i wywiezione dla rodziny która nie moze meic dziecka-teraz ten scenariusz wydaje mi sie najjaśniejszy i bardzo bym wolała żeby tak było....
      Myśle też ze w szoku mozna zrobic naprawde przedziwne rzeczy wiec nie oceniam pochopnie
      • Gość: Magda Re: Mała Magda nie żyje IP: *.96.232.135.tvksmp.pl 03.02.12, 22:48
        cd.
        kiedys zimą miałam dachowanie samochodem-pierwszy i jedyny raz, nic mi sie wlasciwie nie stało tylko chyba sie bardzo wystraszyłam ale ludzie którzy to widzieli opowiadali mi że ja wygrzebałam sie z tego auta, zamknełam kluczykiem drzwi, wziełam torebkę i poszłam pieszo poboczem. Ktoś mnie dogonił i chciał zatrzymac a ja podobno opowiadałam mu ze musze isc do sklepu i wymieniałam listę zakupów. Smialismy sie z tych opowiesci z bliskimi bo ja sama nic nie pamietałam ale rzecz sie działa na wsi gdzie wszyscy sie znaja wiec mi opowiadali co robiłam. Teraz mi sie to przypomniało-takie głupie zdarzenie a jak dziwnie zareagowałam, na dodatek nie pamietałam tego, a co by było w sytuacji ogromnego stresu jak nieumyslne spowodowanie smierci wlasnego dziecka?
        Nie oceniam.
        Mam tylko wielką nadzieję że Magda zyje, że została sprzedana do rodziny która bardzo pragneła miec dziecko i ta rodzina bedzie ja kochac, dbac o nia i sie nia opiekowac najlepiej w świecie. Najgorszy scenariusz okazał sie najwieksza nadzieją...
        • Gość: gosc Re: Mała Magda nie żyje IP: 31.42.6.* 04.02.12, 03:40
          no to juz wiadomo,ze nie zyje, znaleziono cialo dziecka w starych zabudowaniach kolejowych ;-(
          • Gość: zawsze-inna Re: Mała Magda nie żyje IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.12, 07:10
            Rutkowski chciał poddać kobietę badaniu wariografem, ale nie zgodziła się. Ustalił, że mniej więcej w tym czasie ktoś w Sosnowcu wchodził na stronę internetową podpowiadającą, jak oszukać wykrywacz kłamstw.
            czy tak zachowuje sie osoba niepoczytalna?bo jak dla mnie to świetna aktorka która chciała przechytrzyć wszystkich.i to nie ona jest ofiarą,ofiarą jest niewinne dziecko!!!
    • Gość: jasiu... Kto pierwszy rzuci kamień? IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.12, 08:50
      Bardzo podoba mi się ten fragment ewangelii, w którym Jezus, na pytanie, "czy mamy ukamienować jawnogrzesznicę" odpowiada: "Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień".

Nie znamy faktów, przede wszystkim dotyczących zdrowia psychicznego dziewczyny. Konfabulacja, zmiana zeznań może być dowodem np. schizofrenii. Ja nie wierzę, że zdrowa młoda osoba jest zdolna do takich czynów, a jeśli jest chora, to czy może być mowa o odpowiedzialności?

Prof. Antoni Kępiński napisał książkę, zatytułowaną: "Schizofrenia". To nie jest podręcznik dla lekarzy, czy prosty opis choroby. Tą książkę powinien przeczytać każdy, kto bawi się w sędziego w sprawie Katarzyny i jej córeczki Magdy.
      • Gość: Maniek Re: Kto pierwszy rzuci kamień? IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 09:38
        Ja rzucę Jaśko! Wina winie nie równa. Morderstwo czy gwałt na dziecku to dla mnie największa z możliwych zbrodni. Sam mam dziecko i ktokolwiek porwał by się na życie mojego syna nie dożyłby dnia następnego, niezależnie czy byłaby to moja Żona Matka czy Ojciec. Chore zwierzęta (człowieka do nich również zaliczam i tak samo z należytym im szacunkiem traktuję ) niebezpieczne dla otoczenia izoluje się czy też uśmierca. Choroba nie jest usprawiedliwieniem morderstwa nawet jeśli w danej chwili ktoś był niepoczytalny. Jest to moje podejście do tego typu spraw, a nie do tego konkretnego jeszcze nie do końca wyjaśnionego przypadku.

Wybaczyć to ja mogę, jeśli ktoś wróci to co się stało. A sądzić to się powinno ,,wszechmogącego" że na to pozwala.

• Gość: jasiu... Re: Kto pierwszy rzuci kamień? IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.12, 10:48
          Maniek, nie ty nie rozumiesz, że ona nie rozumiała swoich czynów?

Choroby psychiczne, to najgroźniejsze choroby, których się niestety nie rozumie i nie leczy. Czy ty naprawdę wierzysz, że zdrowy psychicznie człowiek może skrzywdzić dziecko?

Przypomnij sobie przypadek z Częstochowy, kilkanaście lat temu, kiedy to matka utopiła w wannie dwójkę swoich dzieci, w tym chorą na porażenie mózgowe córkę. Matkę znaleziono po kilku miesiącach w "Bałtyku".

A kilka dni temu, matka topi swoją trzyletnią córkę koło mola w Sopocie. Czy była "normalna", czy chora.

Zamiast potępiać należy leczyć i to leczyć o wiele wcześniej, zanim dojdzie do tragedii.
          • mirage75 Re: Kto pierwszy rzuci kamień? 04.02.12, 11:01
            Zgadzam sie z jasiem...

Natomiast porownywanie dzialan policji, ktora jest umocowana prawnie w zakresie i obowiazkach okreslonego dzialania, do prywatnego detektywa, ktory moze swobodniej poruszac sie w terenie i zakresie mozliwosci nie ma sensu.Oczywiscie na korzysc detektywa, ktory gra pod publiczke i swoj medialny sukces.
            • Gość: jasiu... Re: Kto pierwszy rzuci kamień? IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.12, 13:10
              Podano, że w klasie maturalnej dziewczyna miała próbę samobójczą. Więcej faktów chyba nie trzeba, żeby uznać ją za chorą.

Az policji, to mi się chce śmiać. Wypożyczyli georadar i ganiali z nim po parkach, choć przecież średnio myślący człowiek od razu zauważyłby, że to bzdura. Wystarczyło zapytać, gdzie ten kilof, którym dziewczyna niby rozkuwała zmarzniętą ziemię, by wykuć w niej grób, gdzie szpadel, jak to się stało, że na odkrytym terenie nikt jej nie zauważył? Przecież mamy styczeń, ziemia jest zamarznięta na skałę, szczególnie wilgotna ziemia nad Przemszą.

Ja uważam, że gdyby nie podejście Rutkowskiego, to sprawy nie wyjaśniono by nigdy. Nawet, jeśli kiedyś znaleziono by zwłoki, to wszystko poszłoby na konto wyimaginowanego porywacza o długich nogach.
    • Gość: liga Re: Mała Magda nie żyje IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 09:57
      Taki śpik wodził policję za nos przez 9 dni .Mniej psychologii , a więcej działania !
    • Gość: q Dziennikarskie sępy, skuteczny Rutkowski i...... IP: *.ice-net.pl 04.02.12, 11:23
      1)Dramat i tragedia.
      2)Dziennikarskie sępy.
      3)Skuteczny Rutkowski, choć za nim nie przepadam.
      4)kompromitacja policji, która jak zwykle bardzo by chciała, tylko coś jej ciagle przeszkadza i ciągle czegoś nie ma albo nie może. Przypuszczam, że bez Rutkowskiego po kilku miesiącach umorzyłaby sprawę z powodu nie wykrycia sprawcy.
      • mirage75 Re: Dziennikarskie sępy, skuteczny Rutkowski i... 04.02.12, 11:42
        Punkty 1,2,3-zgadzam sie.
        Co do punktu 4 niestety nie.Policja jest obwarowana takimi ograniczeniami proceduralnymi i prawnymi ze nawet najwolniejszy detektyw bedzie szybszy niz ten organ panstwa.
        Problememm jest takze dziwna wewnetrzna konkurencja i przekonanie o swej nieomylnosci.
        Niestety w tym przypadku wydaje mi sie ze policja, mimo iz krytykowana przez wiele autorytetow takze w dziedzinie proceduralnym i prawnym postepowala wlasnie takim tempem jaki umozliwia im procedura.
        Poza tym nikt z publiki nie wie, jakie toki dzialania byly wszczete.Wydaje mi sie ze sam fakt wyslania do pierwszych poszukiwan w parku olbrzymiej liczby funkcjonariuszy raptem 12-20 osob i to czesc z prewencji wskazuje ze policja miala w zanadrzu inne przypuszcenia.

Te wlasnie ograniczenia dzialaja na korzysc takiego Rutkowskiego, za ktorego medialnymi dzialania tez nie przepadam.Reklama w tym fachu jest pozadana, lecz niemile widziana w samych procedurach i dzialaniu.
        • gad_z_rakowa Re: Dziennikarskie sępy, skuteczny Rutkowski i... 04.02.12, 13:40
          rutkowski posluguje sie metodami milicji. obecna policja jest sparalizowana przepisami ktore nakazuja byc grzecznym i uprzejmym oraz traktowac potencjalnego podejrzanego lepiej niz samego siebie. czasy kiedy spuszczalo sie wpie...na komendzie co drugiemu zatrzymanemu i wyniki byly, odeszly. co prawda postep techniczny pozwala utrzymac wysoka wykrywalnosc, ale czasem technika zawodzi.
          teraz jest ISO :)
          • Gość: haha Re: Dziennikarskie sępy, skuteczny Rutkowski i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 16:55
            buhahaha
    • Gość: Moher Nie potepiajcie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.12, 17:33
      Nie potepiajcie rodzicow a zwlaszcza matki, pomodlmy sie za nich. Tak nauczał Jezus. A mala Magda jest juz u Boga.
      • Gość: zawsze-inna Re: Nie potepiajcie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.12, 17:41
        nie potepiamy ale czy mamy chwalić???Nie jestem psychologiem ale jak dla mnie to był to dokładnie obmyslony plan,w ciągu minuty tego się nie wymyśli.po drugie obserwuję wypowiedzi z przed przyznania się matki i obserwuję...i niech prokuratura dobrze bada tą całą sprawę nie wydaje mi się,że zrobiła to sama.niech złożą to wszystko do kupy...
        było mówione,że oddawała dziecko do matki bądź teściowej i nie zgłaszała się po nie przez dwa tygodnie czy to o czymś nie świadczy jako o matce???
        • Gość: Koń Trojański Re: Nie potepiajcie!!! IP: *.alfanet24.pl 05.02.12, 17:56
          to jest pokolenie konsumpcyjne, lufka , kino , dyskoteka. psiapsiułki lataja na bzykanka a tu obowiazek, trzeba dziecku tylek wycierac.
    • Gość: inga Re: Mała Magda nie żyje IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.12, 19:50
      Koniecznie Rutkowski powinien przeprosić rodzinę i policję , no i kupić kosz słodyczy dla pani Kasi i osobiście zanieść do aresztu !?Nie od rzeczy będzie też wynajęcie przez detektywa dla pani Kasi najlepszego adwokata , później powinien być aresztowany i skazany. To jest ta przysłowiowa polska głupota !
      • Gość: babcia Re: Mała Magda nie żyje IP: *.96.239.235.tvksmp.pl 05.02.12, 20:05
        To jest potwór nie matka , mam nadzieję że dostanie surowy wyrok. To ona zamordowała to dziecko (NIE WIERZĘ W WERSJĘ NIESZCZĘŚLIWEGO WYPADKU) i nikt normalny jej w to nie uwierzy.Cisną mi się najgorsze obelgi których tu nie wymienię.
        • Gość: roman23 Re: Mała Magda nie żyje IP: *.147.191.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.12, 12:41
          Nie nam oceniac ,dzieci mają dzieci ale to nie potwierdza tezy o tz.dojrzałosci ,prawdomówności,przystosowaniu itd.Moim zdaniem prawda wyjdzie na jaw po sekcji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka