Dodaj do ulubionych

zespół paris

08.02.12, 15:12
mam pytanie i ogromną prośbę czy ktoś miał okazję bawić się przy zespole PARIS lub STEREON? mam wesele w tym roku i chciałabym mieć fajny zespół przy którym my i goście będziemy się świetnie bawić. proszę o szczere opinie. z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • prawdziwakicha1 Re: zespół paris 08.02.12, 18:21
      gó-wno wart i tyle w temacie.
    • Gość: figofago Re: zespół paris IP: *.rev.inds.pl 17.06.13, 18:23
      Zespół gra tylko to co chce. Nie ma co liczyć na jakieś dedykacje od gości bo ich nie przyjmuje. Możliwe że wynika to ze skromnego repertuaru. Przed podpisaniem umowy zespół jak najbardziej chciał grać dedykacje a na weselu żadnej wybranej przez młodych piosenki nie zagrał!!! Brak typowo weselnych utworów i niezbyt umiejętne organizowanie zabawy. Strzelają głupimi( niesmacznymi) dowcipami i bardziej skupiają się na sobie niż na tym czego życzyła sobie Para Młoda. Zespołu nie polecam.
      • Gość: root Re: zespół paris IP: *.toya.net.pl 20.08.13, 17:09
        Potwierdzam opinię,wszystko się zgadza...Nie polecam
      • b_e_ny Re: zespół paris 06.12.13, 11:06
        A u nas grał zespół Paris i było wszystko tak jak miało być,więc nie wiem skąd te zarzuty .
      • b_e_ny Re: zespół paris 14.12.13, 18:57
        zespół ma szeroki repertuar,a nie wiadomo co chcieliście.
    • Gość: Gerwazy Re: zespół paris IP: *.toya.net.pl 26.08.13, 18:20
      Zespół nie gra źle,ale grają tylko to co chcą...
      Przed podpisaniem umowy wszystko było dogadane.Niestety efekt był taki jak po wyborach-najpierw obietnice,a później ... Utwory o które prosiliśmy zespół nie grał,albo nie znał...Oczepiny i żarty podczas prowadzenia były tak niesmaczne,że jeszcze trochę i Pan by dostał w lampe gdyby nie był tak duży. Pani wokalistka przyjechała chyba obrażona na to,że ma śpiewać bo focha miała przez cały prawie wieczór i wcale jej się nie dziwie bo ja z takim talentem też bym nie chciał żeby mnie słuchano... Polecam też zapoznać się z definicją uśmiechu bo swój Pani zostawiła w domu chyba. Pani zepsuła wszystko i w dodatku była tak chamska że mało ja klapkiem nie zbiłem...
      Zespół zaproponował że możemy nagrać własne utwory,które będą puszczać w trakcie przerw.Tak tez zrobiliśmy,ale niestety prawie nic nie było słychać ponieważ najprawdopodobniej technologia przerosła zespół z (du)Paryża:) i nie mogli zrobić głośniej:D Nie wiem czy nie chcieli,czy nie umieli czy może robili to po złości...
      Miał być akordeon i był...na zdjęciach w internecie....
      Dopóki Pani będzie w zespole to bardziej polecam muzykę z ipoda...
      • sabunia227 Re: zespół paris 14.12.13, 19:49
        Zastanawia mnie jedno co macie do tego zespołu ja byłam już na trzech weselach gdzie grali nie mogę powiedzieć złego słowa. Zabawa była wspaniała repertuar mieli, nowy dopasowany do pary młodej, zabawy były takie jak chcieli młodzi wszyscy bawili się niesamowicie dobrze:) . A ilość wesel jakie grają świadczy o ich popularności i dobrej pracy jaką wykonują wcale za nie duże pieniądze. POLECAM GORĄCO !!!!
        • kicha.3 Re: zespół paris 14.12.13, 23:00
          sabunia227 napisał(a):

> Zastanawia mnie jedno co macie do tego zespołu ja byłam już na trzech weselach
          > gdzie grali nie mogę powiedzieć złego słowa. Zabawa była wspaniała repertuar mi
          > eli, nowy dopasowany do pary młodej, zabawy były takie jak chcieli młodzi wszys
          > cy bawili się niesamowicie dobrze:) . A ilość wesel jakie grają świadczy o ich
          > popularności i dobrej pracy jaką wykonują wcale za nie duże pieniądze. POLECAM
          > GORĄCO !!!!

ja nie polecam!!
          poza tym za reklamę jak co to się ćwoku płaci.
    • balowicze7 Re: zespół paris 15.12.13, 23:25
      Szukaliśmy zespołu na nasze wesele przez internet,i trafiliśmy na ten zespół,mieliśmy obawy no bo nigdy nie słyszeliśmy tego zespołu I stało się ,[b]BAWILIŚMY SIĘ ŚWIETNIE,MY I NASI GOŚCIE,PIERWSZY TANIEC NA ŻYCZENIE PIĘKNIE WYKONANY,OCZEPINY TREŚCIWE I ZE SMAKIEM,BEZ ŻADNYCH WIEJSKICH PRZYŚPIEWEK,ZESPÓŁ TRAKTOWAŁ NAS JAK PARĘ KSIĄŻĘCĄ,ZABAWY Z HUMOREM ,DO TORU PRZYGRANE,PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW WSPANIAŁE,W NIE DŁUGICH PRZERWACH STONOWANA MUZYKA, więc zastanawiam się skąd te negatywne komentarze? pozdrawiamy zespół Ilona i Tomasz 31.08.2013.P.Mariuszu płytka już jest ;)
      • zyha82 Re: zespół paris 27.12.13, 22:03
        byliśmy na dwóch weselach na których grał zespół PARIS i jesteśmy bardzo zadowoleni tak jak i wszyscy goście z którymi mielismy kontakt. Zabawa była super, zespół grał wszystko o co poprosiliśmy, mają bardzo szeroki i zróżnicowany repertuar, dlatego nie wiem o co chodzi wypowiadającaym się poprzednikom, ja z czystym sumieniem mogę polecić ten zespół, graja zajebiście i wogole są spoko ludzmi, pozdrawiam i czekamy na nastepne wesele w rodzinie na ktorej bedziecie grali!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka