Dodaj do ulubionych

Protest 15.02.2012 Pod biurem PO

15.02.12, 10:22
Zapraszam wszystkich Dziś pod biuro Platformy na protest przeciwko zamykaniu szkół.
Startujemy o godz. 14.00 Przypominam adres: Nowowiejskiego 24.
Uwaga! Dodatkową atrakcją będzie spacer także pod biuro SLD.
Można przygotować sierpy i młoty!
Podawajcie dalej!
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: Protest 15.02.2012 Pod biurem PO IP: *.net.stream.pl 15.02.12, 10:59
      memens napisała
      > Można przygotować sierpy i młoty!

Memens - jeżeli takiej postawy tj prymitywnej agresji zamiast merytorycznej rozmowy i argumentów uczyliście Państwo w zamykanych szkołach to w 100% popieram decyzje władz samorządowych dot. zamknięcia tych placówek bo jedyne czego można się w nich nauczyć to chyba chamstwa...
    • Gość: TYM Re: Protest 15.02.2012 Pod biurem PO IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.12, 11:12
      idz i podawaj argumenty finasowe bo jak nei to spotkasz tam grupe ludzi ktora jest za zamykaniem nie potrzebnych szkol jako nauczycieli czekajacych na wyplaty a moje argumenty sa takei ze byc na przeciw twej grupie zobacz statystyki szkol miasta Czestochowa oczym ty chesz tam dyskutowac oczym .......paranoja
      • Gość: do organizatora Re: Protest 15.02.2012 Pod biurem PO IP: 31.42.2.* 15.02.12, 11:16
        1. Czy zgromadzenie jest zarejestrowane?
        2. Jeśli nie jest zarejestrowane, to kto poniesie odpowiedzialność, jak przyjedzie policja? Kto zapłaci grzywny?
        • Gość: Moksza Re: Protest 15.02.2012 Pod biurem PO IP: *.rev.masterkom.pl 15.02.12, 12:42
          Tak zgromadzenie jest zarejstrowane.
          "Przygotować sierpy i młoty" to metafora - Jak widzę nie wiesz do czego się odnosi. Fakt zamykajmy więcej szkół i hodujmy emocjonalnych impotentów nie mających własnego zdania.
          • Gość: do organizatora Re: Protest 15.02.2012 Pod biurem PO IP: 31.42.2.* 15.02.12, 13:05
            Nie chodzi mi o sierpy i młoty, tylko o grzywny za udział w nielegalnym zgromadzeniu, jeśli takowe byłoby niezarejestrowane.
        • Gość: v Re: Protest 15.02.2012 Pod biurem PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.12, 13:04
          ty zaplacisz za korzystanie z internetu w czasie pracy
    • Gość: Oburzona Re: Protest 15.02.2012 Pod biurem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 12:59
      Chorzy ludzie - nie macie co robić? Nie chcę, aby moje dzieci uczyły takie osoby, jak te co zakładają takie wątki i jarają się "protestami".
      Lepiej zajmijcie się robotą, bo już widać, że 18-godzinny wymiar czasu pracy i karta nauczyciela przynosi wiele szkody państwu polskiemu, rodzicom i ich dzieciom.
      Do roboty, a sierpy i młoty to chyba tęsknota po dawnym systemie.
      Żenada!
      • Gość: memens Re: Protest 15.02.2012 Pod biurem PO IP: *.rev.masterkom.pl 15.02.12, 13:16
        Tęsknota? Chyba Twoja! Wolałabyś aby tak jak kiedyś ludzie nie mieli nic do powiedzenia i udawali że wszystko jest dobrze. Dalej wszyscy siedzcie pod miotłą i przytakujcie na wszystko co się robi.
        PS. Gdzie jest napisane że jestem nauczycielem?
        • Gość: v Interes wąskiej grupy IP: *.apus-net.pl 15.02.12, 14:32
          Protest to się robi wtedy gdy kogoś jawnie oszukują.
          A tu walczycie z czymś co trzeba zrobić,
          Wszyscy wiedzą doskonale, ze szkół jest za dużo, że ktoś musi je opłacać.
          Ale Wy: - CO TAM, MÓJ INTERES SIĘ LICZY.

Pamiętaj też, że Ci pod miotłą mogą pogonić....., nauczycieli.
          • adamico9 Re: Interes wąskiej grupy 15.02.12, 15:15
            Wstyd , naprawde wstyd . Jak mogą to robić nauczyciele! Uważam, że w tej sytuacji radni powinni podjąć jednoznaczną decyzję. Nie ma z kim dyskutować
            • Gość: mama Re: Interes wąskiej grupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.12, 18:25
              Solidarność niech się weźmie za uczciwą pracę, a nie podjudzać i mącić .... WSTYD !!!!
              • Gość: mumi Re: Interes wąskiej grupy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.12, 21:32
                A czy obecny aktyw solidarności wie co to uczciwa praca? To nie co dawna prawdziwa "Solidarność" Dobrze, że nie mam już dzieci do nauki, ulga, bo co to za nauczyciele, którzy podjudzają do działań graniczących z przestępczością?
                • Gość: czak noris Co za Ciemnogród na tym forum! IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 15.02.12, 22:31
                  A od kiedy zgromadzenie publiczne lub manifestacja graniczy z przestępczością? Przecież demokracja jest. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Skoro nikt z nimi wczesniej nie chciał na innej stopie rozmawiać to nie mieli wyboru.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka