fruzitta 19.04.12, 17:20 Witam. Poszukuje osoby do wyregulowania gazu - holenderskiego - w samochodzie Saab. Proszę o kontakt tel: 784 044 527 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Regulacja gazu SAAB IP: *.alfanet24.pl 19.04.12, 21:14 Latwo nie bedzie. Kolega mial tez holenderski gaz i dupa blada. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Regulacja gazu SAAB 20.04.12, 12:50 To wy Saaba na gaz przekonstruowali ?! No to dalej samemu kombinować. Na marginesie: są pewne marki samochodów których nie powinno się przerabiać. To tak, jak by chłop który całe życie w kufajce chodził, nagle usiłował frak założyć. Jak nic poły od fraka mu się między nogami zaplączą i mordy nabije. Kup se szrot-golfa a nie Saaba. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
fruzitta Re: Regulacja gazu SAAB 20.04.12, 15:02 A kto Ci powiedział, że sami przerabialiśmy??? Auto już kupiliśmy z gazem, poza tym fabrycznie montowanym! Jak jesteś niedoinformowany to nie odpisuj głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Regulacja gazu SAAB IP: *.wachelka-lyczba.com.pl 20.04.12, 15:47 dyzio ty debilu przecież zielonego pojęcia o mechanice samochodowej nie masz !! qrwa silnik to silnik, spala paliwo, gaz to paliwo cymbale ! Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Regulacja gazu SAAB 20.04.12, 17:15 No i widzisz "ff": - jak zwykle, nic nie zrozumiałeś. Ale ty pewnie miszcz kierownicy jesteś. Jednak trafiłem z tą kufajką. Gość, który temat założył, - wyjaśnił w czym rzecz. I jest usprawiedliwiony. Natomiast ty prostaku jedynie chamskie odzywki potrafisz zamieszczać. Jednak potwierdza się powiedzenie, że frak dobrze leży dopiero w siódmym pokoleniu. To ty musisz jeszcze czekać i czekać...........! Pozdrawiam serdecznie, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: Regulacja gazu SAAB IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.12, 14:35 sam pajacu wszędzie swoją zakuta mordę wtrącasz a później srasz żarem kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
citi-men volume up ! 22.04.12, 15:17 a jednak dyzio ma racje.. frak trza umiec nosić :) -miodu ! -krzyknął Zagłoba na karczmarza. -juz mości Panie - rzekł owży kłaniając się w pas. - no i co to ja mówiłem mości Panie ? - rzekł Zagłoba do druha swego... ogólnie i tak wiadomo że na gaz najlepiej jezdzą japończyki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
citi-men Re: volume up !! 22.04.12, 15:20 co się tyczy volume up! www.youtube.com/watch?v=I0X0vzUo7Yc takie rzeczy powinno sie pokazywac w tv jako reklamówke przed euro.. a nie skacząca parkę po warszawie ! oczywiście wczesniej trzeba inną muzyke podłożyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: @ dyzio 23.04.12, 08:26 Ja się zgadzam. Co do fraka. Dyzio. p.s Co zaś tyczy się góry Żar, - zdjęcia przednie. I pytanie; - latasz może ?! Odpowiedz Link Zgłoś