Dodaj do ulubionych

Proszę POMÓŻMY ANGELI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 09:06
Zginął Jej przygarnięty porzycony z samochodu pies, opis psa na jej wątku
Pomóżmy JEJ Proszę Ruda
Obserwuj wątek
    • Gość: Ruda Re: Proszę POMÓŻMY ANGELI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 13:29
      Podbijam .....pomóżmy
      • Gość: snoopis Re: Proszę POMÓŻMY ANGELI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.204.* 23.06.04, 20:30
        LUDZIE POMÓŻCIE MI PRZED DUBLOWANYMI WĄTKAMI NA FORUM ! AAAAAAAA!!!!!!!!!

ciekawe czemu ten pies zginął ? ja bym wysłał Straż Miejską ! na smyczy i w kagańcu by nie uciekł !
        • Gość: pies Re: Proszę POMÓŻMY ANGELI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:42
          Hej snoopi ja proponuje żeby ciebie ktoś poprowadzał ze dwa tygodnie na smyczy
          i w kagańcu to może ci się rozum odblokuje.
          • Gość: Angela Re: Proszę POMÓŻMY ANGELI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:50
            Do wiadomości snoopiego, nigdy nie był u mnie pies na smyczy czy w kagańcu. Na
            placu pies ma się czuć swobodnie. A uciekł, bo tesknił za swoimi bezrozumnymi
            włascicielami, którzy go wyrzucili z samochodu na ulicy i odjechali. Pies
            niestety nie ma rozumu jak człowiek i nie rozumie takich zachowań. On po prostu
            tęskni.
            • Gość: snoopis Re: Proszę POMÓŻMY ANGELI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.204.* 23.06.04, 22:02
              no to czemu uciekł z podwórka ? nie zamknięte było ? z drugiej strony jak tęsknił za tamtymi , to nic by go nie zatrzymało . tymbardziej nie masz co go szukać . nie chciał być u Ciebie i kropka . znajdziesz sobie jakiegoś pieska :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka